! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Hry a hračky - Plyšové a textilné zvieratká strana 29 z 34

Perry Polárny medveď plyšová hračka JELLYCAT


Pre to najpríjemnejšie maznanie na celom severnom póle, korčuľujte k Perrymu Polárnemu medveďovi! Neuveriteľne prítulné, toto zakalené krémové mláďa je jemné ako čerstvo napadaný sneh. Sedí tak úhľadne na zadočku s brmbolcom a má ten najroztomilejší brmbolcový nos a hrboľatý chvost. Držte ho blízko a premeňte chladné dni na zábavné dni! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
15,99 €
  • 5 /5

Smudge Medvedík plyšová hračka JELLYCAT


Wake up Smudge Bear - je tu na maznanie! Tento medvedík karamelový si dáva prestávku, mrví a drieme na tom hebkom chlpatom bruchu. S poddajnými šikovnými labkami, semišovým nosom a okrúhlymi ušami je toto mierumilovné mláďa úplný miláčik. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
17,00 € 33,99 €

Smart Ceruzka plyšová hračka JELLYCAT


Smart Ceruzka je klasickým spoločníkom a veselým maskotom na akúkoľvek skúšku! Nádherne zlatá, so semišovou ružovou gumou, šmrncovnými čiernymi nohami a kordovým hrotom, tento malý pomocník je plný HB objatí! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
15,50 € 30,99 €
zľavy Haba

Sleepee Ovečka plyšová hračka JELLYCAT


Pst! Sleepee Ovečka len prikývla a zavrela tie jemné vyšívané oči. Zmrzlinovo-sladké jahňa s dokonalými ušami okvetných lístkov, úhľadnými huňatými kopýtkami a priliehavým bruškom je pre bábätko príjemným spoločníkom do postieľky. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
15,00 € 29,99 €

Fuddlewuddle Slon plyšová hračka JELLYCAT


Je to Fuddlewuddle Slon! V jemnej kriedovo-modrej farbe, s nádhernou kožušinou a veľkým dlhým chobotom na vyčuchanie sendvičov je to naozaj úžasný chlapík. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
19,99 €

AMUSEABLE Avokádo plyšová hračka JELLYCAT


Dajte si svoju dávku zeleniny a ovocia zábavným spôsobom okúzľujúcim avokádom! Štýlovo zelená a jemná, naša vegetariánska kamarátka má elegantné dvojfarebné sako zo škvrnitej kožušiny. Milujeme ten plyšový semišový kameň a tie chrumkavé šnurované nohy. Letná pochúťka s veľkým úsmevom na perách - dobrý pre vás vo všetkých smeroch! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
21,99 €

BASHFUL Žirafa malá plyšová hračka JELLYCAT


Dokonalý darček pre starostlivého chovateľa, hanblivá žirafa je milujúca a lojálna, aj keď trochu plachá! Jej karamelová a biela srsť je taká zamatová, ako len môže byť, a miluje šteklenie svojich chrumkavých rohov! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
18,99 €

Dexter Drak plyšová hračka JELLYCAT


Väčšina drakov je ohnivá, ale Dexter Drak je úplne odlišný! Žiadne šupiny pre tohto čudáka - len mäkká kožušinka v kriedovo modrej a teplej gaštanovej červenej. Tento zasnený drak s nádhernými detailmi s mäkkými rohmi, prešívanými krídlami, špicatou špičkou chvosta a hrboľatými ostňami dáva dračie objatia! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
31,99 €

Beatrice Motýľ plyšová hračka JELLYCAT


Kúzelná s milým úsmevom, je to krásna Beatrice motýľ! Ružová a útulná s fazuľovým telíčkom, mäkkými textúrovanými krídlami a semišovými tykadlami, táto veselá kamoška miluje lahodný nektár a celý deň sa hrá v záhrade! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
32,99 €

Cicero Leňochod plyšová hračka JELLYCAT


Cicero Leňochod má veľa nápadov a rád prednáša prejavy z vrcholkov stromov! Tento nadýchaný, zasnený lesný kamarát má chlpatú, vlnenú pralinkovú kožušinu a tvár v tvare srdca s kakaovými záplatami. Lopsový a nohatý, pomalý, ale stabilný, Cicero je taký miláčik. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
18,00 € 35,99 €
  • 5 /5

Henry Hound psík plyšová hračka JELLYCAT


Henry Hound je rozkošne lenivý a rád sa zmieta pred ohňom. Čokoládovo robustný vráskavý a mäkký, tento poddajný havko je jemným priateľom. Henry s orieškovými očami, veľkým nosom, huňatými uškami a dlhým vlnitým chvostom, je najlepším kamarátom, ktorý sa môže túliť a hladiť. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
18,00 € 35,99 €

Huggady Hroch plyšová hračka JELLYCAT


Huggady Hippo je v zamatovej malinovej srsti pomerne báječný. Tento statný chalan, ktorý drieme a zíva pri chladnom trávnatom bazéne, sa jednoducho rád natiahne. S huňatými nozdrami, prítulným bruškom a mäkkými labkami je tento hroch sladký ako med. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
16,50 € 32,99 €

Sleepee Opička plyšová hračka JELLYCAT


Po dlhom dni túlania sa a šplhania je Sleepee Opička celý zmorená od únavy. Tento roly-poly nezbedník má pružný chvost, pokrčené uši a jemnú lieskovo-orieškovú srsť. S bujarými nohami, tvárou v tvare srdca a sladko zavretými očami je tento beťár iskrivý. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
15,00 € 29,99 €

AMUSEABLE Mandarínka plyšová hračka JELLYCAT


Veselá, šťavnatá a dokonale kyprá, zábavná Mandarínka je dobrá pre každého! Nádherne oranžová s textúrovanou kožušinou a veľmi jemnými kordovými listami a čižmami, tento smajlíkový citrus má svoj šmrnc! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie. Veselá, šťavnatá a dokonale kyprá, zábavná Mandarínka je dobrá pre každého! Nádherne oranžová s textúrovanou kožušinou a veľmi jemnými kordovými listami a čižmami, tento smajlíkový citrus má svoj šmrnc! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
15,00 € 29,99 €

Tuffet Panda plyšová hračka JELLYCAT


Tuffet Panda, prívetivo nadýchaná a krásne lenivá, miluje bambusové grilovanie! Mäkká hrboľatá v modro-šedej a krémovej srsti, s tučným bruškom a výraznými očnými pásikmi, táto zívajúca panda je pokojným kamarátom. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
14,50 € 28,99 €

Fuddlewuddle Lev plyšová hračka JELLYCAT


Prečo má Fuddlewuddle Lev takú nádhernú kožušinu? Je to prestrojenie na cestu na pláž? Myslíme si, že spadol do vane s karamelom, ale to nevysvetľuje jeho krásnu jantárovú hrivu! Tento chrumkavý a mäkký lev je hodvábny a sladký, a hoci má byť divoký, je naozaj vegetarián! Jeho obľúbené maškrty sú želé gazely. INFORMÁCIA: Neodporúča sa pre deti do 12 mesiacov kvôli vypadávaniu vlákien. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
14,00 € 27,99 €

Smart Zápisník plyšová hračka JELLYCAT


Smart zápisník je plný zábavných nápadov! Tento vtipný žolík je útulný v šarlátovej farbe, má striebristý odznak s menom, čiernu väzbu a záložku a kordové čižmy zo sladkého drievka! Ste pripravení študovať? INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
14,00 € 27,99 €

BASHFUL Hanblivý svišť plyšová hračka JELLYCAT


Počuješ piskot? Je to hanblivý svišť! Tento hraboš má strakatú kožušinu so striebornými odleskami a huňatý chvost. S piškótovým náhubkom, mäkkými zubami a jemným čiernym nosom je tento pobehujúci beťár šampión. INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
13,50 € 26,99 €

Vividie Chameleón plyšová hračka JELLYCAT


Vividie Chameleón má neskutočne žiarivé oči! Tento surovo oranžový a prapodivne nádherný plaz loví ploštice! S mäkkými brmbolcovými ostňami, zatočeným chvostom, uštipačným úsmevom a hrbatými nohami je to charizmatický chameleón! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
36,99 €