! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Erotická beletria strana 6 z 66

Piszkosul gazdag férfiak 1.


Nehéz ellenállni. Hiszen tudom, élvezni fogom. Amikor először találkoztam Donovan Kincaiddel tudtam, hogy gazdag. Azt viszont nem, hogy egy mocskos gazember. Az igazat megvallva, én csak azt próbáltam elérni, hogy a legjobb barátja észrevegyen. Tudtam, a hozzám hasonló szegény, ösztöndíjas lányoknak esélyük sincs olyan pasiknál, mint Weston King és Donovan Kincaid, de beleszerettem a világába, az ő világukba, tele partikkal, szexszel és hatalommal. Tudtam, mit akarok - hogy kit akarok -, aztán egy éjszaka ez a világ megpróbált visszavágni nekem, de Donovan megmentett. Megtudhattam, milyen is igazából az ő világukban élni. Aztán azt, milyen mindezt elveszíteni. Tíz évvel később visszataláltam. Vissza a világukba. Vissza hozzá. Ezúttal azonban készen állok. Megjártam már ezt az utat, és tisztában vagyok minden piszkos, erkölcstelen trükkel, amivel majd Donovan megpróbál tönkretenni. Laurelin Paige New York Times, Wall Street Journal és USA Today bestsellerszerző sorozatával fedezz fel egy új világot, tele vággyal és szerelemmel. A hataloméhes, piszkosul gazdag férfiak csak Rád várnak!
U dodávateľa
16,06 € 16,90 €

Varsity - Öntörvényű bajnok


Abby Cortez céltudatos, majdnem tizennyolc éves lány a sztárrá válás küszöbén. Nincs ideje a szerelemre, és nem is igazán hisz benne. Persze találkozgat fiúkkal, de semmi komolyba nem bonyolódna bele. Tory "Salvatore" D'Angelo a szerelemnek él... látszólag. Ő a legmenőbb kosaras a suliban, és sok lánnyal volt már dolga, de soha nem éli bele magát a kapcsolataiba, így soha nem is égetheti meg magát. Mindez remekül működik egészen addig, amíg Abby és Tory össze nem keverednek egymással. A helyzetet némiképp bonyolítja, hogy Abby aktuális pasija Tory ikertestvére, Hayden... Lesz mit kibogozni!
U dodávateľa
13,38 € 14,08 €

Mia - Egy új esély


Mia Tiszta lappal akartam indítani az életem. Otthagytam a bátyámat és a bandánkat. Azt gondoltam, már fiatalon rám talált a szerelem, de tévedtem. Mindaddig ez a gondolat fel sem merült bennem, míg az újdonsült főnökömmel össze nem ütköztem. Ő engem akart. A nőt, akivel csőstül jön a baj. A nőt, aki korántsem ártatlan. Colton Amíg nem találkoztam vele, azt gondoltam tökéletes az életem. Azt gondoltam az a tökéletesség, hogy minden nap dolgozom, sok pénzem van, nincsenek problémáim. Ő azonban, a szürke hétköznapjaim teljesen felkavarta. Tudtam milyen a múltja. Tudtam, hogy ő teljesen más, mint én. Még is akartam őt. Olyan érzelmeket váltott ki belőlem, amitől azt éreztem sohasem akarom elengedni.
U dodávateľa
12,65 € 14,06 €

Impact - Sokkhatás


Gyógyírt jelenthet a szerelem? Vagy már minden elveszett? Az életem széthasadt, két külön kezdetre. Van az előtte. És az utána. Szükségtelen sokat tudni a korábbi életemről. Már nem releváns a történetem szempontjából. Helyrehozhatatlan kárt szenvedtem. Élőhalott lettem, kísértet. Csak egy roncs maradt abból a lányból, aki voltam, és kétségbeesetten próbálok valahogy túlélni. Szerelem. Szeretet. Barátság. Igazi élet. Mindezt ellöktem magamtól a véget nem érő küzdelmemben, hogy napról napra legalább lélegezni tudjak. Hogy ki vagyok? Most már senki. És ami még rosszabb, már arra sem emlékszem, miért próbálok egyáltalán kitartani. De az a fiú... Az a fiú mindent megváltoztatott. Mert eszembe juttatta a lányt, aki azelőtt voltam. Világszerte kirobbanóan sikeres romantikus történet, ami egyben nagyon komoly témával foglalkozik. Ismerd meg a gyógyulás útját!
U dodávateľa
9,90 € 10,42 €

Omamná príťažlivosť


Vždy si vezme, čo chce Bol som posledný a skončil prvý. Ako najmladší syn som nemal z rodinného dedičstva dostať ani cent. Bratova zrada však zamiešala karty a uvoľnila mi cestu na vrchol. S peniazmi a výzorom, ktorému ženy nedokážu odolať, je ľahké dostať ich, kam chcem. V skutočnosti nevedia, čo ma vzrušuje. Až na tie, ktorým za to platím. Za možnosť prenasledovať ich a loviť ako vlk bezbranné jahniatka. No ich strach je len hraný a nedokáže ma zasýtiť. Skutočné uchvátenie sa nedá predstierať. Potrebujem niekoho výnimočného, kto nehrá žiadnu rolu. Niekoho ako ju. Už dávno som si všimol jej lákavé krivky a podmanivý pohľad. Ešte o tom nevie, ale bude mi patriť. Ako moja zajatkyňa, ktorú naučím oddanosti a pravej rozkoši. Nakoniec možno nie je taká nevinná a jej duša je rovnako skazená ako moja. Možno mi oveľa viac vezme, ako jej ja dám. Z anglického originálu Violent Desires (CreateSpace Independent Publishing Platform, 2017) preložila Miriam Ghaniová.
Na sklade 1Ks
12,93 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Electric Idol - Tiltott szerelem


Ő a legvonzóbb férfi Olümposzban... és ha nem vigyázok, miatta fogok meghalni. Az ultramodern Olümposz városában mindig mindennek meg kell fizetni az árát. Psziché Dimitriou tudta, hogy előbb-utóbb szembe kell néznie Aphrodité féltékeny dühével, de sosem gondolta volna, hogy a szó szoros értelmében a szíve forog kockán... vagy hogy éppenséggel Aphrodité vonzó megjelenésű fia lesz az, akinek a gyilkos csapást kell mérnie rá. Erósznak nem okoz gondot kioltani mások életét. Úgy nevelkedett fel, hogy ő legyen a kés, amellyel anyja bosszút áll ellenségein. Aphrodité arra nevelte fiát, hogy törődjön bele: ő inkább egy szörnyeteg, semmint ember. Ám amikor eljön az ideje, hogy kiiktassa anyja legújabb kiszemelt célpontját... képtelen megtenni ezt. Összezavarodva attól, ahogyan Psziché váratlanul kedveskedik neki, ösztönösen azt teszi, ami elsőre eszébe jut: garantálja a lány biztonságát, sőt testben és lélekben is magához köti. Psziché nem számított arra, hogy egyszer csak az elegáns, csillogó város legveszélyesebb gyilkosának felesége lesz, de volt valami Erószban, ami olyan tüzet ébresztett benne, amelyhez foghatót még sohasem tapasztalt. Ahogy elmosódnak a határok és megváltoznak a hűségviszonyok, Pszichének rá kell jönnie, hogy Erósz mégis csak megszerezheti a szívét... és nem lehet biztos abban, hogy túléli ezt a veszteséget. Psziché és Erósz perzselően forró története, amelyben ugyanolyan fontos szerep jut a bűnöknek, mint az ártatlanságnak.
U dodávateľa
13,38 € 14,08 €

Punk 57 - Együtt, egymás ellen


Tökéletesen illettünk egymáshoz. Amíg nem találkoztunk. MISHA - Ötödikben a tanárunk levelezőtársakat keresett nekünk egy másik suliból. A nevem miatt lánynak hittek ott, és egy Ryen nevű diákkal párosítottak össze. Az én tanárom azt hitte, Ryen fiú, ezért beleegyezett. Nem tartott sokáig, hogy rájöjjünk a hibára. Aztán egyszer csak már mindenen vitatkoztunk Ryennel. Melyik a legjobb pizza? Android vagy iPhone? Eminem a világ legjobb rappere, vagy sem? És ez csak a kezdet volt. A következő hét évben ezek voltunk mi. A levelei mindig fekete papíron, ezüst tintával írva érkeznek. Néha hetente egy, néha egy nap alatt három, de szükségem van rájuk. Ő az egyetlen, aki motivál, megnyugtat, aki elfogad úgy, ahogy vagyok. Csak három szabályunk van. Semmi közösségi média, nincs telefonálás, nincsenek képek. Jó ez így, ahogy van. Minek rontsuk el? Egészen addig, amíg szembe nem jön velem egy kép online. Egy lányról. A neve Ryen. A Gallo's a kedvenc pizzériája, és imádja az iPhone-ját. Véletlen? Basszus! Találkoznom kell vele! De arra nem számítottam, hogy utálni fogom, amit találok. RYEN - Már három hónapja nem ír. Valami baj van. Talán meghalt? Vagy lecsukták? Mishát ismerve egyik sem kizárt. Nélküle megőrülök. Kell, hogy valaki meghallgasson. Az én hibám. El kellett volna kérnem a számát, vagy legalább egy képet róla. Lehet, hogy örökre eltűnt. De lehet, hogy itt van az orrom előtt, és nem is tudok róla. Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!
U dodávateľa
10,43 € 10,98 €

Megszállottak


Victoria A maffia világát még mindig kizárólag csak a férfiak irányítják. A nőket pusztán szórakozásra használják. Ja, hát... azt hiszik, ők diktálnak, és ők uralkodnak mindenen... ostobák. Axe nem is számít arra, hogy majd pont egy nő fogja átverni. Röhejes, mennyire könnyen belesétált a csapdámba. Axe Új állam, új név, új élet. Egy új személyiség, aminek semmi köze a múltamhoz. A nő, akit egy éjszaka megmentettem egy baromtól, sikítva menekülne előlem, ha tudná, ki voltam. De meg kell szereznem magamnak. Talán érte meg tudok változni. Talán meg tudom neki adni, amire vágyik.
U dodávateľa
14,16 € 14,90 €

Megváltás 2: Ölelj szorosan! Jud


A régmúlt árnyai beboríthatják a sors ragyogását? Jud Lawson a szakadó esőben talált rám, miután lerobbantam egy elhagyatott környéken a tragacsommal. Nem vágytam hős megmentőre, pláne nem ilyen jóképűre. Botrányosan jól néz ki! Magas, szexi, és süt róla, hogy veszélyes. De nem maradt más választásom, fel kellett ülnöm a motorjára. Salem Aguilar azonnal levett a lábamról. Megsemmisültem. A nő maga a két lábon járó végzet. Igazi, valóra vált álom. Kiderült, hogy munkát keres, nekem pedig épp szükségem volt segítségre. Azóta itt téblábol ez a gyönyörű boszorkány a boltomban, én pedig alig bírok magammal. Tagadhatatlanul vonzódunk egymáshoz. Szikrázik közöttünk a levegő. Hamarosan az ágyamban kötünk ki, és hirtelen olyan kötődést érzek a lelkemben, ami engem is meglep, hiszen az olyan fenevadak, mint én, nem érdemlik meg a szerelmet. De Salemnek is megvan ám a saját titka. Évek óta menekül a múltja elől, ami úgy tűnik, most végül utoléri... A. L. Jackson, a New York Times és a USA Today bestsellerszerző visszacsábít minket Redemption Hillsbe, ahol a Lawson testvéreké a főszerep. Ebben a könyvben Jud és Salem rejtéllyel és szenvedéllyel fűszerezett románca rabolja el a szívünket.
U dodávateľa
15,52 € 16,34 €

Tři něžná slůvka


Před pěti lety jsme byli spolu. Bylo mezi námi tolik vášně, až nás oba udolala. Po tom, co se mezi námi nakonec stalo, jsem ještě mohl být rád, že jsem se té ženské zbavil. Teď se mi ovšem zčistajasna znovu objevila v životě, navíc snad v nejnevhodnější možné situaci, a najednou se tak vrací k životu všechny mé nejdivočejší fantazie. Chci ji. Ta touha je příliš silná, než aby se proti ní dalo bojovat. Ale tentokrát už nechci to, co jsme měli tehdy. Nechci to, co nás oba nesmyslně zničilo. Místo toho nastolím jasná pravidla. Navrhnu dohodu o slasti bez emocí, díky níž poznáme, jací jsme za zavřenými dveřmi. Žádné sladké kecy o tom slově na L, žádná něžná slůvka ani od jednoho z nás. Tentokrát naši touhu zkrotím a ovládnu. Tentokrát rozhoduju já – a dohlédnu na to, aby už naše žhavá vášeň nikoho nespálila.
U dodávateľa
20,85 € 21,95 €

Žhavá pokušení 5: Jeho hra


Strávit zbytek života ve vězení, nebo se odstěhovat? Nad touhle otázkou by Jodi nikdy dřív nepřemýšlela déle než pár vteřin. Pak ale skončila v bytovce, ve které má za souseda JEHO. Dannyho Bradforda. Ten využije snad každé příležitosti k tomu, aby ji vytočil k nepříčetnosti… a navíc je tak protivně sexy. Co kdyby ho prostě uškrtila, aby měla klid? Danny by zase rád věděl, proč nedokáže přestat provokovat tu pěknou holku odnaproti, která s ním nechce mít nic společného. Přijde na to dřív, než bude pozdě?
Na sklade 1Ks
15,67 € 16,49 €

Szív és tánc - Lorenzo


Eddig a balett volt az egyetlen szerelmem. Most minden megváltozott. Ha az ember a legrettegettebb maffiacsaládban nő fel, könnyen felismeri a veszélyes embereket. Lorenzo viszont ennél sokkal több. Ezt már az első pillanatban láttam. Titokzatos, izgató, vad. És engem akar. El kellene menekülnöm, messzire, de mégis inkább felé rohanok. A tűzzel játszom. Tisztában vagyok vele. Egy olyan férfi, mint Lorenzo, nem hagyna sértetlenül. Hamuvá perzselne... A józan eszem és a szívem háborúzik egymással. Claire Contreras New York Times bestsellerszerző egy olyan világba csábít, ahol izzik a levegő a szenvedélytől, a fordulatok pedig magával sodornak. Egy felejthetetlen románc egy táncosnő és a maffia ügyvédje között.
U dodávateľa
16,06 € 16,90 €

Nelítostný princ


Není to žádný princ z pohádky… Callum Griffin je dědicem irské mafie. Je nemilosrdný, je arogantní a chce mě zabít. Náš vztah nezačal zrovna nejlépe, když jsem v jeho domě omylem založila (menší) oheň. Naše rodiny věří, že svatba je jediný způsob, jak zabránit válce mezi irskou a italskou mafií v Chicagu. Myslím, že ho nejspíš budu muset zabít ve spánku. Všechno by ale bylo jednodušší, kdyby Callum nebyl tak přitažlivý. Své srdce si ale pečlivě střežím, protože ačkoli si ho musím vzít… Nikdy bych nemohla milovat nelítostného prince. Nelítostný princ je vzrušujícím prvním dílem epické série „Brutal Birthright“. Jedná se o nezávislý romantický příběh z prostředí mafie se šťastným koncem. Obsahuje vášnivé erotické scény vhodné pouze pro dospělé čtenáře!!!
Na sklade 1Ks
18,24 € 19,20 €

Enyém lesz a szíved


Mi a rosszabb egy hidegvérű maffiózó apánál? Egy hidegvérű maffiózó férj. Három évtized telt el azóta, hogy Oroszország és Amerika békében uralják az utcákat. Azonban a lázadók a távolból terveket szövögetnek, és arra készülnek, hogy örökre feldúlják a jól megtervezett egyezséget, azzal együtt pedig kiirtsák az utolsó magját is a két családnak. Csakis egy elrendelt házasságkötéssel, ami ismét több évig megerősítené a szövetségüket, tudják megvédeni a hatalmukat és az életüket. Az idő sürgeti őket, azonban a két fiatal szív is a felállított rendszer ellen lázad. Tudják, mi forog kockán, de eszük ágában sincs házasságot kötni, mert úgy érzik, ha összezárjak őket, megkönnyítik az ellenfelek dolgát: előbb vagy utóbb megölik egymást. A kötelességtudat felül tud kerekedni a vérző szíveken, vagy a házasság egy olyan kaput nyit meg előttük, ami a legváratlanabbul éri őket?
U dodávateľa
16,03 € 16,87 €
  • 5 /5

Hriešna dohoda


Hayes Flynn je arogantný blbec, známy najmä pre svoje spôsoby a štýl, akým šíri svoje britské „čaro“ po celom Hollywoode. Má zasadu, že s tou istou ženou nikdy nespí dvakrát. A je to naozaj ten posledný človek, pre ktorého by som chcela pracovať, hoci vyzerá tak, že od neho nedokážem odvrátiť pohľad. Čím viac času s ním trávim, tým ťažšie je ho nenávidieť, pretože pod tým samoľúbym zovňajškom ukrýva srdce, ktoré nechce ukázať. Srdce, ktoré bolo pred desiatimi rokmi vážne zlomené. Časť zo mňa mu ho chce zahojiť predtým, než definitívne odídem. Dokážem to však urobiť bez toho, aby som si pri tom nezlomila to svoje?
Na sklade > 5Ks
14,95 € 16,99 €

Exposed - Kitárulkozva - VIP 4.


Brenna Vannak emberek, akik pontosan tudják, hogyan váltsanak ki belőled durva érzelmi reakciót. Az én életemben Rye Peterson ilyen személy. Nem tudunk tíz percnél többet együtt tölteni anélkül, hogy egymás torkának ugranánk, ami nagyon megnehezíti a közös munkát. Rye a Kill Johnnak, a világ legmenőbb rockzenekarának basszusgitárosa, én pedig a zenekar sajtósa vagyok. Az sem segít, hogy gyönyörű pasi, vicces, tehetséges... és soha nem vesz komolyan semmit. Szóval mindenképp célszerű messzire elkerülni. De minden megváltozik, amikor véletlenül meghall valamit, amit nem kéne: valamit, amit egy gyenge pillanatomban ismertem be. Úgyhogy a pasi, akit annyira igyekeztem levegőnek nézni, most épp felajánlja nekem a lehető legnagyobb kísértést: önmagát. Rye Brenna James az a nő. Az a csaj, akit nem kaphatok meg. És akit nem tudok kiverni a fejemből. Hidd el, megpróbáltam, hiszen ki nem állhat engem. Elég jól elvoltam, amíg meg nem hallottam, hogy azt mondja: ő is olyan magányos, mint én. Hogy szüksége van az érintésre, az ölelésre... a szenvedélyre. Úgyhogy most már nem tagadhatom tovább az igazságot: én akarok lenni az, aki megadja neki, amire vágyik. Meggyőztem, hogy csak testileg lesz ez kielégítő mindkettőnknek, és semmi komolyabb. De abban a pillanatban, hogy az enyém lett, ő lett a mindenem. Még soha nem adtam Brennának okot arra, hogy megbízzon bennem. Most meg kell mutatnom neki, hogy sokkal jobbak vagyunk együtt, mint amilyenek valaha is voltunk külön-külön. Ebből elég nagy felfordulás lesz... De Brenna meg én, mi nagyon jók vagyunk abban, hogy mindent felforgassunk. 18 éves kortól ajánljuk!
U dodávateľa
13,38 € 14,08 €

Vzostup kráľovnej


V láske nič nie je fér Toto je moje kráľovstvo. Moje územie. Vlastním všetko a ovládam všetkých, Auroru nevynímajúc. Nemala vtrhnúť do môjho sveta nevyzbrojená. Nemala upútať moju pozornosť bez varovania. Bohužiaľ, urobila to a naivne si myslela, že sa môže vypariť, zmiznúť z môjho života. Ak bude treba bojovať, aby som ju ochránil a vlastnil, bez váhania prelejem krv. Nebudem mať zľutovanie. Hovorí sa, že vojny nie sú fér, lenže to ani ja. Vzostup kráľovnej je druhým dielom dilógie a nejde o uzatvorený príbeh. Z anglického originálu Rise of a Queen (Blackthorn Books, LLC, UK 2020) preložila Timea Sommerová.
Na sklade 3Ks
13,86 € 14,90 €

dostupné aj ako:

A sakál - Fekete tőr testvériség - Fogolytábor


Te meddig mennél el azért, akit szeretsz? Amikor Nyx egy véletlen balesetnek köszönhetően felfedezi az elit hírhedt börtönének bejáratát, ahová ötven évvel korábban bezárták a húgát, habozás nélkül betör a földalatti, titkos, labirintusszerű barlangrendszerbe. Ám a húga helyett egy férfira bukkan, aki miatt megváltozik az élete... örökre. A Sakál már több mint száz éve raboskodik a börtönben, ahová egy olyan bűn miatt került, amit nem ő követett el. Azonban nem a szabadság és a friss levegő hiánya kínozza leginkább; évtizedek óta a kiszolgáltatottság olyan fokát éli át, amit korábban még rémálmaiban sem tudott volna elképzelni.Az óriási sikerű Fekete Tőr Testvériség sorozat történetét tovább szövő Fekete Tőr Testvériség - Fogolytábor sorozat első kötete kalandokkal és szenvedélyekkel teli olvasmány, amelyben a szeretet és az összetartás végül minden akadályt legyőz. A regény önmagában is élvezhető, lezárt történet.
Na sklade 2Ks
14,72 € 15,49 €
  • 5 /5

V objatí gentlemana (1. + 2. diel)


Reedícia tetralógie V objatí gentlemana. Obsahuje prvé dva diely: V objatí gentlemana + V objatí nepriateľa. AKO MÁLO STAČÍ K VEĽKÉMU PÁDU? Písať v novinách je skvelé, no iba dokým nenapíšete niečo, čo ste nemali. Melania Gerardová napísala článok, ktorým urazila vplyvného muža. Veriť, že nad tým len mávne rukou je naivné. Udrie tvrdo a nekompromisne a pred Melany stojí voľba, ktorá môže všetko zmeniť. Čo si vyberie? SÚD alebo VEREJNÉ OSPRAVEDLNENIE? Alebo je aj iná možnosť? Vzrušujúca romanticko-erotická séria plná vášne, pikantných intímností a nečakaných zvratov vzťahu dvoch ľudí z rozdielnych svetov, ktorých spojila náhoda menom OSUD. Poznámka vydavateľa: Titul V objatí gentlemana je reedíciou tetralógie V objatí gentlemana. V reedícii sme spojili dva a dva diely dokopy: - jeden diel V objatí gentlemana (spojená prvá časť V objatí gentlemana a druhá časť V objatí nepriateľa ), - a druhý V objatí manžela (spojená tretia časť V objatí milenca a štvrtá časť V objatí manžela ).
Na sklade 2Ks
12,00 € 12,90 €

dostupné aj ako:


Erotické romány sú v súčasnosti veľmi populárne patria medzi najpredávaniejšie knihy. Skúste sa aj vy preniesť do sveta vášnivej lásky v niektorom z erotických príbehov od slovenských aj svetových autorov.