! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Hry a hračky - Plyšové a textilné zvieratká strana 31 z 34

  • 5 /5

Mončiči dievča s mini mončiči hračkou 20cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe dievčatka s mini hračkou! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
24,99 €

Mončiči dievča so žltým pršiplášťom 20cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe dievčatka so žltým pršiplášťom a gumákmi! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
27,99 €
  • 4,6 /5

Mončiči chlapec v mikine so slúchadlami 20cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe chlapca v sivej mikine so slúchadlami! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
24,99 €
zľavy Haba

Lacná hra Mončiči chlapec v mikine so slúchadlami 20cm (-50%)


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe chlapca v sivej mikine so slúchadlami! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
12,50 € 24,99 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Mončiči mini chlapec 13cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe mini chlapca! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
14,99 €

Mončiči chlapec s modrým podbradníkom 20cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe chlapca s modrým podbradníkom! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
21,99 €
  • 5 /5

Mončiči dievča so slnečnicami 20cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe dievčatka so slnečnicami! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
24,99 €

Mončiči chlapec klip 10cm


Roztomilé plyšové mončiči ako klip na fľašu, či odev ako nadčasový a praktický doplnok pre malých i veľkých! Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
14,99 €
  • 4,5 /5

Mončiči dievča v šatách s plameniakom 20cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe dievčatka so šatami s plameniakom! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
24,99 €
  • 5 /5

Bebiči so zajačími uškami 15cm


Mäkkučké plyšové telíčko príjemné na dotyk, roztomilé maľované očká a milý úsmev, to je láska na prvý pohľad. Z vášho nového Mončičáka, tentokrát v prevedení mladšej generácie Bebiči ružové dievča so zajačími uškami, sa stane ozajstný nerozlučný priateľ, ktorý perfektne doplní rodinku hračiek v detskej izbičke. Mončičáci sú legendou medzi hračkami. Tešia sa popularite po celom svete a už viac ako 40 rokov verne plnia prísľub nekonečnej zábavy. Patria medzi obľúbené retro hračky, vďaka ktorým si aj my dospelí zaspomíname na svoje detstvo. Plyšoví priatelia z Japonska totiž nie sú milovaní len deťmi. Naši rodičia a starí rodičia sú stále vernými milovníkmi Mončičákov a hrdo sa pýšia svojou vlastnou zbierkou. Toto nadšenie často odovzdávajú aj svojim deťom a vnúčatkám. Plyšový Mončičák je preto nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých.Hračka je zároveň ideálnym darčekom pre všetkých zberateľov týchto roztomilých plyšových zvieratiek. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
21,99 €

Mončiči kľúčenka 10cm (3 druhy na výber)


Roztomilé plyšové mončiči na kľúčenke ako nadčasový a praktický doplnok pre malých i veľkých, tentokrát v troch vizuálnych prevedeniach! Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
9,99 €

Plyšová hračka Disney: Oslík 43cm


Obľúbená rozprávková postavička s licenciou Disney. Oslík síce občas stratí chvost, ale nikdy ho neopustí priateľská nálada. Aj vo chvíľach, keď sa tvári zachmúrene, si s ním deti užijú kopec zábavy. Keď na to príde, oslíka môžu pokojne vyťahať za uši a on sa ani na chvíľku neurazí. Jeho kratučká plyšová srsť aj čierna hriva sa navyše veľmi ľahko udržujú.
Vypredané
28,99 €

Plyšová hračka Cars 3: Jackson Storm 25cm


Nadupaný Jackson Storm síce v novom diele série Cars zavarí obľúbenému Bleskovi, v skutočnosti je ale rovnako priateľský ako všetky ostatné filmová autíčka. Zvlášť jeho plyšová podoba je veľmi maznavá. Hračka je 25 cm veľká a bude parádnou ozdobou detskej postieľky či odpočívacího kútiku v izbičke.
Vypredané
18,99 €

Plyšová hračka Anna 25cm


Byť mäkký sa v živote nevypláca, plyšovej princeznej Anne ale táto vlastnosť pridáva na hodnote. Mäkučký plyš, z ktorého je hlavná hrdinka rozprávky Ľadové kráľovstvo (Frozen) vyrobená, je totiž extra maznavý a príjemný na dotyk. Bábika je vysoká 25 cm a urobí radosť každej malej fanúšičke aj fanúšikovi známeho zimného príbehu.
Vypredané
17,49 €

Plyšová hračka Disney: Donald 25cm


Obľúbená rozprávková postavička s licenciou Disney. Najlepší kamarát myšiaka Mickeyho sa veľmi rád spriatelí s vašimi ratolesťami. Je vyrobený z mäkučkého plyšu a zaobstarať si k nemu môžete i jeho kamarátov.
Vypredané
14,99 €

Plyšová hračka Disney: Thumper 25cm


Vždy dobre naladený králiček Thumper je dobrým priateľom slávneho Bambiho. Teraz je pripravený stať sa rovnako spoľahlivým parťákom tiež pre vaše ratolesti. Svojim úsmevom im vždycky zdvihne náladu a možno si vďaka nemu deti obľúbia aj mrkvu.
Vypredané
15,49 €

Plyšová hračka Disney: Minnie 25cm


Obľúbená rozprávková postavička s licenciou Disney. Krásna Minnie svojím širokým úsmevom zdvihne náladu každému, koho stretne. Veselou atmosférou naplní aj detskú izbičku vašej malej slečny. Je vyrobená z príjemného mäkkého plyšu, takže je skvelá na túlenie, zároveň vďaka krásnymm šatičkám vyhovuje aj tým najnáročnejším parádniciam.
Vypredané
14,99 €

Plyšová hračka Disney: Oslík do postieľky 25cm


Známy oslík do postieľky z jemného materiálu štýlovo oblečený v pyžamku, ktoré vďaka špeciálnej potlači v noci krásne svieti. Deti si tak pripadajú v bezpečí a majú pokojný spánok.
Vypredané
17,99 €

Plyšová hračka Olaf 25cm


Poznáte nejakého snehuliaka, ktorý by s vašimi deťmi pokojne postavil ďalších snehuliakov, jazdil na výlety alebo spal v posteli? Práve taký je Olaf, jeden z hrdinov obľúbenej animovanej rozprávky Ľadové kráľovstvo (Frozen). Hračka s veľkosťou 25 cm je vyrobená z maznavého plyšu s krátkym vlasom.
Vypredané
17,49 €