! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Edície


Pokémon UP: SV02 Paldea Evolved - A4 album


Krásně zpracované album se stránkami na 9 karet. Album má 14 stránek a pojme 126 karet. Při oboustranném vkládání 252 karet! Zde budou karty chráněny před vnějším poškozením, nebudou poškrábané a ani nebudou mít ohnuté rohy, také dělá hráčovu sbírku mnohem více přehlednou. Konec nošení karet po krabičkách, nyní je čas na album!
Vypredané
15,99 €

Hra Dobble Disney 100. výročie


V tejto špeciálnej edícii klasickej postrehovej hry Dobble: 100 rokov Disney bude vašou úlohou nájsť dve zhodné postavy z vašich obľúbených filmov Disney a Pixar. Špeciálne sú aj karty, ktoré sú oproti klasickému Dobblu výrazne väčšie. Buďte prvým hráčom, ktorému sa podarí pomenovať jediný symbol, ktorý sa nachádza na oboch kartách! Hra zahŕňa 90 kariet a 5 minihier, vrátane úplne novej minihry v tejto edícii: Súboje hviezd! Na každej z 90 kartičiek sa nachádza 10 symbolov. Celkom je v hre 91 jedinečných symbolov. Na dvoch ľubovoľných kartách je vždy iba jeden symbol rovnaký. Buďte pripravení, aby ste ho našli ako prví! Oproti zvyklostiam nie je tento Dobble balený v plechovej krabičke. Obsah balenia: 90 kariet Slovenské, slovenské, poľské a bulharské pravidlá.
Vypredané
18,99 €

Hra Dobble Disney princezné


Rýchlosť, postreh, reflexy! Dobble Disney princezné, to je 57 rôznych symbolov, 55 kariet, 8 obrázkov na karte a každé dve karty spolu majú spoločný len jeden obrázok! Hra je kompletne v češtine aj slovenčine a ponúka úplne unikátnu zábavu. Deti tu hľadajú dva rovnaké obrázky na kartách pri rôznych verziách hry (v pravidlách je popísané celkom 5 hier). Super sú okrúhle karty aj jednoduché pravidlá vysvetlené doslova za pár sekúnd. Hra je určená predovšetkým pre deti, ale aj ich rodičov – skrátka pre všetkých, ktorí sa chcú poriadne baviť a nemajú čas prečítať dlhé pravidlá. Plechová krabička zaručuje bezpečie kariet a jednoducho umožňuje mať hru vždy pri sebe. Vyskúšajte aj Vy postrehový fenomén Dobble a určite budete prekvapení, ako aj tak jednoduchá hra môže byť zábavná! V pravidlách nájdete popísaných všetkých 57 rôznych symbolov. Obsah balenia: 55 kariet v plechovej krabičke 1 české, slovenské a rumunské pravidlá
Vypredané
18,99 €
zľavy Haba

Hra Dobble ľadové kráľovstvo 2


Rýchlosť, postreh, reflexy! Dobble Frozen 2, to je 31 rôznych obrázkov, 30 kariet, 6 obrázkov na karte a každé dve karty spolu majú spoločný len jeden obrázok! Hra je kompletne v češtine aj slovenčine a ponúka úplne unikátnu zábavu. Deti tu hľadajú dva rovnaké obrázky na kartách pri rôznych verziách hry (v pravidlách je popísané celkom 5 hier). Super sú okrúhle karty aj jednoduché pravidlá vysvetlené doslova za pár sekúnd. Hra je určená predovšetkým pre deti, ale aj ich rodičov – skrátka pre všetkých, ktorí sa chcú poriadne baviť a nemajú čas prečítať dlhé pravidlá. Plechová krabička zaručuje bezpečie kariet a jednoducho umožňuje mať hru vždy pri sebe. Vyskúšajte aj Vy postrehový fenomén Dobble a určite budete prekvapení, ako aj tak jednoduchá hra môže byť zábavná! Obsah balenia: 30 kariet v plechovej krabičke 1 české, slovenské a rumunské pravidlá
Vypredané
18,99 €

Pokémon UP: SV02 Paldea Evolved - A5 album


Krásne spracovaný album so stránkami na 4 karty. Album má 10 stránok a pojme 40 kariet. Pri obojstrannom vkladaní 80 kariet! Album navyše obsahuje 2 pridané stránky, ktoré umožnia uschovať 4 oversize karty! Tu budú karty chránené pred vonkajším poškodením, nebudú poškriabané a ani nebudú mať ohnuté rohy, taktiež robí hráčovu zbierku oveľa viac prehľadnú. Koniec nosenia kariet po krabičkách, teraz je čas na album!
Vypredané
10,99 €

Kvído: Hoď a objavuj


Variabilná pomôcka, ktorú môžete využiť pri hrách doma s deťmi, počas domácej párty alebo v detských kolektívoch. Hra Hoď a objavuj rozvíja: poznávanie sveta okolo nás, premýšľanie v súvislostiach, znalosť písmen, čísel, farieb, pohybové schopnosti, emočnú inteligenciu. Obsah hry: mäkká textilná kocka s priehľadnými vreckami, 53 obojstranných kariet s témami: písmená, pohybové aktivity, domáce a lesné zvieratá, emócie, farby, povolania a počítanie, návod na rozličné aktivity.
Vypredané
21,99 €

Kvído: Matematika v kocke


Hry Kvído V kocke nadväzujú na obľúbené hry V kocke, ale tentoraz sú prepojené s obľúbenou detskou postavou chobotničky Kvída. Na každej zo 60 ilustrovaných kariet sú znázornené informácie z určitej oblasti. Hráči majú pätnásť sekúnd, aby si toho z nej zapamätali čo najviac, a zvládli odpovedať na jednu až dve vyžrebované otázky. Pokiaľ si na hracej kocke hodí obrázok Kvída, nastáva bicykel s bonusovou Kvídovou pamäťovou hrou. Tú hrajú všetci hráči zároveň - snažia sa pokryť svoju kartu správnymi žetónmi podľa toho, ako si zapamätali predlohu. Kvído V kocke obsahuje: 60 kariet s obrázkami aj otázkami k danej téme, 20 obojstranných bonusových kariet pre Kvídovu pamäťovku, 4 bodovacie karty, 32 obrázkových žetónov pre bonusovú úlohu, 40 bodovacích žetónov, 1 presýpacie hodiny na 15 sekúnd a 1 Kvídovu hraciu kocku.
Vypredané
18,99 €

Kvído: Hľadanie 5 pokladov


Sada piatich hier na von, pri ktorých deti budú plniť úlohy, ktoré ich dovedú k pokladu. Hľadanie 5 pokladov je sada 50 kariet s piatimi rôznymi cestami za pokladom. V každej hre za pokladom je krátky príbeh rozdelený do desiatich častí. Príbeh je uvedený na jednej strane kartičky, na druhej je úloha, ktorá sa k príbehu voľne viaže. Na konci cesty rodičia schovajú deťom vlastný poklad, ktorý deti podľa inštrukcií nájdu. Hra je v praktickej plechovej krabičke. Témy bojoviek: Indiánska múdrosť, Cesta do praveku, Kúzelníkov lektvar, 10 dračích zubov a Pirátsky poklad. Hra Hľadanie 5 pokladov - Zahraj sa vonku obsahuje: 50 ilustrovaných kariet s príbehmi a úlohami a návod na prípravu. Upozornenie: hra neobsahuje poklad - ten musia rodičia pripraviť sami.
Vypredané
10,99 €

Kvído: Roztancované fixky - Zmyslové vnímanie


Roztancované fixy sú interaktívne grafomotorické zošity plné obrázkov a aktivít s príbehmi 2 farebných fixiek, ktoré učia Kvída a predškolské deti kresliť a písať a rozvíjať pri tom jemnú motoriku a zrakové vnímanie. Vďaka zmazateľným fixkám môžu deti zošity vypĺňať opakovane. Každý zošit Roztancované fixky má 50 strán plných úloh pre deti predškolského veku. Krúžková väzba a zatváranie na magnet je vhodné aj do batoha na cesty.
Vypredané
12,99 €

Hra What Do You Meme (cestovná edícia)


Párty hra, určená nielen teenagerom, v ktorej budete pre populárne mémy hľadať medzi kartami so slovným popisom tú, ktorá daný meme vystihuje najlepšie. Cestovná verzia populárnej párty hry What do you meme je prístupnejšia aj pre mladších hráčov - oproti klasickej verzii ubudlo na vulgarizmoch, a vďaka menšiemu balenie je vhodná na cesty. Hra What do you meme - Cestovná edícia obsahuje: 120 kariet hlášok, 30 kariet s obrázkami.
Vypredané
16,99 €

Albi hra Karak 2


Karak 2 je rodinná hra, ktorá je postavená na pravidlových základoch prvého Karaku, ponúka však iný a komplexnejší zážitok. V dlho očakávanom pokračovaní populárnej rodinnej stolnej hry je pridaná celá nová budovateľská časť a zbieranie surovín. Tiež súboj je inovovaný, aby bol menej náhodný a pritom stále svižný. Hráči sa stanú jedným zo 6 hrdinov, s ktorým budú putovať postupne objavovanou krajinou, bojovať s netvormi, získavať odmeny, ale tiež zbierať suroviny, za ktoré vybudujú mestá a v nich budovy, umožňujúce okrem iného výcvik nových oddielov do svojho vojska. Karak 2 je určený pre staršie deti od 10 rokov a na jeho hranie nie je potrebné poznať pôvodnú hru Karak. Hra Karak 2 obsahuje: 28+1 dielikov krajiny, 6 kartónových figúrok hrdinov a 6 plastových stojančekov, 6 kariet hrdinov, 5 dosiek hrdinu, 6 dielikov mesta, 5 žetónov práporov slávy, 6 veľkých kociek hrdinov (2 cm), 35 menších kociek oddielov (1,6 cm), 30 žetónov životov, 30 drevených žetónov kameňa, 30 drevených žetónov jedla, 30 drevených žetónov dreva, 1 látkové vrecúško, 36 žetónov armád netvorov, 1 figúrka temného generála, 5 žetónov pretoriánov, žetón moru, pravidlá hry v českom, slovenskom a poľskom jazyku, praktický inzert.
Vypredané
49,99 €

Albi hra Toskánsko (hra v češtine)


Vinohrad: Toskánsko je samostatne nehrateľné rozšírenie, ktoré prináša do základnej hry Vinohrad 3 nové prvky. Prvým prvkom je rozšírený herný plán, na ktorom sú tentoraz plnohodnotné všetky 4 ročné obdobia a do všetkých môžete pridávať svojich workerov. Tento herný plán plne nahradzuje ten zo základnej hry. Je na ňom tiež prepracovaný systém bonusov a určovanie prvého hráča a v neposlednom rade aj mini hra s regiónmi, ktoré prináša do hry úplne nový zdroj. Druhým prvkom sú špecializovaní pracovníci, ku ktorým sú rôzne karty schopností. Každú hru budú mať títo pracovníci inú schopnosť, ktorá veľmi ozvláštni hru. Posledným rozšírením sú zariadenia, vďaka ktorým budete svoj vinohrad ešte viac vylepšovať. Pripojíte konštrukčnú dosku, otočíte herný plán a pridáte karty. Hra Vinohrad: Toskánsko obsahuje: 1 Obojstranný herný plán, 50 drevených komponentov v 6 farbách (36 žetónov vplyvu, 14 Špecializovaných pracovníkov), 11 kariet špecializovaných pracovníkov, 36 kariet zariadení, 6 konštrukčných dosiek, české pravidlá.
Vypredané
37,99 €

Hra Parky - Do divočiny (druhé rozšírenie)


V poradí druhé rozšírenie pre oceňovanú rodinnú hru prináša do hry vďaka novým kartám ďalšie prehĺbenie variability. Špecifikom sú potom karty parkov s typickou zverou, ktoré na návštevu vyžadujú žetón zvieraťa. Parky - Do divočiny je iba rozšírenie. Pre hranie je nutné vlastniť základnú hru Parky. Hra Parky - Do divočiny obsahuje: 4 nové doštičky lokácií, 1 drevená figúrka bizóna, 4 drevené žetóny zvierat, 6 žetónov fotografií, 16 kariet parkov, 12 kariet čutor, 16 kariet vybavenia, 10 kariet ročných období, české a slovenské pravidlá.
Vypredané
20,99 €

ThinkFun Odložené prípady: Štipka vraždy Ravensburger (hra v češtine)


Cold Case - Odložené prípady: Štipka vraždy - VYŠETRUJTE ZLOČIN, PRESKÚMAJTE DÔKAZY, VYRIEŠTE DESIATKY ROKOV STARÚ ZÁHADNÚ VRAŽDU! VYRIEŠTE VRAŽDU, KTORÁ STÁLE TRÁPI MALÉ ANGLICKÉ MESTEČKO V roku 1983 sa Harold Green, milý a vo svojej komunite zbožňovaný starček, chystal na každoročnú letnú slávnosť svojho kostola v anglickom Melmbury. Keď nedorazil, neformálne hľadanie viedlo k nálezu jeho mŕtveho tela. Vražda nebola nikdy vyriešená. V hre Odložené prípady: Štipka vraždy ste VY vyšetrovateľmi smrti Harolda Greena a pokúšate sa zločin vyriešiť. Dokážete to? Vnútri krabice nájdete realistické dokumenty týkajúce sa prípadu, ktoré obsahujú všetko, čo potrebujete na jeho rozlúštenie. Preskúmajte jednotlivé stopy, poskladajte dohromady dôkazy a vyriešte vraždu! Potom svoju odpoveď odošlite online a zistite, či ste dospeli k správnemu záveru a konečne dohodli v Melmbury spravodlivosť, ktorú si zaslúži. Hra Odložené prípady: Štipka vraždy spája riešenie hádaniek a detektívne príbehy do strhujúceho vyšetrovacieho zážitku a skvele sa hodí ako pre malú skupinu priateľov, tak pre jedného hráča. Máte na to, aby ste vyriešili odložené prípady? Hra obsahuje: Policajné poznámky, výstrižok z novín, miestnu mapu, fotografie podozrivých a zápisy z ich výsluchov, výpovede svedkov, fotografie z miesta činu a policajný protokol, pôdorysné plány, materiály na slávnosti, pitevný protokol, previerku minulosti, spravodajca, cestovný poriadok autobusu , hlásenie poistnej udalosti, záznam hovorov na policajnej linke, záber z kamerového systému, ručne písanú poznámku a ďalšie dôkazy! Vybaľte obsah a vyzvite svojich priateľov k rozlúšteniu prípadu!
Vypredané
14,99 €

ThinkFun Odložené prípady: Smrtiaci príbeh Ravensburger (hra v češtine)


Cold Case - Odložené prípady: Smrtiaci príbeh - VYŠETRUJTE ZLOČIN, PRESKÚMAJTE DÔKAZY, VYRIEŠTE DESIATKY ROKOV STARÚ ZÁHADNÚ VRAŽDU! VYRIEŠTE VRAŽDU, KTORÁ STÁLE TRÁPI MALÉ ANGLICKÉ MESTEČKO V roku 1988 bol v anglickom mestečku Camdale nájdený zastrelený dvadsaťtriročný investigatívny reportér Andy Bailey. Napriek všetkej snahe polície jeho vraha nikdy nenašli. V hre Odložené prípady: Smrtiaci príbeh budete vyšetrovať vraždu Andyho Baileyho a pokúsite sa zločin vyriešiť. Dokážete to? Vnútri krabice nájdete realistické dokumenty týkajúce sa zločinu a obsahujúce všetko, čo na rozlúštenie prípadu potrebujete. Preskúmajte stopy, dajte dohromady dôkazy a vyriešte vraždu! Potom svoju odpoveď odošlite online a zistite, či máte pravdu a či ste konečne priniesli do Camdale spravodlivosť, ktorú si zaslúžia. Hra Odložené prípady: Smrtiaci príbeh je skvelá pre malú skupinu priateľov alebo pre jedného hráča. Spája riešenie hádaniek a kriminálnu fikciu do pohlcujúceho zážitku z vyšetrovania. Dokážete tento odložený prípad vyriešiť? Hra obsahuje: policajnú správu, výstrižok z novín, anonymné listy, pitevnú správu, výsluchy a fotografie podozrivých, správu a fotografiu z miesta činu, mapu miesta činu a ďalšie dôkazy. Obsah opäť zabaľte a vyzvite svojich priateľov k vyriešeniu prípadu!
Vypredané
14,99 €

Puzzle Tajomstvá v lese


Veľké diely puzzle, ktoré po zložení deti ešte výborne zabavia. Súčasťou balenia je špeciálna lupa s farebnou fóliou, ktorá odhalí skryté obrázky. Obrázok má rozmer 50 x 35 cm Počet puzzle: 24ks Vyrobené z extra pevného kartónu v krásnom balení.
Vypredané
12,50 €

Hra Sonic a parťáci


Rodinná hra v hlavnej úlohe s ôsmimi klasickými postavami (Sonic, Tails, Knucles a ďalšie) rozdelenými do dvojčlenných tímov, ktoré je nutné vykonať zónou Green Hill a zároveň dávať pozor na sabotáže zo strany ostatných hráčov. Presnejšie povedané, môžete im ukázať, ako veľmi vám na nich záleží tým, že ich pošlete na pole s bodcami. Jednoducho očarujúce! Aj s prihliadnutím na tieto sabotáže trvá hra zhruba 20 minút a je vhodná pre dvoch až štyroch hráčov vo veku od siedmich rokov. Jedná sa o strategickú, a napriek tomu dostupnú hru Sonic, ktorej príprava je veľmi jednoduchá. Hráči potom pri hre používajú karty tak, aby postúpili so svojim tímom k cieľovej čiare. Zároveň sa však snaží predvídať pohyb ostatných hráčov a starostlivo vyberať karty, ktoré zahrajú. Je teda potrebné dávať pozor na svojich "spolupretekárov", ktorí budú pracovať na tom, aby vám čo najviac škodili a mohli zbierať zlaté prstene. Cieľom hry je dobehnúť s oboma figúrkami vášho dvojčlenného tímu do cieľa ako prvé. Hráči ovládajú figúrky číselnými kartami vo farbách tímov, ale má to háčik. Karty sa rozdávajú náhodne, takže často budete musieť pohybovať aj figúrkami svojich súperov. Je teda potrebné dobre plánovať a snažiť sa karty hrať v ten najlepší možný okamih, aby ste sebe pomohli a ostatným uškodili. Na mape nájdete zrýchľujúce prstienky, spomaľujúce bodce, ťažké lopingy aj bonusové políčka, na ktorých získate špeciálne karty, ktoré vám v závode pomôžu. A kto tvoria dvojčlenné tímy? Predsa Sonic a Tails, Amy Rose a Knuckles, Shadow so Silverom alebo napríklad Metal Sonic s Rouge. Nie je prekvapením, že táto dosková hra má za cieľ vtiahnuť vás späť do vášho detstva a zároveň uviesť mladších členov rodiny do radosti zo sveta Sonic. Obsah balenia: 1 herný plán, 8 figúrok, 73 kariet, 1 české a slovenské pravidlá.
Vypredané
32,99 €

Rubikova závodná hra


Zatras hracou kockou, aby si získal herný vzor, presúvaj a posúvaj kamene na hracej ploche tak, aby si ako prvý dokončil stredový štvorec s 3 × 3 kameňmi podľa vzoru na hracej kocke. Pre 2 hráčov od 7 rokov.
Vypredané
27,99 €

Hra Jumanji (slovenská verzia)


Známa hra v novej podobe. Hoďte osemstrannou kockou a uvidíte, čo vás čaká. Karta nebezpečenstva vám pomôže rozlúštiť tajnú správu pomocou dekodéra, zachráňte sa pred koncom sveta. Všetci hráči pretekajú s časom, aby prežili. V opačnom prípade vás aj vašich spoluhráčov džungľa porazí. Hra je plne lokalizovaná do slovenského jazyka. Obsahuje: 1 herný plán, 4 farebné figúrky, 1 figúrku nosorožca, 1 presýpacie hodiny, 1 číselnú hraciu kocku, 4 kocky záchrany, 30 kariet nebezpečenstva, 1 dekodér, 1 návod. Hra pre 2 – 4 hráčov od 8 rokov.
Vypredané
29,99 €