Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najnovšie - Knihy - Detektívky, trilery, horory strana 3 z 500

A munkatárs


Két nő. Egy iroda, tele titkokkal. Dawn Schiff különös szerzet. Legalábbis mindenki így gondolja a Vixed táplálékkiegészítőket gyártó cégnél, ahol a nő könyvelőként dolgozik. Furcsa dolgokat mond. Nincsenek barátai. Ezenkívül minden munkanap pontban 8:45-kor ül le az asztalához. Így amikor Dawn egy reggel nem jelenik meg az irodában, munkatársa, a gyönyörű és népszerű Natalie Farrell – aki öt éve a cég legjobb értékesítési képviselője, és szinte teljes ellentéte Dawn-nak – nagyon meglepődik. Aztán kap egy nyugtalanító, névtelen telefonhívást, amely mindent megváltoztat... Kezd értelmet nyerni számára, hogy Dawn nem csupán egy különc kívülálló. Valaki üldözi. Natalie ellenállhatatlan késztetést érez, hogy segítsen kollégájának. Hamarosan egy macska-egér játszmában találja magát. De vajon ki az igazi áldozat? Egy dolog azonban hamar nyilvánvalóvá válik: valaki szívből gyűlöli Dawn Schiffet. Annyira, hogy gyilkolni is képes lenne. A New York Times és a USA Today bestsellerszerző Freida McFadden regényének minden részletét a rejtély és az izgalom járja át. Hamisítatlan thriller megannyi csavarral.
U dodávateľa
16,85 € 17,74 €

Mlčící pacientka, 2. vydání


Slavná malířka Alicia Berensonová měla idylické manželství. A pak jednoho dne svého muže zastřelila. Do záhadného případu nemá kdo vnést světlo, protože Alicia od vraždy už šest let nepromluvila ani slovo. Její mlčení chce prolomit psychoterapeut Theo Faber, pro kterého se na první pohled nelogická vražda stane posedlostí. Řešení se možná skrývá v jednom z Aliciiných obrazů. Je však Theo připraven zjistit pravdu?
U dodávateľa
15,67 € 16,49 €

Mr. Quin


„Van nekem egy barátom, egy bizonyos Mr. Quin, és őt a legjobban éppen a katalízis jelenségével lehetne jellemezni. Ha ő jelen van valahol, az azzal jár, hogy ott valami történni fog, mert ahol ő van, ott különös megvilágosodásokra és felfedezésekre kerül sor. De ő maga ezekben a folyamatokban nem vesz részt.” Ha a titokzatos Mr. Harley Quin felbukkan Agatha Christie történeteiben, akkor két dolog biztos: hogy hirtelen régen volt, nagyon friss, vagy még el sem követett (!) szerelmi bűnügyek kerülnek elő, és hogy Quin barátja, a Poirot-hoz hasonlóan aprócska, Miss Marple-hoz hasonlóan jelentéktelennek tűnő Mr. Satterthwaite kiváló megfigyelőkészséggel és pengeéles logikával megoldja azokat. Mire pedig a gyilkos személyére fény derül, Mr. Quin, mintha ott se lett volna, nyomtalanul elillan. Agatha Christie a húszas években kezdte írni rendhagyó detektívpárosának történeteit, és ötven évvel később fejezte be. Kötetünk mind a tizennégy Harlekin-novellát tartalmazza.
U dodávateľa
10,70 € 11,26 €

Anna O


Mi mindenre lehetünk képesek, miközben alszunk? Anna Ogilvy, az ígéretes fiatal írónő egy éjszaka álmában, minden előzmény vagy indíték nélkül halálra késel két embert, és azóta nem ébred fel. A bulvárlapokban Csipkerózsikaként emlegetett Annánál egy ritka pszichoszomatikus rendellenességet, "rezignációs szindrómát" diagnosztizálnak a neurológusok. Dr. Benedict Prince igazságügyi pszichológus az alvászavarral összefüggő gyilkosságok szakértője. Az ő módszerei jelentik az utolsó reményt, hogy megoldják a hírhedt "Anna O.-ügyet", és felébresszék a nőt, hogy bíróság elé állhasson. Miközben Anna az ébredés első jeleit mutatja, a férfinak meg kell állapítania, mi történt valójában, és hogy Annát felelősségre lehet-e vonni. Ahogy elkezdi Anna O. kezelését - tanulmányozza páciense álmait, átfésüli az emlékeit, felkeresi a gyilkosságok helyszínét -, sötét rejtély nyomaira bukkan. Anna felébresztése nem a történet vége, éppen ellenkezőleg: csak a kezdet.
U dodávateľa
14,72 € 15,49 €

Černá smrt


Kapitán Karas, šéf prvního oddělení písecké kriminálky, se i tentokrát bude muset spolehnout nejen na osvědčenou dvojici poručíků Macha a Studničku, ale na celý svůj vyšetřovatelský tým. Zločinci totiž nezahálí, a tak mají kriminalisté plné ruce práce. Čtenář se může těšit na dokonalou znalost kriminálního prostředí, ale i řádnou porci humoru a nadhledu…
U dodávateľa
16,67 € 17,55 €

Egy gyilkosság megírásának krónikája


Aki ezt a műfajt tisztességesen műveli, annak követnie kell a szabályokat, hogy az igazságot mindenki számára elérhetővé tegye – akármilyen ügyesen álcázza is hazugság. Július negyediki hétvége a tiszteletreméltó West Heart vadászklubban. Az első esti koktélozásra még csak néhány vendég jelenik meg: a klub elnöke, a pénztáros a terhes feleségével, a kotnyeles iskolásfiú, a gyászoló apa, a szófukar gondnok, a leendő klubtag, a magánnyomozó… És lesz majd egy holttest. Meg egy megoldásra váró csavaros rejtély. Minden más a szereplőkön múlik. És, mint meglátod, rád is szerep vár ebben a nyomozásban… Az Egy gyilkosság megírásának krónikája elképesztően eredeti és fantáziadús detektívregény, amely tiszteletadás a műfaj klasszikusai előtt, valamint ördögien ravasz kirakós, amelyhez hasonlót még sosem olvashattál.
U dodávateľa
13,33 € 14,03 €

Fiúk a völgyből


Szent Vince Fiúárvaház. A századfordulón. Pennsylvania állam egy eldugott völgyében. Harminc fiú dolgozik, tanul és gyakorolja vallását itt, maroknyi pap figyelő tekintetétől kísérve. Peter Barlow, aki gyerekkorában, brutális családi tragédia folytán veszítette el a szüleit, egy új életet alakított ki magának az intézet falai között. Immár a felnőttkor küszöbén, az árvák nagycsaládjának tagjaként barátokra tett szert, és a jövőjét tervezgeti. Mígnem egy viharos éjszakán kis csapat férfi kér bebocsátást: súlyos sebesültet hoznak magukkal, akinek összevagdosott testén sátánista szimbólumok éktelenkednek. A sebesült férfi halálával ősi, gonosz erő szabadul el, fertőzésként megtelepedve az árvaházban és a benne lakó gyerekekben. A fiúk egy részének viselkedése megváltozik, csoportok jönnek létre. Ki-ki oldalt választ. Azután egyikük szörnyű halált hal. Peternek és a szívéhez közel állóknak hamarosan abban a tudatban kell dönteniük a két oldal között, hogy az életük – és talán halhatatlan lelkük – forog kockán. A Fiúk a völgyből mesterien kivitelezett történet a felnőtté válásról Philip Fracassi tollából, akit sokan már most az évtized nagy új horrorírójaként tartanak számon.
U dodávateľa
14,67 € 15,44 €

Finlay Donovan mindent kockára tesz


Finlay Donovan és bébicsősz-tettestársa, Vero, igazán rászolgált már egy pihenős, csajos hétvégére. Ezért úgy döntenek, hogy elutaznak Atlantic Citybe, de mivel a kaszinók és a szórakozás csak fedősztori, hogy visszaszerezzenek egy ellopott kocsit és Vero gyerekkori szerelmét, Javit, akit Marco, a veszedelmes uzsorás rabolt el, lefogadhatjuk, hogy az igazi kikapcsolódás még várat magára. Ráadásul a kotnyeles útitársak is kellemetlenül megszaporodnak – Finlay volt férje, Steven, valamint anyja is szükségét érzi annak, hogy csatlakozzon hozzájuk. Alighogy berendezkednek a lepukkant kaszinó-szállodájukban, máris beüt a krach: Marco a teljes tartozás azonnali törlesztését követeli Javi életéért cserébe. És tudni akarja, hova tűnt unokatestvére, a rejtélyesen köddé vált Ike. Mivel Finlay és Vero semmiképpen sem tárhatja Marco elé, hogy valójában mi történt Ike-kal, kénytelenek új tervet kovácsolni – kinyomozzák, hol van Javi és az Aston Martin, és egyszerűen visszalopják. Igen ám, de amikor a terv első lépéseként belopakodnak Marco lakosztályába, hogy kiderítsék, amit csak lehet, a férfi hullájába botlanak. Ráadásul nem sokkal később a szállodájukban felbukkannak négyen is az otthoni rendőr rokonok és ismerősök közül, akik szintén Ike után kutakodnak. Köztük van a dögös zsaru, Nick is, aki a rendőrakadémián a Finlay-vel töltött fülledt éjszakát követően túlságosan is buzgón tapad rá. Vajon Finlay képes lesz a felszínen maradni egy féltékeny volt férj, két koraérett kisgyerek, egy házassági gondokkal küzdő anya és egy bomlófélben lévő uzsorás ostromában, és ép bőrrel megúszni Atlantic Cityt? Tartalmazza a Veronica Ruiz bankot rabol (Veronica Ruiz Breaks the Bank) c. kisregényt is.
U dodávateľa
16,01 € 16,85 €

A fekete zongora


Illemtudó? Nem mondhatnánk. Csöndes, szerény? Jaj, dehogyis. Született úrilány? Ne tréfáljunk. Rájön, ki tette? Semmi kétség. Dávid Veron, a minden lében kanál ókanizsai gazdalány-kisasszony másfél évtizede tűnt föl a magyar krimiirodalom színpadán. Ideje hát, hogy az olvasók újabb nemzedéke is megismerkedhessen első detektívkalandjával, amely a hírhedt Ady-vers körül bonyolódik a nagy háború előestéjén, egy megtévesztően álmosnak és ártatlannak tűnő kisvárosban. Kacagtató, drámai és izgalmas pillanatok sora vár mindenkit, aki kézbe veszi A fekete zongora új, felfrissített kiadását.
U dodávateľa
10,68 € 11,24 €

A tanítványok


Edward Fosca gyilkos. Marian biztos ebben. De Fosca elérhetetlen. A Cambridge University jóképű és karizmatikus görög dráma professzorát egyaránt imádják a kollégái és diákjai is - különösen a női diákokból szerveződő titkos társaság, a The Maidens tagjai vannak érte oda. Mariana Andros egy zseniális, de zaklatott terapeuta, aki minden figyelmét a The Maidensre irányítja, amikor az egyik tagot, Mariana egy barátjának unokahúgát, Zoét, holtan találják Cambridge-ben. Mariana, aki egykor maga is az egyetem diákja volt, hamarosan gyanakodni kezd, hogy a boltívek és tornyocskák idilli szépsége és az ősi tradíciók felszíne alatt valami vészjósló rejtőzik. Egyre biztosabb lesz benne, hogy az alibije ellenére Edward Fosca követte el a gyilkosságot. De miért támadná meg a tanár az egyik diákját? És miért tér vissza újra és újra Perszephoné istennő rítusaihoz, és az alvilágba tett útjához? Amikor egy újabb holttest kerül elő, Mariana rögeszméje, hogy bebizonyítsa Fosca bűnösségét, elszabadul, és veszélybe sodródik a hitelessége és a legszorosabb barátsága is. De Mariana eltökélten meg akarja állítani a gyilkost, még ha mindent el is veszít közben - akár a saját életét.
U dodávateľa
16,06 € 16,90 €

Odkaz lidské pýchy


Lidstvo prohrálo válku s Gory a ti zničili planetu Zemi. Zemětřesení, toxické výpary a věčná zima vypovídají o jediném – konec lidstva, jak ho známe, nadešel. Poslední arbitr, dokonalá syntetická mysl, se pokouší o zachování skomírající jiskry odkazu lidstva. Co to ale vlastně je? Jsou to lidé, to, co dokázali stvořit, nebo snad život samotný? Velkolepé finále se blíží… a vesmír se otřese v samotných základech.
U dodávateľa
17,57 € 18,49 €

Bor (slasher)


Rok 2014 Zuzana Dvořáková je kočka k pohledání. Žije divokým životem a utrácí peníze po svém otci. Když se jí naskytne možnost postavit wellness resort na krásné parcele uprostřed Šumavy, neváhá. Touto myšlenkou je čím dál víc posedlá a vůbec netuší, odkud se její ,,nápad“ ve skutečnosti bere. Marián Kravec se nestal hororovým spisovatelem ze dne na den, a vlastně se jím ani stát nechtěl. Hrůza, kterou zažil na Šumavě přesně před dvaceti lety, jej však změnila. Knihy se prodávají, jeho sláva stoupá. Současně se ale objevují halucinace a noční můry. Marián cítí, že symbolické jubileum dvaceti let možná až tak symbolické není. A zároveň ví, že pokud má být dosaženo spravedlnosti, musí tomu pomoci on sám a to nejspíš v předem prohrané bitvě.
U dodávateľa
20,85 € 21,95 €

Les (slasher)


Nejvýraznější autor české hororové scény Jan Hlubek Vám servíruje svůj první slasher. Během parného léta roku 1994 parta teenagerů míří do srdce Šumavy vstříc divokému dobrodružství. Nechávají strasti školy a velkoměsta za koly svého auťáku a na zřeteli mají pouze nezřízené povyražení. Jenže znají se dost dobře? Vždyť občas kdekdo z nás tají hrůznou pravdu, aniž by bylo cokoli zřejmé. Navíc nemají tušení, že lesy, do nichž jedou, skrývají odvěké tajemství, příšernější a starší než sama smrt. Na světě existuje nespočet záhadných koutů. Někdo je nazývá geopatogenní zóny. Zóny, kde se dějí jevy překračující chápání lidského mozku. Ovšem co když je za tím něco víc? Mizení beze stopy. Nevyřešená úmrtí. Nemusíte věřit v taková místa a v jejich moc. Tahle místa věří ve Vás… a možná mají hlad a žízeň! Nelidský chtíč!
U dodávateľa
20,85 € 21,95 €

Szabadság


Sam Berger biztosítási nyomozóként tengeti magányos mindennapjait, miután ikerfiai másik városba költöztek, a gyermeket váró Molly Blom pedig búcsú nélkül elhagyta. A férfi szakmai segítséggel próbál felépülni a veszteségből, amikor pszichológusától rejtélyes, de jövedelmező felkérést kap: egy elrabolt nőt kell megmentenie. A nyomozás hamarosan az orosz maffia szövevényes hálójába sodorja Bergert, aki már a legközelebbi barátaiban sem bízhat meg. Ráadásul Molly Blom erről az ügyről is többet tud, mint amennyi biztonságos volna… A Valaki figyel, a Hajsza és a Mély vízben című regények szerzője a folytatásban is mesterien szövi a nem lassuló eseményeket. A Berger–Blom-nyomozópáros újabb vérfagyasztó kalandokba keveredik, miközben megpróbálják megmenteni egymás, valamint újszülött kislányuk életét.
U dodávateľa
13,08 € 13,77 €

Pád do temnoty


Agentka Jessica Blackwoodová vyřešila už dva velké případy a jako vycházející hvězda FBI se stále musí vyrovnávat se svou nekonvenční minulostí iluzionistky. Pravidelně se teď také radí se svým excentrickým dědečkem, někdejším skvělým kouzelníkem, jehož vnímá jako svého učitele, přestože ho kdysi nemohla vystát. Zničehonic se ovšem rutinní sledovačka změní v drama a Jessica musí bojovat o život, když se na místě objeví vyšinutá žena s dítětem v náručí a vyhrožuje, že ho zabije. Téhož dne se krátce po silném zemětřesení, které zasáhne východní pobřeží, začne po internetu šířit podivné video, na němž fyzik Peter Devon, nositel Nobelovy ceny, který už je však osm let po smrti, předpovídá místo i datum zemětřesení. A nedlouho poté je nalezena mrtvola neznámé ženy, která popisem odpovídá útočnici, s níž se Jessica střetla. Vyšetřování série zdánlivě nesouvisejících, ale stejně tak bizarních a temných zločinů zavede Jessicu do coloradské pouště a do vísky, po níž se jednoduše slehla zem, a mladá agentka zjišťuje, že se bude muset popasovat s něčím chmurnějším a mocnějším, než by kdokoliv čekal. S něčím tak zvráceným, že za tím může stát jen jediný člověk – Čaroděj.
Predpredaj
20,84 € 21,94 €

dostupné aj ako:

Tři Sekery


Nevidíš je, ale oni vidí tebe
Predpredaj
20,84 € 21,94 €

dostupné aj ako:

Kruhy na vode


Po vražde bossa podsvetia zavládla v Našom Meste dusivá atmosféra. Všetkým bolo jasné, že odveta na seba nenechá dlho čakať, prinesie novú vlnu krvi prelievania. Chlapcom z oddelenia vrážd sa naskytne nečakaná príležitosť - zastaviť hroziacu katastrofu, vrátiť do našich ulíc pokoj a pohodu. Krauz sa snaží využiť osobné kontakty na dvoch rivalov, Bossových nástupcov, a zmieriť ich na spoločnej schôdzke. Detektív netuší, že plány mu zhatí iná tajná veľmoc, ktorá, hoci platená z tých istých daní ako detektívi, stojí občas proti nim. Strieľa sa, Krauz ani nie rok po nepríjemnom bolestivom zážitku s tajnou službou je opäť na muške, no po dlhom čase je aj on donútený strieľať na človeka. Lietajú guľky tým správnym smerom? Ako má detektív z oddelenia vrážd odhaliť, kto je v tomto zamotanom prípade na jeho strane a kto je nepriateľ? Keď konečne nájde odpovede, uvedomí si, že sa s nimi nemôže podeliť. Rozlúštenie záhady je zahalené tajomstvom a všetkým záleží iba na tom, aby to tak aj ostalo, aby nič nepreniklo na verejnosť. Krauz napokon podľahne nátlaku kolegov z kancelárie stoštyridsaťjeden. Kľúč k tajomstvu pochová, akoby ho do vody hodil, ostanú len kruhy na vode.
Na sklade > 5Ks
13,39 € 16,95 €

dostupné aj ako:

Kruhy na vode - limitovaná edícia


Po vražde bossa podsvetia zavládla v Našom Meste dusivá atmosféra. Všetkým bolo jasné, že odveta na seba nenechá dlho čakať, prinesie novú vlnu krvi prelievania. Chlapcom z oddelenia vrážd sa naskytne nečakaná príležitosť - zastaviť hroziacu katastrofu, vrátiť do našich ulíc pokoj a pohodu. Krauz sa snaží využiť osobné kontakty na dvoch rivalov, Bossových nástupcov, a zmieriť ich na spoločnej schôdzke. Detektív netuší, že plány mu zhatí iná tajná veľmoc, ktorá, hoci platená z tých istých daní ako detektívi, stojí občas proti nim. Strieľa sa, Krauz ani nie rok po nepríjemnom bolestivom zážitku s tajnou službou je opäť na muške, no po dlhom čase je aj on donútený strieľať na človeka. Lietajú guľky tým správnym smerom? Ako má detektív z oddelenia vrážd odhaliť, kto je v tomto zamotanom prípade na jeho strane a kto je nepriateľ? Keď konečne nájde odpovede, uvedomí si, že sa s nimi nemôže podeliť. Rozlúštenie záhady je zahalené tajomstvom a všetkým záleží iba na tom, aby to tak aj ostalo, aby nič nepreniklo na verejnosť. Krauz napokon podľahne nátlaku kolegov z kancelárie stoštyridsaťjeden. Kľúč k tajomstvu pochová, akoby ho do vody hodil, ostanú len kruhy na vode.
Predpredaj
47,41 € 49,90 €

A koromfekete szív - Cormoran Strike 6.


Robin Ellacott magánnyomozót egy kétségbeesett, zilált nő, Edie Ledwell keresi fel az irodában, és könyörög, hogy hallgassa meg. Robin hirtelen nem is tudja, mit gondoljon. Edie a népszerű internetes rajzfilmsorozat, a Koromfekete szív egyik alkotója, és egy "Anomie" álnevű, titokzatos figura a neten pokollá teszi az életét. Edie kétségbeesetten szeretné kideríteni, kicsoda valójában Anomie. Robin arra jut, hogy ebben a nyomozóiroda nem tud segíteni - és meg is feledkezik az egészről, de néhány nap múlva döbbenten olvassa a hírekben, hogy Edie-t sokkolóval megbénította, majd meggyilkolta valaki a Highgate temetőben, ahol a Koromfekete szív játszódik. Robin és társa, Cormoran Strike belecsöppennek az Anomie valódi személyazonossága után folyó nyomozásba. Csakhogy a netes álnevek, üzleti érdekek és családi konfliktusok bonyolult szövevényében Strike és Robin ezúttal olyan ügyben találják magukat, amelyben a szokásosnál is nehezebb helyes következtetésekre jutni - és amely újabb és még szörnyűbb veszélyekkel fenyegeti őket... A Koromfekete szív izgalmas, ördögien okos krimi, valódi mestermű.
U dodávateľa
24,05 € 25,32 €

Ste milovníkom detektívnych príbehov, alebo vás láka napätie trilerov? Máte radi hororové prípehy, ktoré vio vás vzbudzujú napätie i strach? Táto kategória kníh je potom presne pre vás. Vydajte sa po stopách vrahov s najlepšími detektívmi. Riešte záhady, objavujte stopy a nechajte sa vtiahnuť do najnapínavejších príbehov. Prinášame vám populárne severské detektívky, ale aj tie slovenské, české, či svetové. Prečítajte si klasické príbehy od autorov ako Agatha Christie alebo Arthur Conan Doyle, alebo spoznajte nové príbehy od Roberta Bryndzu, Petra Šlosera, Dominika Dána, Jo Nesbo,či Larsa Keplera.