! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Edície


Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Booster


Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Booster. Obsah balenia 10 náhodne namiešaných kariet.
Vypredané
5,09 € 5,99 €
  • 5 /5

Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - 1 Blister Booster


Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - 1 Blister Booster. Obsah balenia 10 náhodne namiešaných kariet.
Vypredané
5,09 € 5,99 €

Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - 3 Blister Booster


Obsah baleníia: 3x booster (každý obsahuje 10 náhodných kariet) , 1x foilová karta.
Vypredané
15,29 € 17,99 €
zľavy Haba

Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Premium Checklane Blister


Obsah balenia: 1x booster (obsahuje 10 náhodných kariet), 1x evolučná línia zložená z 3 kariet, 1x minca.
Vypredané
8,99 €

Albi hra Klub detektívov: Noir FR (rozšírenie)


Noir je rozšírenie pre párty deduktívnu hru Klub detektívov, obsahujúci 84 nových kariet s krásnymi obrázkami. Rozšírenie nepridáva žiadne nové pravidlá. Hra obsahuje: 84 obrázkových kariet, 7 bločkov a 1 ceruzku. UPOZORNENIE: Krabica hry Klub detektívov: Noir je vo francúzštine, avšak komponenty vo vnútri neobsahujú žiadne texty ani dodatočné pravidlá, takže nijako nebránia porozumeniu.
Vypredané
20,49 €

Hra Kabo Mindok


Kabo je hra o hľadaní jednorožca Kaba. Nájdete jednorožca ako prvý? Nazerajte, vyzvedajte a vymieňajte si so súpermi karty, len aby ste našli jednorožca Kaba. V tejto jednoduchej chytľavej hre zvíťazí hráč, ktorému ostanú karty najnižších hodnôt. Dokážete sa zbaviť vysokých kariet skôr než súperi? Obsah hry:52 hracích kariet, 4 prehľadové karty, bodovací zápisník, pravidlá.
Vypredané
11,99 €

Hra Ninja karty: Pošli to ďalej Mindok (hra v češtine)


Staňte sa tajným agentom a šírte radosť aj zábavu, intrigujte a hrajte sa s verejnosťou! Interaktívna hra, ktorá otestuje vašu kreativitu a odvahu. Zaobstaráte si selfie s neznámym človekom? Dáte niekomu darček len tak? Splňte úlohu a pošlite kartu ďalej nič netušiacemu človeku, ktorý sa vďaka tomu stane súčasťou vašej hry.
Vypredané
11,99 €

Hra Čierne historky: Absurdné príbehy Mindok


Z týchto príbehov vám budú vstávať vlasy hrôzou na hlave. A tiež sa u nich zasmejete. Najpodivnejšie na tom je, že tieto historky sa skutočne odohrali! Či už išlo o nehodu zavinenú hlúposťou, ľahkomyseľne vykonaný trik alebo žalostne neúspešnú skúšku odvahy - tieto historky napísal sám život! Čierne historky (v origináli Black Stories) sú tajuplné, pochmúrne a zapeklité detektívne príbehy. Zároveň je to originálna spoločenská hra pre 2 a viac hráčov.
Vypredané
10,99 €

Hra Čierne historky: Prázdninové príbehy Mindok


V prázdninových príbehoch sa všetko točí okolo najkrajších dní v roku. Odporné nehody po ceste na dovolenku, fatálne nedorozumenie s domorodcami, smrtiace suveníry av neposlednom rade aj tragické výbuchy emócií spôsobené príliš dlhým voľnom tráveným spoločne.
Vypredané
10,99 €

Hra Bystroočko Mindok


Rýchla otáčacia postrehová hra pre celú rodinu, ktorá prináša úplne nový herný mechanizmus. Karta s obrázkom vám napovie, ktorý symbol hľadať. Potom už zostáva len čo najrýchlejšie točiť kolieskom v okienku hľadajte rovnaký symbol, ako je na karte. Za každé vyhrané kolo získa hráč kartu ako bod. Hra obsahuje 6 samostatných variantov určených pre rôzne typy hráčov. Hra potom nepracuje iba s obrázkami, ale napríklad aj s písmenami a so slovami.
Vypredané
17,99 €

Hra Kulišiak Mindok


Z okenného parapetu zmizol vyhlásený koláč pani Dobromily Krupičkovej a jej sliepočky hľadajú ko-ko-kohokoľvek, kto zloducha videl! Pohybujte sa po pláne, zhromažďujte stopy a pomocou špeciálneho detektívneho skenera vyraďujte nevinné líšky. Musíte spolupracovať rýchlo a správne, pretože hladovník si to s múčnikom mieri k brlohu! Dokážete včas ko-ko-kolektívne odhaliť, kto má v lúpeži labky, alebo zvíťazí lišiak Kulišák?
Vypredané
31,99 €

Hra Citadela: Metropola Mindok (hra v češtine)


Citadela: Metropole je minirozšírenie legendárnej kartovej hry Citadela. Obsahuje 14 nových fialových budov, ktoré zmenie vaše mestá na metropoly. Postavte botanickú záhradu, labyrint alebo privítajte vo svojom meste červeného draka. Rozšírenie je kompatibilné s novou edíciou základnej hry Citadela aj so staršou edíciou Citadela: Deluxe.
Vypredané
5,99 €

Hra Pirátske kocky (druhá edícia)


Pomocou pirátskej ľsti získajte čo najviac bodov za najlepšiu kombináciu hodených kociek a dobrodružných pirátskych kariet. Odvážite sa riskovať, alebo sa budete držať pri zemi? Iba ten najbohatší pirát zvíťazí! Obsah hry: 40 kariet 8 pirátskych kociek 1 bodovací blok pravidlá v slovenčine a češtine
Vypredané
14,99 €

Hra Designer Pack (hra v češtine)


Máte plnú hlavu nápadov na zaujímavé hry a chcete ich vyskúšať a úspešne dotiahnuť do konca? Sada Designer Pack ponúka materiál a pomôcky potrebné na prípravu prototypu stolnej hry. Ceruzka a biely povrch komponentov ponúka jednoduchý spôsob, ako v hre robiť úpravy a vylepšenia. Chopte sa kariet, kociek, ceruziek... a môžete dať nápadom reálne obrysy. Hra Designer Pack obsahuje: obojstranný herný plán, 50 obalov na karty, 120 kariet 58×88 mm, 50 kariet 44×68 mm, 20 kariet 79×120 mm, žetóny a kartičky, 40 drevených figúrok, 120 drevených diskov, 120 drevených kociek, 4 drevené hracie kocky 6 stien, 1 plastovú hraciu kocku 8 stien, 2 presýpacie hodiny, 4 fixky, papierový blok, 8 plastových uzatvárateľných vreciek a ceruzku s gumou.
Vypredané
33,49 €

Hra Výbušná koťátka: Recepty na katastrofu (hra v češtine)


Recepty na katastrofu přinášejí vše, co začátečníci pro svou první hru Výbušných koťátek potřebují. Zkušenějším hráčům pak nabízejí výběr těch nejlepších karet z rozšíření hry spolu s brožurami receptů, díky kterým otevřete více jak tucet nových herních variant. Vyberte si jeden ze skvělých zážitků na váš večer - 13 přiložených brožur s recepty poskytuje návod na hraní nových, jedinečných variant hry. Vyberte si brožurku s receptem, která odpovídá vašemu hernímu večeru, nebo je promíchejte a náhodně jednu vyberte. Zábavná a jednoduchá karetní hra pro děti i dospělé - Hra, která je ideální pro všechny příležitosti, včetně rodinného herního večera, oslavy, výletu na pláž, dovolené nebo popíjení s přáteli! Vhodná pro začátečníky, naučíte se ji během 2 minut - Je to jednoduché! Pokud si vytáhnete výbušné koťátko, prohrajete a jistě vás to zaplaví obrovským smutkem... Všechny ostatní karty v balíčku vám pomohou vyhnout se riziku vytažení výbušného koťátka nebo zneutralizují jeho účinek. Pokud nevybuchnete, VYHRÁLI JSTE! Máte chuť na vlastní recept? Není žádný problém! Hra obsahuje 5 prázdných brožur na vaše vlastní recepty - vytvořte si svoji variantu hry dle vašich oblíbených ingrediencí, ale bacha, ať nedopadnete jako kočička s pejskem! Málem bychom zapomněli zmínit límec hanby, který je také součástí balení! Je to taková věcička… No prostě první hráč, který buď zapomene, čí je tah, nebo jaký je směr hry, se stane lidským ukazatelem směru hry a do konce hry si nasadí Límec hanby. Bon appétit Obsah balení: 121 hracích karet 13 brožur s recepty 5 prázdných brožur na recepty 1 límec hanby 1 česká pravidla 1 bojová příručka v češtině Krabice je vybavena odkládacím zásobníkem s organizérem karet, do kterého můžete ukládat karty podle typu.
Vypredané
38,99 €

Pokémon UP: GS Frosted Forest - A4 album na 180 kariet


Krásne spracovaný album so stránkami na 9 kariet. Album má 10 stránok a pojme 90 kariet. Pri obojstrannom vkladaní 180 kariet! Tu budú karty chránené pred vonkajším poškodením, nebudú poškriabané a ani nebudú mať ohnuté rohy, taktiež robí hráčovu zbierku oveľa viac prehľadnú. Koniec nosenia kariet po krabičkách, teraz je čas na album!
Vypredané
15,99 €

Pokémon UP: GS Snorlax Munchlax - DP obaly na karty 65 ks


Oficiálne obaly na karty - Pokémon Deck Protector na ochranu vašich kariet. Na obale je vyobrazený populárny Pokémon Snorlax a Munchlax. Určené pre štandardnú veľkosť kariet Pokémon. 65 obalov v balení. Vyrobené z PVC, polypropylénovej fólie s dvojvrstvou.
Vypredané
10,19 € 11,99 €

Pokémon UP: GS Snorlax Munchlax - A4 album na 180 kariet


Krásne spracovaný album so stránkami na 9 kariet. Album má 14 stránok a pojme 126 kariet. Pri obojstrannom vkladaní 252 kariet! Tu budú karty chránené pred vonkajším poškodením, nebudú poškriabané a ani nebudú mať ohnuté rohy, taktiež robí hráčovu zbierku oveľa viac prehľadnú. Koniec nosenia kariet po krabičkách, teraz je čas na album!
Vypredané
15,99 €

Pokémon TCG: SV01 - Premium Checklane Blister


Obsah balenia: 1x Booster (obsahuje 10 náhodných kariet) 1x evolučná línia pozostávajúca z 3 kariet 1x mince
Vypredané
7,64 € 8,99 €