! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Formula 1 v Panta Rhei strana 6 z 6

Zaujíma vás téma formula 1? Chcete vedieť informácie zo zákulisia, či ako prebieha kvalifikácia? V šírokej ponuke titulov s témou F1 nájdete príbehy jazdcov, ale aj množstvo príručiek, ktoré vás prevedú okruhmi, kvalifikáciou aj celým šampionátom.

Formula 1 2005


Rok 2005 - jubilejná 55. sezóna, patrila k najzaujímavejším v dejinách tejto vzrušujúcej športovej disciplíny. (245X265, 167 strán, FB, TV, rok vyd. 2006)
Vypredané
12,58 € 13,24 €

Hrdinové Formule 1


Graham Hill, Jody Scheckter, Nelson Piquet. To je 6 mistrovských titulů. A především vášeň pro závody, ochota jít až na dřeň a obětovat vše svému snu Kniha Hrdinové formule 1 přiblíží čtenářům neobyčejně detailním a poutavým způsobem příběhy tří výjimečných osobností světa automobilového sportu: Jediného pilota, který dokázal vyhrát jak titul Mistra světa Formule 1, tak i Indianapolis 500 a 24 hodin v Le Mans – Grahama Hilla, dále krotitele legendární „šestikolky“ a na dlouhá dvě desetiletí posledního šampiona Scuderie Ferrari – Jodyho Schecktera a prvního mistra světa éry přeplňovaných monster – Nelsona Piqueta. Životopisy, které obsahují mnohá doposud neznámá fakta týkající se těchto závodníků, jsou navíc doplněny kratšími portréty třiceti dalších osobností, jež vývoj našich hrdinů výrazně ovlivnily. Díky tomu, že na sebe portréty těchto velikánů časově navazují, mapuje kniha vývoj automobilového sportu a Formule 1 od poloviny padesátých let až do dnešní moderní éry.
Vypredané
28,41 € 29,90 €

Encyklopédia formuly 1.


Kniha prináša komplexné informácie o svete rýchlosti, nebezpečensktva, odvahy, ale i veľkých peňazí od jeho začiatkov až po dnešné stíhačky pretekárskych tratí. (255X265,str.288,TV,FB,r.vyd.2005)
Vypredané
18,89 € 19,88 €
zľavy Haba

Grand Prix a Formule 1


Tato ojedinělá encyklopedie pojednává o kompletní historii automobilových závodů Grand Prix od roku 1894 a o navazujících závodech Formule1. Zajímavý text popisující osudy jezdců i nejzajímavější události z průběhu jednotlivých ročníků je doplněn něk olika sty fotografií nejslavnějších závodníků i automobilů, podrobnými výsledkovými listinami a technickým popisem vybraných vítězných automobilů.
Vypredané
15,66 € 16,48 €

Grand Prix a Formule 1


přehledně zpracovaná historie závodů Grand Prix a Formule 1 od roku 1894 poutavý popis jednotlivých ročníků závodů technický vývoj automobilů a rozvoj závodění konstrukce a technika moderních monopostů nahlédnutí do zákulisí závodů Formule 1 životopisy a příběhy ze života slavných závodníků zajímavosti a osudy konstruktérů i dalších osobností podrobné výsledky ze všech ročníků závodů unikátní barevné i černobílé fotografie
Vypredané
17,00 € 17,89 €

Túl a kockás zászlón


Felejthetetlen futamok, izgalmas párharcok, hatalmas rekordok, híres istállók és legendás pilóták - a Forma-1 évtizedek óta milliók kedvence. A száguldó cirkusz világában azonban nemcsak a versenypályák tartogatnak elképesztő történeteket, hanem az azt körülvevő közeg is. Ezek a sokszor feledésbe merült vagy kevésbé ismert, időnként könnyed és humoros, másszor érdekfeszítő és tragikus anekdoták felidézik, milyen különleges momentumok kapcsolódnak a motorsporthoz és főszereplőihez. Többek közt kiderül, mennyire megszállottjai hivatásuknak az életüket oly gyakran kockáztató pilóták, miként alakítják a pénz vonzásában a sportágat a mindenható menedzserek, hogyan változtatta meg időről időre az erőviszonyokat a technológia fejlődése, valamint milyen titkokat rejtenek egyes futamok
Vypredané
12,23 € 12,87 €

Magyar autó - motor történet


Ez az első könyv, mely egyben dolgozza fel a magyar járműgyártás komplett történetét a lovaskocsiktól az automobilokon át a motorkerékpárokig. Igazi történelmi krónika, mely az alapos szakmai feldolgozás mellett a gazdasági és társadalmi környezetet is bemutatja. Nem véletlenül szerepelnek a kettő és négykerekűek mellett lánctalpasok és más harci járművek, hiszen az elmúlt század elejétől mutatják be a szerzők a magyar járműtörténetet, mely békeidőben televíziókat és babakocsikat is gyártott, a háborús felkészülések idején pedig tankokat, aszerint, hogy a hazai és nemzetközi politika milyen irányba sodorta az országot. A hazai járműipar a múlt század végére jutott el a népautógyártásig, megszüntetve a kiváltságos és hosszú várólistás "merkúri" autóelosztó korszakot.
Vypredané
12,23 € 12,87 €

Československé formule


Téměř 400 většinou dosud nepublikovaných fotografií a kreseb na 160 stranách této galerie představuje československé monoposty z let 1935 až 1990. V chronologickém sledu více jak 80 jednotlivých konstrukcí najdou atmosféru dávných závodů jak fanoušci a pamětníci, tak zájemci o technické provedení formulí minulosti.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

Formule 1 od startu k cíli


Formule 1 je nejprestižnější sérií automobilových závodů světa. Tuto královskou disciplínu organizuje Mezinárodní automobilová federace již od roku 1946. Obsáhlá publikace obsahuje veškeré informace, které by fanoušek F1 měl znát – vítěze, okruhy, monopos
Vypredané
2,37 € 2,49 €

1:43 RACE F1 - Red Bull Racing RB16B (2021) 33 (Max Verstappen)


Pre verných fanúšikov Formule 1 ale aj všetkých, ktorí majú radi rýchle autá a pretekanie prinášame realistický model monopostu jazdca stajne Red Bull a aktuálneho majstra sveta - Maxa Verstappena - od ikonickej značky Bburago. Tento detailne prepracovný model má veľkosť 10 cm a je balený v kartónovej krabičke s priesvitným čelom. Je vhodný ako darček a rovnako ako hračka pre každého, kto má rád vietor vo vlasoch.
Vypredané
9,90 €

1:43 RACE F1 - Red Bull Racing RB16B (2021) 33 (Max Verstappen) with helmet - hard case


Pre verných fanúšikov Formule 1 ale aj všetkých, ktorí majú radi rýchle autá a pretekanie prinášame realistický model monopostu jazdca stajne Red Bull a aktuálneho majstra sveta - Maxa Verstappena - od ikonickej značky Bburago. Tento detailne prepracovný model má veľkosť 10 cm a pod krásnym papierovým balením sa nachádza priehľadná vytrínka, v ktorej je model vložený. Je vhodný ako darček a rovnako ako hračka pre každého, kto má rád vietor vo vlasoch.
Vypredané
23,90 €

Bburago 1:18 Ferrari Racing - SF21 - 16 Charles Leclerc


Pre verných fanúšikov Formule 1 ale aj všetkých, ktorí majú radi rýchle autá a pretekanie prinášame realistický model monopostu jazdca stajne Ferrari - Charlesa Leclerca - od ikonickej značky Bburago. Tento detailne prepracovný model má veľkosť takmer 30 cm a je balený v kartónovej krabičke s priesvitným čelom. Je vhodný ako exkluzívny darček všetkým milovníkom Ferrari alebo budúcim pretekárom.
Vypredané
99,90 €

Bburago 1:18 Ferrari Racing - SF21 - 55 Carlos Sainz


Pre verných fanúšikov Formule 1 ale aj všetkých, ktorí majú radi rýchle autá a pretekanie prinášame realistický model monopostu jazdca stajne Ferrari - Carlosa Sainza - od ikonickej značky Bburago. Tento detailne prepracovný model má veľkosť takmer 30 cm a je balený v kartónovej krabičke s priesvitným čelom. Je vhodný ako exkluzívny darček všetkým milovníkom Ferrari alebo budúcim pretekárom.
Vypredané
99,90 €

Bburago 1:43 RACE F1 - MERCEDES-AMG F1 W12 E Performance (2021) 44 (Lewis Hamilton)


Pre verných fanúšikov Formule 1 ale aj všetkých, ktorí majú radi rýchle autá a pretekanie prinášame realistický model monopostu jazdca stajne Mercedes Benz a 7 násobného majstra sveta - Lewisa Hamiltona - od ikonickej značky Bburago. Tento detailne prepracovný model má veľkosť 10 cm a je balený v kartónovej krabičke s priesvitným čelom. Je vhodný ako darček a rovnako ako hračka pre každého, kto má rád vietor vo vlasoch.
Vypredané
9,90 €

Bburago 1:43 Ferrari Racing F1 SF21 16 (Charles Leclerc)


Pre verných fanúšikov Formule 1 ale aj všetkých, ktorí majú radi rýchle autá a pretekanie prinášame realistický model monopostu jazdca stajne Ferrari - Charlesa Leclerca - od ikonickej značky Bburago. Tento detailne prepracovný model má veľkosť 10 cm a je balený v kartónovej krabičke s priesvitným čelom. Je vhodný ako darček a rovnako ako hračka pre každého, kto má rád vietor vo vlasoch.
Vypredané
9,90 €
  • 5 /5

Bburago 1:43 Ferrari Racing F1 SF21 55 (Carlos Sainz)


Pre verných fanúšikov Formule 1 ale aj všetkých, ktorí majú radi rýchle autá a pretekanie prinášame realistický model monopostu jazdca stajne Ferrari - Carlosa Sainza - od ikonickej značky Bburago. Tento detailne prepracovný model má veľkosť 10 cm a je balený v kartónovej krabičke s priesvitným čelom. Je vhodný ako darček a rovnako ako hračka pre každého, kto má rád vietor vo vlasoch.
Vypredané
9,90 €
  • 5 /5

Bburago 1:43 RACE F1 - MERCEDES-AMG F1 W12 E Performance (2021) 77 (Valtteri Bottas)


Pre verných fanúšikov Formule 1 ale aj všetkých, ktorí majú radi rýchle autá a pretekanie prinášame realistický model monopostu jazdca stajne Mercedes Benz - Valtteriho Bottasa - od ikonickej značky Bburago. Tento detailne prepracovný model má veľkosť 10 cm a je balený v kartónovej krabičke s priesvitným čelom. Je vhodný ako darček a rovnako ako hračka pre každého, kto má rád vietor vo vlasoch.
Vypredané
9,90 €