! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


41696 Čistenie poníka v stajni


Podarujte malým milovníkom zvierat zábavu LEGO® Friends so stavebnicou Čistenie poníka v stajni (41696). Tento farebný set pomáha deťom od 4 rokov naučiť sa stavať, zatiaľ čo sa hrajú s Miou a Danielom na farme a starajú sa o poníka.
Vypredané
9,29 €

41710 Zábava na pláži


Prineste tvorivým deťom vo veku od 6 rokov poriadne kreatívne podnety a dlhé hodiny hier s úžasne detailnou stavebnicou LEGO® Friends Zábava na pláži (41710). Tento set plný rôznych prvkov obsahuje strážnu vežu, surferskú školu s obchodom, surf, nafukovacieho jednorožca a kopec roztomilých plážových doplnkov.
Vypredané
27,99 €

60323 Kaskadérske lietadlo


Vyhecujte detskú fantáziu so stavebnicou Jet LEGO® Kaskadérske lietadlo (60323), ktorá obsahuje pestrofarebný stroj s veľkými chvostovými stabilizátormi a žeravým prídavným motorom. Otvorte kokpit, posaďte doň kaskadéra a zažívajte akčné dobrodružstvá vo vzduchu.
Vypredané
9,29 €
zľavy Haba

75257 Millennium FalconTM


Prineste s týmto modelom 75257 LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon inšpiráciu mladým staviteľom aj dospelým. Tento model kultovej corellianskej nákladnej lode zostavený z kociek sa vyznačuje záplavou rôznych detailov. Nájdeš tu napríklad otočné strelecké veže vo vrchnej aj spodnej časti, 2 pružinové vystreľovače, spúšťaciu rampu a otvárateľný kokpit s priestorom pre 2 minifigúrky. Vrchné panely sa tiež dajú otvárať. Vnútri uvidíš detailný interiér, v ktorom si deti radi zahrajú scény z filmu Star Wars: Vzostup Skywalkera. Čakajú tu postavičky Finna, Chewbaccu, Landa Calrissiana, Boolia, C-3PO, R2-D2 a D-O. Táto kultová súprava v edícii LEGO Star Wars je tiež skvelým zberateľským modelom pre všetkých fanúšikov.
Vypredané
169,99 €

75288 AT-AT TM


Prežite napínavý boj na planéte Hoth a ďalšie scény z klasickej Star Wars™ trilógie s touto LEGO® stavebnicou chodiaceho stroja AT-AT (75288) pre deti! Rôzne časti tohto všestranného obrneného prepravného vozidla možno jednoducho otvoriť a takisto je vybavené pružinovými vystreľovačmi a motorkou. Fanúšikovia si zamilujú všemožné autentické prvky. Jedným z nich je navijak, ktorým môžete vytiahnuť Luka a jeho tepelnú rozbušku.
Vypredané
169,99 €

75304 Helma Dartha Vadera


Zlož poklonu temnému pánovi zo Sithu s touto zberateľskou helmou Dartha Vadera (75304) zo série LEGO® Star Wars™. Ponor sa do prepracovaného stavania a preži klasické scény zo ságy Star Wars pri skladaní tvaru a hrozivých prvkov slávnej helmy v LEGO štýle.
Vypredané
79,99 €

75320 Bojový balíček so snowtroopermi


Umožnite fanúšikom vybudovať vlastnú armádu a zažívať akčné scény z filmu Star Wars: Impérium vracia úder, ktorý im prináša Balík so Snowtroopermi (75320). Ten obsahuje 4 minifigúrky LEGO® s rôznymi blasterovými zbraňami, stavebnicu spíderovej motorky na planéte Hoth, vystreľovač elektrickej pavučiny a snehový zákop s bonusovou muníciou. Táto stavebnica predstavuje úžasný darček alebo odmenu pre kreatívne deti vo veku od 6 rokov na rozšírenie kolekcie Snowtrooperov a pridanie nových herných možností do iných setov zo série LEGO Star Wars™. Digitálne staviteľské nástroje Súčasťou tohto setu je aj podrobný návod. Pozrite si aj digitálny návod v aplikácii LEGO Building Instructions s nástrojmi na približovanie a otáčanie modelov, ktoré ešte umocnia celý zážitok.
Vypredané
18,99 €

10311 Orchidea


Užite si pútavé stavanie a vytvorte si pôvabnú rastlinku s týmto stavebnicovým modelom orchidey LEGO® (10311) pre dospelých. Naplno si vychutnajte pretváranie všetkých detailov bielych a ružových kvetov a vázy. Model je navrhnutý podľa skutočnej orchidey, na spodku ho zdobí päť lístkov a dva voľne visiace korienky, ktoré tento autentický kúsok krásne dotvárajú. Postavte si modro zdobenú vázu a naplňte ju dielikmi LEGO, čím vytvoríte kôrový substrát, v akom by rástla aj skutočná orchidea.
Vypredané
49,99 €

31207 Kvetinové umenie


So stavebnicou LEGO® Art Kvetinové umenie (31207) na vás čaká neobmedzená tvorivosť v obklopení kvetín. Vneste do svojho domova žiarivé farby a nápadité dizajny. Prípadne dovoľte svojej fantázii prekvitať a vymyslite si vlastný motív. Vychutnajte si atmosféru plnú pokojnej radosti, kvetín, pokoja a oddych pri skladaní dielikov.
Vypredané
69,99 €

60322 Pretekárske auto


Zaveďte deti do sveta zábavy a vzrušenia vďaka stavebnici LEGO® City Pretekárske auto (60322), ktorá obsahuje vozidlo v štýle F1, náradie a víťaznú trofej. Stačí už len pridať minifigúrky mechanika a pretekára na dlhé hodiny vzrušujúcich zážitkov na trati!
Vypredané
9,29 €

10280 Kytička


Každého teší, keď dostane nádherné kvetiny alebo keď ich môže niekomu podarovať. Ak však hľadáte kvetiny, ktoré zaujmú, pôsobivou voľbou je LEGO® kytička (10280). Či už chcete potešiť svojho blízkeho, alebo pre seba hľadáte ďalší tvorivý projekt, pri stavaní tejto kytičky si možno dopriať oddych, vyvetrať svoju myseľ a zároveň tak vytvoriť niečo nádherné. Táto pôsobivá kytička po dokončení dodá každej izbe nádych zábavy a živých farieb. Vďaka nastaviteľným stonkám môžete kytičku naaranžovať pre každú vázu či nádobku.
Vypredané
59,99 €

75334 Obi-Wan KenobiTM vs. Darth VaderTM


S touto stavebnicou LEGO® Star Wars™ (75334) si môžete pripomenúť neľútostný súboj medzi Obi-Wanom Kenobim a Darth Vaderom. Nechýba ani bojisko s 2 otočnými bojovými plošinami, funkcia vysúvacieho ohňa na rozdelenie bojiska a banský vozík, ktorý môžete prevrátiť. Súčasťou sú aj 4 minifigúrky LEGO – Obi-Wan a Darth Vader (obaja so svetelnými mečmi), Tala Durith a droid NED-B na zohrávanie scén zo seriálu Star Wars: Obi-Wan Kenobi.
Vypredané
49,99 €

31203 Mapa sveta


Chceli ste si niekedy vytvoriť vlastnú mapu? Teraz na to máte príležitosť vďaka tejto obrovskej stavebnici LEGO® Art: Mapa sveta (31203). Ide o dosiaľ najväčšiu LEGO stavebnicu, ktorá vám umožňuje poskladať a vystaviť na obdiv niektorú z troch výrazných máp.
Vypredané
249,99 €

75322 AT-STTM z planéty HothTM


Deti si môžu pripomenúť dramatické akčné momenty z filmu Star Wars: Impérium vracia úder s úplne prvým modelom tanku AT-ST z bitky o planétu Hoth (75322) vyrobeným z kociek LEGO®. Táto stavebnica má otváraciu šachtu a strechu na prístup ku kabíne s minifigúrkou, otočnú hlavu ovládanú pomocou kolesa, 2 pružinové vystreľovače a pohyblivé nohy. Ide o parádny darček pre trendové deti vo veku od 9 rokov a obsahuje 3 minifigúrky LEGO Star Wars™ vrátane Chewbaccu so snežnou dekoráciou, ako aj figúrku LEGO imperiálneho sondovacieho droida, ktorá inšpiruje k tvorivým hrám.
Vypredané
49,99 €

60253 Zmrzlinárske auto


Deti sa môžu stať hrdinami s touto zábavnou stavebnicou LEGO® City Zmrzlinárske auto (60253). Keď začnú podávať zmrzlinu rozhorúčeným obyvateľom mesta LEGO City, stanú sa ihneď hrdinami dňa! A s priestorom vnútri auta pre pani zmrzlinárku, v ktorom môže pracovať a šoférovať, a zákazníkom na skejtborde s roztomilým psíkom táto stavebnica ponúka kopec zábavy. Supercool stavebnica pre deti Návod pre stavebnicu LEGO City Zmrzlinárske auto nájdete v balení. Prípadne si môžete stiahnuť Instructions PLUS, súčasť aplikácie LEGO Life pre smartfóny a tablety. Tento interaktívny návod so skvelými nástrojmi na približovanie a otáčanie zobrazenia rýchlo zmení nádejných staviteľov LEGO hračiek na majstrov! LEGO City stavebnice veľkých vozidiel pre deti S LEGO City stavebnicami veľkých vozidiel môžu deti preskúmať svoje obľúbené pozemné, vzdušné a vodné vozidlá a stroje zblízka. Tieto realistické stavebnice inšpirujú nápaditú hru, ktorá odráža skutočný život zábavným a vzrušujúcim spôsobom.
Vypredané
18,49 €

10281 Bonsaj


Umenie bonsaja zaujíma tvorivých milovníkov stromov celé stáročia. Teraz máte možnosť toto starodávne umenie osláviť s LEGO® stavebnicou modelu bonsaja. Vychutnajte si pocit pokoja pri pretváraní modelu bonsaja so zelenými lístkami alebo ružovými kvetmi čerešne. Keď ste pripravení na zmenu, korunu stromu možno jednoducho upraviť a vytvoriť tak úplne nový dizajn. Poriadne sa pozrite na ružové kvetiny – vidíte, ako každý kvet tvoria drobné žabky?
Vypredané
49,99 €

42133 Nakladač


Deti od 7 rokov, ktoré zbožňujú staviteľské hračky a odťahovacie vozidlá, sa môžu vynikajúco zabaviť s týmto setom 2 v 1. Nakladač (42133) zo série LEGO® Technic má realistické prvky, ako je riadenie, zdvíhacie rameno a nakláňajúce sa zdvižné lopaty. Súčasťou je aj zostaviteľná paleta, aby sa deti mohli zahrať, ako na stavenisku dobrodružne prepravujú náklad.
Vypredané
9,49 €

42140 Multivozidlo na diaľkové ovládanie


Deti od 9 rokov si s týmto setom LEGO® Technic Multivozidlo na diaľkové ovládanie (42140) užijú dvojnásobok zábavy. Ide o prvý set zo série LEGO Technic, v ktorom sa vozidlo pri náraze do steny dokáže pretočiť a zmeniť na druhé vozidlo. Nemáte stenu, do ktorej by ste mohli narážať? Bez problémov! Ak chcú deti zmeniť vozidlo, stačí, aby model prevrátili. Na jednej strane nájdu aerodynamické pásové pretekárske auto. Na druhej strane je zas pásové prieskumné vozidlo. Obe vozidlá majú odpruženie, kokpit a pásový pohon a prieskumné vozidlo má dokonca aj nákladný priestor, takže je čo objavovať.
Vypredané
109,99 €

75968 Privátna cesta 4


Súprava LEGO® Harry Potter™ (75968) Privátna cesta 4 zavedie deti do jedného z najslávnejších domov z filmov Harry Potter.
Vypredané
79,99 €