! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Edície


Magnetické divadlo Hrad


Magnetické divadlo Hrad obsahuje podstavec, dvoje kulisy z tvrdého papiera, dvoje vodiace palice v a 5 drevených figúrok. Balené v krabici z tvrdého papiera. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Výrobok je zdravotne nezávadný.
Vypredané
13,75 €

Albi hra V kocke! História


Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a historických udalostí alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! História V kocke! Vašim cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet jednotlivých historických udalostí. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete, dívate sa na ňu 10 sekúnd (kým sa presypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, Vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Má Kleopatra na obrázku náušnice? Alebo Kedy pristali prví ľudia na Mesiaci, či Na akej bankovke je portrét J.A. Komenského? Zapamätali ste si to? Ak áno, je karta Vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami historických udalostí, s 8 otázkami na druhej strane. Ďalej hra obsahuje osemstennú hraciu kocku a presýpacie hodiny. Hra obsahuje pravidlá v slovenskom jazyku.
Vypredané
17,99 €
zľavy Haba

Albi hra V kocke! Matematika


Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a osvojenie si pojmov z matematiky alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Matematika V kocke! Vaším cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet s matematickými pojmami. Ako na to? Vždy si vyberiete 1 kartu, dívate sa na ňu 10 sekúnd (pokiaľ sa nepresypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Koľko kúskov pizze je na obrázku? Alebo Ktorý príklad má výsledok 10? či Aké je najväčšie číslo na obrázku? Zapamätali ste si to? Pokiaľ áno, karta je vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami k matematickým pojmom a javom, s 8 otázkami na druhej strane. Ďalej hra obsahuje 8 strannú hraciu kocku a presýpacie hodiny. Hra obsahuje pravidlá v slovenskom jazyku.
Vypredané
17,99 €

Albi hra Telepatia


Napíšte do určitého časového limitu slová, ktoré vás napadnú pri pohľade na hraciu kartu. Uvidíte, v koľkých slovách ste sa zhodli so spoluhráčmi. Čím viac, tým lepšie. Objavte kúzlo telepatie! Mysli na to, na čo myslím ja! Hra obsahuje 330 kartičiek s obrázkami alebo napísanými slovami. Hráči hrajú vo dvojiciach, vezmú si kartu a k danému slovu alebo obrázku každý potajomky napíše slová (asociácie), ktoré ho napadnú. Políčka na hernom pláne určia koľko slov musíte vymyslieť. Potom sa zapísané slová (asociácie) porovnajú a za každú zhodu získava tím 1 bod. Ale pozor! Cestu k cieľu Vám sťaží či zjednoduší špeciálne pole Zemegule, Choď späť a Dvojnásobok bodov. Párty hra vhodná pre deti aj dospelých. Užije si s ňou množstvo zábavy celá rodina. Pokiaľ zrovna nemáte viacej spoluhráčov, ponúkame Vám aj variant pre 2 hráčov. Hra obsahuje: herný plán, 330 kariet, 4 hracie figúrky, 4 ceruzky, zapisovací blok na skóre, kocka na obrázky/slová, presýpacie hodiny, české a slovenské pravidlá.
Vypredané
32,99 €

Green Start Play Blocks Hop HOP


Kids can mix and match endless creations-- from a rabbit to a cat to a funky building--with this colourful set of interchangeable blocks. With more than 20 blocks in three different shapes, they'll be building up and knocking down over and over again while learning through play! Stack them up, knock them down, mix and match them all around! These oversized cardboard building blocks come folded flat with easy-to-build instructions to create a huge, interchangeable, buildable play set! With all the strength and durability of traditional blocks sets--but made entirely from Earth-friendly, recycled materials--they're good for your child and good for the world!
Vypredané
21,50 €

Green Start Play Blocks Toot TOOT


With more than 20 sturdy building blocks in three unique shapes, kids can build a robot, a castle, a train or anything they can imagine! The possibilities are endless with this mix-and-match play set of interchangeable building blocks. Stack them up, knock them down, mix and match them all around! These oversized cardboard building blocks come folded flat with easy-to-build instructions to create a huge, interchangeable, buildable play set! With all the strength and durability of traditional block sets- but made entirely from Earth-friendly, recycled materials--they're good for your child and good for the world!
Vypredané
21,50 €

Green Start Play, Draw, Create Kits: Dinosaurs


These Earth-friendly, completely reusable kits contain everything needed for everlasting learning and creativity. Each fun-fi lled kit includes a magnetic write-on/wipe-off board, more than 30 magnetic play pieces, five write-on/wipe-off markers in assorted colors, and a write-on/wipe-off activity book filled withlots of reusable activities and games.
Vypredané
15,95 €

Šachy drevené turnajové intarzované


Šachy - spoločenská hra pre dvoch hráčov. Šachové figúrky sú vyrobené z hrabového dreva, zaťažené kovom. Šachovnica je vykladaná mahagónom a platanom. Výrobcovia kladú špeciálny dôraz na kvalitu spracovania a dôkladné dotvorenie každej šachovej súpravy. Šachové súpravy, ktoré vyrábajú, sú originálne a sú celé vyrobené v Poľsku. Rozmery v mm rozložená šachovnica: 420x420x25 mm Rozmery v mm zložená šachovnica: 420x210x50 mm Výška kráľa: 83 mm
Vypredané
84,95 €

Šachy drevené magnetické


Magnetické šachy - spoločenská hra pre dvoch hráčov sú ideálne napríklad na dlhé chvíle pri cestovaní, figúrky sa vďaka magnetickej ploche nezošuchnú zo šachovnice. Šachy sú vyrobené z dreva a sú zaťažené magnetom. Výrobcovia kladú špeciálny dôraz na kvalitu spracovania a dôkladné dotvorenie každej šachovej súpravy. Šachové súpravy, ktoré vyrábajú, sú originálne a sú celé vyrobené v Poľsku. Rozmery v mm rozložená šachovnica: 280x280x20 mm Rozmery v mm zložená šachovnica: 280x140x40 mm Výška kráľa: 60 mm
Vypredané
59,95 €

Šachy drevené Galant


Šachy - spoločenská hra pre dvoch hráčov. Šachy sú vyrobené z hrabového dreva, šachové figúrky sú ručne vyrezávané. Výrobcovia kladú špeciálny dôraz na kvalitu spracovania a dôkladné dotvorenie každej šachovej súpravy. Šachové súpravy, ktoré vyrábajú, sú originálne a sú celé vyrobené v Poľsku. Rozmery v mm rozložená šachovnica: 580x580x35 mm Rozmery v mm zložená šachovnica: 580x290x70 mm Výška kráľa: 140 mm
Vypredané
129,95 €
  • 5 /5

Happy Hoppy - Hra na výučbu angličtiny


Zábavný komplet na výučbu angličtiny pre deti od 3 do 8 rokov. Učte sa s deťmi anglicky pomocou pesničiek, precvičujte slovíčka pri hraní pexesa a doskových hier a užite si zábavu pri plnení zaujímavých a rôznorodých úloh obsiahnutých v priložených pracovných listoch. Set obsahuje: Audio CD s 18 piesňami, textami pesničiek, obrázkový slovníček, obojstrannú stolnú hru až pre 4 hráčov, pexeso, pracovné listy. Nový výukový program pre deti, komplet Happy Hoppy, umožňuje osvojiť si anglický jazyk prirodzenou a zábavnou formou. Ponúka komplexné riešenie nielen pre materské a základné školy, ale aj pre rodičov, ktorí by chceli naučiť svoje deti anglicky v prostredí domova a vlastným tempom. Hlavným cieľom je, aby práca s cudzím jazykom bola predovšetkým radosťou a zábavou.
Vypredané
19,90 €

Albi hra Catan: Zámorské objavy


Naložte lode, napnite plachty a vydajte sa na more. Objavte zámorské kraje, ktoré oplývajú bohatstvom a obchodujú so vzácnym korením. Pirátska loď na pravoboku! Vysporiadate sa s nebezpečnými pirátmi? Nové zeme prinášajú aj nové obchodné možnosti. Zarobte na obchodu s korením čo najviac. Prežite tri veľké misie plné dobrodružstva. Vďaka veľkému množstvu herných dielov a komponentov, budú osadníci ešte pestrejší a zábavnejší. Ste pripravení na veľké objavy? Napínavá plavba práve začína! Toto rozšírenie nie je možné hrať samostatne! Ku hre potrebujete základnú hru Osadníci z Katanu, ktorá obsahuje plastové figúrky. So základnými Osadníkmi s drevenými figúrkami toto rozšírenie bohužiaľ nie je kompatibilné. Hra obsahuje: 118 plastových figúriek, 76 žetónov mincí, 15 dielov rámu, 30 dielov krajiny a pravidlá v českom a slovenskom jazyku. Naložte lode, napnite plachty a vydajte sa na more. Objavte zámorské kraje, ktoré oplývajú bohatstvom a obchodujú so vzácnym korením. Pirátska loď na pravoboku! Vysporiadate sa s nebezpečnými pirátmi? Nové zeme prinášajú aj nové obchodné možnosti. Zarobte na obchodu s korením čo najviac. Prežite tri veľké misie plné dobrodružstva. Vďaka veľkému množstvu herných dielov a komponentov, budú osadníci ešte pestrejší a zábavnejší. Ste pripravení na veľké objavy? Napínavá plavba práve začína! Toto rozšírenie nie je možné hrať samostatne! Ku hre potrebujete základnú hru Osadníci z Katanu, ktorá obsahuje plastové figúrky. So základnými Osadníkmi s drevenými figúrkami toto rozšírenie bohužiaľ nie je kompatibilné. Hra obsahuje: 118 plastových figúriek, 76 žetónov mincí, 15 dielov rámu, 30 dielov krajiny a pravidlá v českom a slovenskom jazyku.
Vypredané
44,99 €

Burlesque Beauties


This ‘Top Tramps’ card game collects 30 of the most famous, infamous and sauciest exotic dancers from the past and present, from classic performers Tempest Storm, Blaze Starr, Lili St. Cyr, and Sally Rand, to modern day stars like Dita Von Teese, Kitten de Ville, Eden Glamorama, and many more! Who’s the most statuesque stripper? Which burlesque beauty is the most buxom? Answers to these questions, and many more, are inside.Whether gawping at gorgeous gals or simply grinning while playing the game, this pack is guaranteed to provide hours of entertainment.
Vypredané
9,50 €

Šachy drevené Ace


Šachy - spoločenská hra pre dvoch hráčov. Šachy sú vyrobené z dreva. Výrobcovia kladú špeciálny dôraz na kvalitu spracovania a dôkladné dotvorenie každej šachovej súpravy. Šachové súpravy, ktoré vyrábajú, sú originálne a sú celé vyrobené v Poľsku. Rozmery v mm rozložená šachovnica: 420x420x27,5 mm Rozmery v mm zložená šachovnica: 420x210x55 mm Výška kráľa: 100 mm
Vypredané
69,95 €

Drevené pexeso Zvieratká


Drevené pexeso s obrázkami zvieratiek pre precvičenie sústredenia a pamäti. Hra obsahuje 24 kusov vo veľkosti 40x40x5 mm. Balené v krabičke z tvrdého papiera. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Výrobok je zdravotne nezávadný.
Vypredané
12,91 €

Pexetrio Poznáš naše vlaky?


Pexetrio, edukatívna hra pre všetky vekové kategórie. Obsahuje: 12 trojíc, legendu o vlakoch, herný návod.
Vypredané
6,01 €

Pexeso Krtko


Hra obsahuje 40 kusov o veľkosti 40 x 40 x 10 mm. Balené v krabici z tvrdého papiera. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Výrobok je zdravotne neškodný.
Vypredané
23,89 €

Jantaris - spoločenská hra


Desková hra Jantaris je obchodní strategie pro 3-4 hráče. Ti mezi sebou pomocí různých obchodnických triků a taktických kroků soupeří o získání co nejvyšší prestiže (měřené úspěchem jejich "podnikání"). Uplatní se zde i schopnost vcítit se do uvažování ostatních hráčů.
Vypredané
30,70 €

Ponorte sa do sveta zábavy s našou bohatou ponukou v kategórii Hry, kde nájdete ideálne spôsoby, ako obohatiť voľný čas pre celú rodinu. Naša široká paleta hier zahŕňa všetko od vzdelávacích hier pre deti, cez stolové hry, až po interaktívne hry, ktoré udržia záujem každého hráča.

Objavte naše vedomostné a edukatívne hry, ktoré poskytujú zábavnú formu učenia a pomáhajú rozvíjať kritické a logické myslenie. Sú perfektné pre deti, ktoré sa hravou formou učia nové informácie a zručnosti.

Naše rodinné hry sú skvelou voľbou pre rodinné večery alebo priateľské stretnutia. Poskytujú výbornú príležitosť na socializáciu a zároveň stimulujú strategické a taktické myslenie. Či už uprednostňujete klasické šachy, moderné strategické hry, alebo rýchle kartové hry, u nás si vyberie každý.