! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Hry a hračky - Plyšové a textilné zvieratká strana 26 z 34

Mončiči dievča ružové Pop N' Candy 20 cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe dievčaťa v dúhových farbách! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
21,99 €

Lacná hra Mončiči kľúčenka 2.varianta 10cm (-50%)


Roztomilé plyšové mončiči na kľúčenke ako nadčasový a praktický doplnok pre malých i veľkých, tentokrát v troch vizuálnych prevedeniach! Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným.
Vypredané
5,00 € 9,99 €

dostupné aj ako:

AMUSEABLE Červené Srdiečko plyšová hračka JELLYCAT


Zábavné červené srdce sa do niekoho tak trochu zaľúbilo! Len sa pozrite na ten tajnostkársky úsmev a čerešňovo-červené začervenanie sa. Možno, ak stlačíte jednu z tých čižiem z tmavej čokolády a priložíte si tohto nádherného kamaráta k uchu, zistíte, kto to je! UPOROZNENIE/INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
17,99 €
zľavy Haba

Tučniak PEANUT stredný plyšová hračka JELLYCAT


Rozkošný, prítulný a veľmi, veľmi chutý, privítajme nádherného PEANUT tučniaka! Inšpirovaný vintage v tej najjemnejšej srsti pre bábätká, má srdce plné roztomilej charizmy! Batoľatá budú milovať jeho priateľskú tvár a neostré plutvy. Čas potriasť chvostovým perom a skĺznuť po snehu! UPOROZNENIE/INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
27,99 €

BASHFUL Krémový zajačik stredný plyšová hračka JELLYCAT


Hanbivý béžový zajačik je obľúbený chlapík s mäkkou jemnou kožušinou Jellycat a krásnymi dlhými ušami, čo znamená, že jediným pomaznaním sa ho už nikdy nebudete chcieť pustiť. Neodolateľne roztomilý a ideálny darček pre chlapcov alebo dievčatá. Každý si obľúbi tohto malého béžového zajačika. UPOROZNENIE/INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
28,99 €

TY - CINDER zelený drak, 15 cm


Plyšový zelený drak CINDER americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči. Vlastnosti Vyrobené z hebkého plyšu Veľkosť 15 cm Vhodné pre deti od 3 rokov
Vypredané
7,59 €

TY - WADDLES tučniak, 8,5 cm


Plyšový tučniak WADDLES americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči. Vlastnosti Vyrobené z hebkého plyšu Veľkosť 8,5 cm Vhodné pre deti od 3 rokov
Vypredané
3,99 €

TY - BUFF husky, 24 cm


Plyšový husky BUFF americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
13,99 €

TY - ASHER mačka s rohom, 15 cm


Plyšová mačka s rohom Asher z kolekcie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

Storm Chobotnica plyšová hračka JELLYCAT


Storm chobotnica je zvláštny bublinkový druh a vy by ste boli tiež, s ôsmimi úžasnými chápadlami! Mäkká a veselá v úžasnej sivozelenej farbe, táto mäkká už len sa k nej pritúliť. Potraste chápadlami a cíťte pod ňou jemný krémový kožúšok, potom potiahnite a pustite – v chápadle je pružina! UPOROZNENIE/INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
32,99 €

Amuseable Káva so sebou plyšová hračka JELLYCAT


Perfektný partner pre rušné dni plné závratov, to je Amuseable Káva so sebou! Táto príjemná neutrálna šálka s mäkkou mokka kožušinou, hnedými kordovými nožičkami a mohutným kordovým pásom na bruchu. Začnite ráno s úsmevom! UPOROZNENIE/INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
21,99 €

Apolo Sova plyšová hračka JELLYCAT


Sova Apollo je najguľatejšie a najhuňatejšie sovíčatko s chlpatou bielou srsťou a drobnými chvejúcimi sa krídlami! Toto ješitné sovíča sa hompáľa po korunách stromu a má svetlé, velikánske oči, úhľadný malý zobák a mohutné kakaové chodidlá. Nervózne, šibalské a rozkošne štipľavé sovíča, Apollo je najlepšie v hniezde! UPOROZNENIE/INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
18,00 € 35,99 €

Sleepee Panda malá plyšová hračka JELLYCAT


PSSST!!! Sleepee Panda práve sníva svoj sen o chutných bambusových lístkoch . Tento kyprý priateľ s jemnou srsťou čaká na svojho malého priateľa, aby si ho vzal sebou do postieľky a spolu snívali sladké sníčky. Kto mu nevie odolať? UPOROZNENIE/INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru.Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
9,50 € 18,99 €

Búrlivý ježko v maline plyšová hračka JELLYCAT


Búrlivý ježko má špeciálny letný dom - vo vnútri šťavnatej červenej maliny! Delikátnej, s jemnými zelenými lístkami a otvorom ako stvoreným pre malého pichliačika. No komu môže byť lepšie? UPOROZNENIE/INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru.Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
33,99 €
  • 4 /5

Amuseable Žaluď plyšová hračka JELLYCAT


Okrúhly lesný darebák, Amuseable žaluď má orechovú hnedú kožušinu, s chlpatým baretom a jemnou stonkou! Tento zvedavý žaluď sa nemôže dočkať jesene a skúma les svojimi čokoládovo-menčestrovými papučkami! UPOROZNENIE/INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru.Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
21,99 €

Ramblers riečny Jazvec plyšová hračka JELLYCAT


Ramblers riečny Jazvec, sa chystá na prechádzku do búrlivého počasia. Tento jazvec je oblečený v sivom kabátiku so zeleným šálom omotaným okolo krku vždy pripravený zazrieť vystrašených drobných chrobáčikov. UPOROZNENIE/INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru.Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
15,50 € 30,99 €

AMUSEABLE Kukurica plyšová hračka JELLYCAT


Amuseable Kukurica práve vyráža na slnečnú prechádzku v hnedých kordových čižmách! S jemným textúrovaným zlatým zrnom, prešívaným úsmevom a semišovým zeleným kabátikom je tento plyšový klas šťavnatý a veselý! Milujeme toto rozkošné stvorenie! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
14,00 € 27,99 €

Otto pes jazvečík plyšová hračka JELLYCAT


Drobné nôžky a veľké veľké srdce - to je Otto Jazvečík! Toto neohrozené šteniatko je božsky drobné v tmavej čokoládovej kožušine s karamelovými škvrnami. S krútiacimi sa ušami, energickým chvostom, zlatým obočím a drzým duchom je rozžiarený Otto malý hravý kamarát! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
32,99 €

Colin Chameleón plyšová hračka JELLYCAT


Colin Chameleón je také charizmatické stvorenie! Mäkký ako mach a sýto sfarbený, je príliš štýlový len na jeden odtieň. Tento bláznivý chlapík má najväčšie brmbolcové oči, úžasný hrebeň a chladné, detailne vypracované prsty, no najlepšie zo všetkého je jeho pružný, kučeravý chvost. Natiahnite to a pinkne hneď späť! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
30,99 €