Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Young adults strana 28 z 40

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Nindzsalány


Snow-Soon Lee tizenhét éves, koreai, és Bruce Lee a példaképe. A harcművészet koronázatlan királynője nem az a bulizós típus, de ha felheccelik, akár egy vadidegen, dögös srácot is hajlandó lesmárolni a moziban, hogy bebizonyítsa, nem csak a gyilkos ütéseivel tud hatni a fiúkra. Ja, hogy a kapucnis szívtipró a dúsgazdag szenátorjelölt egy szem fia? Uppsz... Semmi vész, úgysem találkoznak többé. Vagy mégis? Ash lerázhatatlannak tűnik, és kissé paranoiás anyja a családot ért halálos fenyegetések miatt elképesztő ötlettel áll elő: azt akarja, hogy Snow legyen a suliban a fia testőre. Vajon meg tudja védeni a nindzsalány Asht a titokzatos zsarolóktól? És Snow-t ki védi meg az újabb csókoktól?
Na stiahnutie
4,76 €

dostupné aj ako:

Pedál Pepe, a magándetektív


Nyelvtanulás Sherlock Holmes módra Helyszín: Linbury, angliai kisváros. Szereplők: egy különös házigazda, egy kifosztott hercegnő, és a keleti mérgek specialistája… Kell ennél több, hogy az ártatlan iskolai kirándulás izgalmas kalandba forduljon át? Rémi, Matild és Pierre-Paul nyakig merülnek Agatha Christie hazájának rejtélyeibe. Még szerencse, hogy Pedál Pepe, nagyítóval a kezében kész a talányok megfejtésére (Hm… vagy teljes összekuszálásukra).
Na stiahnutie
5,35 €

Csókelvonó kockáknak


Libby Garrett Owen-függő. A szuperokos lány valamiért szentül hiszi, hogy megütötte a főnyereményt a szívdöglesztő kosarassal, miközben a srác még csak mutatkozni sem hajlandó vele, nemhogy felvállalni kilenc hónapja tartó kapcsolatukat. Avery és a kockakommandó nem bírja tovább nézni, hogy imádni valóan őrült barátjuk lassan teljesen kifordul önmagából, ezért ráveszik, hogy csináljon végig egy tizenkét lépéses „Owen-elvonót”. A sikeres leszokáshoz Libbynek szüksége van egy pártatlan mentor segítségére is − itt lép a képbe Adam. A kőkemény, szexi srác elvileg tökéletes a feladatra, ha valaki elbír Libbyvel, az ő. Ja, hogy titokban évek óta szerelmes a lányba? Á, miért is bonyolítaná ez a dolgokat?!
Na stiahnutie
4,76 €

dostupné aj ako:

Menő csajok klubja


A stréberségnek ára van: ritkán vagy tőle népszerű. Ám Gigi, Bea és Neerja el akarja érni, hogy ne ködös emlék legyen a nevük a gimis évkönyvben. Gigi utál szerepelni, mégis elindul a diákképviselő-választáson, hogy kiköszörülje a hírnevén esett csorbát. Bea minden félelme ellenére jelentkezik a sícsapatba, Neerja pedig színészi babérokra tör. Gigit elbűvöli az új fiú, az izmos, ám kissé bájgúnár kaliforniai Will. Ám kiderül, ő szintén indul a választáson, ráadásul barátnője van. Giginek ellenfelével, félelmeivel és lámpalázával is meg kell küzdenie, miközben igyekszik bebizonyítani, hogy nem működött együtt a kémiadolgozatnál azzal az izomagyú (de azért nagyon helyes) Mike-kal…
Na stiahnutie
4,76 €

Rejtőző kavicsok II.


A „kavicsok” története a tanév végén ért véget és a nyári szünetben folytatódik, szerelemmel, árulással, bölcs tanításokkal és sors-keverte bonyodalmakkal. Anna megpróbál talpra állni, bár továbbra is azt hiszi, hogy a kedvenc tanítványai tették tönkre. A lányát viszont visszakapta, aki súlyos titkot cipel, ám szerencsére a kissé hippi (vagy őrült?) nagy­anyjával megosztja. Lille és Praetor végre hazugságok nélkül élvezheti a szerelmet, de olyan nem várt, és félreérthető helyzetekbe sodródnak, hogy azok nem csak őket, hanem a környezetüket is próbára teszik lelkileg. Ki marad talpon, és ki bukik el? Krisz áruló vagy igaz barát? A sors valóban a legkegyetlenebb Jágó? - a szerző a Rejtőző kavicsok második részében is csak tálalja a történetet, a többit ránk és a fantáziánkra bízza.
Na stiahnutie
7,01 €

Eltűnt a tanárunk!


A Nyomozás a suliban hősei, Pedál Pepe, Rémi és Matild első közös kalandja. Utazás Velencébe! Ez az iskolai töriverseny fődíja, amelyet Rémi Pharaon, Matild Blondin és Pierre-Paul de Culbert, alias Pedál Pepe nyert meg. A három diák tanáruk kíséretében száll fel az Olaszországba induló vonatra. De az éjszaka közepén a tanár rejtélyes körülmények között eltűnik... Rémi, Matild és Pepe az emberrablók nyomába erednek.
Na stiahnutie
5,35 €

Maradj velem


Elérkezett az Iskolák Országos Versenyének hatodik napja, és a piros csapat szétesni látszik. A kezdetben barátságosnak tűnő megmérettetés egyre komolyabbá válik, a feladatok egyre megterhelőbbek, egyre fájóbb a családtagok hiánya, és a négy gyökeresen eltérő személyiségű diáknak egyre nehezebb igazi csapatként együttműködnie. Bizonyos helyzetek még a Szirtes gimi páratlan logikájáról és éles eszéről ismert matekosát, Újvári Hannát is komoly kihívások elé állítják. Vajon a csapat érdekei a fontosabbak, vagy a verseny során kialakult kapcsolatok? Van-e értelme sportszerűnek maradni, ha más is piszkosan játszik? Egyáltalán, lehet-e ez a játék több, mint egy jelentéktelen vetélkedő, amiről még senki sem hallott, és ahol színes ruhás diákok versenyeznek egy műanyag kupáért? És nem mellesleg: okos dolog-e beleszeretni valakibe, aki az egyik rivális csapat öltözékét viseli?
Na stiahnutie
7,38 €

Lángra lobbant nyár


Hűtlen pasi, véletlenül felgyújtott kocsi, ideiglenes távoltartási határozat… elég sűrűn indul Rosie nyara. A szülei szeretnék, ha a lányuk legalább a bírósági meghallgatásig nem keveredne semmi zűrbe, ezért egyhetes autóútra küldik − az ország túlsó felébe − felelősségteljes barátok kíséretében. Rosie-nak persze semmi kedve az egészhez, egyrészt, mert rendbe akarja hozni a dolgokat az exével, másrészt kizárt, hogy ennyi időt kibír összezárva három totál kocka sráccal (akkor sem, ha egyiküknek piszkosul szexi a csomagolása). Vagy mégis? Talán csak a béna countryzene és az Ufómúzeum ment az agyára, de valahol félúton Elvis otthona és a Grand Canyon között Rosie kezdi egész más színben látni a történteket. Meg a kockacsapatot. Egy kocsi sokféleképpen lángra lobbanhat…
Na stiahnutie
4,48 €

dostupné aj ako:

Levelek a padlásról


Betty Plum még sosem volt szerelmes. De mintha áramütés érné, amikor új fiú érkezik a suliba: Toby, aki rögtön meghívja a lányt énekelni az alakuló zenekarába. Betty kétségbeesik, hiszen már megígérte Katnek, hogy vele indul az iskolai fesztiválon. Kat megsértődik, közben pedig Betty egyre nehezebben igazodik ki Tobyn, akire ráadásul Pearl is rástartolt. Amikor a padlásról előkerülnek édesanyja ráhagyott, titkos levelei, Betty még inkább összezavarodik. Segíthetnek-e neki a megörökölt történetek, hogy kiigazodjon a saját életében? Valóban szerelem az, amit érez? Milyen lesz az első csók?
Na stiahnutie
3,92 €

dostupné aj ako:

Ne kavarj, Francesca!


Mintha földrengés rázta volna meg Evie (13) életét, amióta Francesca a szomszédba költözött. Ez a vadóc lány őrült cuccokat aggat magára, és kizárólag olyasmivel foglalkozik, amit szeret. A házi feladat persze nem tartozik ebbe a kategóriába. Francesca (saját bevallása szerint) pontosan tudja, ki mire vágyik, és semmi rossz nincs abban, ha valaki (mondjuk, ő maga) a színfalak mögött irányítja az eseményeket. Még ha ehhez időnként lopásra, hamisításra vagy némi lódításra van is szükség. A mindig kötelességtudó Evie hol elbűvölve, hol elborzadva nézi, mi sül ki a közös terveikből. De az is biztos, hogy az élet már nem lesz olyan unalmas, mint korábban... Fordulatos és vicces történet egy szenvedélyes hazudozó amazon és egy földhözragadt, de kiemelkedni vágyó lány nem hétköznapi barátságáról. Különösen, miután belép a képbe a fagyizó dögös pultosfiúja...
Na stiahnutie
3,92 €

dostupné aj ako:

Zűröstül-bőröstül


Ez lehetett volna Lucy tökéletes nyara: édes semmittevés a strandon az új pasijával és a legjobb barátnőjével, lazulás a haverokkal… Kell ennél jobb? De az anyja persze megint mindent elszúrt. Oké, Lucy tényleg kiszökött abba a buliba. Na és? Hát nem fogják fel a szülei, hogy nem hagyhatta ki az év partiját? Naná, hogy nem, mert egyből nyári munkára vezénylik: házakat kell festenie, ami épp elég gáz, de hogy Justin Marshall legyen a főnöke? Na ez viccnek is rossz! Jó, látványnak elviselhető a srác. Vagyis inkább nyálcsorgató. Ettől még az őrületbe kergeti Lucyt az állandó okoskodásával, és miatta a lány mindent megkérdőjelez, amit magáról meg az életéről gondolt. Nem, Lucy egyáltalán nem ilyen nyárra vágyott, köszöni szépen. Viszont… talán pont ilyenre volt szüksége.
Na stiahnutie
4,76 €

dostupné aj ako:

Pataki Emma naplója


Tényleg azt hitted, hogy kamasznak lenni könnyű? Bár a tizenöt éves Pataki Emma élete igen távol áll a tökéletestől, hiszen anya nélkül kell felnőnie alkoholista apukája és nagymamája szigorú kontrollja alatt, ő mégis megpróbálja élni a tinik szokásos mindennapjait. Bulizik a barátaival, mindent megbeszél bölcs barátnőjével és még szerelmes is az elbűvölő mosolyú osztálytársába. Az eszes kaposvári lány ügyesen lavíroz az ellentmondást nem tűrő apa elvárásai és a barátok napról napra féktelenebbé váló kicsapongásai között. Az élet azonban nem tűri sokáig ezt a törékeny egyensúlyt, szemberohan Emmával, hogy minél hamarabb gördíthessen elé megoldhatatlannak tűnő nehézségeket. A méretes akadályok között botladozó lány mindinkább kétségbeesik, és kérdéses, hogy sikerülhet-e átverekednie magát az őt elgáncsolni látszó problémákon. Vajon meg tud birkózni Emma az emberfeletti erőt kívánó kihívásokkal? Képes helytállni és felnőttként viselkedni olyan helyzetekben, amik még sok valódi felnőttnek is feladnák a leckét? És vajon rájön, hogy milyen súlyos titkot rejteget előle a családja? Gombos Tünde a Margó-díjra jelölt Szerelemtánc után megint egy embert próbáló helyzetbe került fiatal történetét meséli el a tőle már megszokott
Na stiahnutie
5,63 €

dostupné aj ako:

Ako kolibrík


Sofia má šestnásť. Manželstvo jej rodičov sa rozpadáva a mama jej neskutočne lezie na nervy. Ešteže je tu Patrik, s ktorým chodí. A najlepšia kamarátka Eva! No a samozrejme tanec, ktorý miluje. V škole dostanú za úlohu napísať zvláštny sloh. O tom, ako sa svet zmenil od detstva ich rodičov. A v tej chvíli sa všetko okolo Sofie začne mlieť... Kniha o hľadaní, priateľstve, láske a porozumení – a o tom, že keď to najmenej čakáte, môže sa stať niečo úžasné.
Na stiahnutie
6,90 €

dostupné aj ako:

Nebezpečné klamstvá


Potom, čo sa stane svedkom vraždy, je stredoškoláčka Stella Gordonová v záujme svojej bezpečnosti poslaná do Nebrasky, čo sa jej ani trochu nepozdáva. Keď sa zoznámi s Chetom Falconerom, je pre ňu ťažké byť neustále v strehu. A čoskoro si musí poradiť s naozajstnou hrozbou... Jej nepriatelia sú totiž v skutočnosti bližšie, než si myslí..
Na stiahnutie
9,50 €

Jedna spomienka Flory Banksovej


Ako vieš, komu máš veriť, keď nemôžeš veriť ani sama sebe? Flora má amnéziu. Nepamätá si nič dlhšie ako pár hodín. Ani vtipy svojich priateľov, ani pokyny rodičov, dokonca ani to, koľko má rokov. Jedného dňa pobozká niekoho, koho nemala. Pamätá si to. Je to prvá spomienka, ktorá jej zostala v pamäti. On však odišiel.
Na stiahnutie
7,70 €

Navždy tvoja Lara Jean


Lepší maturitný ročník si Lara Jean ani nemohla priať. Je bláznivo zamilovaná do svojho priateľa Petra, jej otec sa znovu žení a Margot sa na leto vracia domov. Hotová idylka. Nič však netrvá večne a Lara stojí pred veľkým rozhodnutím: Kam pôjde na vysokú a ako to ovplyvní jej vzťah s Petrom? Staví na srdce alebo rozum?
Na stiahnutie
8,40 €

Toto je náš príbeh


Moderný young adult thriller rozprávaný cez striedanie perspektívy dvoch postáv. Nikto nevie, čo presne sa stalo v to ráno v River Pointe. Päť chlapcov šlo po noci bujarej zábavy na poľovačku. Vrátili sa len štyria. Chlapci držia spolu a nepriznajú, kto vystrelil guľku, ktorá zabila ich kamaráta Granta. Podľa dôkazov to mohol spraviť ktorýkoľvek z nich. Mladá stážistka v právnickej kancelárii Kate Morinová sa snaží záhadu vysvetliť a svojho priateľa zbaviť ťaživého obvinenia.
Na stiahnutie
8,40 €

Láska a iné závislosti


Osemnásťročná Zoja má skvelých kamarátov, milujúcu rodinu, srdce plné ideálov a pred sebou sľubnú kariéru tanečníčky. Cez ružové okuliare sa pozerá na dokonalý svet okolo seba. Osud je ale neúprosný a jej rozprávkový život sa razom mení na tragédiu. Iba mesiac po tom, ako oslávila plnoletosť, sa ocitá zranená a bezmocná v nemocnici. Život, ktorý doposiaľ poznala, je nenávratne preč! Ako sa vyrovná so stratou milovanej osoby? Čo sa stane s jej kariérou tanečníčky? Ilúzie sa stratili, sny rozplynuli a vnútorní démoni si začínajú vyberať svoju daň. Bezradná a zúfalá sa navyše musí pripravovať na maturity a učiť sa nanovo žiť. V emočnom zmätku, ktorý ju zaplavuje, prehliada človeka, ktorý vie o utrpení a stratených snoch svoje. Ten ju z diaľky pozoruje a hľadá spôsob, ako jej pomôcť. Zdá sa však, že čokoľvek spraví, vždy celú situáciu len skomplikuje...
Na stiahnutie
7,70 €

dostupné aj ako:

A zrodí se píseň


Není tu bezpečno. Nevzdáme se. Po krvavé bitvě v Kruhu z růží je Paige Mahoneyová jako Kmotryně v neustálém ohrožení. Stabilizace roztříštěného londýnského podsvětí, kterému nyní vládne, bude složitější, než se kdy zdálo. Paige netuší, že její vládu může velice brzy ukončit zavedení zdokonaleného detektoru Senshield. Jeho vylepšená verze už dokáže rozpoznat první tři řády jasnovidnosti, což pro komunitu vidoucích a světa, v němž žijí, znamená jistou zkázu…
Na stiahnutie
12,29 €

dostupné aj ako:


V knižnej kategórii Young Adults objavíte fascinujúci svet literatúry pre mladých, ktorá kombinuje dobrodružstvo, emocionálnu hĺbku a osobnostný rast.Tieto knihy sú určené pre mladých čitateľov, ktorí hľadajú príbehy, ktoré ich oslovia, inšpirujú a pomáhajú im porozumieť svetu a sebe samým.

Kategória kníh Young Adults je plná rozmanitých žánrov, vrátane romantiky. Prinášame vám silné a autentické postavy, ktoré čelia výzvam, objavujú svoju identitu a nachádzajú svoje miesto vo svete.Knihy z kategórie Young Adults ponúkajú dobrodružstvo, napätie, lásku a komplexné témy, ktoré sa týkajú tém, ktoré sú pre dospievajúcich dôležité a udalostí, ktorými v tomto veku prechádzajú.

Teenageri nájdu v knihách príbehy, ktoré sa ich dotýkajú a otvárajú diskusiu o dôležitých témach, ako je sebaprijatie, priateľstvo, láska, rast, utváranie hodnôt a nájdenie svojho miesta vo svete. Tieto knihy ponúkajú nielen zábavu, ale aj príležitosť na sebarozvoj a porozumenie komplexnosti dospievania.