Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Edície


Drevené kocky Krtko a priatelia 12 Dino


Zoznámte deti so všetkými Krtečkovými kamarátmi. Myška, zajačik a zajačica, sova alebo malá vtáčatá na ne vykuknú pri skladaní skladačky z 12 ilustrovaných drevených kociek. Okrem divadla na šesticu rôznych obrázkov ponúkne hračka deťom veľa zábavy a spôsob ako rozvíjať šikovné rúčky. Kombinovaním kocôčok navyše zapojí aj fantáziu a tvorivosť. Na pomoc si môžu zobrať obrazovej predlohy. Skladačka bola vyrobená v ČR a nadchne všetky šikovné deti od 3 rokov.
Vypredané
12,49 €

Hra Marvel Champions: Kartová hra


Iron Man a Black Panther sa spojili, aby zastavili vyčíňaniu Rhina v uliciach New Yorku. Captain Marvel a Spider-Man čelia Ultronovi v snahe zabrániť vyhubeniu ľudstva. Teraz máte všetko, čo potrebujete, aby ste sa pripojili k legendárnym postavám a stali sa šampiónmi! Marvel Champions: karetní hra je nová zberateľská kartová hra od vydavateľstva FFG. Je to kooperatívna kartová hra, ktorá sa odohráva v tom najgeekovejšom, známom svete Marvelu. Hráči, samozrejme v úlohe superhrdinov, bojujú so známymi zlosynmi a ich nevyspytateľnými plánmi. V tejto úvodnej základnej sade nájdete superhrdinov ako Iron Man, Captain Marvel, Spider-Man, Black Panther, alebo She-Hulk! V hre budete používať nielen ich superhrdinské alter-egá, ale aj ich skutočné identity (obojstranná karta) a budete musieť využívať obe, Ako Tony Stark si teda budete stavať svoj Iron Man oblek a keď bude pripravený, môžete vyraziť do boja. Ku hre ako to už býva pri LCG formáte býva, budú vychádzať rôzne rozšírenia, zatiaľ vieme o Hero Pack-och, v prvom nájdete karty pre Kapitána Ameriku.
Vypredané
75,99 €

Hra Cestovné lístky, prosím! Európa


Stará klasika v novom šate! Populárna vláčiková hra prichádza po rokoch s novým názvom,v samotnej hre sa zmeny neudiali. Hra nadväzuje na veľmi úspešnú hru Ticket to Ride. Tentokrát spájate železnicou mestá v Európe. Od pôvodného Ticket to Ride sa Európa líši nielen herným plánom, ale aj niekoľkými úpravami pravidiel (stanice, tunely), takže nudiť sa určite nebudete. V hre sa snažíte vybudovať čo najrozsiahlejšiu železničnú sieť medzi mestami, ktoré ste si na začiatku alebo počas hry vylosovali z kariet železničných tratí. Získavate body za vybudovanie tratí medzi jednotlivými mestami. Čím dlhšiu trať vybudujete, tým viac bodov získate.
Vypredané
52,99 €
zľavy Haba
  • 5 /5

Hra Dixit 6: Memories (rozšírenie)


Toto rozšírenie Dixit prináša ďalšie nové a neopozerané obrázkové karty, ktoré môžete skombinovať so základnou hrou. Pokiaľ už poznáte pôvodné karty naspamäť, zaiste vám príde vhod celkom 84 úplne nových obrázkových kariet, ktoré vnesú do vášho hrania nový vietor a poskytnú ďalšie hodiny a hodiny zábavy s touto skvelou hrou. Objavte nové fantastické svety vďaka nádherným ilustráciám od Carine Hindera a Jérôma Pelissiera, plným exotických krajín a roztomilých stvorení! Hra Dixit v skratke: V hre Dixit sa stanete rozprávačom a budete vymýšľať vlastné príbehy. Vďaka jednoduchým pravidlám a princípu hrania si zábavu s Dixitom môže užiť naozaj každý naprieč všetkými vekovými kategóriami. Hra je taktiež vhodná pre deti, ktorým napomáha k rozvíjaniu ich fantázie. V každom kole zastáva iný hráč rolu rozprávača. Získava body tým, že ostatní hráči hádajú jeho kartu pomocou pomocníka, ktorý im poskytne. Ale táto nápoveda musí byť dômyselná, pretože ak kartu uhádnu všetci hráči, nedostane rozprávač žiadne body! Ostatní hráči získavajú body tým, že nájdu rozprávačovu kartu a že získajú hlasy ostatných hráčov vďaka šikovnému výberu kariet. Hra končí vo chvíli, keď jeden alebo viac hráčov získa 30 bodov a viac. Víťazí hráč s najväčším počtom bodov. Toto nie je samostatná hra, ale iba rozšírenie, ktoré vyžaduje základnú hru Dixit či Dixit Odyssey. Obsah balenia: 84 kariet Dixit
Vypredané
23,99 €
  • 2 /5

Hra Prines si svoju knihu


Z vašej obľúbenej knižky sa teraz stane vaša obľúbená hra! Zvoľte kartu zadania a potom rýchlo listujte v knihe, aby ste zadaniu vyhoveli (a tiež rozhodcovi!) čo najvtipnejším príspevkom. Nájdete "smiešny titulok z bulvárnych novín" v najnovšom bestselleri? A čo "radu na rande" vo svojej ocapkanej kuchárke? Pretože použiť môžete akúkoľvek knižku, hrať môžete s hocijakou skupinou a na každej stránke nájdete neobmedzený potenciál zábavy! Kde objavíte "názov najlepšej novej párty hry"? Zistite to sami, keď zavelíte "Prines si svoju knihu"!. Hráči vyberú spomedzi seba jedného, ktorý prečíta kartičku so zadaním, zatiaľ čo ostatní hráči listujú vo svojich knihách, aby našli čo najvtipnejšiu odpoveď na zadanie, či už je to jedno slovo, časť vety, celá veta, alebo dokonca niekoľko viet. Prvý hráč, ktorý nájde v knihe text, zakričí "mám" a otočí presýpacie hodiny. Ostatní hráči sa do časového limitu snažia ešte splniť zadanie. Potom prečítajú nahlas svoj nájdený text. V prípade, že čas vyprší a vy ste nič nenašli, musíte náhodne otvoriť svoju knižku a len tak niečo prečítať. Následne hráč, ktorý zadanie čítal, určí, koho text sa mu zdal najvtipnejší a tento hráč získava kartičku. Znie to jednoducho však? Keď niektorí hráč nazbiera tri kartičky, každý posunie svoju knihu hráčovi po svojej ľavici. Toto sa udeje vždy, keď niekto získa tri kartičky. Hra končí, keď napríklad pri hre 5 - 7 hráčov hráč získa 4 kartičky.
Vypredané
15,99 €

Hra Zakázaný ostrov


Hra v ktorej hráči hrajú spolu - pod nohami sa vám postupne potápa ostrov, ale nemienite odísť, kým nenájdete vzácne artefakty. Podarí sa každému využiť silné stránky tak, aby ste prežili?! Výborná nenáročná hra pre rodiny. Čaká vás dobrodružstvo... Ak máte odvahu! Na tejto hre si zamilujete mnoho vecí: od bohatých ilustrácii, nádychu spolupráce, inovatívnemu súboru pravidiel, až po nekonečné možnosti generované dlaždičkami a kartami. Nebuďte prekvapení, ak sa vám zdvihne pulz hneď po začatí hry - táto hra vytvára okamžite elektrizujúcu atmosféru, napätie a vzrušenie! Zoberte odvahu a preskúmajte Zakázaný ostrov! Pripojte sa k tímu neohrozených dobrodruhov podnikajúcich nebezpečné misie na dobytie štyroch posvätných pokladov z trosiek tohto nebezpečného raja. Váš tím bude musieť spolupracovať a podniknúť niektoré riskantné ťahy, keďže ostrov klesá ku dnu krok za krokom! Pretekajte sa pri zbere pokladov a predveďte triumfálny únik pred pádom do vodnej priepasti!
Vypredané
27,99 €

Hra Zem na cestách


Pri hraní Zem na cestách nemusíte byť zrovna chodiacou encyklopédiou. Stačí mať základný prehľad, lebo o to práve v hre ide. Kde sa nachádza najväčšie výskumné stredisko? Odkiaľ pochádzajú banány? Ktorý vrchol je najviac vzdialený od stredu Zeme alebo kedy sa vydala na cestu prvá šoférka bez vodičského preukazu? Jeden z hráčov je tipér a iba on odpovedá na otázku, ktorú mu vybral vyzývateľ. Všetci ostatní hráči odhadujú, či je jeho odpoveď správna alebo nie. Ale pozor! Výzvu je možné odmietnuť, a potom sám vyzývateľ musí správne umiestniť svoju kocku, pochopiteľne s väčším rizikom. Kto výzvu príjme? S novými pravidlami, dynamickejším priebehom hry a väčšou interaktivitou ponúka táto hra nový pohľad do sveta Zeme. A samozrejme, všetok materiál Země na cestách je možné použiť ako rozšírenie k pôvodnej veľkej hre ZEMĚ.
Vypredané
21,99 €

Hra Splendor


Splendor je svižná a na pravidlá jednoduchá kartová hra o obchode s diamantami. Každý hráč ako renesančný obchodník nakupuje diamantové bane, ich vzácný obsah prepravuje a predáva, prípadne sa snaží získať pozornosť bohatých šľachticov. Dostatok bohatstva a pozornosť bohatých vám zaručia potrebnú prestíž. Hra vyniká krásnym a kvalitným spracovaním, rovnako však aj tým, že napriek jednoduchým pravidlám je hra výborná nielen pre rodiny, ale aj pre skúsených hráčov.
Vypredané
36,99 €

Hra Tučniaci


Vitajte na Južnom póle! Malí tučniaci sú pripravení sa s vami zahrať. Hoďte farebnými kockami a nájdite vajíčka v správnej farbe. Komu sa podarí ako prvému zozbierať 6 tučniakov? Tučňáci je zábavná hra na precvičenie pamäte a rýchlych reakcií vašim ratolestí. Trošku šťastia sa však tiež zíde.
Vypredané
25,99 €

Hra Sherlock


V hre je 13 kariet podozrivých. Na začiatku hráči vyberú náhodne (bez toho, aby sa na ňu pozreli) jednu kartu a položia ju na stôl lícom nadol. To je páchateľ. Ostatné karty si hráči rozdajú. Každá karta obsahuje okrem obrázku podozrivého aj jeho meno a tri symboly. Každý hráč vo svojom ťahu môže vykonať jednu z troch možných akcií. Položiť otázku, týkajúcu sa konkrétneho symbolu, všetkým hráčom; alebo položiť otázku na symbol jednému konkrétnemu hráčovi; alebo v prípade, že hráč vie, kto je páchateľ, môže vysloviť jeho meno a tajne sa pozrieť či uhádol správne. Ak áno, stáva sa víťazom, ak nie, všetci s istotou vedia, kto páchateľom nie je a hráč vypadáva z hry. Všetky informácie si hráči zaznamenávajú do svojich vyšetrovacích formulárov. Informácie získavajú aj pri otázkach súperov, takže treba pozorne počúvať, zaznamenávať a dedukovať. Hra funguje pekne aj v dvoch hráčoch s malou úpravou pravidiel.
Vypredané
11,99 €

Hra QuiZoo


Pred začatím hry zamiešajte 60 kartový balík. Na prednej strane každej karty je 3 - 5 zvierat, zadná strana má jeden zo štyroch symbolov a znamienko + alebo -. Vo svojom ťahu hráč odokryje hornú kartu balíčka a odhalí zvieratá na karte. Na vrchnej karte balíčka sa odhalí symbol so znamienkom. Ak je to srdiečko +, hráči musia rýchlo označiť, ktoré zviera na karte žije najdlhšie. V prípade, že je symbol srdiečko -, hráči označia zviera, ktoré sa dožije najmenej. Kto zviera označí najrýchlejšie, získa kartu. Ak je napríklad na karte symbol stopky +, hľadajú hráči najrýchlejšie zviera, atď. Ak hráč označí nesprávne zviera, musí vrátiť jednu zo svojich kariet na spodok balíčka so zvieratami. Víťazom sa stáva hráč, ktorý ako prvý získa 8 kariet.
Vypredané
12,99 €

Safari Bar


Safari Bar je zábavná kartová hra, v ktorej majú hráči k dispozícii dvanásť zvierat, ktoré sa snažia pretlačiť do slávneho zvieracieho baru. Hráči sa striedajú a vždy môžu zahrať jednu kartu do radu pred vchodom do baru. Každé zo zvierat má špecifické schopnosti, ktoré sa hráči snažia využiť na to, aby sa práve ich zvieratá dostali do vnútra. Kedykoľvek je na konci ťahu hráča práve päť zvierat v rade, tak prvé dve zvieratá sa dostanú do vnútra a posledné je vyhodené a odchádza z hry. Ide teda o to zahrať správne zviera v správnej chvíli a dostať ich do baru čo najviac. Schopnosti zvierat sú rôzne - skunk dokáže svojim smradom vyhnať zvieratá z rady, hroch si prešlape cestu, kengura sa vie v rade predbiehať, lev ako pravý kráľ ide vžda na začiatok rady no aj on je bezmocný proti ohlušujúcemu škreku papagája. Jednoduché pravidlá, plná zvratov a zákerných ťahov, túto hru vám môžeme naozaj vrele doporučiť!
Vypredané
15,99 €

Hra Čierne historky: Zlaté historky


Nasadni do stroja času a vydaj sa do minulosti! V jednom okamihu sa objavíš v stredoveku, inokedy pristaneš v starovekom Ríme alebo pátraš v džungli po tajomnom zlate Inkov. Objavíš povesťami opradené poklady a zaniknuté kultúry, potiahneš s rytiermi do bitvy a stretneš sa s mocnými kráľmi. A všade sa skrývajú nejaké záhady. Zlaté historky sú zapeklité a tajuplné záhady pre deti aj dospelých. Zároveň je to originálna spoločenská hra pre 2 a viac hráčov.
Vypredané
11,99 €
  • 3,5 /5

Originál Rubikova kocka 3x3


Legenda sa vracia a Rubikova kocka je opäť v móde. Ide o hlavolam, kde sa snažíte otáčať riadkami a stĺpcami kocky tak, aby ste vytvorili jednofarebné steny. Na prvé počutie možno jednoduché, no možností ako kocku otočiť je niekoľko miliónov, ale riešenie je len jedno. Podarí sa vám vyriešiť tento obľúbený hlavolam?
Vypredané
17,99 €

Hra Unlock!


Radi by ste si otestovali svoju logiku, kritické myslenie, šikovnosť a zažili dobrodužstvo? Rozmýšľali ste nad tým, že by ste vyskúšali Escape room? Potom je hra Unlock! presne to čo hľadáte! Unlock! je kooperatívna kartová hra inšpirovaná práve únikovými miestnosťami s jednoduchým systémom, vďaka ktorému môžete prehľadávať scény, kombinovať predmety a riešiť hádanky. Pustite sa do úžasných dobrodružstiev z pohodlia domova, iba s použitím kariet a aplikácie, ktorá vám poskytne nápovedy, skontroluje kódy, sleduje čas, ktorý vám ešte zostáva a mnohé ďalšie. Unlock! obsahuje tri samostatné scenáre: v prvom scenári Formule vstúpite do tajného laboratória ukrytého v tuneloch metra v New Yorku. Musíte nájsť tajomné sérum, ktoré vyvíja doktor Hoffman. Podarí sa vám vyriešiť hádanky, získať sérum a ujsť z laboratória včas? Písk a páras je kreslené dobrodružstvo, v ktorom sa snažíte zastaviť plány zlého doktora Nosidea. Podarí sa vám zachrániť svet pred jeho smrtonosným zariadením? V treťom scenári Ostrov doktora Goorese havarujete na exotickom ostrove, ktorý patrí excentrickému milionárovi. Havária vás však rozdelí do dvoch tímov, čím vám hra pridá ďalšiu prekážku na ceste za vašim brilantným únikom. Myslíte si, že takáto hra bude mať komplikované pravidlá? Omyl! V hre je aj desaťkartový tutoriál, pomocou ktorého sa naučíte hru hrať bez toho, aby ste museli čítať pravidlá. POZOR! k hre Unlock! je potrebné si zadarmo stiahnuť aplikáciu. Po jej stiahnutí ju však môžete používať aj bez internetového pripojenia.
Vypredané
36,99 €

Hra DoDeLiDo


Zviera, farba alebo dokonca Dodelido? Hráč, ktorý sa chce ako prvý zbaviť všetkých svojich kariet, musí rýchlo myslieť a povedať ten správný výraz. Nič jednoduchšie snáď nemôže ani byť. Pokiaľ sa ale na scéne neobjaví pomalá korytnačka alebo krokodíl s vycerenými zubami!
Vypredané
8,99 €

Hra Hanabi


Pripadá vám komická predstava, že všetci hráči držia karty rubom k sebe a lícom k ostatným? Potom ste eště nehrali kooperatívnu hru Hanabi! Názov hry si autor požičal z japonského pomenovania pre ohňostroj. Práve o čo najúspešnejšie ohnivé predstavenie sa spoločne so spoluhráčmi budete snažiť.
Vypredané
9,99 €

Hra Rummikub


Rummikub je rodinná hra s číslami, založená na princípoch kartovej hry Žolík, ktorá je veľkou výzvou pre každého! Hracie kamene sa vykladajú do postupiek alebo skupín. Hráči sledujú vyložené kamene na stole, môžu ich kombinovať a využívať ich vo svoj prospech. Hráč, ktorý je na ťahu si doberie jeden kameň a potom môže vyložiť, alebo rozšíriť povolenú kombináciu najmenej troch kameňov (postupka jednej farby alebo jedna hodnota v rôznych farbách). Môže pri tom dopĺňať a využívať aj vyložené kamene a rozdeľovať dlhé postupky. Ten, kto sa ako prvý zbaví všetkých svojich kameňov, vyhrá.
Vypredané
19,99 €

Hra Dr. Heuréka


Dr. Heuréka je zábavná postrehová hra pre mladých chemikov. Každý z hráčov dostane 3 skúmavky s rôznymi prísadami (farebnými guličkami). Vašou úlohou je čo najskôr správne nakombinovať prísady do skúmaviek, ale pozor, prísad sa nemôžete v žiadnom prípade dotknúť.
Vypredané
19,99 €

Ponorte sa do sveta zábavy s našou bohatou ponukou v kategórii Hry, kde nájdete ideálne spôsoby, ako obohatiť voľný čas pre celú rodinu. Naša široká paleta hier zahŕňa všetko od vzdelávacích hier pre deti, cez stolové hry, až po interaktívne hry, ktoré udržia záujem každého hráča.

Objavte naše vedomostné a edukatívne hry, ktoré poskytujú zábavnú formu učenia a pomáhajú rozvíjať kritické a logické myslenie. Sú perfektné pre deti, ktoré sa hravou formou učia nové informácie a zručnosti.

Naše rodinné hry sú skvelou voľbou pre rodinné večery alebo priateľské stretnutia. Poskytujú výbornú príležitosť na socializáciu a zároveň stimulujú strategické a taktické myslenie. Či už uprednostňujete klasické šachy, moderné strategické hry, alebo rýchle kartové hry, u nás si vyberie každý.