! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Edície


Albi hra Osadníci z Katanu: Mestá a rytieri (rozšírenie)


Toto rozšírenie je pre skúsených hráčov od 12 rokov. Potrebná je dobrá znalosť pravidiel základnej verzie. Rozvinutosť hry predlžuje hranie hry o 1 hodinu. Zažijete však nové dobrodružstvá. Divoké hordy Barbarov ohrozujú ostrov Katan! Prilákalo ich bohatstvo katanských miest. Barbarská flotila sa blíži. Keď Barbari zaútočia, musia sa rytieri zjednotiť a postaviť sa im. Pokiaľ sú príliš slabí, Barbari vyrabujú mestá a tie sa potom znova stanú dedinami. Katanské mestá zažívajú rozkvet, rozrastajú sa až do metropol. K mestskej výstavbe sú potrebné nové karty - obchodný tovar. Stavajú sa budovy v troch oblastiach: obchod, politika, veda. S každou novou stavbou vzrastajú šance na nové karty pokroku, ktoré hráčom umožňujú hlbšie zasahovať do hry a ovplyvniť jej výsledky. Toto rozšírenie je pre skúsených hráčov od 12 rokov. Nevyhnutná je dobrá vzdialenosť pravidiel základnej verzie. Rozvinutosť hry predlžuje hernú dobu o 1 hodinu. Zažijete však nové dobrodružstvá. Autor hry: Klaus Teuber Hra obsahuje pravidlá v českom a slovenskom jazyku. Hru nemožno hrať samostatne a je potrebné mať aj základnú hru Osadníci z Katanu!
Vypredané
39,90 €

Albi hra Osadníci z Katanu: Námorníci (rozšírenie)


Samostatne nehrateľné rozšírenie hry Osadníci z Katanu, ktoré do hry prináša prvok mora a lodí. Vietor napína plachty a pred Vami sa rozprestiera šíre more. K stavbe lodí potrebujete drevo a vlnu. Lode sa umiestňujú rovnako ako cesty na spojnicu dvoch šesťhranných polí. Vaše lode môžu plávať pozdĺž pobrežia, alebo na voľnom mori. Vyrazte na more k neprebádaným ostrovom! Územie Katanu je tentokrát omnoho väčšie. O jeho rozlohe rozhodujete Vy! Toto rozšírenie obsahuje skladací rám, ktorý je vhodný pre rôzne veľké územia jednotlivých scenárov. Už neváhajte! Čaká na Vás 11 nových dobrodružstiev. Postavte loď a vydajte sa na more. Objavujte ostrovnú ríšu Katan. Vymýšľajte si svoje vlastné scenáre. Toto rozšírenie je ideálne pre uplatnenie vlastnej kreativity. K tejto sade patrí ešte pirátska loď - čierna ako smola. Iste pre Vás bude inšpiráciou. Vytvárajte vlastné scenáre, či už s pirátmi alebo bez nich. Autor hry: Klaus Teuber Hra má nový design. Hru nemožno hrať samostatne a je potrebné mať aj základnú hru Osadníci z Katanu!
Vypredané
39,90 €
  • 4,4 /5

Kvído: Vejár plný kvízov 7+


Vejáre plné kvízov z koncepcie Kvído sú obrázkové kartičky so 100 otázkami a odpoveďami pre deti od 3 do 7 rokov. Boli vytvorené v spolupráci so špeciálnou pedagogičkou, pani Mgr. Ivanou Vlkovou. Vejáre plné kvízov u detí rozvíjajú sociálne správanie a emočnú inteligenciu, logiku a koncentráciu a rozširujú vedomosti. Deti budú môcť lepšie spoznávať prírodu a svet okolo nás. Každá oblasť je farebne odlíšená pre lepšiu prehľadnosť a orientáciu. A ako sa Vejáre plné kvízov hrajú? Dieťa môže podľa obrázkového zadania (alebo po prečítaní rodičom) jednoducho odpovedať na zadanú otázku z rôznych oblastí a ihneď si svoju odpoveď skontroluje na ďalšej kartičke označenej ako odpoveď. Vejáre plné kvízov sú vhodné aj na cesty. Vydarené grafické spracovanie sa bude deťom veľmi páčiť.
Vypredané
7,99 €
zľavy Haba
  • 3,7 /5

Kvído: Vejár plný kvízov 4+


Vejáre plné kvízov z koncepcie Kvído sú obrázkové kartičky so 100 otázkami a odpoveďami pre deti od 3 do 7 rokov. Boli vytvorené v spolupráci so špeciálnou pedagogičkou, pani Mgr. Ivanou Vlkovou. Vejáre plné kvízov u detí rozvíjajú sociálne správanie a emočnú inteligenciu, logiku a koncentráciu a rozširujú vedomosti. Deti budú môcť lepšie spoznávať prírodu a svet okolo nás. Každá oblasť je farebne odlíšená pre lepšiu prehľadnosť a orientáciu. A ako sa Vejáre plné kvízov hrajú? Dieťa môže podľa obrázkového zadania (alebo po prečítaní rodičom) jednoducho odpovedať na zadanú otázku z rôznych oblastí a ihneď si svoju odpoveď skontroluje na ďalšej kartičke označenej ako odpoveď. Vejáre plné kvízov sú vhodné aj na cesty. Vydarené grafické spracovanie sa bude deťom veľmi páčiť.
Vypredané
7,99 €
  • 5 /5

Kvído: Hádanky na cesty - Zvieratá


Hádanky na cesty z koncepcie Kvído sú obrázkové kartičky so 4 rôznymi témami podľa veku detí: Zvieratá pre deti od 3 rokov Rozprávky pre deti od 4 rokov Život v meste pre deti od 5 rokov Malý detektív pre deti od 6 lrokov. Súčásťou balenia je zmazateľná fixka s ktorej pomocou deti dopĺňajú a dokresľujú úlohy na kartičkách. Hádanky na cesty od Kvída podporujú koncentraciu, pozornosť, pamäť, záujem o svet okolo nás, logické a matematické uvažovanie a grafomotoriku. Ako sa Hádanky na cestu hrajú? Dieťa si môže samé vypĺňať jednotlivé obrázkové hádanky a dokresľovať fixkou zadané úlohy. Pokiaľ dieťa nespozná z obrázkov čo je jeho úlohou, zadanie mu prečíta rodič. Hry Hádanky na cesty obsahujú: 42 kartičiek s obrázkovými hádankami spojenými plastovou skrutkou a zmazateľnú fixku.
Vypredané
11,99 €
  • 5 /5

Hra Dračí dych


Dračie mláďatá našli neobvyklý poklad: ľadový stĺp so šumivými kameňmi zamrznutými vo vnútri. Každý ich samozrejme potrebuje. Spolu s otcom drakom hráči odstránia jeden ľadový krúžok za druhým a roztavia ľadový stĺp. To spôsobuje, že šumivé kamene padajú. Ale pozor: Zhromažďovať sa môžu iba šumivé kamene. Kto bude mať najviac šumivých kameňov na konci? Obsah: 1 dračí otec, 1 základňa so 4 priečkami, 1 hracia doska, 4 dračie mláďatá, 9 ľadových krúžkov, 90 šumivých kameňov (18 v každej z 5 farieb), 5 šumivých kamenných dlaždíc, 1 dlaždica ľadovej flóry, 1 sada inštrukcii. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
17,99 €

Hra Farao: Tajomstvo prastarej hrobky Dino


V rodinnej strategickej hre Farao: Tajomstvo prastarej hrobky sa z vás stanú dobrodružní archeológovia. Musíte preskúmať všetky tajné chodby a temné zákutia starej tajomnej hrobky. Cestou na vás číhajú rôzne zákerné nástrahy a tajné nápisy, ktoré treba rozlúštiť. Hra ponúka rôznorodý hrací plán a 2 úrovne náročnosti. Obsah hry: herný plán kocka prehľadová karta 4 výplne hracej dosky 6 kariet archeológov 18 figúrok archeológov 81 dielikov pyramídy 109 žetónov pravidlá
Vypredané
26,49 €

Hra Speed Cups


Zábavná spoločenská hra pre celú rodinu. K výhre ti stačí rýchlosť a dobré oko. Cieľom je poskladať kalíšky podľa vytiahnutej karty. Najrýchlejší vyhráva. Hra nenásilnou a zábavnou formou precvičuje koncentráciu, logické myslenie a postreh. Hra pre 2 – 4 hráčov.
Vypredané
15,99 €
  • 5 /5

Activity Original 2


Hra ACTIVITY Original obsahuje 2 640 nových pojmov a má tiež nové pravidlá! Základom hry sú aj naďalej kreatívne herné elementy, pre ktoré je hra ACTIVITY dlhodobo taká obľúbená. Pojmy sú vysvetľované pomocou kreslenia, opisu alebo pantomímy a úlohou spoluhráčov je tento pojem uhádnuť. Pokiaľ má byť pojem nakreslený, nesmie sa pritom ani hovoriť ani gestikulovať. Samotná kresba pritom nesmie obsahovať ani čísla ani písmená. Pri opise zase musí byť tento pojem slovne opísaný. Tu platí, že nesmie byť použité slovo samotné ani jeho základný koreň, či jeho odvodené formy. Pokiaľ má byť pojem priblížený pantomimicky, nesmie sa pri tom ani hovoriť, ani ukazovať na akékoľvek predmety. Vďaka možnosti vyvolať súboj so súperom, získava ACTIVITY 2 Originál vzrušujúci taktický prvok. V mnohých okamihoch je totiž možné ovplyvniť, či sa tím pohne na už obsadené pole a tým spomalí súpera. Obsah hry:440 kariet s 2640 úlohami, 4 figúrky, herný plán, presýpacie hodiny, pravidlá hry.
Vypredané
27,99 €

Hra Zombie Kidz: Evolúcia


Do vašej školy sa dobývajú ZOMBÍCI! Stretnite sa spoločne s priateľmi, či deťmi pri tejto kooperatívnej hre a vymyslite stratégiu, ako sa už raz a navždy vysporiadať s týmito odpornými príšerami! Čím viac budete hrať, tým viac sa vaša hra premení. Splňte ŠPECIÁLNE MISIE a označte si postup pomocou SAMOLEPIEK! Otvorte TAJOMNÉ OBÁLKY, ktoré rozšíria vašu hru! Dodajte svojím hrdinom SILU! A pozor na ZMUTOVANÝCH zombíkov!
Vypredané
26,99 €

Hra Activity Deti


Detská verzia úspešnej a obľúbenej párty hry Activity, ktorá u detí zábavným spôsobom rozvíja fantáziu, vyjadrovacie schopnosti a slovnú zásobu. Vďaka veselým obrázkom vyjadrujúcim rôzne veci a pojmy je hra určená pre deti už od 4 rokov bez potreby vedieť čítať.
Vypredané
19,99 €
  • 5 /5

Albi hra Tipni si Slovensko


V hre Tipni si! Slovensko budete odhadovať rozlohu, storočie, počty obyvateľov a ďalšie veličiny. Ak si svojím tipom nebudete istí, môžete staviť aj na svojho súpera! Pri hraní Tipni si! Slovensko si nielenže osviežite znalosti o našej vlasti, ale dozviete sa o množstve rekordov Slovenskej republiky, o ktorých ste možno doteraz ani nepočuli. V tejto hre nájdete 1 188 otázok rozdelených do šiestich okruhov: zemepis dejiny kultúra príroda šport rôzne Tipovanie, uzatváranie stávok a odhadovanie nikdy nebolo zábavnejšie! HRA OBSAHUJE : 396 kariet s otázkami, 6 zmazateľných doštičiek, 6 fixiek s gumou, 80 plastových bodovacích žetónov, 6 farebných herných žetónov a pravidlá hry v slovenčine.
Vypredané
29,99 €

Hra Dobble KIDS


Mačička s kohútom a medveďom alebo aj tučniak so sovou - tí všetci sa na vás tešia v tejto detskej Dobble verzii plnej zvieratiek. Rýchlosť, postreh, reflexy! Dobble Kids, to je 31 rôznych zvieratiek, 30 kariet, 6 zvieratiek na karte a každé dve karty spolu majú spoločné len jedno zvieratko! Hra je kompletne v češtine aj slovenčine a ponúka úplne unikátnu zábavu. Deti tu hľadajú dve rovnaké zvieratká na kartách pri rôznych verziách hry (v pravidlách je popísané celkom 5 hier). Super sú okrúhle karty aj jednoduché pravidlá vysvetlené doslova za pár sekúnd. Hra je určená predovšetkým pre deti, ale aj ich rodičov – skrátka pre všetkých, ktorí sa chcú poriadne baviť a nemajú čas prečítať dlhé pravidlá. Plechová krabička zaručuje bezpečie kariet a jednoducho umožňuje mať hru vždy pri sebe. Vyskúšajte aj Vy postrehový fenomén Dobble a určite budete prekvapení, ako aj tak jednoduchá hra môže byť zábavná! Obsah balenia: 30 kariet v plechovej krabičke 1 české, slovenské a rumunské pravidlá
Vypredané
15,99 €
  • 4,5 /5

Hra Timeline Slovensko


"Zdá sa mi, že Herliansky gejzír vyvŕtali niekedy na konci 19. storočia. Iste to bolo neskôr ako vznikol text hymny a naopak skôr ako vzniklo Československo. Stalo sa to však pred objavením Dobšinskej ľadovej jaskyne alebo až po ňom?" V hre Timeline Slovensko si takéto otázky budete klásť skoro vždy, keď budete umiestňovať jednu zo svojich kariet na časovú os. Cieľ je jasný - byť prvý, kto sa správnym umiestnením zbaví všetkých svojich kariet.
Vypredané
16,99 €
  • 3 /5

Kvído: Hádanky na cesty - Malý detektív


Hádanky na cesty z koncepcie Kvído sú obrázkové kartičky so 4 rôznymi témami podľa veku detí: Zvieratá pre deti od 3 rokov Rozprávky pre deti od 4 rokov Život v meste pre deti od 5 rokov Malý detektív pre deti od 6 lrokov. Súčásťou balenia je zmazateľná fixka s ktorej pomocou deti dopĺňajú a dokresľujú úlohy na kartičkách. Hádanky na cesty od Kvída podporujú koncentraciu, pozornosť, pamäť, záujem o svet okolo nás, logické a matematické uvažovanie a grafomotoriku. Ako sa Hádanky na cestu hrajú? Dieťa si môže samé vypĺňať jednotlivé obrázkové hádanky a dokresľovať fixkou zadané úlohy. Pokiaľ dieťa nespozná z obrázkov čo je jeho úlohou, zadanie mu prečíta rodič. Hry Hádanky na cesty obsahujú: 42 kartičiek s obrázkovými hádankami spojenými plastovou skrutkou a zmazateľnú fixku.
Vypredané
11,99 €

Detské hracie karty (česká verzia)


Dětské hrací karty na pohádkové motivy se zachováním symbolů (žaludy, zelené ...) a návodem k jedné z možných her - Prší.
Vypredané
3,93 €

Hra Politický kvíz s glóbusom Dino (slovenská verzia)


Otestujte si svoje znalosti pri zábavnej a pritom poučnej hre Politický kvíz s glóbusom. Túto hru si môžete bez problémov zahrať aj sami. Hra ponúka 6 rôznych variantov hry, kde si vyskúšate svoje nadobudnuté vedomosti nielen v oblasti politiky či demografie, ale aj zemepisu. Kartičky obsahujú 420 otázok z oblasti politiky, demografie a zemepisu a pri odpovedaní môžete využiť krásny glóbus, ktorý je súčasťou hry. Hra je v slovenskom jazyku.
Vypredané
25,49 €

Hra Dostihy a sázky (Rýchla dráha) Dino


Dostihy a stávky: Rýchla dráha je špeciálna edícia klasickej stolnej hry s novými dynamickými pravidlami v modernom a neotrepanom dizajne. Zvíťazí ten, kto má na konci hry najviac peňazí. Aby ste ich získali, musíte v priebehu hry šikovne investovať do koní, trénerov, stajní a pod. Víťaz musí mať kvapku šťastia, premyslenú taktiku a chuť zariskovať v správnu chvíľu, aby snaženie súperov ustál až do poslednej chvíle. Hra je určená pre 2 – 6 hráčov od 10 rokov. Doba hrania: 60 minút. Hra obsahuje: 78 hracích kariet; 72 žltých žetónov; 20 červených kociek; 18 červených žetónov; 6 hracích figúrok; 2 bodové hracie kocky; 1 herný plán; 1 čiernu kocku; 1 český návod k hre; 1 balíček dostihových korún.
Vypredané
28,99 €

Kúzelné čítanie: Anglický obrázkový slovník s elektronickou ceruzkou


Kúzelné čítania. Pre začiatočníkov a mierne pokročilých Naučte sa s ceruzkou Albi základné anglické slovíčka a jednoduché vety. Slovník je rozdelený na 11 tematických kapitol, ktoré obsahujú vyše 1000 anglických slovíčok vrátane obrázkov a je doplnený kompletným slovenským prekladom. Svoje znalosti si potom môžete precvičiť v zábavných kvízoch. Súprava obsahuje elektronickú ceruzku Albi a interaktívny Anglický obrázkový slovník. V slovenskom znení nahovorili: Zuzana Jurigová Kapráliková a Vladimír Kobielsky. Obsah balenia: elektronická ceruzka Albi, kniha Anglický obrázkový slovník, nabíjačka, kábel USB, sprievodca Kúzelným čítaním, 10 kusov samolepiek MP3 prehrávača, 10 kusov samolepiek ovládania hlasitosti. Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie.
Vypredané
54,99 €