! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Edície


Maľovanie podľa čísel Jednorožec


Aj deti sa môžu stať hotovými umelcami a maliarmi vďaka aktivite maľovanie podľa čísel. Výsledok bude stáť za to! Kreatívna zábava pre deti aj dospelých prebudí lásku k umeniu. Maľovanie podľa čísel je populárna upokojujúca aktivita pre deti aj dospelých. Podporuje sústredenie a relax. Balenie obsahuje: 1 predkreslený obrázok označený číslami, sadu 8 akrylových farieb, štetec, návod na maľovanie Veľkosť obrázkov: 23 x 30 cm x 2 cm Vhodné pre deti od 8 rokov.
Vypredané
10,90 €

Napichovanie flitrov Kôň


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti obrázok krásneho koňa. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých. Obsah balenia: farebné flitre, špendlíky, predtlačená predloha, polystyrénová podložka na napichovanie, návod Veľkosť: 28cm x 37,2cm x 4cm Aktivita je vhodná pre deti od 6 rokov
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Labradorský retríver


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti obrázok retrívra. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých. Obsah balenia: farebné flitre, špendlíky, predtlačená predloha, polystyrénová podložka na napichovanie, návod Veľkosť: 28cm x 37,2cm x 4cm Aktivita je vhodná pre deti od 6 rokov
Vypredané
23,50 €
zľavy Haba

Napichovanie flitrov Vlk


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti nádherného vlka. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých.
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Líška


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti obrázok krásnej líšky. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých. Aj deti sa môžu stať hotovými umelcami a maliarmi vďaka aktivite maľovanie podľa čísel. Výsledok bude stáť za to! Kreatívna zábava pre deti aj dospelých prebudí lásku k umeniu. Obsah balenia: farebné flitre, špendlíky, predtlačená predloha, polystyrénová podložka na napichovanie, návod Veľkosť: 28cm x 37,2cm x 4cm Aktivita je vhodná pre deti od 6 rokov
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Snežný leopard


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti nádherného leoparda. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých.
Vypredané
23,50 €

Napichovanie flitrov Jantárový motýľ


Nádherné trblietavé flitre a špendlíky, z ktorých vytvoria deti obrázok nádherného motýľa. Obrázky z flitrov sú obľúbená aktivita pre deti aj dospelých. Obsah balenia: farebné flitre, špendlíky, predtlačená predloha, polystyrénová podložka na napichovanie, návod Veľkosť: 28cm x 37,2cm x 4cm Aktivita je vhodná pre deti od 6 rokov.
Vypredané
21,90 €

Maľovanie podľa čísel Mačky


Aj deti sa môžu stať hotovými umelcami a maliarmi vďaka aktivite maľovanie podľa čísel. Výsledok bude stáť za to! Kreatívna zábava pre deti aj dospelých prebudí lásku k umeniu.
Vypredané
14,50 €

Maľovanie podľa čísel Psy


Aj deti sa môžu stať hotovými umelcami a maliarmi vďaka aktivite maľovanie podľa čísel. Výsledok bude stáť za to! Kreatívna zábava pre deti aj dospelých prebudí lásku k umeniu.
Vypredané
14,50 €

Similo: Harry Potter


Simile - Harry Potter je kooperatívna deduktívna hra, v ktorej musíte nájsť jednu z postáv na základe pomocníka od iného hráča. Daný hráč však smie napovedať iba pomocou kariet ďalších postáv. Dokážete spoločne nájsť tú pravú postavu? Hry Similo je možné navzájom kombinovať. Hra Simila - Harry Potter obsahuje: 39 kariet a pravidlá.
Vypredané
14,99 €

Albi hra Taco, mačka na odvrátenej strane


V bláznivej postrehovej kartovej hre Taco, kočka na odvrácené straně sa nesmiete nechať ukolísať nekonečnou mantrou taco, mačka, koza, syr, pizza - akonáhle totiž dôjde k zhode, musíte zareagovať! Nielenže si musíte dať pozor na nové karty – žreb, mrože alebo panda, ale tiež sú tu nové, odvrátené karty. Hra Taco, kočka na odvrácené straně obsahuje: 64 kariet a pravidlá.
Vypredané
14,99 €

Similo: Fantastické zvieratá


Autori: Hjalmar Hach, Perlík Zizzi, Martino Chiacchiera Ilustrácie: Xavier „Na?ade“ Durin Similo - Fantastické zvieratá a kde ich nájsť/Fantastic Beasts and Where to Find Them je kooperatívna dedukčná hra, v ktorej sa všetci hráči spoločne snažia odhaliť tajnú postavu za pomôcť niekoľkých pomocníkov! Táto nová verzia kritiky oceňovanej hry je zasadená do sveta Wizarding World. Obsahuje balíček 39 veľkých kariet, ktoré nádherne ilustroval „Na?ade“. Na každej karte nájdete vyobrazenie a meno postavy či bytosti z prostredia Fantastických zvierat a kde ich nájsť. Fanúšikovia Wizarding World sa budú snažiť uhádnuť tajnú postavu zo svojho obľúbeného sveta medzi dvanástimi, ktoré sú vyložené na stole. Bude im v tom pomáhať napovedač, ktorý bude hrať ako nápovedy karty z ruky, pričom spôsob ich vyloženia bude udávať, či majú s tajnou postavou niečo spoločné alebo sa od nej líšia. Príklad: Napovedač musí pomôcť hľadačom identifikovať Jacoba Kowalského. Môže zahrať zvisle Hrbouna, aby tým naznačil, že tajná postava má niečo spoločné s Mlokom Scamanderom, bola uhryznutá Hrbounom alebo sa jedná o kladnú postavu. Alebo môže naopak vyložiť vodorovne Percivala Gravesa, aby dal najavo, že tajná postava je nečiar, nie je záporná alebo nemá šedivé vlasy… Hľadači musia sami prísť na to, čo sa im napovedač snaží oznámiť! Môžete tiež zmiešať a použiť rôzne verzie tak, že jeden balíček bude predstavovať tajné postavy a druhý pomocníka… Prídete na to, aká postava má niečo spoločné s bezhlavým jazdcom, Vlkolakom a Duchom z verzie Similo: Strašidlá? Viete, že táto verzia je kompatibilná so všetkými ostatnými hrami zo série Similo? Vyskúšajte všetky možné kombinácie!
Vypredané
14,99 €

Hra Psí život


Rodinná stolová hra Psí život je ideálna zábava pre všetkých milovníkov psov. Staňte sa na chvíľu psom a prežite so svojou rodinou alebo priateľmi psie dobrodružstvo v uliciach. Psíkovia sa v hre snažia získať a zahrabať tri kosti. V priebehu hry sa však musia vyhnúť odchytovému vozu z útulku, ocikávať lampy a tým si značkovať svoje územie, žobrať v reštauráciách, hrabať sa v odpadkoch, piť z fontán, hašteriť sa s ostatnými psami alebo nosiť noviny. Hra Psí život je určená pre 2 - 6 hráčov, je vhodná pre deti od 6 rokov, ale zvládnu ju aj predškoláci. Súčasťou hry je herný plán, nafarbené figúrky psíkov šiestich rôznych plemien, model auta odchytovej služby, hracia kocka, karty psov, karty činností psa, potrebné žetóny (hlad, kosť, smetiak, noviny, cikanie) a pravidlá hry v čeština a v slovenčine. Figúrky psov a model auta sú do detailu prepracované a krásne ručne nafarbené. Deťom sa páči kúzelné výtvarné spracovanie. Deti sa behom hry aj v pravidlách poučí o psom živote. Hra Psí život je simulácia života psov podľa skutočnosti. Je lepšie najskôr kúpiť túto hru a až potom si zadovážiť šteniatko. Vlastnosti psov zodpovedajú charakteristickým črtom príslušných rás. V samotnej hre nie je žiadny text, iba symboly a obrázky. Ktokoľvek sa túto hru naučí hrať za pár minút. Psí život je proste psina.
Vypredané
52,99 €

Hra Cool Games - Hore nohami


Predstavujeme Vám hru, ktorá Vám prevráti svet hore nohami. Vyskúšajte spojiť štyri body alebo nakresliť obrázok podľa zadania. Zdá sa Vám to jednoduché? Ale verte nám, že s týmito okuliarmi to rozhodne ľahké nie je! Hra pre 2 – 6 hráčov. Obsahuje: 1 okuliare, 1 blok na kreslenie, 25 kariet so zadaním, 5 kariet pre tvoje vlastné zadanie.
Vypredané
28,99 €

Škola kúziel - Kúzelný klobúk (125 trikov)


Detská hra Magický klobúk sa stane skvelou hračkou pre všetkých malých kúzelníkov. Hra obsahuje 125 trikov a kúziel. V balení nájdete tiež návod s postupmi k jednotlivým kúzlam. To všetko bolo deťom navrhnuté na mieru slávnym českým kúzelníkom Pavlem Kožíškem. Hra je vhodná pre deti od 8 rokov.
Vypredané
45,99 €

Kartová hra GÓL 10


Jedinečná kartová hra,ktorá Vás prenesie na futbalový štadión. Dajte päť gólov a staňte sa víťazom. Použite kartu Útočník, pokiaľ Váš spoluhráč nemá kartu Obranca, dávate gól. Hráte kartou Pokutový kop? Rozmyslite si, do ktorej časti bránky budete mieriť, aby Váš súper nemohol strelu odraziť. Ale pozor! Celú hru môžu poriadne zamiešať Špeciálne karty a celý doterajší priebeh hry môžu úplne zvrátiť. Hra pre 2 - 5 hráčov. Pokiaľ dáte dohromady 2 balíčky kariet, môže hrať až 10 hráčov. Vek: od 7 rokov. Obsahuje 65 hracích kariet, 20 skórovacích kariet a pravidlá.
Vypredané
6,99 €

Škola kúziel pre učňov (50 trikov)


Škola kúziel pre učňov II. je úplne nová sada pre malých kúzelníkov, ktorí chcú ohúriť svojich kamarátov, či už na ulici, v škole alebo na akéjkoľvek oslave alebo párty. Škola kúziel Vás zavedie do inak prísne stráženého zákulisia sveta kúziel a trikov. Naučíte sa čarovať a stanete sa ozajstnými kúzelníkmi. Naša kúzelnícka sada a jej kúzelnícke rekvizity sú určené všetkým, malým i veľkým, ktorí radi zabávajú svojich priateľov a príjemne im zamotajú hlavu. Všetky kúzla sú vybrané tak, aby ste mohli bez náročnej prípravy a nacvičovania sami ľahko predvádzať. Všetko nájdete v inštruktážnej knižke s popisom krom za krokom.
Vypredané
32,99 €

Šachy drevené Perla malé 30x30x2,5 cm


Šachy - spoločenská hra pre dvoch hráčov, ktorá obsahuje 1 šachovnicu, 16 kusov bledých a 16 kusov tmavých figúrok. Šachové figúrky a šachovnica sú vyrobené z dreva. Šachovnica má kovové zatváranie a jej rozmery po rozložení sú 300x300x25 mm. Výrobcovia kladú špeciálny dôraz na kvalitu spracovania a dôkladné dotvorenie každej šachovej súpravy. Šachové súpravy, ktoré vyrábajú, sú ORIGINÁLNE a sú celé vyrobené v POĽSKU.
Vypredané
42,95 €

Spoločenská hra World of Tanks


World of Tanks Battlegrounds je taktická dosková hra s pamäťovými prvkami. Je to výzva pre hráčov na dvoch úrovniach. Neustále sa meniace bojisko sa skladá z obrazových pamäťových kariet a s objavovaním a odstránením párov je schopnosť pohybovať tankami výrazne znížená. Až 4 hráči môžu bojovať súčasne na tabuli, ktorá nikdy nie je rovnaká. Táto dosková hra tiež obsahuje špeciálny promo kód. Tento kód poskytne exkluzívny in-game obsah pre počítačovú hru World of Tanks. Každý kód je odlišnej hodnoty a líši sa v závislosti od toho, či je hráč v počítačovej hre WoT nový alebo ju už hral. Informácie o kóde nájdete vo vnútri tejto doskovej hry. Odporúčaný vek: 10 +
Vypredané
29,99 €