! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Edície


Pexeso Mačky Mudpuppy


Vyskúšajte svoj mozog s Mudpuppy pexesom Psy. Pexeso, ktoré obsahuje 12 párov rôznych rás psíkov. Rozvíjajte schopnosti zladenia, zbystrite vizuálnu pamäť, koncentráciu a sústredenie. Mini krabičky ideálne na cesty! Balenie obsahuje 24 kusov (12 párov), priemer 6 cm Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
3,00 € 5,99 €

Pexeso Psy Mudpuppy


Vyskúšajte svoj mozog s Mudpuppy pexesom PMačky. Pexeso, ktoré obsahuje 12 párov rôznych mačičiek. Rozvíjajte schopnosti zladenia, zbystrite vizuálnu pamäť, koncentráciu a sústredenie. Mini krabičky ideálne na cesty! Balenie obsahuje 24 kusov (12 párov), priemer 6 cm Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
3,00 € 5,99 €

Magnetická plechovka Princezné Mudpuppy


Magnetické plechovky Mudpuppy Princezny sa dodávajú s 4 ilustrovanými rámami s pozadím na 2 obojstranných podložkách a 3 hárkami magnetov na obliekanie týchto rozkošných princezien. Robustný plechový balíček ponúka hodiny nápaditej hry s jednoduchým čistením a skladovaním dielikov. Magnetické plechovky Mudpuppy sú perfektnou detskou cestovnou hračkou a pokojnou časovou aktivitou. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,00 € 19,99 €
zľavy Haba
  • 5 /5

Hra Spoločenská terapia


Spoločenská terapia je kartová hra určená pre rodinu, kamarátov, priateľov, či kolegov. Počas tejto hry sa dostanete do atmosféry otvorenosti, ktorá bude striedaná špeciálnymi kartami ROZBUŠKA, ÁNO/NIE alebo ZÁBAVA. Hlavnou úlohou hry je, aby ste sa o sebe a navzájom dozvedeli veci, ktoré o sebe neviete a tak získali dôležité informácie na upevnenie vzťahov. Špeciálne karty vám pomôžu túto atmosféru uvoľniť a spraviť túto hru ešte zábavnejšou. Obsah balíčka: 1x hracia kocka 240 hracích kariet
Vypredané
19,99 € 29,99 €

Hra Harry Potter Sagaland


Kúzelní tvorovia sa stratili v Zakázanom lese. V hre Harry Potter Sagaland sa hráči ponoria do kúzelného sveta Harryho Pottera a ocitnú sa v Zakázanom lese. Cieľom hráčov je zistiť, pod ktorým stromom sa skrýva hľadaná bytosť. Týmto spôsobom môžete získavať karty a užiť si tak zaslúžené víťazstvo. Skvelá hra s kockami, ktorá hravou formou podporuje sústredenie a pamäť. Obsahuje: 1 hracia doska, 7 plastových stromčekov, 7 guľatých žetónov, 7 kariet, 4 hracie figúrky, 2 kocky, herný návod.
Vypredané
13,99 €

Hra What Do You Meme (hra v češtine)


Párty hra What do you meme je určená nielen teenagerom. Pre populárne meme budete hľadať medzi ponúkanými kartami so slovným popisom tú, ktorá daný meme vystihuje najlepšie. Hra má veľmi jednoduché pravidlá. Hra obsahuje: 360 kariet hlášok, 75 veľkých kariet s meme, stojan a pravidlá.
Vypredané
39,99 €

Hra Tainted Grail - Niamh (hra v češtine)


Rozšírenie pre hru Tainted Grail prináša 13. postavu, Niamh, použiteľnú vo všetkých kampaniach.
Vypredané
11,99 €

Pokémon TCG: SV01 - 1 Blister Booster


Obsah balenia: 10 náhodne zamiešaných kariet
Vypredané
5,09 € 5,99 €

Pokémon TCG: SV01 - Booster


Obsah balenia: 10 náhodne zamiešaných kariet
Vypredané
5,09 € 5,99 €

Napichovanie flitrov Lev


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti nádherného leva. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých.
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Morská víla


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti obrázok morskej víly. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých.
Vypredané
21,90 €

Napichovanie flitrov Nemecký ovčiak


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti obrázok nádherného nemeckého ovčiaka. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých. Obsah balenia: farebné flitre, špendlíky, predtlačená predloha, polystyrénová podložka na napichovanie, návod Veľkosť: 28cm x 37,2cm x 4cm Aktivita je vhodná pre deti od 6 rokov.
Vypredané
23,50 €

Maľovanie podľa čísel Jednorožec


Aj deti sa môžu stať hotovými umelcami a maliarmi vďaka aktivite maľovanie podľa čísel. Výsledok bude stáť za to! Kreatívna zábava pre deti aj dospelých prebudí lásku k umeniu. Maľovanie podľa čísel je populárna upokojujúca aktivita pre deti aj dospelých. Podporuje sústredenie a relax. Balenie obsahuje: 1 predkreslený obrázok označený číslami, sadu 8 akrylových farieb, štetec, návod na maľovanie Veľkosť obrázkov: 23 x 30 cm x 2 cm Vhodné pre deti od 8 rokov.
Vypredané
10,90 €

Napichovanie flitrov Kôň


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti obrázok krásneho koňa. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých. Obsah balenia: farebné flitre, špendlíky, predtlačená predloha, polystyrénová podložka na napichovanie, návod Veľkosť: 28cm x 37,2cm x 4cm Aktivita je vhodná pre deti od 6 rokov
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Labradorský retríver


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti obrázok retrívra. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých. Obsah balenia: farebné flitre, špendlíky, predtlačená predloha, polystyrénová podložka na napichovanie, návod Veľkosť: 28cm x 37,2cm x 4cm Aktivita je vhodná pre deti od 6 rokov
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Vtáčia klietka


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti kvetinovú vtáčiu klietku. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých.
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Leopard


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti nádherného leoparda. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých.
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Vlk


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti nádherného vlka. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých.
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Snežný leopard


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti nádherného leoparda. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých.
Vypredané
23,50 €

Ponorte sa do sveta zábavy s našou bohatou ponukou v kategórii Hry, kde nájdete ideálne spôsoby, ako obohatiť voľný čas pre celú rodinu. Naša široká paleta hier zahŕňa všetko od vzdelávacích hier pre deti, cez stolové hry, až po interaktívne hry, ktoré udržia záujem každého hráča.

Objavte naše vedomostné a edukatívne hry, ktoré poskytujú zábavnú formu učenia a pomáhajú rozvíjať kritické a logické myslenie. Sú perfektné pre deti, ktoré sa hravou formou učia nové informácie a zručnosti.

Naše rodinné hry sú skvelou voľbou pre rodinné večery alebo priateľské stretnutia. Poskytujú výbornú príležitosť na socializáciu a zároveň stimulujú strategické a taktické myslenie. Či už uprednostňujete klasické šachy, moderné strategické hry, alebo rýchle kartové hry, u nás si vyberie každý.