Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Haba detská pozorovacia lupa na hmyz s karabínkou od 3 rokov


Perfektné vybavenie pre mladých prieskumníkov. V tejto nádobe je jednoduché pod silnými lupami pozorovať chrobáky, pavúky, listy a ostatné zaujímavé veci, ktoré nájdu v prírode zhora i zdola. Pomocou popruhu s hliníkovou karabínou si deti nádobu môžu pripnúť na bundu alebo batoh. Vhodné pre deti: od 3 rokov. Rozmery produktu: 19 x 13 x 10 cm. Materiál: plast.
Vypredané
12,71 €

Haba senzorická hra pre deti Pexeso vo vrecúšku Obrázky od 3 rokov


Hmatová hra pre malých hráčov. V izbičke tajne pobehujú škriatkovia a keď sa nikto nedíva schovávajú hračky do kúzelných vreciek. Úlohou hráčov je získať hračky späť. Pomocou hmatu musia hráči nájsť určenú hračku a zvolať: „Mám to!“ . Obsah hry: 8 kúzelných vreciek, 10 drevených predmetov, 10 kariet, 10 prázdnych kariet pre vlastné označenie, 1 návod k hre. Vhodné pre deti: od 3 rokov.
Vypredané
16,95 €

Drevené kocky Lesné zvieratká Baby Forest rozprávkové od 1 roka 4 ks Janod


Moje prvé kocky - Zvieratká z lesa je zábavná hra zo 4 drevených kociek, z ktorých si môžete vytvoriť 4 portréty lesných zvieratiek (líška, králik, zajac, psík). Viete ako tieto zvieratká vyzerajú? Dokážete ich z jednotlivých kociek poskladať?
Vypredané
11,65 €
zľavy Haba

Drevené kocky Lesné mláďatká Baby Forest rozprávkové od 1 roka 4 ks Janod


Moje prvé kocky - Mláďatká je zábavná hra zo 4 drevených kociek, z ktorých si môžete vytvoriť 4 portréty mláďatok rôznych zvieratiek. Dokážete ich z jednotlivých kociek poskladať?
Vypredané
11,65 €

Atelier XXL sada s mnohými aktivitami Zvieratká Maxi 6+ Janod


4 dosky, 4 papierové kartárky, 5 modelov origami, 2 masky, 1 zmršťovacia plastová mobilná a 1 papierová dekorácia na stenu na výrobu 500 flitrov, 5 fluorescenčných fixiek, 6 listov papiera origami, 113 penových mozaík, samolepiek a nití a 1 inštrukcia leták s modelkami. Girlanda: 40 cm. Táto aktivita rozvíja: motorické schopnosti, reflexiu a aplikáciu. Darčeková krabička. Pre deti od: 6 rokov.
Vypredané
26,48 €

Korálky Birdy Swallows 220 ks Janod


Sada drevených korálikov na navliekanie Lastovička v dóze je pekná hračka z dreva vhodná pre dievčatá od 5 do 10 rokov. Hračka drevené koráliky s úžasným francúzskym dizajnom v jemných farbách a koráliky z dreva je ako stvorená pre výrobu vlastných originálnych šperkov. Sada drevených korálikov v krabičke obsahuje 220 drevených korálikov a spony k vytvoreniu vlastných šperkov. Drevená navliekačka je ideálne pre všetky kreatívne deti, ktoré sa nielen rady hrajú, ale aj vytvárajú a vymýšľajú nové veci. Tejto zaujímavej hračke neodolá žiadna malá parádnica, pretože pomocou nej môže vytvárať rôzne náhrdelníky a zabaví sa s ňou na dlhý čas. Drevené navliekanie s korálkami rôznych farieb a tvarov je skvelá hračka, vďaka ktorej sa u detí rozvíja jemná motorika a zručnosť. Odporúčanie: pre pevnosť šperkov odporúčame silón zložiť na dvojmo, a tak na neho navliekať korá
Vypredané
10,58 €

Atelier Maľovanie fixkami Zvieratká Maxi 7+ Janod


5 tabúľ, 6 fluorescenčných značiek, 1 kartónový rám a 1 informačný leták s modelmi. Karty: 20,6 x 24,3 cm. Táto aktivita rozvíja: motoriku, reflexiu a aplikáciu. Darčeková krabička. Pre deti od: 7 rokov.
Vypredané
15,89 €

Uši si bábiku Mia


Uši si bábiku Miu! Balenie obsahuje všetko, čo je potrebné na šitie - plastovú tupú ihlu, nite, jednotlivé z látky vystrihnuté časti bábiky a návod, ktorý ti ukáže ako môžeš krok za krokom bábiku ušiť. Rozmer: 27 x 27 x 8 cm
Vypredané
14,90 €

Voskovky TEDDY 6


Veselé voskovky v tvare medvedíkov pre jednoduchý úchop malých detských rúk. Každý medvedík zobrazuje inú emóciu. Obsah: 6 kusov voskoviek.
Vypredané
5,90 €

Prstové farby 6


6 farieb, 80 ml v jednej farbe pre deti od 2 rokov netoxické zmývateľné vodou
Vypredané
13,90 €

Hra Poskladaj 8 zvieratiek


6 kociek, z ktorých je možné postaviť až 8 zvieratiek. Podarí sa to aj vášmu dieťaťu? Kocky sú vyrobené z pevného kartónu, sú tak maximálne bezpečné. Majú nádherné sýte farby.
Vypredané
14,80 €

Baby modelovacia hmota 8


Extra ľahká a elastická modelovacia hmota, ktorá neznečistí ruky ani okolie. Má jasné farby. Je ideálna pre prvé skúsenosti detí s modelovaním. Obsahuje pšenicu. Balenie obsahuje: 8 x 75g plastelíny (modrá, červená, žltá, zelená, biela, oranžová, fialová)
Vypredané
12,90 €

Fixky Teddy 6


Úplne bezpečné fixky pre deti už od 1 roka. Sú ergonomicky tvarované a netoxické. Dobre sa umývajú a je možné ich jednoducho odstrániť len pomocou vody. Sú dermatologicky testované. Obsah balenia: 6 ks
Vypredané
7,80 €

Hra Navliekame zvieratká


4 zvieratká a 4 farebné šnúrky motivujú deti k manuálnym aktivitám, počas ktorých trénujú svoju jemnú motoriku a koordináciu oko-ruka. Prevliekanie šnúrok je základnou aktivitou na dosiahnutie efektívneho tréningu malých prstov detských rúk. Obsahuje: 4 zvieratká - materiál drevo a lepenka, 4 farebné šnúrky
Vypredané
14,90 €

Voskovky Crayon Rocks, vrecko béžové 8 farieb


Crayon Rocks® prírodné voskovky na sójovej báze, ktoré učia správne uchopiť ceruzku. Deti majú voskovky Crayon Rocks® veľmi rady. Ľahko sa držia prstami a rovnako ľahko sa nanášajú na papier aj na externý povrch. Crayon Rocks® sú vyrobené na báze sójového vosku a obsahujú minerálne pigmenty vyrobené v USA. Sú tvarované tak, aby posilnili detské svaly a podporili správny úchop ceruzky. Crayon Rocks® sú univerzálne. Vhodné sú pre všetkých vo veku 3 – 99 rokov, pre každého, kto rád vizualizuje svoju fantáziu. Veľký úžitok z nich majú aj deti so špeciálnymi potrebami. Rozvíjajú jemnú motoriku a pripravujú prsty na správny úchop ceruze a pera. Crayon Rocks® vyvinuli práve učitelia detí so špeciálnymi potrebami. Crayon Rocks® sú vhodné na kreslenie čiar, ich spájanie aj tvorbu širokých farebných prechodov Nezanechávajú žiadne farebné ani voskové stopy na rukách, ani na šatách CrayonRocks® sú vhodné na využitie v domácom prostredí, pri akýchkoľvek aktivitách s deťmi, v školách, pri terapii či pri rozvoji jemnej motoriky. Tiež sa využívajú v detskej joge. Farby: červená, zelená, modrá, sýta žltá, čierna, hnedá, oranžová, fialová Rozmer voskovky: 3 cm x 1,9 cm
Vypredané
8,90 €
  • 4 /5

Hra Monza


Monza je hra pre deti od 5 rokov, určená pre 2 až 6 hráčov, kto bude prvý na cieľovej čiare? V Monze potrebujú hráči k víťazstvu v tejto závodnej hre rýchle auto, dobrú stratégiu a trochu šťastia. Farebné kocky označujú medzery na trati, po ktorých môžete jazdiť, alebo ktorým pruhom by ste sa mali vydať a kedy by ste sa mali pokúsiť prejsť okolo konkurencie? Hráč, ktorý najskôr prejde cieľovou čiarou, vyhráva! Šesť pretekárskych áut stojí na štartovacej čiare. Sú pripravené na veľké preteky na slávnom okruhu v Monze. Zvíťaziť ale môže len ten hráč, ktorý bude mať šťastie a padnú mu na kockách správne farby a zároveň vymyslí chytré kombinácie, aby išiel po pretekárskom okruhu čo najrýchlejšie. UPOZORNENIE:Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
19,99 €

Magnetická podložka OBOJSTRANNÁ


Použite magnetickú silu na vytváranie písmen! Sada je zložená z obojstrannej plastovej dosky a magnetického pera. Oceľové guľôčky, ktoré sú vo vnútri tabule sa budú magicky objavovať pomocou magnetického pera a budú kresliť písmenká abecedy, táto podložka umožňuje vymyslieť aj matematický príklad, alebo sa naučiť základné číslice. Hranie sa s magnetickou podložkou pomáha deťom osvojiť si základy grafomotoriky - naučia sa držať pero, kresliť prvky vyžadujúce pohyby dlane a prstov a tiež vyvíjajú primeraný tlak pera na podložku. Obsah: 1 plastová doska, 1 magnetické pero 
Vypredané
24,49 € 34,99 €

Magnetická podložka LOGIDOTS


Logická súprava je "hravým spoločníkom" s 18 úlohami pre učenie a objavovanie. Či už v materskej škole, v čakárni alebo počas cestovania - logická súprava je všestranným spoluhráčom. Vďaka možnosti samokontroly môžu všetci, ktorí sa chcú učiť, zhodnotiť svoje výsledky. Podporuje obratnosť, koordináciu očí a rúk a jemné motorické zručnosti Obsah: 1 plastový rám s magnetickým nástrojom
Vypredané
24,49 € 34,99 €

Magnetická podložka MAXI


Nastupuje sila magnetizmu! Prikladajte magnetické pero k otvorom na plastovej podložke a sledujte ako sa magicky objavujú oceľové guľôčky a vytvárajú obrázky a písmená. Kreativite sa medze nekladú! Táto podložka pomáha deťom rozvíjať grafomotorické zručnosti - naučia sa držať pero, vyvíjať primeraný tlak na podložku a kresliť prvky vyžadujúce pohyby dlane a prstov. Pevná a kvalitne vyhotovená podložka zaručuje, že sa guľôčky ani iné časti neuvoľnia. Nemusíte sa tak obávať prehltnutia malých častí.  Obsah: 1x plastová doska, 1 x magnetické pero, 10 x obojstranné predlohy
Vypredané
20,99 € 29,99 €

Vaše deti si zaslúžia to najlepšie, a preto vám predstavujeme našu pestrú kategóriu detské hry, ktorá je špeciálne navrhnutá pre najmladších členov rodiny. Ponúkame široký výber hier, ktoré podporujú vzdelávanie, kreativitu a spoločenské interakcie vašich detí.

Ponorte sa do našich vzdelávacích hier, ktoré sú navrhnuté tak, aby deti hravou formou učili a rozvíjali ich intelektuálne schopnosti. Od hier na rozvoj slovnej zásoby až po matematické schopnosti, každá hra je zameraná na stimuláciu mysle a zvedavosti mladých hráčov.

Naše kreatívne hry sú ideálne pre rozvoj umeleckých a konštruktívnych schopností. Či už ide o maľovanie, sestavovanie, alebo hry na role, každá aktivita je navrhnutá tak, aby podporovala kreativitu a imagináciu.

Najdete tu tiež pexesá na rozvoj pamäte a obľúbené magnetické hry.

Pre malých dobrodruhov máme v ponuke aj hry, ktoré ich zavedú do sveta fantázie a dobrodružstva. Tieto hry podporujú sociálne interakcie a tímovú spoluprácu, čo je dôležité pre rozvoj sociálnych zručností každého dieťaťa.

Všetky naše hry sú vyrobené z bezpečných a trvanlivých materiálov, s dôrazom na kvalitu a bezpečnosť.