! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Lacná hra Drevená čajová sada s táckou (-50%)


Servírujte krásny popoludňajší čaj s touto krásnou drevenou čajovou súpravou v štýle vintage. Táto tradičná hračka, maľovaná v najkrajšej odvážnej červenej farbe a zdobená bielymi bodkami, bude obľúbeným cieľom milovať celé hodiny hry. S 3 šálkami a taniermi, čajníkom, čajovým vreckom a lyžičkou sú dokonca aj sušienky. Všetky prezentované na robustnom podnose, každý kus je vyrezaný z udržateľného dreva. Deti určite potešia servírovanie svojich priateľov alebo plyšových hračiek, inšpirujúcich interaktívne učenie prostredníctvom hry. UPOZORNENIE: Tento výrobok je hračka, nie je jedlý. Odstráňte všetky obaly a odložte si ich pre budúce použitie. Hračku skontrolujte pred každým použitím. Zlikvidujte ho pri prvých známkach akéhokoľvek poškodenia alebo krehkosti. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Pokyny na pranie: Pred a po použití dôkladne utrite. Drž sa ďalej od ohňa. Farby a obsah sa môžu líšiť.
Vypredané
19,98 € 39,95 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Drevený nábytok do Domčeka - Starter set (-25%)


Táto rozsiahla Drevená sada nábytku pre bábiky je skvelým doplnkom miniatúrneho sveta vášho dieťaťa. Obsahuje 37 kusov, dokonale prispôsobených všetkým našim domom Le Toy Van. Vrátane detských poschodových postelí s rebríkom, nočného stolíka, miniatúrneho domčeka pre bábiky, postieľku, kompletnú kuchynskú linku, sporák, so stolom a stoličkami, bielizníkom a oveľa viac. Položky sú na obrázku. Navrhnuté našimi skúsenými výrobcami hračiek. Každý kus je vytvorený z udržateľných materiálov pomocou etických postupov a postavený tak, aby vydržal po celý život. UPOZORNENIE: Tento výrobok je hračka. Odstráňte všetky obaly a odložte si ich pre budúce použitie. Hračku skontrolujte pred každým použitím. Zlikvidujte ho pri prvých známkach akéhokoľvek poškodenia alebo krehkosti. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Pokyny na pranie: Pred a po použití dôkladne utrite. Držte ďalej od ohňa. Farby a obsah sa môžu líšiť.
Vypredané
44,96 € 59,95 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Konštrukčný set mini


Táto sada 42 kusov a konektorov povzbudzuje začínajúcich tesárov, aby stavali... a postavte ďalšie. Sprievodca stavbou vo vnútri. Otvorená stavebnica umožňuje deťom učiť sa pokusom a omylom. Pridajte ďalšie rekvizity do hotových kusov, aby ste predĺžili prehrávanie. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
24,99 €
zľavy Haba

Kreatívna stavebnica 4 tvary a puzzle


Táto kreatívna stavebnica s puzzle je jedinečným doplnkom do akejkoľvek kolekcie drevených puzzle, ktoré pomáha precvičiť si základné rozpoznávanie tvarov a farieb. Farebné ryhované tvary puzzle budú musieť byť vyjednané na spodok kolíkov. Spojte štyri základne puzzle a potom otočte rôzne tvarované a farebné dieliky puzzle na stĺpiky. Skvelá hračka na rozvoj pre batoľatá vo veku od 18 mesiacov. Skladajte dieliky puzzle do rôznych tvarov a vzorov alebo vyskúšajte farebnú koordináciu, aby ste zvýšili úroveň obtiažnosti. Farebné kúsky pozostávajú z kruhov, štvorcov, obdĺžnikov a trojuholníkov v spektre farebných modrých, zelených, ružových a žltých odtieňov. Multidimenzionálna skladacia hračka podporuje rozvoj riešenia problémov tým, že zoznámi vaše dieťa s logikou, párovaním, priestorovými vzťahmi, kritickým myslením a pochopením príčiny a následku. Triedenie podľa farieb a tvarov podporuje zručnosť, koordináciu ruka-oko a manipuláciu. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
21,99 €

Drevená pokladňa


Hotovosť alebo karta? Táto robustná pokladňa umožňuje deťom skenovať kartu alebo platiť peniazmi. Hracia hodnota: na nezaplatenie. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje dlhé šnúry, nebezpečenstvo uškrtenia. Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
29,99 €

dostupné aj ako:

Guličková dráha Cliffhanger


Dostaňte sa bližšie k akcii Quadrilla pomocou troch odkvapov, vďaka ktorým budú vaše guľôčky pretekať po vonkajšej strane farebných blokov na ceste dnu. Vyzerá to cool a predlžuje čas behu. Začnite vytvorením jedného z rozložení zobrazených na obrázku. Sledujte, ako vaše guličky navigujú bloky, špirálové žľaby, špirálové lieviky a ďalšie funkcie, keď pretekajú až k lapaču. Teraz použite svoju predstavivosť na vytvorenie vlastných fantastických guľôčkových okruhov. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: NEBEZPEČENSTVO UDUSENIA-Malé časti a malé guľôčky. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
84,99 €

dostupné aj ako:

Guličková dráha Preteky


Začnite stavať svoje vlastné guľôčkové dráhy s touto súpravou pre začiatočníkov Quadrilla. Hodiť dve guličky zvrchu a sledovať, ako pretekajú po rôznych cestách na spodok. Začnite vytvorením jednej z možností zobrazených v návode. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: NEBEZPEČENSTVO UDUSENIA-Malé časti a malé guľôčky. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
37,99 €

Set experimentov pre začiatočníka Malý objaviteľ


Prehlbujte svoje chápanie fyziky a inžinierstva s touto úžasnou súpravou. Zahŕňa ľahko použiteľné kúsky a nástroje, ako aj inšpiratívne projekty, ktoré vám poskytnú začiatok. Kompatibilný s inými súpravami Junior Inventor. Jediným limitom je vaša kreativita! Použite tieto kúsky a nástroje na vytvorenie vlastných vynálezov. Nechajte svoju kreativitu bežať zadarmo! UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
24,99 €

Drevené ovocie na krájanie


Zvykni si jesť zdravo s touto roztomilou ovocnou súpravou. Obsahuje jeden realistický nôž na hranie, dve jahody, jednu hrušku, jeden pomaranč, jedno jablko, s odnímateľnými stonkami a jeden plátok melónu, z ktorých všetky môžu byť nakrájané realistickým nožom na hru a jedným olúpateľným banánom. Nakrájajte ovocie tak, ako sa vám páči, s nožom na hranie a uvidíte, koľko zábavných receptov môžete vytvoriť! UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
21,99 €

Drevená stavebnica Psy a Mačky


Pozývame všetkých mladých staviteľov! Táto skladacia hra má pridaný zábavný prvok – roztomilá mačka a rozkošný psík sa hrajú na schovávačku medzi stavebnicami. Blok po bloku môžete navrhnúť a postaviť farebné a esteticky príjemné štruktúry, rozobrať ich a začať odznova. Táto súprava stavebných blokov podporuje kreativitu, rozprávanie príbehov a predstavivosť; bloky podporujú trojrozmerné myslenie prostredníctvom hry. Obsah: 31 kusov. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti od 18 mesiacov.
Vypredané
37,99 €

Drevená stavebnica Zvieratká v domčeku


Bojazlivý macko, usilovná myška, zvedavý kocúrik, lenivý slimáčik a vtáčik-letáčik. Kamaráti z veselého domčeka, ktorého stavba je jednoduchá a navyše trénuje jemnú motoriku. Firma Haba patrí k najuznávanejším výrobcom hračiek na svete. Všetky ich hračky pomáhajú rozvíjať detskú tvorivosť, fantáziu, zručnosti a sú vyrobené zo 100% prírodných nezávadných a pre deti neškodlivých materiálov. Zároveň venuje vysokú pozornosť ochrane životného prostredia. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 18 mesiacov.
Vypredané
22,99 €

Drevené puzzle počítanie


Už ste sa naučili počítať? Tieto zvieratá vám pomôžu. Jeden slimák, päť žiab – ale koľko je tam myší? S dreveným puzzle Counting Friends sa deti môžu úroveň po úrovni ponoriť do sveta čísel a zároveň si osvojiť základné chápanie čísel. Obsah: 1 doska puzzle, 5 dielikov puzzle. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 12 mesiacov
Vypredané
10,99 €

Drevené puzzle Zvieratá divočiny


Toto divoké drevené puzzle vezme deti na veľkú prehliadku safari. Zebra, lev, nosorožec a krokodíl obiehajú v kruhoch. Ale ktoré zviera kam patrí? A kam sa zmestí sova? S trochou zručnosti sa juniorské puzzle s radosťou naučí, kam ktorý diel patrí. Obsah: 1 doska puzzle, 5 dielikov puzzle. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 2 rokov.
Vypredané
10,99 €

Sklenené guličky vo vrecúšku


Sklenené guličky v rôznych veľkostiach o ? 16 - 35 mm aj farbách v praktickom bavlnenom vrecúšku. Vo vrecka je celkom 50 ks guličiek na hranie. Medzi vonkajšie hračky patria rôzne druhy maličkostí, ktoré deti vonku zabavia. Skákacia nafukovacia lopta čiže hopsadlo, striekacie hračky do vody, nafukovacie lopty,, žonglovacie hračky, diabolo, švihadlá a skákacie gumy, to sú predovšetkým športové a pohybovo orientované hračky. Pre malé záhradníkov sa ponúka metlička, lopatka, záhradnícka taška, ale aj hrable. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
4,89 € 6,99 €

Guličková dráha rytiersky hrad


Guľôčková dráha v tvare vysokých veží rytierskeho hradu ponúka deťom rad možností ku kreatívnemu stavaniu. Diely hradu sú vyrobené z preglejky. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé guličky. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
32,19 € 45,99 €

Guľôčková dráha Mega


Táto guľôčková dráha s výťahom je určená všetkým nadšeným staviteľom. Obsahuje automatický výťah, svetelnú aj zvukovú signalizáciu prejazdu guličiek, mechanické výhybky, spomaľovače a urýchľovače, prepadlisko, či skórovaciu dosku. Postaviť si tak môžeš jedinečnú guľôčkovú dráhu s výťahom a ešte si môžete aj zasúťažiť s kamarátmi. Guľôčková dráha s výťahom rozvíja jemnú detskú motoriku, úchop, koordináciu pohybov, trpezlivosť, sústredenosť, aj priestorové vnímanie či chápanie základných fyzikálnych javov. Súprava obsahuje dvojrýchlostný 60cm vysoký výťah. Pre jeho prevádzku sú potrebné 3ks batérie AAA (nie sú súčasťou balenia). Súčasťou balenia sú farebné ilustrované pokyny so 4 príkladmi zostavenia. Guľôčkovú dráhu s výťahom môžete skombinovať s touto guľôčkovou dráhou. Vzniknú tak neobmedzené možnosti zostavenia prekážok, skokov, urýchľovačov, či spomaľovačov. Obsahuje 105 dielov a 10ks guličiek. Upozornenie: Vhodné pre deti od 7 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môžu líšiť. Vyžaduje 4 batérie LR44, ktoré sú súčasťou balenia, a 3 batérie LR06, ktoré nie sú súčasťou balenia. Batérie musí vymieňať dospelá osoba. Batérie sú klasifikované ako WEE a mali by sa bezpečne zlikvidovať, keď už nie sú potrebné.
Vypredané
29,39 € 41,99 €

Lacná hra Guľôčková dráha Challenge (-25%)


Poskladajte si dráhu, vyberte si svoju farebnú guľôčku a postavte ju na štartovaciu čiaru vedľa súťažiacich. Sledujte svoje guľôčkové preteky po dráhe a postavte sa nástrahám! Použite spojky na zrýchlenie alebo spomalenie vašej guľôčky. Kto vyhrá preteky? Návod s farebnými ilustráciami 5 rôznych modelov. 7 Upozornenie: Vhodné pre deti od 7 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môžu líšiť.
Vypredané
23,99 € 31,99 €

dostupné aj ako:

Drevená stavebnica 3D puzzle


Pozývame všetkých kreatívnych staviteľov! Rôzne farebné bloky aranžérskej hry 3D puzzle možno použiť na vytvorenie rôznych vzorov a tvarov. Ale to nie je všetko! Bloky sú 3-dimenzionálne kocky, ktoré je možné kombinovať a stavať tak nové štruktúry. Či už sa deti hrajú samy alebo s ostatnými, ich fantázii sa medze nekladú. Geometrické tvary pomáhajú rozvíjať priestorové porozumenie a jemné motorické zručnosti prostredníctvom hry. Obsah: 28 blokov, 15 kariet so šablónami, 1 rámik. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
27,99 €

Kocky Veselé zvieratká


Klasická stavebnica v zložení 12 kociek, z ktorej je možné poskladať až 6 rôznych zábavných zvieracích motívov. Hotový motív pritom vychádza zo základného tvaru daného zvieratka. Balené v praktickom drevenom úložnom boxe. Ideálna na tréning úchopu, jemnej detskej motoriky, koordinácie očí a rúk, ale aj vizuálneho a priestorového vnímania, či logického uvažovania. Materiálové zloženie: drevo. Hmotnosť: 0,44 kg. Rozmery: 14 x 10,5 x 3,5 cm.
Vypredané
9,90 €