! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Edície


Hra Príbehy z kociek: Záhady (Story Cubes)


Príbehy z kociek je hra, v ktorej zábavným spôsobom hráči zapoja svoje kreatívne myslenie a vytvárajú vlastné príbehy. Neexistuje žiadny správny alebo zlý spôsob hrania, ide len o zábavu pri zdieľaní príbehov s rodinou a priateľmi. Stačí hodiť kockami, začať slovami „Bolo nebolo...“ a rozvinúť krídla svojej predstavivosti! Hra slúži ako kreatívny a vzdelávací nástroj na stimuláciu predstavivosti, pomáha rozvíjať jazyk, vylepšiť slovnú zásobu a propagovať zručnosti pri riešení problémov pre vekovú kategóriu od 6 rokov. Vďaka malému rozmeru (80 x 75 x 30 mm) a magnetickej krabičke je možné vziať kamkoľvek so sebou. Preto je hra vhodná na cesty, pri čakaní v reštaurácii, do družiny alebo na prestávku v škole, na prelomenie ľadov v spoločnosti, na vytváranie nových nápadov alebo na pomoc s učením jazykov. Hra obsahuje 9 kociek s rozmermi 19 mm, každá so 6 unikátnymi vyrazenými obrázkami, celkom teda 54 obrázkov na tému - Záhady a krátke a jednoduché pravidlá.
Vypredané
6,99 €

Hra Ukradnuté Vianoce Tima Burtona


V hre Ukradnuté Vianoce Tima Burtona si 2-6 hráčov vžije do kože, kostí, plátna a ký ďas vie čoho postáv z dnes už kultového animovaného filmu Predvianočná nočná mora od majstra hravej temnoty, Tima Burtona. Nastal čas rozhodnúť, ktorý zo sviatkov bude najväčším z najväčších! Zvíťazia vianočné girlandy, alebo pavučiny a tekvice s blikotajúcim plamienkom v očiach? Každá z postáv oplýva vlastným balíkom kariet, ktorý odráža ich charakter. Snažte sa ich vykladať s rozumom, aby ste nazbierali viac žetónov sviatkov, ako vaši súperi. Jack Skellington a Santa Claus hľadajú žetóny Vianoc. Oogie Boogie a Dr. Finkelstein zasa žetóny Halloweenu. Sally a Starosta nepreferujú ani jednu z možností viac, ako druhú a žetóny teda zbierajú bez ohľadu na ich symbol. Zábava a veľa vzruchov, kto zvíťazí v zápase? Vianočný strom, zástup duchov, halloween či vianoce? Obsah hry: 6 podložiek postáv, 126 kariet postáv, 12 kariet lokalít, 1 karta centrálnej oblasti, 136 obojstranných žetónov sviatkov, 2 kocky Oogie Boogieho, 1 starostov žetón nálady, 1 Jackov žetón bádania, 1 figúrka dyne, 1 žetón prvého hráča (duch Zera), pravidlá.
Vypredané
39,99 €

Hra Bridgertonovi: Hra z vyššej spoločnosti


Vďaka hre Bridgertonovi: Hra z vyššej spoločnosti sa dostanete do vyššej spoločnosti a chystáte sa na plesovú sezónu, kde si chcete nájsť vhodného partnera pre manželstvo. Ide o zábavnú hru pre 3-6 hráčov inšpirovanú úspešným seriálom. Máte osem kôl (rôznych plesov), aby ste tancovali s rôznymi ľuďmi a zaistili si svoju budúcnosť. Neponáhľajte sa však! Každý kandidát má svoju skrytú prestíž a črty, ktoré určujú ich vhodnosť. A samozrejme k dobrému manželstvu nepomôže nič lepšie, ako keď sa váš sok bude topiť v bahne škandálov. Obsah hry: 24 tanečných kariet, 10 kariet lady Whistledownove, j8 kariet plesov, 8 dosiek postáv, 8 dosiek objektov záujmu, 18 žetónov vlastností, 32 žetónov náklonnosti, 8 žetónov lásky, 1 žetón pozvánky, 1 vrecko, české a slovenské pravidlá.
Vypredané
32,99 €
zľavy Haba

Hra Moja kaviarnička


Moje kavárnička je krásna rodinná hra, v ktorej sa 2-4 hráči zhostia vedenia svojej vlastnej kaviarne! Vôňa lahodnej kávy a dobrôt je neodolateľná a zákazníci odchádzajú očarený atmosférou a zážitkom. Vaša svätyňa temných elixírov a sladkých potešení získava popularitu na sociálnych sieťach a zákazníkov je čoraz viac. Za baristickým pultom je to však poriadna fuška! Plné ruky práce a hlavne nezabudnúť na objednávku! Rýchlosť nie je jediný kľúč k úspechu, musíte byť majstrom svojho remesla, aby ste si udržali spokojných zákazníkov a neprišli v silnej konkurencii kaviarní o živobytie a vášeň! Stanete sa najlepším baristom? V hre Moje kavárnička budete prijímať objednávky, variť kávu a iné nápoje, za čo nazbierate víťazné body. Keď sa minú karty objednávok, alebo sa jednému z kávomajstrov nepodarí vybaviť 5 objednávok, kaviareň sa zatvára a hra končí. Víťazstvo a sláva náležite pripadnú najúspešnejšiemu z hráčov. Obsah hry: 1 doska prísad, 4 dosky hráčov, 16 dielikov vylepšení, 6 figúrok, 2 zásobníky prísad, 80 kariet objednávok, 12 šálok, 102 prísad, 15 žetónov "keksíkov", 1 žetón začínajúceho hráča, pravidlá.
Vypredané
41,99 €

Hra Naozaj hluční kníhovníci


Túto hru neodporúča 9 z 10 introvertov a toho desiateho len nie je počuť. Pri jej predstavení v severských krajinách Európy spôsobila diplomatický škandál a verejné pohoršenie (dodnes platí absolútny zákaz jej hrania v saunách a musíte byť aspoň 500km od najbližšieho fjordu, aby ste ju vôbec mohli otvoriť). Fakt hluční knihovníci sú nemilosrdná prekrikovacia párty hra, ktorú napriek nášmu úplne vymyslenému a naozaj veľmi vtipnému popisu z úvodu hrajte len na miestach s dobrou zvukovou izoláciou! Burácajúca zábava, v ktorej vám vaše nepotrebné vedomosti prinesú dôležité body! Kašlite na usilovnosť, stačí byť rýchly! Váš tím bude totiž vykrikovať slová, začínajúce na konkrétnme písmeno a patriace do istej kategórie. Po každej správnej odpovedi sa počiatočné písmeno mení a ak vaša banda vymyslela viac slov, než súperi, získavate body. Nesmie chýbať improvizovaný megafón a hlavne odhodlanie prekričať všetkých naokolo! Obsah hry: 60 kariet kategórií, 1 herný plán, 2 knihovníci, 20 žetónov s písmenami, 12 bonusových žetónov, 2 žetóny okruhu, 2 počítadlá bodov, 1 reťaz, 1 presýpacie hodiny a pravidlá.
Vypredané
32,99 €

Hra Fantastická zvířata a kde je najít (hra v češtine)


Zahrajte si za jednoho z hrdinů kouzelnické ságy: Mloka Scamandera, Porpetinu nebo Queenie Golsteinovy, Jacoba Kowalskiho, Percivala Gravese nebo Seraphinu Picqueryovou. Najděte fantastická zvířata a bojujte s protivníky, kteří se snaží prozradit existenci kouzelnického světa mudlům. Pomocí sesílání kouzel a sbírání kouzelných předmětů se snažte polapit co nejvíce tvorů, kteří se ve městě skrývají. Dávejte si ale pozor na události, které mohou váš úkol ohrozit, a na Druhé Salemisty, kteří udělají cokoli, aby vám zhatili plány. Ve hře naleznete 3 způsoby hraní závisející na věku hráčů: Chytač začátečník: Od 4 let. Vydejte se na procházku po New Yorku a po cestě chytejte fantastická zvířata. Kdo jako první pochytá 3 zvířata, vyhrává. Student magizoologie: Od 7 let. Sbírejte magické předměty, které vám pomohou při chytání fantastických zvířat. Sesílejte kouzla a snažte se pochytat co nejvíc zvířat, než je chytí někdo jiný. Profesionální magizoolog (kooperativní hra): Od 12 let. Hrajte jako tým. Budete muset čelit Druhým Salemistům, kteří udělají cokoli, aby vám v polapení zvířat zabránili a prozradili existenci kouzelnického světa mudlům. Musíte spojit síly a zdroje, abyste hrozbu zažehnali a vypořádali se s vyvstalými událostmi. Obsah balení: 1 hrací plán, 6 figurek a stojánků, 6 karet s postavami, 110 karet, 92 žetonů, 1 látkový sáček, 1 hrací kostka, 1 pravidlá.
Vypredané
49,99 €

Hra Skull


Každý hráč má 4 okrúhle žetóny. Na troch je kvet, na jednej lebka. Na začiatku kola začínajúci hráč položí jeden svoj žetón lícom nadol na svoju dosku. Potom tak urobia ostatní hráči. Keď príde rad na začínajúceho hráča, ten sa rozhodne, či položí ďalší žetón, alebo skúsi tipnúť koľko kvetov je vyložených na stole. Ak sa rozhodne tipovať, vysloví nahlas svoj tip a potom tak môžu urobiť aj ostatní hráči. Alebo môžu pasovať. Tipovanie pokračuje až pokiaľ neostane len jeden tipujúci. Potom sa otočí toľko žetónov, koľko daný hráč natipoval. AK bol jeho tip správny, priblížil sa k víťazstvu a môže si svoju dosku otočiť na farebnú stranu. Ak neuhádol a jeden z hráčov má namiesto kvetu lebku, daný hráč stráca jeden zo svojich žetónov. Víťazom sa stane hráč, ktorému vyjde tip dvakrát.
Vypredané
11,99 €

Cestovná hra Dokáže prasa lietať? (hra v češtine)


Dokáže prasa lietať? Samozrejme, že nie! Nie vždy je však jednoduché posúdiť zvieratá: Má ježko chvost? Žije v Európe voľne panda? Pri objavovaní vlastností 38 domácich a exotických zvierat je zábava zaručená. Pri hre nie sú potrebné len znalosti, ale taktiež pohotovosť. Ale pozor! Bez rozmýšľania vás hociktorá vlastnosť rýchlo zmätie – pretože nie všetky vlastnosti sú evidentné a nie všetko, čo má perie, lieta... Hra obsahuje: 38 kariet so zvieratami, 17 kariet vlastností, 55 prasacích žetónov, 16 herných žetónov, návod ku hre v českom jazyku. Autor hry: Sonja Hässler
Vypredané
16,99 €

Kúzelné čítanie: Glóbus SK 2023


Preskúmajte zemeguľu! Nebeský glóbus údajne používal už slávny matematik, fyzik a astronóm Archimedes v 3. storočí pred naším letopočtom. Asi by mu nikdy nenapadlo, že raz bude táto kartografická pomôcka aj hovoriť. Pomocou ceruzky Albi môžete interaktívny glóbus rozhovoriť a dozviete sa veľa užitočných a zaujímavých informácií o takmer 200 krajinách sveta. Spoločnosť Tecnodidattica vyvinula tento produkt v spolupráci s poprednými odborníkmi v oblasti geografie. Vďaka tomu sú údaje použité pre tento glóbus čo najpresnejšie a aktuálne. S interaktívnym glóbusom sa deti hravou formou naučia poznávať štáty a hlavné mestá celého sveta. Prostredníctvom interaktívnych hier a kvízov si potom svoje znalosti precvičia a dobre zapamätajú. PARAMETRE PRODUKTU: Knižka obsahuje viac ako 1800 zvukov a textov Priemer glóbusu: 30 cm Výška: 41 cm Mierka: 1:42 000 000 Obsah balenia: glóbus s politickou mapou a popisom v slovenskom jazyku, podstavec, rameno/poludník, nevymeniteľná osvetľovacia jednotka, USB kábel vrátane prepínača, návod na použitie a bezpečnostné pokyny, karta s ovládacími ikonami ISBN: 978-80-89773-03-9 TENTO GLÓBUS FUNGUJE IBA S POUŽITÍM ELEKTRONICKEJ CERUZKY ALBI. ?GLÓBUS NEOBSAHUJE ELEKTRONICKÚ CERUZKU ALBI! SÚČASŤOU BALENIA NIE JE AC/DC ADAPTÉR! MOŽNO VYUŽIŤ ADAPTÉR Z ELEKTRONICKEJ CERUZKY ALBI.
Vypredané
79,99 €

Hra Cluedo Rick and Morty (hra v angličtine)


The plans to Rick's portal gun have been stolen! It's up to Rick, Morty, Summer, Jerry, Beth and Mr. Poopybutthole to get them back. They must find out WHO stole the plans, WHERE they are hiding, and WHAT item they used to succeed in the heist. Once you think you've solved the mystery, make it back to Earth and put the plans back in Rick's safe. Key Features The Classic Mystery Board Game sees you become a real detective to find clues and solve the mystery that awaits you: Alongside your favourite characters including Rick, Morty and Jerry, enter special locations including Citadel of Ricks, Purge Planet and Gazorpazorp and uncover the hidden secrets. This special Cluedo is fun for all Rick and Morty fans as you decide: Who stole the plans? Where are they hiding? And what item did they use? Was it Risotto Groupon with the meeseeks box at Nuptia 4? Or Zeep Xanflorp with Rick’s flask at Microverse? "The Classic Mystery board game is fun for the whole family.
Vypredané
27,99 € 39,99 €

Hra Cluedo Dungeons & Dragons (hra v angličtine)


Join a Mysterious Journey… An Infernal Puzzle Box, delivered by a Hellrider of Elturel, has been stolen from the party of adventurers. Determined to reclaim their box of infernal secrets, one of Zariel’s minions has slain and secretly replaced an adventurer, unbeknownst to the rest of the members! In CLUEDO: Dungeons & Dragons, it’s up to you to determine WHO has been replaced by a devil in disguise, WHAT weapon was used in the execution, and WHERE in the Forgotten Realms the Infernal Puzzle Box could be hidden. Join Reya Mantlemorn, Falastar Fisk, Sylvira Savikas, Minsc & Boo, Lulu and Slobberchops as you journey across the board and eliminate evidence and suspects according to the clues your opponents reveal. Was Slobberchops murdered with the Horn of Blasting and is the puzzle box hidden in Twin Songs? Explore the Docks, the Wide, the Dungeon of the Dead and more in your quest across Baldur’s Gate for the truth. Key Features: Become a real detective in this Dungeons & Dragons twist on the Classic Mystery Board Game. Venture from the Basilisk Gate to Wyrm’s Crossing as you uncover the evidence. This edition of Cluedo will entertain the whole family as you decide: who was replaced, what weapon was used, and where is the Infernal Puzzle Box? Was it Falastar Fisk in Little Calimshan with the Censer of Remembrance?
Vypredané
27,99 € 39,99 €

Hra Monopoly Dungeons and Dragons (hra v angličtine)


Roll for initiative! Your party has stumbled upon the call to explore fantastical creatures of this realm and beyond with MONOPOLY: Dungeons & Dragons! Buy, sell and trade iconic and deadly monsters like the Beholder, Storm Giant and infamous Demogorgon to nerf the competition in this role-playing adventurer’s twist on the classic game. Build up Expeditions and Bases to capitalise on research and charge your opponents more rent, while fateful Encounters and Treasures cards determine your next moves with prizes and penalties. Choose from six collectible metallic tokens to accompany you on your quest across the board, from the menacing Kobold to the deadly Tarrasque. Buy up a selection of Dungeons to ensnare your opponents and potentially send them to Jail — just watch out for the Rust Monsters and the Dragon’s Lair or you might have to pay an unexpected fine! With a beautiful array of illustrations and custom pieces, this stunning edition of MONOPOLY is a must-have for all Dungeons & Dragons fans looking for a fresh twist on a classic board game. Key Features: The world’s favourite family board game brings you another exciting edition of MONOPOLY – Dungeons & Dragons. Choose your favourite token, tour your favourite sites and accumulate fortunes, but watch out for taxes, jail and bankruptcy. Advance to Death Knight, Red Dragon and Lich – will you owe rent or reap the rewards? Invest in expeditions and bases and trade your way to success. The Fast-Dealing Property Trading Game is fun for the whole family.
Vypredané
34,29 € 48,99 €

GraviTrax Junior Púšť Ravensburger


GraviTrax Junior je interaktívny systém guľôčkovej dráhy pre deti od 3 rokov. Tí najmenší si stavajú svoje vlastné svety z guľôčkových dráh, ktoré je možné podľa ľubovôle zdobiť a vytvárať tak jednotlivé tematické svety. Deti si tak pri kreatívnom stavaní užijú mnoho zábavy. Chlapci a dievčatá si môžu stavať svoje vlastné svety z guľôčkových dráh, ktoré je možné podľa ľubovôle zdobiť a vytvárať tak jednotlivé tematické svety. Vďaka tomuto rozšíreniu Púšť, ktoré obsahuje najrôznejšie púštne prvky a postavičky zvierat, deti zažijú svet púšte zblízka. Všetky stavebné a dekoračné súčasti sú vyrobené z dreveného bioplastu.
Vypredané
22,99 €

GraviTrax Junior Štartovacia súprava Start Ravensburger


GraviTrax Junior je interaktívny systém guľôčkovej dráhy pre deti od 3 rokov. Tí najmenší si stavajú svoje vlastné svety z guľôčkových dráh, ktoré je možné podľa ľubovôle zdobiť a vytvárať tak jednotlivé tematické svety. Deti si tak pri kreatívnom stavaní užijú mnoho zábavy. GraviTrax Junior Štartovacia súprava Start je ideálnou štartovou súpravou a vstupom do sveta GraviTrax Junior. Dievčatá a chlapci od 3 rokov si stavajú svoje vlastné svety guľôčkových dráh. Všetky súčasti sú vyrobené z dreveného bioplastu. Štartovaciu súpravu Start je možné rozšíriť o doplnky, ďalšie štartové alebo rozširujúce súpravy. Je možné ju tiež skombinovať s tematickou súpravou a premeniť ju tak na tematický svet.
Vypredané
32,99 €

GraviTrax Junior Oceán Ravensburger


GraviTrax Junior je interaktívny systém guľôčkovej dráhy pre deti od 3 rokov. Tí najmenší si stavajú svoje vlastné svety z guľôčkových dráh, ktoré je možné podľa ľubovôle zdobiť a vytvárať tak jednotlivé tematické svety. Deti si tak pri kreatívnom stavaní užijú mnoho zábavy. Rozšírenie Oceán obsahuje rôzne dekoračné prvky a zvieratká z podmorského prostredia. Deti si tak môžu v rámci GraviTrax dráhy vystavať svoj vlastný podmorský svet a zažiť svet oceánu zblízka. Všetky stavebné a dekoračné súčasti sú vyrobené z dreveného bioplastu.
Vypredané
22,99 €

Hriešne stieracie losy Vášeň (18+)


Vášeň či Romantika? Každý los vyhráva! Pokiaľ ste si niekedy skúsili zotrieť klasický stierací los, viete, že nie každý je výherny. Oproti tomu keď zotriete Hriešny stierací los, máte istotu, že vyhráte! Vyhrať môžete jednu z 8 aktivít. Vyberte si buď odvážnejšie vášnivé losy, alebo romantické, nežné losy. Kúpte si losy pre radosť, alebo ich venujte ako darček. Vyhrávajú 3 rovnaké symboly! V balení 10 losov.
Vypredané
3,99 €

Magnetické hry na cesty: Čínska dáma


Kolekcia klasických hier, ktoré zabavia pri cestovaní, na dovolenke, ale aj doma. Herné komponenty sú magnetické a držia na hernej doske. Hry sa svojou veľkosťou vojdú do vrecka a nezaberú pri cestovaní veľa miesta. Vybrať si môžete z klasických hier ako je Človeče, nehnevaj sa!, Dáma, Hady a rebríky a ďalšie. Čas vo vlaku aj v aute vám bude utekat rýchlejšie a cestu si navyše aj užijete.
Vypredané
5,99 €

Magnetické hry na cesty: Sudoku


Kolekcia klasických hier, ktoré zabavia pri cestovaní, na dovolenke, ale aj doma. Herné komponenty sú magnetické a držia na hernej doske. Hry sa svojou veľkosťou vojdú do vrecka a nezaberú pri cestovaní veľa miesta. Vybrať si môžete z klasických hier ako je Človeče, nehnevaj sa!, Dáma, Hady a rebríky a ďalšie. Čas vo vlaku aj v aute vám bude utekat rýchlejšie a cestu si navyše aj užijete.
Vypredané
5,99 €