! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Hry a hračky - Plyšové a textilné zvieratká strana 34 z 34

TY - SAMI oranžová ryba, 24 cm


Plyšová oranžová ryba Sami z kolekcie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
13,99 €

TY - KODI čierny medveď, 15 cm


Plyšový čierny medveď Kodi z kolekcie Beanie Babies americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - HOUGHIE bulldog, 15 cm


Plyšový bulldog HOUGHIE americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €
zľavy Haba