! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Vyhrajte pobyt v Banskej Štiavnici či nákupné poukážky. Stačí jeden hlas



Hlasovanie v ankete Panta Rhei Awards, ktoré rozhoduje o udeľovaní Cien knižnej múzy, je predovšetkým o čitateľoch. Sú to ich hlasy, ktoré napokon rozhodnú o tom, kto získa prestížnu cenu. V Panta Rhei myslíme aj na hlasujúcich.

Tí sa hlasovaním automaticky zapájajú do súťaže o 3 dvojdňové pobyty v apartmáne Na trojici v Banskej Štiavnici, o 10 poukážok v hodnote 100 eur a o 50 poukážok v hodnote 20 eur.

Celkovo si výhru odnesie až 63 ľudí. A stačí k tomu naozaj málo. Už za jeden odovzdaný hlas pre niekoho z nominovaných môžete získať niektorú z atraktívnych cien.

Odovzdanie hlasu a následné potvrdenie hlasovania cez email vám zaberie iba pár sekúnd. Okrem šance vyhrať navyše podporíte slovenské vydavateľstvá, autorky a autorov a ich tvorbu.

Hlavnou cenou pre hlasujúcich sú tri dvojdňové pobyty v apartmáne Na trojici v Banskej Štiavnici. Ten je prísľubom unikátneho zážitku. Ide totiž o meštiansky dom z 15.storočia, ktorý je jedným z najstarších domov na Trojičnom námestí a je národnou kultúrnou pamiatkou.

Každý z apartmánov je zariadený s láskou a citom pre detail. K dispozícii má každý apartmán samostatný vchod, vlastnú terasu, kúpeľňu aj kuchynský kút.

Apartmány sú víťazom medzinárodnej súťaže BigSEE Tourism Award 2019 za ich kreatívny príbeh a identitu. Rovnako ich portál nehnuteľnosti.sk zaradil do TOP9 najoriginálnejších dovolenkových ponúk na Slovensku.

Apartmány na Trojici v Banskej štiavnici (fotogaléria)

← Predchádzajúci blog

Anketa: Spisovatelia prezradili svoje knižné srdcovky

Nasledujúci blog →

Pomáha na hraniciach: Množstvo utečencov ma ohromilo (rozhovor)