! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Edície


Kvído: Priehľadná LCD tabuľka so šablónami


Nová Kvídova PRIEHĽADNÁ LCD TABUĽKA SO ŠABLÓNAMI oproti pôvodnej kresliacej LCD tabuľke ponúka ešte viac zábavy. Dajú sa do nej vložiť priložené šablóny a podľa ich vzoru si dieťa s pohodou môže užívať kreslenie zvieratiek, nácvik písania a základnej grafomotoriky. Vďaka šablónam sa dajú na nej hrať aj hry ako sú piškvorky, lode a uhádni slovo. Taktiež je vhodná na kreslenie ľubovoľných obrázkov a písanie odkazov. Do priehľadnej LCD tabuľky sa dajú vložiť aj vlastné šablóny a pracovné listy.
Vypredané
15,99 €

Hra 6 bere! (špeciálna edícia)


6 bere! 30 let Špeciálna edícia k 30. výročie populárnej kartovej hry 6 berie! pridáva nový variant „Zložte byvola“, ale zachováva osvedčený mechanizmus vytváranie číselných radov. 6 karta do radu berie 5 kariet predchádzajúcich. Každá krava na kartách predstavuje jeden trestný bod. Odhadnite svojich protihráčov a vyberte správnu taktiku. Ten kto v tejto zábavnej kartovej hre nazbiera najviac kráv sa rozhodne víťazom nestane. Do tejto špeciálnej edície bol pridaný aj sólo mód pre hru jedného hráča. Hra 6 berie! 30 rokov obsahuje: 104 kariet (s číslami 1–104), 13 fanúšikovských zvláštnych kariet, 16 zvláštnych kariet pre variant „Zložte byvola“, 1 doska byvola, 1 blok, 1 ceruzka, 1 guma na uzavretie krabice
Vypredané
20,99 €

Kúzelné čítanie: Hravý šport


Bavte sa športom! Chcete mať doma šikovné a zodpovedné dieťa, ktoré sa ľahko nevzdáva? Športujte s ním! Šport prospieva zdraviu, priaznivo formuje detskú osobnosť a pomáha byť férovým človekom. Rozvíjajte lásku k športu od najútlejšieho veku a nazrite s nami do sveta športových hviezd, atletiky, loptových, raketových, bojových, zimných aj vodných športov. O množstvo zaujímavých informácií v podaní známych hercov a športových komentátorov nebude núdza. Pripravte sa na smiech, dobrodružstvo a nečakané športové zážitky. Poďte sa hrať, poďte športovať! Tešiť sa môžete na hlasy známych športových komentátorov a hercov. OBSAH KNIHY: Ľahká atletika Bojové športy Vodné športy Futbal Raketové športy Basketbal Hokej Zimné športy PARAMETRE PRODUKTU: Knižka obsahuje viac ako 2700 zvukov Knižku nahovorili Marcel Merčiak, Pavol Gašpar, Petra Polnišová a Roman Ferienčík Text: © Kublanka, Katka Makara Ilustrácie: © Lukáš Fibrich Rozmery knižky: 22,9 cm x 26,9 cm ISBN: 978-80-7688-191-4 HOVORIACA KNIHA FUNGUJE IBA S POUŽITÍM ELEKTRONICKEJ CERUZKY ALBI. ?KNIHA NEOBSAHUJE ELEKTRONICKÚ CERUZKU ALBI!
Predpredaj
18,99 €
zľavy Haba

ThinkFun Odložené prípady: Vražda s úrokmi Ravensburger (hra v češtine)


Cold Case - Odložené prípady: Vražda s úrokmi - VYŠETRUJTE ZLOČIN, PRESKÚMAJTE DÔKAZY, VYRIEŠTE DESIATKY ROKOV STARÚ ZÁHADNÚ VRAŽDU! VYRIEŠTE VRAŽDU, KTORÁ STÁLE TRÁPI TOTO ÍRSKE MESTEČKO. V roku 2003 zamestnanec miestnej banky, v írskom mestečku Tolmahoy, Dave Connelly v práci oslavoval svoje 25. narodeniny. Netušil, že to bude jeho posledná oslava. Pár minút po oslave Dave a vedúci pobočky Clare náhle zomreli - boli otrávení! Identita ich vraha zostáva aj po desaťročiach záhadou, pretože polícia nikdy neprišla na to, ako boli otrávení. V hre Odložené prípady: Vražda s úrokmi, budete vyšetrovať smrť Davea Connellyho a Clarea O'Callaghan a pokúsite sa zločin konečne rozlúsknuť. Vnútri krabice nájdete realistické dokumenty týkajúce sa zločinu a obsahujúce všetko, čo na vyriešenie prípadu potrebujete. Preskúmajte stopy, dajte dohromady dôkazy a vyriešte vraždy! Potom svoje odpovede odošlite online a zistite, či máte pravdu a či ste konečne do Tolmahoy priniesli spravodlivosť, ktorú si zaslúži! Hra Odložené prípady: Vražda s úrokmi sa skvele hodí pre malú skupinu priateľov aj pre jedného hráča. Spája riešenie hádaniek a kriminálnu fikciu do pohlcujúceho zážitku z vyšetrovania. Dokážete tento odložený prípad vyriešiť? Obsahuje: policajné poznámky, výstrižok z novín, miestnu mapu, fotografie a výsluchy podozrivých, kapitolu zo sprievodcu, nemocničné a laboratórne správy, policajné správy, priania k narodeninám, potvrdenku, ručne písané poznámky, fotografie z miesta činu, bankové dokumenty, vodičský preukaz, záznam z priemyselnej kamery a ďalšie dôkazy!
Vypredané
14,99 €

Kartová hra Minecraft Explorers Ravensburger


Vo svete Minecraftu je toho stále veľa na objavovanie. Ukážte svoju odvahu a zvedavosť pri potulkách Nadzemím a hľadaní skrytých pokladov v dobrodružnej kartovej hre Minecraft Explorers. Preskúmajte spoločne svet Minecraftu, bojujte s nepriateľskými mobmi, nájdite všetky potrebné poklady a bezpečne ich uložte do truhlíc. Len tak spoločne vyhráte hru. Ale pozor, kryte si chrbát a nenechajte sa prepadnúť mobmi, inak hra končí! Minecraft Explorers je kooperatívna kartová hra vhodná pre 1-4 hráčov od 8 rokov. Obsahuje: 30 kariet s mobmi, 60 kariet krajiny, 1 kartu Game Over, 12 kariet s truhlicou, 1 nočnú kartu, 6 kariet hladu, herné pravidlá.
Vypredané
13,99 €

Hra Farmársky obchod Ravensburger


Po prvé ... po druhé ... Predané! Kto ponúkne viac za kravu Elvíru? A kto pri obchodovaní všetkých oblafne? Prihadzujte v správny okamih a získajte najvykŕmenejší dobytok! Farmársky obchod - zábavná dražobná hra so zvieratami! Každý hráč sa snaží v dražbe získať čo najviac zvieracích kvartet s čo najvyššou hodnotou. Víťazom sa stáva ten, kto získa najviac bodov. Peniaze nemajú na konci žiadnu cenu. Obsahuje: 40 kariet zvierat, 55 kariet peňazí, pravidlá hry.
Vypredané
13,99 €

Hra Chlupatí zabijáci: Válečníci a druidi (hra v češtine)


Rozšírenie Válečníci a druidi pre strategickú role-play zábavnú hru Chlupatí zabijáci! Kopec hrdinov a príšer vďaka nemu doplnia triedy bojom zocelených Bojovníkov a Druidov používajúcich šamanistickú mágiu duchov prírody! Obsah hry: 31 štandardných kariet, 4 veľké karty (2x monštrum, 2x vodca), pravidlá.
Vypredané
18,99 €

Rubikova kocka Učňovská kocka


Máte problém vyriešiť klasickú Rubikovu kocku 2x2 alebo 3x3? Táto jednoduchá kocka, Rubikov učeň, je postupný hlavolam navrhnutý tak, aby ste sa neskôr mohli ľahko pustiť do zložitejších kociek. Už viac nemusíte hľadať zábavné skladačky pre začiatočníkov. Tento 3D hlavolam je najľahšie riešiteľný hlavolam z Rubikovej kolekcie. Dospelí a deti vo veku od 7 rokov, ktorí milujú hlavolamy, si zamilujú túto antistresovú hračku. Rubikov učeň vás prevedie 3 úrovňami náročnosti. Začnite oddelením bielej a žltej vrstvy a potom vyriešte kruh v bielej vrstve. Nakoniec vyriešte biele a žlté kruhy. Nálepky umožňujú tri postupne stále viac náročné úrovne výzvy. Jednoduché pokyny vás prevedú hrou. Pôvodnú hračku, Rubikovu kocku, vynašiel v roku 1974 Ernő Rubik, aby pomohol študentom pochopiť trojrozmerné problémy. Prototyp tejto magickej kocky robil veci, ktoré svet ešte nevidel. Otáčala sa, krútila, a predsa sa nerozbila. Pridaním 54 farebných nálepiek na šesť strán získali puzzle svoj ikonický vzhľad. Viac ako 40 rokov histórie viedlo k tomu, že sa Rubikova kocka stala jednou z najpredávanejších hračiek vôbec. S novou kockou Rubikov učeň sa môžete stať z úplného začiatočníka majstrom v skladaní kociek. Ukážte svojim rovesníkom, že s touto hračkou pre dospelých dokážete niečo nové! Táto inteligentná hra je ideálnym nápadom na darček pre všetky vekové kategórie aj pre každého, kto má rád výzvy.
Vypredané
9,99 €

Hra Operácia


Detská hra pre šikovné ruky. Operuj pacienta Sama tak, aby si sa nedotkol jeho vnútorných stien a nerozsvietil jeho nos. Hra je sprevádzaná zvukovými efektmi. So Samom zažiješ veľa zábavy. Hra je vhodná pre 1 a viac hráčov. Potrebné sú 2 batérie AA (nie sú súčasťou balenia).
Vypredané
34,99 €

Rubikova kocka Retro 50 rokov 3x3 (Gold Edition)


Originálna Rubikova kocka. Rozvíja pamäť a logické myslenie. Rubikova kocka je najslávnejšou a najpredávanejšou hlavolam všetkých čias, ktorý vynašiel v roku 1974 maďarský sochár a architekt Ernő Rubik. Hra s kockou je založená na takom usporiadaní štvorčekov, aby sa na každej stene nachádzala vždy rovnaká farba. Plynulý mechanizmus a lakované farby zaisti komfortné hranie a dlhú životnosť kocky.
Vypredané
17,99 €

Panini Labková patrola 5 - samolepky


Sběratelské samolepky. Balíček obsahuje 5 náhodných samolepek. Zberateľské samolepky. Balíček obsahuje 5 náhodných samolepiek.
Vypredané
0,99 €

Panini One Piece Epic Journey Trading Cards Starter Set Album + Limited Cards


Jedinečný začiatočnícky balíček zberateľských kariet One Piece. Vyzbierajte svojich obľúbených hrdinov mangy a anime a pripomeňte si ikonické momenty tejto série. Balenie Starter Set obsahuje: zberateľský album, 3 základné balíčky po 6 kariet (spolu 18 kariet), 2 limitované karty, prehľad všetkých kariet, ktoré zbierka obsahuje.
Vypredané
11,99 €

Panini Stumble Guys - binder


Portfolio na zberateľské karty STUMBLE GUYS.
Vypredané
10,99 €

Panini Stumble Guys - karty


Zberateľské kartičky Stumble Guys od Panini v tebe prebudia zberateľskú vášeň! Balíček obsahuje 6 náhodne namiešaných kartičiek.
Vypredané
2,49 €

Hra Mocichtiví mazlíci (hra v češtine)


V této hře máte v ruce pouze 1 kartu. Každá karta má na sobě číslo a speciální akci a na konci kola vyhraje ten, kdo drží kartu s nejvyšším číslem! Ve svém tahu si líznete novou kartu a porovnáte ji s kartou, kterou již máte. Kartu s vyšším číslem si pravděpodobně budete chtít podržet a kartu s nižším číslem zahrajete. Po zahrání karty musíte vykonat speciální akci, která je na kartě napsána. Některé karty vám umožní vyřadit hráče takovým způsobem, že ani nedohraje do konce kola. Některé vám umožní ukrást kartu jiného hráče a některé váš ochrání, když se vám jiný hráč pokusí udělat některou z těchto věcí. Budete se muset rozhodnout, kterou kartu si ponecháte, kterou zahrajete, a nakonec i to, jak se dostat až na konec kola s kartou, která porazí všechny ostatní. Bude to každopádně jízda! Ve hře se můžete těšit třeba na Kruto-králíka, Nemazlíka, Hypnohroznýše a další miláčky, kteří mají své speciální schopnosti, jak ovlivnit hru. Hru vám přináší Výbušná koťátka® a Milostný dopis™. Obsah balení: 21 karet 7 žetonů 1 pravidla
Vypredané
18,99 €

Panini Labková patrola 5 - album


Zberateľské album na samolepky s motivom Labková patrola.
Vypredané
3,49 €

Panini One Piece Epic Journey zberateľské karty Booster Pack


Základný balíček zberateľských kartičiek inšpirovaných mangou a anime One Piece. Jeden booster balíček obsahuje 6 kartičiek. Pripomeňte si dobrodružstvá obľúbených pirátov Straw Hat Crew. Každý balíček obsahuje metalickú kartu a každý druhý zlatú. Vyzbierajte všetkých 225 kartičiek (+ 9 exkluzívnych), z ktorých 75 je špeciálnych - metalické, zlaté a trblietavé. Vymieňajte a porovnávajte svoje úlovky s kamarátmi.
Vypredané
2,49 €

Hra Šampióni!


ŠAMPIÓNI! je párty hra s hlasovaním a nepravdepodobnými predikciami. Frankenstein a Červená Čiapočka – kto z nich používa na počítanie prsty? Alebo Beyoncé a Darth Vader – kto z nich jej kivi aj so šupkou? V tomto bláznivom turnaji sa súťažiaci stretnú v 7 uletených dueloch o titul Šampióna. Kto vydrží v hre až do konca? Rozhodnutie je na vás! Hra Šampióni! obsahuje: 110 kariet duelov, 8 dosiek, 16 hlasovacích kariet (8 v každej farbe), 8 listov s postavami, 8 mazateľných fixiek, 8 dielikov Súťažiacich, české a slovenské pravidlá.
Vypredané
23,99 €

Kartová hra Bum Bum Avokádo (hra v češtine)


Tohle je party hra, jakou jste ještě nehráli. Je to kombinace karetní hry a vybíjené, kde se hráči utkávají ve sbírání karet, získávají body a házejí po sobě avokádem. Jak to funguje? 1. Položte dvojici házecích Avokád na stůl a rozdejte karty. Naše avokáda jsou vždy zralá, nikdy nahnilá (a vyrobená z měkké pěny). 2. Sbírejte body za trojice stejných karet. Najděte shody dříve než ostatní. 3. Vykládejte karty avokád a dotlačte své přátele k bitvě. Pokud bude někdo zasažen avokádem, ztratí body. 4. Podstupte souboj a určete vítěze. V rámci avokádového mezinožního souboje hráči mrskají avokáda mezi svýma nohama. Abychom to shrnuli: SBÍREJTE KARTY. VYKLÁDEJTE KARTY. HÁZEJTE AVOKÁDA PO SVÝCH PŘÁTELÍCH. A ještě něco navíc! Tato hra je hratelná samostatně nebo spolu s Bum Bum Burritem, čímž vytvoříte novou kombo hru! Obsah balení: 120 karet 36 kombo karet (Lze použít pouze v případě, že vlastníte hru Bum Bum Burrito.) 6 avokádových bebíček 1 odznak ""Bojte se"" 1 česká pravidla
Vypredané
31,99 €

Ponorte sa do sveta zábavy s našou bohatou ponukou v kategórii Hry, kde nájdete ideálne spôsoby, ako obohatiť voľný čas pre celú rodinu. Naša široká paleta hier zahŕňa všetko od vzdelávacích hier pre deti, cez stolové hry, až po interaktívne hry, ktoré udržia záujem každého hráča.

Objavte naše vedomostné a edukatívne hry, ktoré poskytujú zábavnú formu učenia a pomáhajú rozvíjať kritické a logické myslenie. Sú perfektné pre deti, ktoré sa hravou formou učia nové informácie a zručnosti.

Naše rodinné hry sú skvelou voľbou pre rodinné večery alebo priateľské stretnutia. Poskytujú výbornú príležitosť na socializáciu a zároveň stimulujú strategické a taktické myslenie. Či už uprednostňujete klasické šachy, moderné strategické hry, alebo rýchle kartové hry, u nás si vyberie každý.