! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Ezoterika - ostatné strana 143 z 146

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Škola života


Vypredané
2,05 € 2,16 €

Odhalené mystérium


Vypredané
5,80 € 6,11 €

Nikdy sa nevzdávaj


Séria 55 inšpirujúcich aforizmov pre odhodlanie, vytrvalosť a nezlomnú vôľu.
Na sklade 1Ks
3,75 € 3,95 €

O málo menší než andělé


Co je největším problémem naší doby? Molekulární biolog a katolický kněz Marek Orko Vácha odpovídá na tuto otázku v sedmi obrazech. Za největší problém současné Evropské unie považuji, možná překvapivě a paradoxně, otázky kdo jsem, kdo jsme, kdo je člověk. Nikdy v dějinách nebyla odpověď důležitější než dnes. Podle odpovědi se budou psát zákony, podle odpovědi se budeme chovat sobecky, nebo laskavě, podle odpovědi antinatalisté budou mít, nebo nebudou mít děti, píše.
U dodávateľa
4,51 € 4,75 €

BreakOut


Kniha BreakOut je ilustrovanou knihou meditací. Spojuje v sobě nizozemské malířky českého původu Lulu Lightning s půvabnými, moudrými a často až drzými meditacemi Garyho Goldschneidera, se kterými perfektně souznějí. Meditace jsou zde pro vás. Abyste si s nimi hráli, přemýšleli o nich a aby vám pomohly otevřít vaši mysl ještě víc, než jste zvyklí, a vykouzlily tak úsměv na vaší tváři. Tato útlá knížka se může stát inspirací pro každého, kdo je otevřený životu. Alespoň jedna z meditací vás dozajista osloví a dotkne se vašeho srdce. Kniha BreakOut vyšla anglicky v roce 2010 v Sunshower Production v Amsterdamu a Nakladatelství Epocha ji nyní vydává v česko-anglické verzi.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

A dallá vált szavak


U dodávateľa
5,48 € 5,77 €

Metafory života


Vypredané
10,40 € 10,95 €

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.