Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Hry a hračky - Plyšové a textilné zvieratká strana 30 z 34

BASHFUL Žirafa malá plyšová hračka JELLYCAT


Dokonalý darček pre starostlivého chovateľa, hanblivá žirafa je milujúca a lojálna, aj keď trochu plachá! Jej karamelová a biela srsť je taká zamatová, ako len môže byť, a miluje šteklenie svojich chrumkavých rohov! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
18,99 €

Charley Gepard plyšová hračka JELLYCAT


Po dlhom dni rýchlej naháňačky si gepard Charley rád oddýchne! Táto šelma s jantárovými očami je božsky poddajná, s dlhým, mohutným chvostom a mohutnými mäkkými labkami. Pritúľte sa zblízka a spočítajte tie škvrny alebo pošteklite ten mohutný čokoládový nos. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
38,99 €

Curvie Prasiatko plyšová hračka JELLYCAT


Ruffly, bujaré prasiatko Curvie odpočíva po úplnom rannom hľuzovaní! Jemne hebké v púdrovo ružovej srsti, s elegantnými semišovými kopýtkami a sladkým ňufákom, toto zlatíčko s kučeravým chvostom vám môže pomôcť s domácimi úlohami! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
34,99 €
zľavy Haba

Petalkin Bábika zvonček plyšová hračka JELLYCAT


Vyskočila, aby pozdravila jar, je to Petalkin Bábika zvonček! Tento fialový drobček je krásny púčik s huňatým kvetinovým klobúkom, sieťovanými krídlami a skladanými listami. Rozložte zvonček, aby ste vytvorili luxusnú sukňu, alebo zastrčte tohto kamaráta dovnútra, aby ste ho mohli nosiť so sebou! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
15,50 € 30,99 €

Flossie Oslík plyšová hračka JELLYCAT


Flossie Oslík je úžasne jemný, s takými vlniacimi sa kamienkovými ušami! Táto chlpatá a šteklivá hračka má drobivú srsť, krémovú papuľu a semišové kopýtka! Flossie Donkey je s hodvábnou hrivou a chlpatým chvostom taký šťastný! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
14,00 € 27,99 €

BASHFUL Polnočný Zajačik malý plyšová hračka JELLYCAT


Hanblivý polnočný Zajačik je plaché zlatíčko s jemnou polnočnou srsťou. Tento zajačik s brmbolcovým nosom v sýtej námorníckej modrej miluje čas na spanie. Zajačik s trblietavými ušami plnými trblietavých strieborných hviezd je zasneným kamarátom. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
20,99 €

Vividie Chameleón plyšová hračka JELLYCAT


Vividie Chameleón má neskutočne žiarivé oči! Tento surovo oranžový a prapodivne nádherný plaz loví ploštice! S mäkkými brmbolcovými ostňami, zatočeným chvostom, uštipačným úsmevom a hrbatými nohami je to charizmatický chameleón! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
36,99 €

Odell Chobotnica malá plyšová hračka JELLYCAT


Zamotajte sa s nádhernou chobotnicou Odell! Šťavnatá, nádherná marhuľová chobotnica, má toľko lásky na rozdávanie! Usmievavá a smiešna, s jasnými, lesklými očami, je to veľmi priateľský hlavonožec. Odell má osem jemných, kučeravých ramien s príjemnou kordovou a klasickou kožušinou. Nie je prekvapením, že dáva tie najlepšie objatia v oceáne! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
19,99 €

Fuddlewuddle Líška plyšová hračka JELLYCAT


Vyzerá to, že niekto sa zakrádal a robil rôzne neplechu! Fuddlewuddle Lišiak zažil toľko dobrodružstiev, že si vytvoril volániky po celej svojej jemnej, škoricovej srsti. Dajte tomuto fešnému chlapíkovi veľa šarvátok a ťahov a možno vám ukáže, ako sa tancuje foxtrot! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
14,00 € 27,99 €

Paris čierny Panter plyšová hračka JELLYCAT


Paris čierny panter môže vyzerať divoko, ale táto uhlovo čierna šelma miluje leňošenie a bochníky. S lesklými zelenými očami, báječným semišovým nosom a dlhým, vyváženým chvostom je Paris dokonalý. Táto krásna veľká mačka v zamatovo-čiernom prevedení rada drieme. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
35,99 €

BEWITCHING Mačka plyšová hračka JELLYCAT


Lenivá a povaľujúca sa mačka Bewitching Mačka jednoducho miluje sedieť a snívať. Táto mačka zo sladkého drievka má dlhé kývajúce sa nohy - ideálne na držanie na metle! S krásnym dlhým chvostom, mohutnými labkami a dokonale roztomilým cínovým nosom je toto dychtivé mačiatko s ušami celý kaboodle. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
17,99 €

AMUSEABLE Narcis plyšová hračka JELLYCAT


So zábavným narcisom je jar po celý rok! Tento chlpatý narcis má ľanový črepník, nadýchanú hnedú pôdu a kordové nôžky. So zelenými kordovými stonkami a slnečnými zamatovými kvetmi je tento víťaz bez vädnutia! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
29,99 €

Sleepee Lišiak plyšová hračka JELLYCAT


Sleepee Lišiak sníva o nepleche a vrtí oboma tými semišovými sivými nohami! S ligotavou, pružnou zázvorovo-krémovou srsťou, jemným huňatým chvostíkom a skladanými ušami má tento podgurážený vtipkár množstvo plánov. Už len päť minút v posteli... INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
29,99 €

Dancing Darcy Sloník plyšová hračka JELLYCAT


Dancing Darcey Sloník verí, že každý môže tancovať! Táto mäkká hviezda má nádhernú broskyňovú tutu sukničku a saténové topánky dokonale zaviazané. Krátka kakaová srsť a dlhé, dlhé nohy sú skutočne veľmi roztomilou tanečnicou a my milujeme tie mäkké ušká a huňatý chobot. Či už ste mini-Pavlova alebo začínajúci Billy Elliot, sme si istí, že tejto Elly môžete ukázať niekoľko pohybov! (*Upozorňujeme, že iba stredné a veľké veľkosti Dancing Darcey Elephant majú baletné topánky) INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
26,99 €

Pirouette Zajačik plyšová hračka JELLYCAT


Pirouette Zajačik je cukrovo-ružová dokonalá v ružovej sieťovanej tutu sukničke a pekných špičatých topánkach! So sladkou čelenkou s mašľou, skladacími ušami a nádherne mäkkou, pružnou kožušinou je tento skákajúci zajačik tanečným maskotom, pri ktorom sa krúti hlava. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
23,99 €

Textilná hračka Zajko so zrkadielkom


Kto to poskakuje? Tento tvor s dlhými ušami má veľké pútko na zavesenie. Bábätká môžu objaviť svoj vlastný odraz v zrkadle a tiež stlačiť zajačika, aby vydalo praskavý zvuk. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 6 mesiacov
Vypredané
8,99 €

Lacná hra Textilná hračka Zajko so zrkadielkom (-70%)


Kto to poskakuje? Tento tvor s dlhými ušami má veľké pútko na zavesenie. Bábätká môžu objaviť svoj vlastný odraz v zrkadle a tiež stlačiť zajačika, aby vydalo praskavý zvuk. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 6 mesiacov
Vypredané
2,70 € 8,99 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Mončiči chlapec s námorníckym podbradníkom 20cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe chlapca s námorníckym podbradníkom! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
21,99 €
  • 5 /5

Mončiči dievča v ružovom huňatom kabátiku 20cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe dievčatka v huňatom ružovom kabátiku! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným.. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
27,99 €