! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


75322 AT-STTM z planéty HothTM


Deti si môžu pripomenúť dramatické akčné momenty z filmu Star Wars: Impérium vracia úder s úplne prvým modelom tanku AT-ST z bitky o planétu Hoth (75322) vyrobeným z kociek LEGO®. Táto stavebnica má otváraciu šachtu a strechu na prístup ku kabíne s minifigúrkou, otočnú hlavu ovládanú pomocou kolesa, 2 pružinové vystreľovače a pohyblivé nohy. Ide o parádny darček pre trendové deti vo veku od 9 rokov a obsahuje 3 minifigúrky LEGO Star Wars™ vrátane Chewbaccu so snežnou dekoráciou, ako aj figúrku LEGO imperiálneho sondovacieho droida, ktorá inšpiruje k tvorivým hrám.
Vypredané
49,99 €

60253 Zmrzlinárske auto


Deti sa môžu stať hrdinami s touto zábavnou stavebnicou LEGO® City Zmrzlinárske auto (60253). Keď začnú podávať zmrzlinu rozhorúčeným obyvateľom mesta LEGO City, stanú sa ihneď hrdinami dňa! A s priestorom vnútri auta pre pani zmrzlinárku, v ktorom môže pracovať a šoférovať, a zákazníkom na skejtborde s roztomilým psíkom táto stavebnica ponúka kopec zábavy. Supercool stavebnica pre deti Návod pre stavebnicu LEGO City Zmrzlinárske auto nájdete v balení. Prípadne si môžete stiahnuť Instructions PLUS, súčasť aplikácie LEGO Life pre smartfóny a tablety. Tento interaktívny návod so skvelými nástrojmi na približovanie a otáčanie zobrazenia rýchlo zmení nádejných staviteľov LEGO hračiek na majstrov! LEGO City stavebnice veľkých vozidiel pre deti S LEGO City stavebnicami veľkých vozidiel môžu deti preskúmať svoje obľúbené pozemné, vzdušné a vodné vozidlá a stroje zblízka. Tieto realistické stavebnice inšpirujú nápaditú hru, ktorá odráža skutočný život zábavným a vzrušujúcim spôsobom.
Vypredané
18,49 €

10281 Bonsaj


Umenie bonsaja zaujíma tvorivých milovníkov stromov celé stáročia. Teraz máte možnosť toto starodávne umenie osláviť s LEGO® stavebnicou modelu bonsaja. Vychutnajte si pocit pokoja pri pretváraní modelu bonsaja so zelenými lístkami alebo ružovými kvetmi čerešne. Keď ste pripravení na zmenu, korunu stromu možno jednoducho upraviť a vytvoriť tak úplne nový dizajn. Poriadne sa pozrite na ružové kvetiny – vidíte, ako každý kvet tvoria drobné žabky?
Vypredané
49,99 €
zľavy Haba

42133 Nakladač


Deti od 7 rokov, ktoré zbožňujú staviteľské hračky a odťahovacie vozidlá, sa môžu vynikajúco zabaviť s týmto setom 2 v 1. Nakladač (42133) zo série LEGO® Technic má realistické prvky, ako je riadenie, zdvíhacie rameno a nakláňajúce sa zdvižné lopaty. Súčasťou je aj zostaviteľná paleta, aby sa deti mohli zahrať, ako na stavenisku dobrodružne prepravujú náklad.
Vypredané
9,49 €

42140 Multivozidlo na diaľkové ovládanie


Deti od 9 rokov si s týmto setom LEGO® Technic Multivozidlo na diaľkové ovládanie (42140) užijú dvojnásobok zábavy. Ide o prvý set zo série LEGO Technic, v ktorom sa vozidlo pri náraze do steny dokáže pretočiť a zmeniť na druhé vozidlo. Nemáte stenu, do ktorej by ste mohli narážať? Bez problémov! Ak chcú deti zmeniť vozidlo, stačí, aby model prevrátili. Na jednej strane nájdu aerodynamické pásové pretekárske auto. Na druhej strane je zas pásové prieskumné vozidlo. Obe vozidlá majú odpruženie, kokpit a pásový pohon a prieskumné vozidlo má dokonca aj nákladný priestor, takže je čo objavovať.
Vypredané
109,99 €

75968 Privátna cesta 4


Súprava LEGO® Harry Potter™ (75968) Privátna cesta 4 zavedie deti do jedného z najslávnejších domov z filmov Harry Potter.
Vypredané
79,99 €

76389 Rokfort : Tajomná komnata


LEGO® Harry Potter™ Rokfort : Tajomná komnata (76389) je pôsobivá zberateľská stavebnica, ktorá je ideálna na vymýšľanie nových hier a vystavovanie.
Vypredané
154,99 €

42144 Bager s drapákom


Poznáte dieťa so záľubou v mechanike a strojárstve? Niekto taký si určite zamiluje tento LEGO® Technic Bager s drapákom (42144) vhodný od 10 rokov. Tento model určený pre malých milovníkov stavebníc prináša priam fascinujúci pohľad na to, ako vlastne bager s drapákom funguje. Nechýba množstvo manuálnych a pneumatických funkcií, pomocou ktorých možno s týmto strojom triediť, hromadiť a nakladať materiály pripravené na spracovanie.
Vypredané
119,99 €

42145 Záchranárska helikoptéra Airbus H175


Všetečné deti vo veku od 11 rokov budú so stavebnicou LEGO® Technic Záchranárska helikoptéra Airbus H175 (42145) s potešením sledovať, ako taký vrtuľník vlastne funguje. Nájdu tu množstvo úžasných funkcií a zároveň zistia, ako do seba zapadajú jednotlivé diely tak, aby vznikla ikonická záchranárska helikoptéra.
Vypredané
209,99 €

76403 Ministerstvo mágie


Potešte fanúšikov Harryho Pottera vo veku od 9 rokov setom LEGO® Harry Potter™ Ministerstvo mágie (76403) – ide o úplne prvú stavebnicu tohto ústredného orgánu čarodejníckeho sveta v takomto detailnom spracovaní.
Vypredané
99,99 €

76191 Rukavica nekonečna


LEGO® Marvel: Rukavica nekonečna (76191) je náročný staviteľský projekt, ktorý staviteľov odmení pôsobivým výstavným kúskom, dokonale evokujúcim pútavý marvelovský štýl.
Vypredané
89,99 €

76388 Výlet do Rokvillu


LEGO® Harry Potter™: Výlet do Rokvillu (76388) obsahuje nové verzie obľúbených budov z čarodejníckych filmov. Deti s touto stavebnicou môžu skúmať nekonečné herné možnosti a vystaviť všetkým na obdiv svoju lásku k Harrymu Potterovi.
Vypredané
89,99 €

76399 Rokfortský kúzelný kufrík


Prispôsobený, prenosný rokfortský kúzelný kufrík (76399) zo série LEGO® Harry Potter™ od 8 rokov je plný magickej zmesi miest a postáv z filmov Harryho Pottera, ktoré si môžete upraviť podľa seba.
Vypredané
64,99 €

76400 Rokfort: Koč a testrálovia


LEGO® Harry Potter™ Rokfort: Koč a testraly (76400) je stavebnica pre deti vo veku od 7 rokov s čarovnými stvoreniami, o ktoré sa môžete starať a prežívať s nimi nekonečné dobrodružstvá pri jazde kočom.
Vypredané
18,99 €

42127 BATMAN – BATMOBIL


Fanúšikovia superhrdinov si môžu užiť napínavú výzvu pri stavaní slávneho Batmobilu v podobe LEGO® Technic. Toto detailne spracované auto bolo inšpirované najnovším Batmobilom z filmu THE BATMAN z roku 2022 a je zaujímavé svojím realistickým dizajnom plným neuveriteľných funkcií.
Vypredané
99,99 €

42132 Motorka


Poznáte dieťa, ktoré skrátka zbožňuje motorky? Odmeňte ho touto zábavnou motorkou 2 v 1 zo série LEGO® Technic, ktorú možno prestavať na štýlovú terénnu motorku. Stavanie realistického choppera deti od 7 rokov zaiste poteší. Počas stavania sa možno aj niečo naučia o komponentoch motorky, ako je 3-valcový reťazový motor, pohyblivé piesty, otáčavá reťaz a riadenie.
Vypredané
9,49 €

42141 Pretekárske auto McLaren Formula 1TM


Zbavte sa rozptýlenia a ponorte sa do maximálnej koncentrácie ako skutočný pretekár – je čas stavať toto detailne spracované pretekárske auto McLaren Formula 1™ zo série LEGO® Technic (42141). Keď dorazíte do cieľa, môžete byť na seba skutočne hrdí – a svoje víťazstvo osláviť pôsobivým výstavným modelom.
Vypredané
169,99 €

76386 Rokfort: nevydarený všehodžús


LEGO® Harry Potter™ Rokfort: nevydarený všehodžús (76386) inšpiruje k čarovným dobrodružstvám na rokfortských záchodoch.
Vypredané
18,99 €

76398 Nemocničné krídlo Rokfortu


LEGO® Harry Potter™ (76398) Nemocničné krídlo z Rokfortu je plné herných možností pre deti od 8 rokov, od starostlivej hry na postavy na ošetrovni až po dobrodružstvá cestovania v čase v hodinovej veži.
Vypredané
49,99 €