! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Jazykové učebnice, slovníky strana 17 z 18

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny. Úroveň B1 (CCE B1)


Publikace je určena všem zájemcům o Certifikovanou zkoušku z češtiny pro cizince na úrovni B1 (CCE–B1), kterou pořádá Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy v Praze (ÚJOP UK). Byla vytvořena nejen pro vyučující, kteří chtějí ke zkoušce připravovat své studenty, ale také pro kandidáty, kteří dané úrovně dosahují a s formátem zkoušky se chtějí seznámit sami. Uživateli jsou k dispozici jak konkrétní příklady jednotlivých úloh s návodem k jejich vypracování, tak metodická doporučení pro nácvik testovaných dovedností. Materiál obsahuje celkem tři kompletní cvičné sady testů (včetně klíče). Všechny přílohy k titulu najdete i v našem Archivu.
Na stiahnutie
5,00 €

Nema problema


Ak plánujete v lete dovolenku v Chorvátsku, táto konverzačná príručka je to pravé pre vás! Obsahuje najzákladnejšie a najfrekventovanejšie frázy, ktorými sa bez problémov dorozumiete a zároveň nimi môžete očariť domácich. Porozprávajte sa s priateľmi v Chorvátsku, v reštaurácii , v obchode či na letisku. Dorouzumiete sa aj v tých najzvláštnejších životných situáciách, v ktorých sa v Chorvátsku môžete ocitnúť. Táto užitočná a praktická pomôcka poteší všetkých, ktorí sa chystajú k Jadranu alebo sa chcú zdokonaliť v jazyku. Neváhajte a konverzujte v chorvátčine!
Na stiahnutie
6,20 €

dostupné aj ako:

Nemčina pre opatrovateľky do vrecka


Bedeker s tipmi ako zvládnuť opatrovanie nemecky hovoriacich seniorov s úsmevom. Vďaka praktickej veľkosti do vrecka a názorným obrázkom, ktoré po nemecky naučia aj večných začiatočníkov, bude stále po ruke. Psychologička doc. PhDr. Eva Poliaková má veľké skúsenosti so seniormi a práve jej text je ťažiskom publikácie. Nájdete tu aj množstvo tipov od skúsených opatrovateliek. Kniha sa nemusí čítať od začiatku do konca, k jednotlivým častiam je možné sa vracať. Témy: - Príchod na nové miesto v zahraničí - Čo je v nemecky hovoriacich krajinách iné ako na Slovensku? - Ľahký priebeh dňa - Stále v pohybe, upratovanie - Varenie a stravovanie bez starostí - Zdravotná starostlivosť, názvy chorôb - Nakupovanie - Budovanie vzťahu s klientom Audio nahrávka nie je súčasťou e-knihy.
Na stiahnutie
4,95 €

dostupné aj ako:

Učte se anglicky s vtipem II.


Proč se učit anglicky? Protože jinak jste v dnešním globalizovaném světě mrtví! Proč se učit anglicky s vtipem? Vtip je krátký, jednoduchý a snadno si jej zapamatujete. Kniha je rozdělena na dvě poloviny. První část („zahřívací“) nabízí zrcadlový překlad: angličtina vlevo, čeština vpravo. V textech druhé, pouze anglické části najdete některá slova vytištěná tučně. Jejich překlad je uveden v anglicko-českém slovníčku na konci knihy. Jednojazyčný text vybavený odpovídajícím slovníčkem je mnohem efektivnější. Čtenář si slovní zásobu osvojuje přímo, bez zprostředkování leckdy problematického překladu – pravou anglickou anekdotu lze totiž přeložit bez ztráty pointy jen těžko, neboť anekdoty bývají dvojí: slušné a dobré. A jak říkal J. Werich – tam, kde Češi vyměšují, Anglosasové mužní…
Na stiahnutie
3,00 €

Učte se anglicky s vtipem I.


Proč se učit anglicky? Protože jinak jste v dnešním globalizovaném světě mrtví! Proč se učit anglicky s vtipy? Protože vtip je krátký, jednoduchý a má pointu: snadno si jej zapamatujete, a tudíž si zapamatujete nejen obdobnou situaci, ale i slova, která v ní lze použít. Nad vtipem se i dobře pobavíte – a pokud ne, pak buď nemáte pro takový humor smysl, anebo jste úplně nepochopili anglický text. V tom případě Vám tato knížka určitě pomůže. Takže co v ní najdete? Pokud jste knihou již listovali, zjistili jste, že text – anekdoty – je vlastně rozdělen na dvě poloviny. První část je koncipována jako zrcadlový překlad: nejdřív anglická anekdota, za níž hned následuje její překlad do češtiny. Rád bych upozornil, že nejde o doslovný překlad. Ten by mohl leckdy působit těžkopádně, mou snahou však bylo přeložit vtip tak, aby vyzněl dobře i česky. V textech druhé, pouze anglické části, najdete některá slova vytištěná tučně. Jejich překlad je uveden v anglicko-českém slovníčku na konci knihy. Snažil jsem se, aby nepřekládaná slovíčka odpovídala přibližně úrovni intermediate (středně pokročilý), zvýrazněná slova tuto úroveň překračují. Česko-anglickou část berte pouze jako „zahřívací“, myslím si totiž, že jednojazyčný text vybavený odpovídajícím slovníčkem je mnohem efektivnější, čtenář si novou slovní zásobu osvojuje přímo, bez zprostředkování leckdy problematického překladu; anglickou anekdotu někdy opravdu nelze přeložit, aniž by se pointa nevytratila. Existuje i další důvod, proč anekdoty nepřekládat. Říká se, že anekdoty jsou jenom dvojí: slušné a dobré. Nelze se proto vyhnout textům s explicitním výrazivem, jenže – jak takové vtipy přeložit? Čeština i angličtina v takových situacích používají úplně odlišné obraty, což by bylo v překladech zavádějící. Jak říkával Jan Werich – tam kde Češi vyměšují, Anglosasové mužní. Na konci knihy je seznam nepravidelných sloves, která se objevují v anglické části.
Na stiahnutie
3,00 €

Učte se anglicky s vtipem III.


Proč se učit anglicky? Protože jinak jste v dnešním globalizovaném světě mrtví! Proč se učit anglicky s vtipem? Vtip je krátký, jednoduchý a snadno si jej zapamatujete. Kniha je rozdělena na dvě poloviny. První část („zahřívací“) nabízí zrcadlový překlad: angličtina vlevo, čeština vpravo. V textech druhé, pouze anglické části najdete některá slova vytištěná tučně. Jejich překlad je uveden v anglicko-českém slovníčku na konci knihy. Jednojazyčný text vybavený odpovídajícím slovníčkem je mnohem efektivnější. Čtenář si slovní zásobu osvojuje přímo, bez zprostředkování leckdy problematického překladu – pravou anglickou anekdotu lze totiž přeložit bez ztráty pointy jen těžko, neboť anekdoty bývají dvojí: slušné a dobré. A jak říkal J. Werich – tam, kde Češi vyměšují, Anglosasové mužní…
Na stiahnutie
3,00 €

Angličtina v pohode 1


Držíte v rukách základy anglickej konverzácie. V rebríčku jazykov, ktoré by Slováci chceli ovládať, patrí angličtine suverénne prvá pozícia. Súhrn 320 anglických fráz so slovenským prekladom vám pomôže začať rozhovor, predstaviť sa, osloviť či pozvať niekoho, získať informácie, požiadať či ponúknuť pomoc, poďakovať i ospravedlniť sa. Učenie vám pôjde veľmi rýchlo, stačí si zvoliť účel vášho snaženia. Zvážte výhody, ktoré vám znalosť angličtiny prinesie a stanovte si cieľ, ktorý chcete učením dosiahnuť. Sústredené učenie s psychowalkmanom je rýchlejšie. Svetelná a zvuková stimulácia vám uvoľní myseľ a človek sa učí niekoľkonásobne rýchlejšie. Aktuálnu ponuku môžete nájsť na www.hemisfery.sk. Ďalšie spoločenské frázy nájdete v príručke Angličtina v pohode 2. Ak chcete po anglicky rozumieť a hovoriť, sú pre vás vhodné audioučebnice Angličtina na počúvanie 1, 2. Audio nahrávka nie je súčasťou e-knihy.
Na stiahnutie
2,95 €

dostupné aj ako:

Angličtina v pohode 2


Držíte v rukách základy anglickej konverzácie. V rebríčku jazykov, ktoré by Slováci chceli ovládať, patrí angličtine suverénne prvá pozícia. Súhrn 500 anglických fráz so slovenským prekladom vám pomôže uviesť osobné údaje, vzdelanie a uspieť pri pracovnom pohovore. Získate aj slovnú zásobu potrebnú pri cestovaní rôznymi dopravnými prostriedkami. Učenie vám pôjde veľmi rýchlo, stačí si zvoliť účel vášho snaženia. Zvážte výhody, ktoré vám znalosť angličtiny prinesie a stanovte si cieľ, ktorý chcete učením dosiahnuť. Sústredené učenie s psychowalkmanom je rýchlejšie. Svetelná a zvuková stimulácia vám uvoľní myseľ a človek sa učí niekoľkonásobne rýchlejšie. Pomôžu vám aj nahrávky, ktoré si môžete doobjednať na www.hemisfery.sk. Stačí iba počúvať. Ďalšie spoločenské frázy nájdete v príručke Angličtina v pohode 1. Ak chcete po anglicky rozumieť a hovoriť, sú pre vás vhodné audioučebnice Angličtina na počúvanie 1, 2 Audio nahrávka nie je súčasťou e-knihy..
Na stiahnutie
2,95 €

dostupné aj ako:

Němčina pro každého


Připravili jsme pro vás učebnici, která vám umožní osvojit si základy německého jazyka. Učíte se přirozeným způsobem, bez obtížného studia gramatických jevů. Dvojice modelových vět v německém a českém jazyku jsou vzorem pro užívání cizího jazyka v běžných životních situacích a demonstrují jednotlivé gramatické jevy v praxi, spolu se slovní zásobou z různých oblastí. V textu jsou uvedeny také základy německé gramatiky, které vám umožní lépe pochopit příklady.
Na stiahnutie
5,95 €

Nemčina v pohode


S Nemčinou v pohode si obohatíte si slovnú zásobu, dozviete sa, ako správne pozdraviť, predstaviť sa, osloviť niekoho alebo poďakovať. Nebudete musieť v pamäti loviť slová pri rozlúčke. Všetkých 281 fráz je so slovenským prekladom. Na zlepšenie sústredenia pri učení vám odporúčame stimulačné prístroje. Mozgové vlny alfa sú na učenie najlepšie. Svetelná a zvuková stimulácia uvoľní myseľ a človek sa učí niekoľkonásobne rýchlejšie. Učenie vám pôjde veľmi rýchlo, stačí zvoliť si účel vášho snaženia. Zvážte výhody, ktoré vám znalosť nemčiny prinesie a stanovte si cieľ, ktorý chcete učením dosiahnuť. Vonkajšia motivácia, ako poskytnutie odmeny alebo hrozba sankcie nestačí. Pomôžu vám aj nahrávky, ktoré si môžete doobjednať na www.hemisfery. sk. Stačí iba počúvať. Ak sa chystáte do krajín, kde sa hovorí po nemecky, odporúčame vám pokračovať s učebnicou Nemčina na počúvanie.
Na stiahnutie
2,95 €

Nemčina na počúvanie


Pripravili sme pre vás učebnicu nemčiny, ktorá je zameraná na komunikáciu. V rebríčku jazykov, ktoré by Slováci chceli ovládať, patrí nemčine suverénne druhá pozícia. Preto vám dávame k dispozícii súbor nemeckých viet so slovenským prekladom. Namiesto teórie sme gramatiku použili vo vetách spolu so slovnou zásobou. Postupne porozumiete ich štruktúre a začnete tvoriť vlastné vety. Zvoľte si tempo, ktoré vám vyhovuje a podľa potreby sa kedykoľvek vráťte k predchádzajúcemu učivu. Učenie vám pôjde veľmi rýchlo, stačí si zvoliť účel vášho snaženia. Zvážte výhody, ktoré vám znalosť nemčiny prinesie a stanovte si cieľ, ktorý chcete učením dosiahnuť. Pri intenzívnom učení zaznamenáte značný pokrok. Pomôžu vám aj nahrávky so slovenským prekladom, ktoré si môžete doobjednať na www.hemisfery.sk. Vý slovnosť sa učíte od rečníka, pre ktorého je nemčina materinským jazykom. Vďaka slovenskému prekladu, ktorý číta Daniel Kováč, stačí iba počúvať. Ak sa chystáte do krajín, kde sa hovorí po nemecky, odporúčame vám pokračovať s učebnicou Nemčina pre vašu prácu na počúvanie 2. Audio nahrávka nie je súčasťou e-knihy.
Na stiahnutie
5,95 €

dostupné aj ako:

Nemčina pre vašu prácu


Nemčina pre vašu prácu je zameraná na úspešnú komunikáciu v zamestnaní. V rebríčku jazykov, ktoré by Slováci chceli ovládať, patrí nemčine suverénne druhá pozícia. Ak už máte základy nemčiny, ste na dobrej ceste pokročiť ďalej. Pracovné trhy v Nemecku a Rakúsku sú otvorené, ak hovoríte po nemecky, zvyšuje sa vaša šanca nájsť si na nich dobré zamestnanie. Pripravili sme pre vás dialógy v nemčine so slovenským prekladom. Porozumiete im a postupne zlepšujte vašu slovnú zásobu. Zorientujete v situáciách, s ktorými sa môžete stretnúť pri hľadaní obchodný ch kontaktov, výkone zamestnania, štúdiu i cestovaní. Učenie vám pôjde veľmi rýchlo, stačí zvoliť si účel vášho snaženia. Zvážte výhody, ktoré vám znalosť nemčiny prinesie a stanovte si cieľ, ktorý chcete učením dosiahnuť. Vonkajšia motivácia, ako poskytnutie odmeny alebo hrozba sankcie nestačí. Audio nahrávka nie je súčasťou e-knihy.
Na stiahnutie
3,95 €

dostupné aj ako:

Angličtina pro každého


Angličtina pro každého vás naučí angličtině porozumět a používat jí v běžném rozhovoru. Učivo je určeno pro začátečníky a mírně pokročilé. Je rozděleno do menších lekcí a oddílů. Seznámíte se postupně se slovesy, osobními zájmeny, stupňováním, vyjádřením časových údajů. Nechybí samozřejmě ani podmíněné věty, časování, rozkazovací způsob a další gramatické jevy.
Na stiahnutie
9,95 €

Angličtina 2 na počúvanie pre pokročily´ch


Držíte v rukách pokračovanie e-knihy Angličtiny pre začiatočníkov a mierne pokročilých. V rebríčku jazykov, ktoré by Slováci chceli ovládať, patrí angličtine suverénne prvá pozícia. Preto v prvej časti opakujeme učivo, nadväzujú podmienkové vety, predprítomný čas, spojky, predložky či nepravidelné stupňovanie. Namiesto teórie sme gramatiku použili vo vetách spolu so slovnou zásobou. Postupne porozumiete ich štruktúre a začnete tvoriť vlastné vety. Zvoľte si tempo, ktoré vám vyhovuje a podľa potreby sa kedykoľvek vráťte k predchádzajúcemu učivu. Vety z bežný ch životný ch situácií vychádzajú z anglofónnych zdrojov. Knihu uzatvára rozprávka O lenivom Janovi. Aby ste pri učení postupovali rýchlejšie odporúčame: * Striedajte počúvanie nahrávok a čítanie z knihy. * Zvýrazňujte si jednotlivé časti učiva. * Dajte si šancu vstrebať nové vedomosti, robte si prestávky. * Učte sa aktívne aspoň štyrikrát do týždňa. * Prelaďte sa do hladiny alfa, aby ste navodili sústredenie. Odporúčame audiovizuálnu stimuláciu. * Povedzte ostatným, čo ste sa naučili. * Nadobudnuté znalosti si otestujete pomocou cvičení. * Zrealizujte svoj plán učenia, zapojte doň aj vaše okolie, aby ste mali jeho podporu. * Učivo si pravidelne opakujte. Audio nahrávka nie je súčasťou e-knihy.
Na stiahnutie
3,95 €

dostupné aj ako:

Angličtina 1 pre začiatočníkov a mierne pokročilých


Držíte v rukách e-knihu Angličtina pre začiatočníkov a mierne pokročilých. V rebríčku jazykov, ktoré by Slováci chceli ovládať, patrí angličtine suverénne prvá pozícia. Preto vám dávame k dispozícii takmer dvetisíc anglických viet so slovenským prekladom. Namiesto teórie sme gramatiku použili vo vetách spolu so slovnou zásobou. Postupne porozumiete ich štruktúre a začnete tvoriť vlastné vety. Zvoľte si tempo, ktoré vám vyhovuje a podľa potreby sa kedykoľvek vráťte k predchádzajúcemu učivu. Učenie vám pôjde veľmi rý chlo, stačí si zvoliť účel vášho snaženia. Zvážte vý hody, ktoré vám znalosť angličtiny prinesie a stanovte si cieľ, ktorý chcete učením dosiahnuť. Pri intenzívnom učení zaznamenáte značný pokrok. Pomôžu vám aj nahrávky so slovenským prekladom, ktoré si môžete doobjednať na www.hemisfery.sk. Vý slovnosť sa učíte od rečníka, pre ktorého je angličtina materinský m jazykom. Vďaka slovenskému prekladu, ktorý číta Jozef Kuriľák, stačí iba počúvať. Doobjednajte si obrázkové kartičky s jednotlivý mi frázami. Sú veľmi účinné, lebo zapájajú aj vizuálnu pamäť. Môžete si s nimi otestovať, či ste sa naučili napočúvané frázy a naopak, pri počúvaní sa vám vybaví obrázok priradený k fráze. Pokračovať môžete s Angličtinou na počúvanie 2. Sústredenejšie budete postupovať s psychowalkmanom. Svetelná a zvuková stimulácia vám uvoľní myseľ a človek sa učí niekoľkonásobne rýchlejšie. Audio nahrávka nie je súčasťou e-knihy.
Na stiahnutie
5,95 €

dostupné aj ako:

Krok za krokom k maturite – Angl. – konverzácia, reálie


Chystáte sa na maturitu? Neváhajte a siahnite po učebnici, v ktorej je prehľadne zhrnuté celé stredoškolské učivo z anglického jazyka. Táto doplnková učebnica rešpektujúca rozsah stredoškolských osnov a cieľových požiadaviek na novú maturitu pripraví každého študenta nielen na prvú dôležitú skúšku v živote, ale aj na prijímacie pohovory na vysokú školu.
Na stiahnutie
6,30 €

dostupné aj ako:

Krok za krokom k maturite – Angl. – gramatika


Učíte sa po anglicky? Moderná učebnica vo forme pracovného zošita vám podrobne a zrozumiteľne vysvetlí anglickú gramatiku. Príručka obsahuje aj cvičenia a testy na overenie získaných znalostí. V závere učebnice nájdete kľúč na kontrolu správnych riešení. Príručka je vhodnou pomôckou nielen pre maturantov a stredoškolákov, ale aj pri samoštúdiu.
Na stiahnutie
4,90 €

dostupné aj ako:

Krok za krokom k maturite – Slovenský jazyk


Chystáte sa na maturitné skúšky? Neváhajte a siahnite po učebnici, v ktorej je prehľadne zhrnuté celé stredoškolské učivo zo slovenského jazyka. Najobľúbenejšia doplnková učebnica pripraví každého študenta nielen na maturitnú skúšku, ale aj na prijímacie skúšky na vysokú školu.
Na stiahnutie
5,30 €

dostupné aj ako:

Učebnice současné italštiny, 1. díl


Učebnice současné italštiny, 1. díl je určena všem zájemcům o získání základů italského jazyka, po jejím zvládnutí dosáhnete úrovně B1 Evropského referenčního rámce. Cílem učebnice je naučit vás číst a porozumět italskému textu, komunikovat s rodilými mluvčími písemnou i ústní formou, seznámit vás s některými italskými zvyklostmi. Každá lekce obsahuje:- úvodní dialogy nebo souvislý text- slovníček – výrazy a fráze spojené s vybranými konverzačními okruhy- gramatický výklad- cvičení- informace o reáliích současné Itálie- opakovací testyNa konci knihy naleznete:- přehled nejčastěji užívaných předložek a předložkových výrazů- přehled nepravidelných sloves- klíč ke cvičením- souhrnný italsko-český a česko-italský slovníkNahrávka ke stažení je namluvená rodilými mluvčími z různých italských regionů, najdete v ní řadu živých dialogů. Nahrávka napomůže utvrzení slovní zásoby, procvičení výslovnosti a schopnosti lépe porozumět mluvenému projevu.
Predaj skončil
18,18 €

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť nové jazyky, zdokonaliť sa v jazykových zručnostiach alebo jednoducho rozšíriť svoje jazykové schopnosti.

Jazykové učebnice sú navrhnuté tak, aby vás postupne a systematicky previedli štúdiom cudzieho jazyka. Nájdete tu učebnice pre začiatočníkov, pokročilých a jazykové materiály pre rôzne úrovne jazykových znalostí. Učebnice sa zameriavajú na rôzne jazyky, vrátane angličtiny, nemčiny, francúzštiny, španielčiny, taliančiny, čínštiny, japončiny a ďalších.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne slovníky, slovníčky a frázy, ktoré vám pomôžu rozšíriť váš slovník a zlepšiť vaše konverzačné schopnosti. Nájdete tu aj praktické príručky a materiály, ktoré vám umožnia rýchlo a efektívne získavať nové jazykové vedomosti.

Nájdete tu učebnice a príručky, gramatiku a slovnú zásobu, obchodnú a profesnú angličtinu, slovníky a multimédiá.