! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Edície


Fľaša na ex!


Zažite nekončiacu párty plnú zábavy. S párty hrou Fľaša Na ex! premeníte akúkoľvek akciu v nezabudnuteľnú jazdu. Okrem klasických hracích kariet sada obsahuje množstvo hier pre odvážlivcov. Pre menej odvážnych hra ponúka dostatok trestných úloh. Hra Fľaša Na ex! obsahuje: 1 balíček kariet s pravidlami, 20 hier a trestnými úlohami, 1 balíček klasických hracích kariet, 1 balíček špeciálnych kariet, 5 hracích kociek.
Vypredané
16,99 €

Albi hra Catan: Kupci a barbari (rozšírenie, 5-6 hráčov)


Zahrajte si rodinnú spoločenskú hru Catan s rozšírením Kupci a barbari pre 5 alebo 6 hráčov. Pre hranie je nutné vlastniť: základnú hru Catan, rozšírenie základnej hry pre 5 až 6 hráčov a rozšírenie Kupci a barbari. Hra Catan - Kupci a barbari 5-6 hráčov obsahuje: 9 dielov krajín, 2 diely rámu, 2 lovisko rýb, 14 kartičiek s rybami, 18 kartičiek s tovarom, 2 zvláštne karty, 24 hracích kariet, 10 zelených figúrok, 10 hnedých figúrok, 12 figúrok barbarov, 11 figúrok tiav, 10 mincí a pravidlá v češtine a slovenčine.
Vypredané
23,99 €

Ubongo - Rébusy na cesty


Ubongo - Rébusy na cesty je samostatne hrateľné rozšírenie základnej hry Ubongo v praktickom balení, ideálny na dlhé cesty. Svižná a logická hra, v ktorej musíte umiestniť dieliky na kartu podľa zadania úlohy, vás zabaví pri dlhých chvíľach. Úlohy sa postupne stávajú náročnejšími a dokonale tak otestujú vašu priestorovú predstavivosť. Hra Ubongo - Rébusy na cesty obsahuje: 20 kariet s 200 úlohami, 15 dielikov, špeciálnu krabičku pre lepšiu manipuláciu, české a slovenské pravidlá.
Vypredané
16,99 €
zľavy Haba

Magnetické hry na cesty: Reversi


Kolekcia klasických hier, ktoré zabavia pri cestovaní, na dovolenke, ale aj doma. Herné komponenty sú magnetické a držia na hernej doske. Hry sa svojou veľkosťou vojdú do vrecka a nezaberú pri cestovaní veľa miesta. Vybrať si môžete z klasických hier ako je Človeče, nehnevaj sa!, Dáma, Hady a rebríky a ďalšie. Čas vo vlaku aj v aute vám bude utekat rýchlejšie a cestu si navyše aj užijete.
Vypredané
5,99 €

Magnetické hry na cesty: Turbo


Kolekcia klasických hier, ktoré zabavia pri cestovaní, na dovolenke, ale aj doma. Herné komponenty sú magnetické a držia na hernej doske. Hry sa svojou veľkosťou vojdú do vrecka a nezaberú pri cestovaní veľa miesta. Vybrať si môžete z klasických hier ako je Človeče, nehnevaj sa!, Dáma, Hady a rebríky a ďalšie. Čas vo vlaku aj v aute vám bude utekat rýchlejšie a cestu si navyše aj užijete.
Vypredané
5,99 €

Tolki Pen + My first colours (Kúzelné čítanie v angličtine)


Supersaver set: Tolki pen + My first colours and shapes book at a bargain price The world around us is full of different colours and shapes. Sarah and her brother Tom have decided to teach you shapes and colours with the help of everyday objects that we find around us. Do you know what colour you make when you mix red and blue? What shape is a honeycomb? What is a silhouette? You will find all the answers and much more in this book. What is Tolki? Tolki is a unique educational concept giving children and adults alike the opportunity to learn lots of interesting and useful facts in a playful and engaging way that children will simply love! All you have to do is gently touch the picture or text with the interactive talking pen to hear the respective information, sound, or music. Playing with the interactive talking pen offers unlimited possibilities - not only can the pen read texts, sing songs, and play real sounds (a lion’s roar, birdsong, vehicle sounds etc.), but you can also use it to play various games and quizzes. The set includes: Tolki the electronic talking pen, My first colours and shpas book, 16 GB SD card, charger, USB cable, Guide to the Tolki World. The electronic talking pen also includes a slot for an external MicroSD card with a capacity of up to 32GB, and a headphone jack (headphones are not included) Technical specifications: 16GB memory, USB 2.0, high-speed connection, Li-ion battery, built-in rechargeable 365 mA / 3.7 V, charger, 500 mA / 5V, compatible with Windows OS.
Vypredané
64,99 €

Játszik Activity Junior Piatnik (hra v maďarčine)


Az Activity® Junior az általános iskolás korosztálynak készült. A játékban a gyerekeknek fogalmakat kell szavakkal körbeírni, elmutogatni, vagy lerajzolni úgy, hogy csapattársaik meg tudják fejteni! Az Activity® Junior feladványai a gyerekek szókincséhez vannak igazítva. A társasjáték 330 szókártyát tartalmaz 990 kifejezéssel.
Vypredané
25,99 €

Játszik Activity Family Classic Piatnik (hra v maďarčine)


Az Activity Family közös játékélményt és hihetetlen szórakozást nyújt a családnak. A játékosok célja, hogy csapatukat elsőnek juttassák a célba. A feladat a kártyákon lévő feladványokat rajzolva, szavakkal körbeírva, vagy elmutogatva úgy előadni, hogy csapattársaik adott idő alatt meg tudják fejteni azokat, és így a játéktáblán továbbléphessenek.
Vypredané
19,99 €

Játék Activity My First Piatnik (hra v maďarčine)


Az Activity® My First játszva fejleszti a gyerekek kommunikációs és rajzkészségét. A kártyákon lévő feladványokat a feliratok mellett kedves, színes rajzok is ábrázolják. Így az Activity® My first társasjátékban azok a gyermekek is könnyedén részt vehetnek, akik még nem, vagy csak kicsit tudnak olvasni. Activity® My first 4-12 fő részére, 4 éves kortól.
Vypredané
25,99 €

Játék Tick.. Tack.. Bumm Junior Piatnik (hra v maďarčine)


A Tick... Tack... Bumm Junior a Tick… Tack… Bumm gyerekeknek készült változata. Itt sem tudja senki, hogy meddig ketyeg és kinek a kezében lesz a Tick... Tack... Bumm, mikor elhangzik a Bumm! A Tick... Tack... Bumm Junior kártyákon a témaköröket a feliratok mellett színes rajzok is ábrázolják, így azok a gyerekek is könnyedén, részt vehetnek a Tick... Tack... Bumm Junior játékban, akik még nem tudnak olvasni.
Vypredané
20,99 €

Játék Tick.. Tack…Bumm Piatnik (hra v maďarčine)


A Tick... Tack... Bumm Original során a játékosok elindítják a bombát. Vajon meddig ketyeg, és kinek a kezében lesz éppen, amikor elhangzik a bumm? Valószínű, annál a játékosnál lesz, aki nem tud elég gyorsan egy szót alkotni a felhúzott Tick... Tack... Bumm Original kártyán lévő szótaggal.
Vypredané
20,99 €

Játék Tick..Tack..Bumm Vibrálás Piatnik (hra v maďarčine)


18 éven felülieknek! A Tick Tack Bumm Vibrálás játék főszereplője egy ketyegő bomba, amely ezúttal különösen exkluzív: piros színű, és nemcsak a tempót diktálja a játékban, hanem véletlenszerű időközönként vibrál is. Igazán sikamlós kategóriákból kell megfelelő kifejezéseket mondani, és csak ezután lehet a bombát továbbadni. De akinél a bomba vibrál, annak nem kell sokáig gondolkodnia: azonnal átadhatja a bombát bármelyik szomszédos játékostársának, anélkül, hogy egy szót mondana. A vibrálás a joker a játékban, és villámgyors játékmenetről gondoskodik.
Vypredané
22,99 €

Játék Carcassonne BigBox Piatnik (hra v maďarčine)


A Carcassonne alapjáték a 2001-es év játéka és a 11 kiegészítő játék ebben az új Carcassonne BigBox-ban a tökéletes készlet a Carcassonne-rajongóknak és mindenkinek, aki meg akarja ismerni ezt a klasszikus játékot és fel akarja fedezni ennek a játéknak a változatos gazdag világát. Az összes kiegészítőt szabadon kombinálhatod egymással és változatosan játékba hozhatod az alapjátékkal. Az alapjáték és a kiegészítők: Fogadók és Katedrálisok Kereskedők és Építőmesterek Az Apát A Folyó A Repülőszerkezetek A Sürgönyök A Kompok Az Aranybányák A Rablók A Gabonakörök Varázsló és Boszorkány
Vypredané
49,99 €

Spoločenská hra Veža Popular


Napínavá hra pre deti aj dospelých. Hráč hodí kockou. Podľa farby, ktorá padne na kocke sa snaží vybrať príslušnú farbu hracieho kameňa z tela veže (nie však z posledného poschodia) a položiť ich navrch tak, aby veža nespadla. | Vek : 3+
Vypredané
11,99 €

Kartová hra UNO


Zábavná kartová hra s jednoduchými pravidlami, pri ktorej zažijete kopu zábavy, to je UNO. Zbavte sa ako prvý všetkých svojich kariet a získajte body za karty, ktoré ostatným hráčom zostali v rukách! Aby ste sa karty mohli zbaviť, musíte na odhadzovaciu kôpku zahodiť kartu s rovnakou farbou alebo s rovnakým číslom ako je karta na vrchu. Hru určite zamiešajú a ozvláštnia aj akčné karty, po zahratí ktorých sa vám zmení smer hry, alebo si hráč musí potiahnuť 2 karty a rôzne iné. Uno je veľmi obľúbená rodinná hra práve vďaka ľahkým pravidlám a svižnému tempu. Neustále sa v nej niečo deje, a preto sa musíte mať na pozore! Obsah hry: 112 kariet.
Vypredané
9,99 €

Kartová hra UNO: Minecraft


Klasická kartová hra vhodná na skrátenie dlhej chvíle a rýchle hranie s rodinou či priateľmi s motívom legendárneho Minecraftu. UNO je kartovou hrou bystriacou postreh a sústredenie. Je rýchla a zábavná. Princípom hry je prebíjanie kariet podľa farby a čísla. Víťazom sa stáva ten, kto sa zbaví všetkých svojich kariet a nezabudne vysloviť UNO!
Vypredané
8,99 €

Kartová hra UNO: Harry Potter


Pripojte sa k Harrymu, Hermione, Ronovi, profesorovi Dumbledorovi a ďalším obľúbeným postavám z Rokfortu a užite si večer v spoločnosti obľúbené kartovej hry UNO™. Snažte sa ako prvý zbaviť všetkých svojich kariet a získať tak body tým, že umiestnite kartu rovnakej farby alebo hodnoty na vrchnú kartu odkladacieho balíčka. Hru ozvláštňujú špeciálne akčné karty, ktoré môžu behom okamihu zmeniť priebeh hry. V tejto verzii na vás čaká nová špeciálna karta Múdry klobúk. Hneď ako zahráte túto kartu, vyberte hráča, ktorý si musí brať karty, kým nenájde kartu Chrabromilku. Víťazom sa stáva hráč alebo tím hráčov, ktorý ako prvý získa 500 bodov. Až budete mať v ruke poslednú kartu, nezabudnite zakričať „UNO“!
Vypredané
10,99 €

Hra Monopoly: Moje prvé Monopoly (slovenská verzia)


Táto nová verzia obsahuje obojstrannú hraciu dosku pre 2 spôsoby hry! Vďaka jednoduchej hrateľnosti a lokalitám vhodným pre deti je táto hra skvelým vstupom do hry Monopoly. Hra, ktorá rastie s vašimi deťmi! Jedna strana je určená pre mladšie deti (4+), a keď ju otočíte, nájdete pokročilejšiu hru pre starších predškolákov! Hra obsahuje sadu kariet pre každú úroveň. Mladšie deti môžu hrať s dolárovými bankovkami a staršie deti môžu použiť balíček päťdolároviek. Hra obsahuje žetóny inšpirované klasikou a predstavuje 2 nové žetóny.
Vypredané
29,99 €

Hra Scrabble Original (hra v angličtine)


Anglická verzia obľúbenej a dnes už klasickej společenskej hry. Hráči sa snažia na hracej doske vytvárať pomocou písmen z vlastnej zásoby slová. Slová musia nadväzovať na tie skôr umiestnené ako v krížovke. Podľa dĺžky a použitých písmen je slovo ohodnotené. Niekteré políčka na pláne sú naviac bodovo zvýhodnené. Vyhráva hráč s najvyšším počtom bodov. Obsah hry: herný plán, 4 stojany na písmená, 100 plastových písmen, plátené vrecko a pravidlá.
Vypredané
37,99 €

Ponorte sa do sveta zábavy s našou bohatou ponukou v kategórii Hry, kde nájdete ideálne spôsoby, ako obohatiť voľný čas pre celú rodinu. Naša široká paleta hier zahŕňa všetko od vzdelávacích hier pre deti, cez stolové hry, až po interaktívne hry, ktoré udržia záujem každého hráča.

Objavte naše vedomostné a edukatívne hry, ktoré poskytujú zábavnú formu učenia a pomáhajú rozvíjať kritické a logické myslenie. Sú perfektné pre deti, ktoré sa hravou formou učia nové informácie a zručnosti.

Naše rodinné hry sú skvelou voľbou pre rodinné večery alebo priateľské stretnutia. Poskytujú výbornú príležitosť na socializáciu a zároveň stimulujú strategické a taktické myslenie. Či už uprednostňujete klasické šachy, moderné strategické hry, alebo rýchle kartové hry, u nás si vyberie každý.