! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Young adults strana 14 z 39

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Pavúčia ľalia


Otec Lillian Whiteovej sa obáva, že nevinná láska jeho sedemnásťročnej dcéry k jednoduchému vidieckemu chlapcovi prerastie do niečoho hlbšieho. Pošle ju preto študovať čo najďalej od domova. Lillian sa ocitne na Dievčenskej akadémii svätého Félixa. Študentky akadémie jej však jasne dávajú najavo, že medzi ne nepatrí. Lillian má strach aj zo starého kaštieľa, pretože v ňom často nachádza nezvyčajné ozdoby – vyryté pavúky. Nejde jej do hlavy, prečo je to tak. Našťastie sa s ňou spriatelí Isabella, pochabé, tvrdohlavé dievča, ktoré si nedá vziať slobodu. Lillian by za svoju jedinú priateľku dala ruku do ohňa. V srdci má zmätok – už sa nevyzná v citoch, čo ju k dievčaťu pútajú. No jedného dňa sa dozvie hrozné tajomstvo, ktoré Isabellu spája s dievčatami tej zvláštnej akadémie...
Na stiahnutie
9,00 €

dostupné aj ako:

Pravidlá sú na to, aby sa porušovali


Amberina mama skáče zo vzťahu do vzťahu. Amber si doteraz každého jej frajera obľúbila a vytvorila s ním aj jeho rodinou pekný vzťah. Lenže po každom maminom rozchode ju čakalo sklamanie, a tak sa rozhodla pre radikálny krok. Stanovila si prísne pravidlá, aby sa už nikdy citovo neviazala. Keď sa však nasťahujú ku Kevinovi, maminmu novému objavu, všetko sa skomplikuje. Kevinova dcéra Cammie sa tvári ako jej priateľka, no zďaleka to nie je pravda. Jej kamarát Jordan, mimochodom najpríťažlivejší chlapec v škole, sa zas stále objaví v tej najnevhodnejšej chvíli. Amber však trvá na svojom. Zásadovosť je jediná cesta, ako predísť zlomenému srdcu vždy, keď si mama zbalí kufre. No čím dlhšie žijú spolu v jednej domácnosti, tým viac ju láka pravidlá porušiť. Možno by to tentokrát stálo za to.
Na stiahnutie
9,70 €

dostupné aj ako:

Všetky moje slzy


Po úspešnej trilógii Klub okašlaných báb a románoch Všetci sme snehové vločky a To sa môže stať len vo filme vydávame ďalšiu knihu od známej autorky kníh pre baby Holly Bourne s názvom Kde si ma rozplakal... Amelie sa zaľúbila do Reesa a verí, že ju má rád rovnako ako ona jeho. Po istom čase si však začína uvedomovať, že jej vzťah s ním prináša oveľa viac trápenia ako šťastia a radosti. Láska by predsa nemala bolieť. Rozhodne sa teda, že sa vráti na všetky miesta, kde ju Reese rozplakal. Možno tak pochopí, čo sa vlastne stalo, a ak zistí, čo sa pokazilo, konečne sa jej podarí hodiť všetko za hlavu a začať odznova. Holly Bourne svojou novou knihou znova dokazuje, že vie svojich čitateľov i vážnou témou rozosmiať, no aj dojať k slzám.
Na stiahnutie
8,99 €

dostupné aj ako:

Denník uletenej Chloe


Chloe Snowová nastupuje na strednú školu, a keďže smutnejšie ako spomenúť si na trapasy, je zabudnúť na ne, píše si denník. Aspoň si aj v deväťdesiatke bude pamätať, aké trápne, hrozné a úžasne vzrušujúce je byť stredoškoláčkou. Svoj život považuje za jednu veľkú pohromu, ktorú zhrnula do piatich bodov:V mojom pokročilom veku som stále panensky nepobozkaná.Moja najlepšia kamarátka Hannah ma neskutočne vytáča. Myslím, že som zamilovaná do Maca Brodyho, maturanta a hviezdy ragbyového tímu, ktorého priateľka je taká krásna, že nepotrebuje ani očné linky.Môj otec ma neustále strápňuje.Och, a moja mama sa presťahovala do Mexika, aby pracovala na svojom románe, pretože na predmestí Massachusetts na to nemá umelecké podmienky. Ale to je v pohode, čoskoro sa vráti. Povedala mi to. Svieže, humorné i vážne postrehy čerstvej stredoškoláčky sú ako Denník Bridget Jonesovej pre mladšiu generáciu.
Na stiahnutie
9,10 €

dostupné aj ako:

Anna a francúzsky bozk


Sedemnásťročná Anna sa cíti podvedená. Rodičia ju poslali na ročné štúdium do Paríža na opačný koniec sveta, do neznámej krajiny, hoci nevie ani slovko po francúzsky. Opúšťa priateľov, črtajúci sa vzťah aj pohodlný americký život, aby začala od základov. Paríž je mestom nevídaných možností, za iných okolností by ju očaril, ale bez svojich najbližších a znalosti jazyka je ako stratená. Rozhodne sa aspoň vyťažiť z pobytu čo najviac a priblížiť sa k svojmu dlhoročnému snu. Pomocnú ruku jej podá šarmantný, bystrý, vtipný spolužiak Étienne. Skrátka chlapec, ktorý má všetko. Žiaľ, aj priateľku. Anna síce verí, že doma na ňu čaká ten pravý, no ani Étienne ju nenecháva chladnou. Napokon, v meste zamilovaných sa láske ťažko odoláva.
Na stiahnutie
9,70 €

dostupné aj ako:

Vydrž to so mnou


V zrkadle nevidíme celú pravdu.Nový román talentovanej Kristíny Ježovičovej o dievčati v zrkadle, ktoré vidí každá z nás a s ktorého pokrivenými slovami dennodenne bojujeme. Sme totiž cennejšie, ako sa nám snaží nahovoriť. Stačí ho prestať počúvať. Sedemnásťročná Kaja prehráva boj s dievčaťom v zrkadle každé ráno. Spadne do kolotoča sebaklamu a pretvárky. Poraziť dievča v zrkadle je osamote naozaj ťažké. Ešte ťažšie je priznať si pravdu a prijať pomoc kamošov, ktorí nás neopúšťajú, ani keď si prechádzame peklom. Nikdy nie sme sami.
Na stiahnutie
7,00 €

dostupné aj ako:

Anarchorance


Čo ak je váš nepriateľ niekto bez jasného cieľa? Nechce peniaze. Nechce moc. Nechce ani územie. Nevyjednáva, nemá požiadavky. Nikdy nevydal jediné vyhlásenie. Zabíja, ničí, koná pudovo bez stratégie a logiky. Môže ním byť v podstate ktokoľvek… Presne v takom svete žije Shade. Nepriateľ bez tváre ho pripravil o brata a nasmeroval jeho budúcnosť nebezpečným smerom. Do jeho pokojného života zasiahne poverenie od kráľovnej, ktorá ho vyšle na miesto, odkiaľ ostatní utekajú. Je to test, snaha zbaviť sa ho alebo skutočná dôvera v jeho schopnosti? A presne do takéhoto sveta vstúpila Lyra. Mladá žena unesená zo Zeme a hodená do budúcnosti. Tak sa cíti každý deň a jej jedinou starosťou je, ako sa spolu s ostatnými unesenými dostanú späť domov. Neznámy svet navôkol a jeho problémy ju nezaujímajú. Nepriateľ je len hrozba, o ktorej všetci hovoria, až kým sa s ním nestretne tvárou v tvár… A nakoniec je tu Vanille, žena s dušou dievčaťa, ktorá nemala príležitosť skutočne dospieť. Na pleciach jej leží osud dvoch planét a zatiaľ čo sa ona snaží zabrániť tomu, aby rozmáhajúca sa hrozba prepukla aj na jej rodnej planéte, iní plánujú jej smrť. Keď si na stole nájde obálku s pečaťou najznámejších galaktických pirátov, nie je otázkou len to, kto v paláci je zradca, ale aj motívy ich činov
Na stiahnutie
7,95 €

dostupné aj ako:

Putifár tanár úr visszavág


Mi történik, ha egy tanár utálja a gyerekeket? Gonoszan vicces történet a legalattomosabb húzások és a legborzalmasabb helyzetek ízlelgetésére! Hogyan foglalja el magát valaki nyugdíjas évei alatt, ha egész életében alsós tanító volt? Putifár Róbertnek csak egy dolog jár a fejében: bosszút akar állni a tanítványain. Fizessenek végre a ricsaj és megaláztatás éveiért! A bosszú hidegen tálalva a legjobb, és Putifár valódi ínyencségekkel áll elő. Egyék csak meg azok a csirkefogók, amit kifőzött! De várjuk ki a történet végét!
Na stiahnutie
6,48 €

dostupné aj ako:

A szív szólamai


Charlie soha nem fogja elfelejteni azt a napot, amikor együtt zenélhetett Tommal, bátyja zenekarának szexi dobosával. Azonnal fellángolt a szerelem köztük, de sajnos nincs közös jövőjük. A bátyja egyáltalán nem örül, hogy a húga a legjobb barátjával kavar, ráadásul Tomnak már van valakije. Ilyen az élet. Öt évvel később Tom és Charlie ismét találkoznak. Most már nem választhatja el őket semmi… Vagy mégis? Charlie-nak döntenie kell, és ő úgy határoz, végleg szakít a múlttal és a zenével.  A nehéz döntésért cserébe jutalom jár: Charlie rátalál a tökéletes férfira. Jacknél jobb férjet el sem lehet képzelni. Egyszerűen rajong Charlie-ért, bármit megtenne érte. Charlie boldog, nem is lehetne boldogabb. Vagy mégis? Vajon Tommal milyen lenne az élet?
Na stiahnutie
8,45 €

dostupné aj ako:

Paddington külföldön


Paddingon egy nap izgalmas hírrel állít be magyar származású barátja, Gruber úr régiségkereskedésébe: a Brown család vakációra megy Franciaországba. Ráadásul a családfő Paddingtont bízza meg az útiterv összeállításával. Persze a tévéből is jól ismert mackó nem is lenne önmaga, ha nem okozna felfordulást, ahová csak lép, legyen az a bank, a repülőtér, vagy egy lakatlan sziget, de a végén valahogy mindig jó sül ki belőle.
Na stiahnutie
6,34 €

dostupné aj ako:

Higgy nekem


Már ötödik napja tart az IOV, és a címvédõ piros csapat még mindig versenyben van, méghozzá nem is akárhogy; a résztvevõk és szervezõk is õket tartják az egyik legesélyesebbnek a gyõzelemre.Az otthoniak azonban továbbra is kétkednek, számukra az idei Szirtes-csapat mindörökre megbélyegzett társaság marad, amelynek negatív megítélését IOV-részvétele és -eredménye sem változtatja meg. Kocsis igazgató próbál tenni ez ellen, és mindent bevetve igyekszik megkedveltetni a négy versenyzõt a szirtesesekkel, miközben a Hortobágyon egyre kiélezettebb a verseny, Sára, Rajmund, Vivi és Dominik pedig az események sodrásában szép lassan rádöbbennek, hogy nemcsak sorstársakra, de barátokra is találtak. Sõt, talán még annál is többre…A Higgy nekem az Iskolák versenye második trilógia második része.
Na stiahnutie
8,03 €

dostupné aj ako:

Állatkommandó


„Eltűnt, ellopták, elveszett! Riadóóó! Hol van az Állatkommandó?”Szikla Szilárd, az Állatkert gondozója az állatkommandósokhoz fordul segítségért. Az eltűnt zsiráfot, Lajost kell megtalálniuk. „A borzalom, ami történt, hogy eltűnt Langaléta Lajos, a giganyakú zsiráf. Már egy hete, hogy teljesen nyoma veszett. Riasztottuk a rendőröket, csendőröket, tűzoltókat, a katasztrófavédelmi szerveket. De Lajos szerveiről semmi hír…”A megbízást elvállalva rögvest nyomozásba is kezd Melák, a „félelmetesen hosszú és rémisztően széles” nagykutya, Gizda, a folyton gizdáskodó kandúr-pandúr és Csúzli, a szárnyas fejvadász, a papagáj, aki mindenre nagy ívben tojik (szó szerint is).S hogy hová tűnt Lajos, az Állatkert sztárja? A kalandos mese végére erre a rejtélyre is fény derül.
Na stiahnutie
4,20 €

Juliette Párizsban


Épphogy kitört a nyári szünet, de Juliette és sosem nyugvó édesanyja máris úton van Párizs felé. Bár Juliette szívesebben heverészett volna Gina barátnõjével a medence partján, így is ámulva csodálja a panorámát az Eiffel-torony tetején, sétahajózik a Szajnán, vásárolgat a Galeries Lafayette-ben, és köt barátságot négy francia fiúval. A fények városának rejtélyes földalatti világa azonban lélegzetelállító kalandot tartogat a kamaszlány számára…A regény végén a Juliette nyomában címû útinapló segít eligazodni az ifjú világjáróknak, és információval szolgál Párizs látványosságairól, éttermeirõl, történetérõl, és nyelvérõl. Ha végeztünk a történettel, feltétlenül töltsük ki a Párizs-kvízt, és ha van kedvünk, a megadott sablon alapján elkészíthetjük saját útinaplónkat is, ha valami izgalmas helyre utazunk!
Na stiahnutie
6,34 €

dostupné aj ako:

Amikor ezt olvasod, én már nem leszek


Daelyn az iskolai kegyetlenkedések céltáblája, tele van lelki sérülésekkel, komplexusokkal. Egy sikertelen öngyilkossági kísérlet miatt nem tud beszélni, a némaság magánya veszi körül. Szeretne elmenekülni az iskolától, a szüleitől, az életétől… Korábbi öngyilkossági kísérletei kudarcot vallottak, de miután rátalál egy honlapra, amely öngyilkosságot tervezők számára készült, már tudja: ezúttal sikerrel jár majd. 23 napja marad, hogy esetleg változtasson a döntésén. És rögtön az első napon találkozik valakivel: egy különös fiúval, aki barátkozni szeretne vele, aki segíteni akar rajta. Megkezdődik a visszaszámlálás.
Na stiahnutie
5,07 €

dostupné aj ako:

Zelená ako smaragd


Ako sa nakoniec dobrodružstvá naprieč storočiami vyvinú? Nenechajte si ujsť záverečnú časť úspešnej série Drahokamy od obľúbenej autorky Kerstin Gierovej!o urobí dievča, keď mu niekto zlomí srdce? Zvyčajne zavolá najlepšej priateľke, dá si čokoládu a celé týždne sa utápa v sebaľútosti. Gwendolyn, nedobrovoľná cestovateľka v čase, však nanešťastie potrebuje energiu na iné veci: napríklad na prežitie. Lebo nitky, za ktoré ťahá zlovestný gróf Saint Germain v minulosti, vytvárajú aj v prítomnosti nebezpečnú sieť. Napriek nešťastnej láske musia spolu Gwendolyn a Gideon nielen tancovať menuet na pompéznom plese v osemnástom storočí, ale zároveň čeliť novým prekážkam – a to v každej dobe… Obľúbená autorka Kerstin Gierová vo svojej úspešnej trilógii oživila najkrajší cit na svete! Emócie ako na hojdačke naprieč storočiami: nechajte sa spolu s Gideonom a Gwen stiahnuť do víru dobrodružstiev. Prekrásna kniha, do ktorej sa okamžite zamilujete!
Na stiahnutie
9,80 €

Vůně Aramteshe Temný květ


V říši Aramtesh mají vůně moc. Sedmnáctiletá Rakel má úžasný talent pro výrobu parfémů, ale ani její mimořádné schopnosti nestačí, aby vyléčila svého umírajícího otce. Zemí se šíří epidemie, která se nevyhýbá chudým ani mocným. Rakel opouští svou vesnici v poušti a odchází do města Aphana v zoufalé naději, že otce zachrání. Namísto toho se stane otrokyní nejvyšší kněžky chrámu, který skrývá mnohá tajemství – záhadné starobylé příběhy, ale i příběhy z Rakeliny minulosti. Královský strážce Ash přísahal, že bude chránit korunního prince Nisaie, a princ na oplátku ochrání jeho tím, že utají Ashovu skutečnou identitu. Jedné osudné noci se drahocenné vonné květy v chrámu ocitnou v plamenech a princ Nisai je otráven. Rakel si uprostřed všeho zmatku uvědomí, že hlavní podezřelou je ona – a že ona jediná ví, kde najít protijed. A i ta nejmenší šance k nalezení léku Ashovi stačí, aby pro ni riskoval, i kdyby to mělo znamenat porušit rozkaz, spojit se s uprchlicí a dát se na útěk. Než jed plně zapůsobí, nesourodá dvojice musí spěchat napříč říší, aby zachránili prince, sami sebe a všechno, co je jim drahé.
Na stiahnutie
9,95 €

dostupné aj ako:

Americká princezná


Intrigy. Škandály. Zakázané romániky. Taký je život americkej kráľovskej rodiny.Keď v 18. storočí Američania získali nezávislosť, nezvolili si Georgea Washingtona za prvého amerického prezidenta, ale vymenovali ho za amerického kráľa. Vitajte v súčasnosti. Korunná princezná Beatrice odjakživa rozumela svojej úlohe vo svete – je nástupníčkou amerického kráľovského trónu a život má naplánovaný do poslednej bodky. Vždy musí byť dokonalá, vždy usmiata, vždy vzorom Ameriky. Na rozdiel od svojich mladších súrodencov Samanthy, s ktorou sú samé problémy, a Jeffa, miláčika celej Ameriky, nemôže spraviť jediný prešľap. Zúfalo túži po ich bezstarostnosti a voľnosti. S týmto osudom by sa zmierila, keby sa šialene nezamilovala do niekoho, s kým nikdy nebude môcť byť.
Na stiahnutie
10,50 €

Nejlepší lži


Dřív Remy Tsaiová věděla přesně, co ji čeká. A teď ani netuší, jak bude vypadat příští den. Kdysi bývala šťastná. Měla svého přítele, Jacka, a Elise, svoji nejlepší kamarádku - svoji spřízněnou duši - která ji chápala líp než kdokoli na světě. Ale teď je Jack mrtvý, zabilo ho několik výstřelů do hrudi - A byla to Elise, kdo stiskl spoušť. Udělala to v sebeobraně? Nebo je za tím něco hlubšího, temnějšího, něco, co by Remy ani ve snu nenapadlo? Zatímco probíhá policejní vyšetřování, Remy zahájí své vlastní, přebírá svoje vzpomínky a pátrá po sebemenším zrnku pravdy, které by dokázalo zachránit přátelství, které pro ni znamená celý svět. V několika prolínajících se časových liniích se odvíjí napínavý psychologický thriller, který zkoumá temnou stránku přátelství a posedlosti.
Na stiahnutie
11,49 €

Algoritmus lásky


Anka od narodenia vyrastala v krutom svete, do ktorého ju priviedla matka. Mala teda jediný cieľ – prežiť. Únik z pasce podsvetia sa jej naskytá až po tom, ako sa stane svedkyňou v procese so svojím úhlavným nepriateľom. S novým menom a životom sa, teraz už Hanka, ocitá v programe na ochranu svedkov. Šanca na nový začiatok pre ňu znamená všetko. Nastupuje na štúdium matematiky, kde stretáva Filipa, s ktorým ju okrem ťaživej minulosti spája aj nezvyčajne silné puto. Dokáže prežiť priateľstvo vzniknuté v extrémnych podmienkach? Alebo je všetko len vysnívaná ilúzia?
Na stiahnutie
8,90 €

V knižnej kategórii Young Adults objavíte fascinujúci svet literatúry pre mladých, ktorá kombinuje dobrodružstvo, emocionálnu hĺbku a osobnostný rast.Tieto knihy sú určené pre mladých čitateľov, ktorí hľadajú príbehy, ktoré ich oslovia, inšpirujú a pomáhajú im porozumieť svetu a sebe samým.

Kategória kníh Young Adults je plná rozmanitých žánrov, vrátane romantiky. Prinášame vám silné a autentické postavy, ktoré čelia výzvam, objavujú svoju identitu a nachádzajú svoje miesto vo svete.Knihy z kategórie Young Adults ponúkajú dobrodružstvo, napätie, lásku a komplexné témy, ktoré sa týkajú tém, ktoré sú pre dospievajúcich dôležité a udalostí, ktorými v tomto veku prechádzajú.

Teenageri nájdu v knihách príbehy, ktoré sa ich dotýkajú a otvárajú diskusiu o dôležitých témach, ako je sebaprijatie, priateľstvo, láska, rast, utváranie hodnôt a nájdenie svojho miesta vo svete. Tieto knihy ponúkajú nielen zábavu, ale aj príležitosť na sebarozvoj a porozumenie komplexnosti dospievania.