! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Hubnutí bez diet a cvičení


• Máte kila navíc? • Patříte mezi ty, kteří drží už několikátou dietu? • Zápasíte s jojo efektem? • Zhubnete a pak opět přiberete? • A nakonec často vážíte více, než když jste dietu začali držet? Představte si, že stojíte před zrcadlem. Jste nazí. Díváte se na sebe. Jste se sebou spokojení? Nebo chcete zhubnout? Pokud chcete zhubnout, pak je tato kniha pro vás. Martina Králíčková ví, jak na to. Přitom diety nedrží. Nejí ani nízkotučné potraviny. Jí klidně i večer. Někdy hřeší. Dá si koláč, čokoládu, klobásu nebo smažené brambůrky. A přesto je štíhlá. Její jednoduchá pravidla vám ušetří spoustu trápení s dietami. Ušetří vám také spoustu myšlenek, které pak budete moci zaměřit na mnohem důležitější věci, než je počítání kalorií. Ušetří vám i spoustu peněz za odtučňovací kůry. Na co ještě čekáte? Zhubnout můžete i vy. Začněte hned teď!
Na stiahnutie
7,50 €

dostupné aj ako:

Život bez pšenice


Víte, že po snědení dvou krajíčků pšeničného chleba vám stoupne krevní cukr víc než po dvou polévkových lžících čistého cukru? Od zavedení stravovacích směrnic v 70. letech, které vyzývaly k omezení příjmu tuků, jsme byli svědky podivného jevu: Američané neustále tloustli, postonávali a měli ještě větší sklony k cukrovce než dřív. Kardiolog William Davis se to rozhodl risknout a naordinoval více než dvěma tisícům svých pacientů režim bez pšenice. Když pak viděl, jaké to mělo mimořádné výsledky, dospěl ke znepokojivému závěru: Není to tuk, není to cukr, ani náš pohodlný životní styl, co je příčinou epidemie obezity v celé Americe – je to pšenice. Ve své knize Život bez pšenice autor odhaluje pravdu o moderní pšenici a rozebírá její historickou roli v lidském jídelníčku. Už to není ta vydatná základní potravina, kterou naši předci pěstovali pro svůj chléb vezdejší; dnešní pšenice byla geneticky změněna tak, aby výrobcům potravin přinesla největší výnosy za cenu nejnižších nákladů. Dosud neškodná obilnina se tak proměnila v nutričně ochuzenou, ale jinak všudypřítomnou ingredienci, která zvedá krevní cukr ještě drastičtěji než běžný stolní cukr a vyvolává závislost, kdy se jako na tobogánu střídají cykly hladu, přejídání a únavy. Doktor Davis si posvítil na tloustnutí a hromadění tuku ve všech tělesných partiích a také na celou řadu nepříznivých zdravotních účinků: od cukrovky přes srdeční choroby až po imunologické a neurologické poruchy, jako je celiakie, revmatická artritida a demence. A konečně předkládá přesvědčivé argumenty pro úplné odstranění pšeničných výrobků z našeho jídelníčku, spolu s doporučeními, jak si tento přechod usnadnit a nesklouznout zase zpátky k dřívějším návykům. Kniha Život bez pšenice, postavená na dlouholetém klinickém výzkumu a studiích jednotlivých mužů a žen, kteří se rozloučili s pšenicí a úplně tím změnili svůj život, nabízí velmi poučný pohled na důvěrně známou potravinu a poskytuje návod, jak se uzdravit a nadobro se zbavit přebytečných kil.
Na stiahnutie
7,95 €

dostupné aj ako:

Arszen és a játék hatalma


Arszen egy átlagos fiú – átlag feletti képességekkel, ha szenvedélyére, a számítógépes játékokra gondolunk. Függőségét felismeri és kihasználja egy forradalmian új játékokat gyártó cég, akiknek Arszen hamarosan első számú tesztjátékosa lesz, miközben valódi élete, iskolai tevékenysége darabokra hullik – de a Játékhoz képest ez semmit sem jelent neki. Aztán egy napon Arszen gyanakodni kezd, hogy a virtuális valóság határát feszegető játékokat gyártó vállalat célja esetleg valami más lehet, mint amit mondanak neki – és könnyen lehet, hogy nem csupán emberek szórakoztatása a céljuk, hanem egyenesen az univerzum manipulálása…
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

Urflotta-fejlesztési irányelvek


Az Urflotta-fejlesztési irányelvek célja, hogy alapmuként szolgáljon minden késobbi technika kidolgozásához a szakemberek számára. Arról, hogyan kell összeválogatni és kiképezni az urhajósokat? Mire kell ügyelni egy urhajó tervezésénél és üzemeltetésénél? Hogyan kell irányítani egy urhajót vagy egy urflottát? És mi a teendo, ha kapcsolatba lépünk egy másik értelmes fajjal valahol a világurben?
Na stiahnutie
2,82 €

Kronolitok


Scott Warden szoftvertervező nem a munka hőse, amíg várja, hogy a következő megbízás rátaláljon, családjával Thaiföldön élvezi az életet. Aztán egy nap barátjával megfigyelik, ahogy a szomszédos dzsungelben hatalmas kőoszlop nő ki a földből, letarolva maga körül a növényzetet. És ez az oszlop nem természetes eredetű: oldalán felirat hirdeti egy bizonyos Kuin diadalát ellenségei fölött. De még ez sem minden, mert a felirat szerint a csatára csak 16 év múlva fog sor kerülni!
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

Nagyszerű szex


A tantra a szerelem egy ösvénye mégpedig egy radikális ösvénye. Radikális, azaz alapvető, a gyökerekig lehatoló. A nagyszerű szex gyökerét vagy alapját nem az jelenti, hogyan nézünk ki az ágyban, vagy hány nyakatekert pozíciót ismerünk. A nagyszerű szex titka és ez valóban radikális dolognak tekinthető korunk szexuálisan túlfűtött kultúrájában az, hogy mennyire vagyunk képesek jelen lenni és figyelmünket összpontosítani minden egyes erotikus pillanatban. A tantrikus tanácsok az intimitás elmélyítéséhez és az örömök fokozásához vezetnek, így gazdagabbá és izgalmasabbá válnak együttléteink. Nem csupán a test, hanem a lélek is egyesül a technikák használatával. Mint a nagy titkokkal kapcsolatban oly gyakran lenni szokott, valójában szó sincs nagy titokról. A tantrikus szex jobbára inkább a hozzáállásunkon, magatartásunkon múlik, mint bármi máson, ezért csupán a gondolkodásunk megváltoztatására van szükségünk. Ha képesek vagyunk feladni (vagy legalább csökkenteni) a célok elérésére való törekvésünket, és figyelmünket az éppen aktuális élményre összpontosítani, a többi már jön magától. A könyv elolvasása után garantáltan új látásmóddal közelítünk társunk felé, felderítve az eddig ismeretlen gyönyörforrásokat. Mindenki számára érthető és a gyakorlatban is könnyen kivitelezhető segítséget nyújt, hogy felpezsdítsük szexuális életünket.
Na stiahnutie
5,92 €

dostupné aj ako:

Mindennapra


Osho felismerései több mint harminc éve jelentenek nagy örömet és kihívást a spirituális keresőknek. Az Osho mindennapra e felismerések esszenciája. Összhangot teremt a spirituális és filozófiai tradíciók, valamint a modern tudomány és pszichológia vívmányai között. Ez az inspiráló könyv mindennapra kínál egy meditációt, melyek segítségével teljesebben élhetünk a jelenben, és átléphetünk egy újfajta létezésbe, ahol szerves egységet alkot a test, a lélek és a szellem.
Na stiahnutie
7,58 €

Kéz- és fülmasszázs


A könyvben a szelíd gyógymódok egyik közismert módszerét, a kéz- és fülmasszázst ismerheti meg az olvasó. A kötet segítséget nyújt az életerő megőrzéséhez, a betegségek leküzdéséhez, a benne közölt ismeretek révén mozgósíthatjuk saját gyógyító erőnket, feloldhatjuk feszültségeinket, csillapíthatjuk testi fájdalmainkat (például a fejfájást, amelytől nagyon sok ember szenved). A kéz- és fülmasszázs-terápia nem csodaszer, hanem olyan évezredes keleti gyógymód, amelyet egyre többen alkalmaznak sikeresen.
Na stiahnutie
1,94 €

Válaszd az életet!


A 22. század második felében a Föld ügynökei, a Progresszorok járják a lakott világokat, manipulációikkal egyengetve a primitívebb társadalmak útját a béke, az összefogás és a galaktikus szövetség felé. Amikor azonban az emberiség szülőbolygóján kerül sor olyan eseményekre, amelyek csakis külső beavatkozásra utalhatnak, pánikhangulat uralkodik el. A Föld biztonságáért felelős szervezet, a Konbiz–2 legjobb nyomozóit állítja rá az ügyre. Makszim Kammerer és Tojvo Glumov hamarosan arra a következtetésre jut, hogy a Vándorok rejtélyes szupercivilizációjának keze lehet a dologban, de vajon mi a céljuk az egésszel? Talán vetélytársat látnak a lendületesen fejlődő emberiségben, vagy fajunk szükségszerű továbbfejlődésének katalizátorai ők? Hová vezetnek a nyomozás szálai, és túlélheti-e a földi civilizáció, ha nyilvánosságra kerülnek a Nagy Felismerés részletei?
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

Marsfoglalás


Az alternatív történelmi sci-fi regény 2011-es felújítása a XXI. század elején induló magyar urprogramot mutatja be, ami egy magánkezdeményezésbol fokozatosan népvándorlássá növi ki magát a haldokló Földön. A cél: a magyarság tömeges áttelepítése saját gyártású antigravitációs urhajókkal a Marsra, az ott fölfedezett és üresen álló idegen bázisokra. Nem egyszeruen menekülésrol van szó vagy a kényszer szülte honfoglalásról, hanem a Mars elfoglalásáról.
Na stiahnutie
4,23 €

Gyógyszer nélkül a nátha ellen


A szüntelenül emelkedő gyógyszerárak egyre több ember számára teszik lehetetlenné az orvosságok megvételét. Ilyen helyzetben ki foglalkozik a náthájával? Pedig milyen kellemetlen tud lenni! Ráadásul majd mindenki megkapja; a hűvös idő beálltával köhög, tüsszög, és az orrát fújja az egész ország. Ezt a receptkönyvet a nátha ellen ajánljuk, benne 101 régi, több évszázados tapasztalatokat összegző, természetes gyógymóddal. Híres orvostudorok legjobb receptjeit válogattuk össze görög, latin, angol és német nyelvű szövegekből olyanokat, amelyek ma is elkészíthetők házilag. Akinek nem áll módjában orvoshoz fordulni, próbálja ki bármelyiket!
Na stiahnutie
2,79 €

A 4000 éves menyasszony


Fiatal angol lord kutatja az egyiptomi piramisokat, s egy 4000 éves múmiára bukkan, egy nő múmiájára. Vérátömlesztéssel és hasonló mesterkedésekkel sikerül életre keltenie: a nő szépsége magával ragadja. Szerelmes lesz belé, nőül kívánja venni, ám titokzatos ellenségei mindent elkövetnek, hogy megakadályozzák terveiben és úgy látszik, mintha a régi fáraók átka sújtana le a sírrablóra. A mű vitathatatlanul a ponyvairodalomhoz tartozik, ám e területen kiemelkedő. Pergő cselekménye, színes világa, néhol mulatságos, néhol rémtörténet-ízű jelleggel feledtetik a ponyvákra jellemző szegényes jellemábrázolást, és izgalmas, szórakoztató olvasásmányt nyújtanak.
Na stiahnutie
2,79 €

A rádiumkirály


Ekkor megmozdul a föld és ott, ahol a tankok sorsa már egyszer áthalad, az ellenséges csapatok kellős közepén egy sor hosszúkás, teknősbéka alakú vasszörnyeteg emelkedik ki a földből.
Na stiahnutie
2,79 €

Nyugtalanság


A Sztrugackij-életműsorozat új tagja a szerzőpárostól megszokott módon egy képzelt bolygón, a Pandórán játszódik. Csodálatos környezet, s dzsungel borítja szinte az egész kontinenst. A hatalmas fák koronái közül egy sziklaszirt magasodik ki, melyen földiek építették meg még anno kutatóállomásukat. Leonyid Gorbovszkij, a Bázis egyik dolgozója megszállottan kutatja azt a csodálatos élővilágot, mely alattuk van, s amely felé különös vágyódás húzza. Mégis, közben úgy érzi, valami készülőben van odalent. Valami nyugtalanítja, valami, ami látszólag csak az ő fantáziáját izgatja, mert társai eközben csak a kíváncsi turisták kalandvágyó igényeit próbálják kielégíteni. Valami véget fog vetni ennek a méltóságteljes nyugalomnak, mely a bolygót körülveszi… Emberek tűntek el odalent. Emberek vesztek oda. De a föntiek némelyike még reménykedik abban, hogy élnek, s bíznak visszatértükben. Sokszor a felderítők csapatainak tagjai látni vélnek néhány emberi alakot a dzsungel lepte térségben. De vajon ezek csak vágyálmok? Vagy illúzió? Esetleg veszedelmes élőlények? Melyik civilizáció tagjai érezhetik magukat biztonságban? Egymástól jön a fenyegetettség? Vagy netán valami sokkal nagyobb külső erő okozza ezt a fokozódó nyugtalanságot?
Na stiahnutie
5,61 €

Homo doktor kísérlete


„Ez a regény újabb bizonyítéka annak, hogy a magyar írók ebben a regényfajtában is olyan értékeket tudnak produkálni, amelyek bizony felülmúlják az immár világsikerre szert tett hasonló külföldi alkotásokat. Szini Gyula regénye a legjobbak közül való és bizonyos, hogy egy csapásra meghódítaná a németül, angolul, franciául olvasók táborát is.” Korunk, 1927. november
Na stiahnutie
1,07 €

Talpmasszázs otthon


A könyvben a szelíd gyógymódok egyik közismert módszerét, a talpmasszázst ismerheti meg az olvasó. Segítséget nyújt az életerő megőrzéséhez, a betegségek leküzdéséhez, mozgósíthatjuk saját gyógyító erőnket, feloldhatjuk a bennünk lévő feszültséget, csillapíthatjuk a fájdalmakat (például a fejfájást, amelytől nagyon sok ember szenved). A talpmasszázs-terápia nem csodaszer, hanem évezredes keleti gyógymód, amelyet egyre többen alkalmaznak szerte a világon. Sikeresen.
Na stiahnutie
1,94 €

Ehun-sziget


A tudományos-fantasztikus környezetbe ágyazott romantikus mu az Esszencia expedíció címu urhajós regény univerzumában játszódik, annak nem a folytatásaként, hanem inkább oldalhajtásaként, egy külön eseményszál mentén.
Na stiahnutie
4,23 €

Szépségszalon otthon


A természetgyógyászattal foglalkozó könyvei révén ismertté vált szerző eredetileg kozmetikus. Rendszeresen jelennek meg cikkei a szépségápolással kapcsolatban a napilapok, folyóiratok hasábjain. Új könyvében egy valóságos kozmetikai szalon szolgáltatásait kínálja házilagos kivitelezésben, vagyis megtanítja olvasóit azokra a „titkokra” is, amelyeket a hivatásos kozmetikusok nem szoktak elárulni.
Na stiahnutie
1,94 €

Ájurvéda az élet tudománya


Az „a´jurve´da” o?si szanszkrit kifejeze´s jelente´se „az e´let tudoma´nya”, a mai napig fellelheto? i´rott forra´sai to¨bb mint 5 ezer e´vesek. Az a´jurve´da az e´letu¨nkkel szervesen o¨sszekapcsolo´do´ ismeretek komplett lei´ra´sa. Kite´r a testi-lelki egyensu´lyra, e´s u´tmutata´st nyu´jt abban is, hogy mike´nt teremtsu¨nk egyensu´lyt a ku¨lso?nk e´s belso?nk vila´ga´ban. Az ege´szse´gu¨nkkel kapcsolatosan ismerteti, hogy mit egyu¨nk, mit mozogjunk e´s hogyan ke´szu¨lju¨nk fel a ku¨lo¨nbo¨zo? e´vszakokra, hiszen ezek mind szervesen kapcsolo´dnak ahhoz, hogy a szervezetu¨nk mike´nt mu?ko¨dhet optima´lisan a minket ko¨ru¨lvevo? vila´gban. A belso?nk tekintete´ben pedig olyan gyakorlatokra e´s olyan szoka´sok bee´pi´te´se´re tani´t, amelyek ke´pesek harmoniza´lni a belso? vila´gunkat.  A ko¨nyv sze´lesko¨ru? ismereteket ad az a´jurve´dikus gyo´gya´szat ala´bbi te´ma´iban: - az a´jurve´da szemle´lete e´s alapelvei- az a´jurve´da o?si mesterei e´s i´ra´sai- a´jurve´da testti´pus teszt, melybo?l megtudhatjuk, melyik ti´pusba tartozunk  - az 5 fo? elem e´s a 3 alkat saja´tossa´gai- napi e´s szezona´lis teendo?k az ege´szse´gu¨nk mego?rze´se e´rdeke´ben - megelo?ze´s: fo´kuszban az ege´szse´g 3 alappille´re- ha´zi praktika´k teto?to?l talpig  Az a´jurve´dikus ismereteink birtoka´ban ke´pesek leszu¨nk ege´szse´gben e´s harmo´nia´ban megtartani magun- kat, e´s me´g azelo?tt jo´te´konyan felle´pni bizonyos proble´ma´k e´s nehe´zse´gek ellen, mielo?tt azok kialakulna´nak. So?t, mindezt kiterjeszthetju¨k szeretteinkre is, hiszen amint mege´rtju¨k az a´jurve´da azon alapjait, hogy min- denki egyedi alkat e´s i´gy mindenki ma´sra hajlamos, ba´rkire ki tudjuk terjeszteni frissen szerzett tuda´sunkat. Szo´val segi´tsu¨k, szeressu¨k, ta´mogassuk magunkat e´s ko¨rnyezetu¨nket az a´jurve´da segi´tse´ge´vel, amennyit csak tudjuk!  A ko¨tet szerzo?je Baktai A´da´m hindu pap, az o?si indiai e´s orienta´lis kultu´rtudoma´nyok szake´rto?je. Tizeno¨t e´s huszon- o¨t e´ves kora ko¨zo¨tt India´ban, egy bentlaka´sos kolostoriskola´ban tanult. Konvenciona´lis tanulma´nyai befejezte´vel a szerzo? teljes me´rte´kben a ve´dikus e´s egye´b orienta´lis tudoma´nyok elsaja´ti´ta´sa´ra fordi´totta a figyelme´t. Mint lelke´sz valla´sfilozo´fia´t e´s szertarta´stant tanult, mint segi´to? pedig a´jurve´da´t, hatha jo´ga´t, ve´dikus asztrolo´gia´t e´s ve´dikus e´pi´- te´szetet. 
Predaj skončil
14,90 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.