! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Hry a hračky - Plyšové a textilné zvieratká strana 32 z 34

Plyšová hračka Disney: Minnie s čiernobielymi šatičkami 25cm


Obľúbená rozprávková licenčná postavička v trendových šatách. Rokmi obľúbená rozprávková postavička myšky Minnie v moderných šatách priamo z Paríža, s ktorou sa zabaví každé dievčatko.
Vypredané
15,49 €

Plyšová hračka Elsa 35cm


Princezná Elsa svojím kúzlom dokáže viac ako len vyčarovať ľadové zámky a snehové vločky. V podobe plyšovej bábiky vyčarí úsmev na tvári každej malej slečny, ktorá sa s ňou skamaráti. Plyšová Elsa z Ľadového kráľovstva je 35 cm veľká a bude sa jej páčiť ako v detskej izbičke, tak napríklad v batôžku cestou na výlety.
Vypredané
21,49 €

Plyšová hračka Sven 25cm


Rovnako ako sa hrdinsky postavil po bok princeznej Anny, bude sob Sven skvelým parťákom aj vašim deťom. Veselý sob z populárnej animovanej rozprávky Ľadové kráľovstvo (Frozen) je vyrobený z hebkého plyšu a nechýbajú mu ani roztomilé parôžky. Hračka meria na výšku 25 cm.
Vypredané
17,49 €
zľavy Haba

Plyšová hračka Disney: Daisy 25cm


Obľúbená rozprávková postavička s licenciou Disney. Kačičku Daisy len tak na nejakom rybníku nestretnete. Jej domácim prostredím sú detské izbičky a najradšej býva u malých dievčatiek. Plyšová Daisy meria 25 cm.
Vypredané
14,49 €
  • 5 /5

Plyšová hračka Elsa 25cm


Princezná Elsa svojím kúzlom dokáže viac ako len vyčarovať ľadové zámky a snehové vločky. V podobe plyšovej bábiky vyčarí úsmev na tvári každej malej slečny, ktorá sa s ňou skamaráti. Plyšová Elsa z Ľadového kráľovstva je 25 cm veľká a bude sa jej páčiť ako v detskej izbičke, tak napríklad v batôžku cestou na výlety.
Vypredané
17,49 €

Plyšová hračka Disney: Goofy 25cm


Roztomilý Goofy je tentoraz spracovaný ako mäkký plyšák. Goofy i ostatné plyšové hračky sú atestované a sú pre deti bezpečnými hračkami, vyrobenými z kvalitného plyšu.
Vypredané
14,49 €
  • 5 /5

Plyšová hračka Olaf 35cm


Obyčajní snehuliaci sa pri prvom pritúlenie začnú rozpúšťať. Ovšem plyšový Olaf z Ľadového kráľovstva sa nenechá rozhádzať ani tým najhorúcuim objatím. Postavička rozprávkového snehuliaka je 35 cm vysoká a bude jej dobre ako v detskej posteli pri zaspávaní, tak na výletoch alebo návšteve kamarátov.
Vypredané
21,49 €

Plyšová hračka Sven 35cm


Skrotiť si soba? So Svenom z Ľadového kráľovstva to bude doslova hračka. Mazlík z mäkkého plyšu sa spriatelí s každým malým dobrodruhom alebo princeznou. Plyšový sob Sven meria 35 cm na výšku a bude deťom robiť príjemnú spoločnosť ako doma v postieľke, tak napríklad na sedačke v aute cestou na výlet.
Vypredané
21,49 €

Plyšová hračka Disney: Minnie s ružovými šatičkami 25cm


Obľúbená rozprávková licenčná postavička Minnie. Rokmi obľúbená rozprávková postavička myšky Minnie v jemných ružových šatách, s ktorou sa zabaví každé dievčatko.
Vypredané
14,99 €

Plyšová hračka Olaf 50cm trblietavý


Nad polmetrovým snehuliakom môžu deti jasať aj vtedy, keď nie je vonku bielo. Tento snehuliak Olaf je totiž vyrobený z trblietavého plyšu a snehové podmienky sú mu úplne ukradnuté. Jeden z najvtipnejších hrdinov rozprávky Ľadové kráľovstvo (Frozen) bude krásnou ozdobou každej izbičky aj veselým kamarátom do nepohody.
Vypredané
28,99 €

Plyšová hračka Cars 3: McQueen 25cm


Plyšový Blesk McQueen, známy hrdina filmovej série Cars, vás priamo bleskurýchlo presvedčí, že je ten najväčší maznáčik na svete. V postieľke alebo na gauči bude pre vášho malého motoristu fajn parťákom a pomôže mu k príjemnejšiemu spánku alebo odpočinkovému povaľovaniu. Hračka je 25 cm veľká a bude parádnou ozdobou detskej postieľky či odpočívacího kútiku v izbičke.
Vypredané
18,99 €

TY - CHI panda, 8,5 cm


Plyšová panda CHI americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
4,99 €

TY - STERLING leopard, 8,5 cm


Plyšový leopard STERLING americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
4,99 €

TY - KIKI šedá mačka, 8,5 cm


Plyšová mačka KIKI americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
4,99 €

TY - PHOENIX arktická líška, 15 cm


Plyšová arktická líška Phoenix z kolekcie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - MUDDLES hnedo-biely pes, 15 cm


Plyšový hnedo-biely pes MUDDLES americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - EVA ružový slon, 15 cm


Plyšový ružový slon EVA americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - BUCKLEY jeleň, 15 cm


Plyšový jeleň Buckley z kolekcie Beanie Babies americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

Mončiči chlapec Willow 20cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe chlapca Willow z animovaného Monchhichi príbehu! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
29,99 €