Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Ezoterika - ostatné strana 138 z 147

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Ako vidieť svojich anjelov (-90%)


Anjeli a viera v anjelov ovplyvňujú životy čoraz väčšieho počtu ľudí. Kto sú však tie svetelné bytosti, ktoré poskytujú útechu, uzdravujú a podnecujú ľudí na celom svete? Prečo sa dnes objavujú viac ako predtým? Ako sa vlastne prejavujú? Ako môžete v idieť alebo počuť svojho anjela? Ako viete, ktorého anjela máte osloviť? Skrátka, ako zistíte, že vo vašom živote sú anjeli? V tejto knižke vám na otázky odpovie odborníčka na tému anjelov. Jej kniha prináša najnovšie informácie a rady, ako postrehnú ť prítomnosť anjelov v každodennom živote, ako porozumieť ich odkazom a ako sa nimi riadiť pri dôležitých životných rozhodnutiach. Okrem informácií týkajúcich sa anjelov strážnych, archanjelov, duchov a blízkych zosnulých sa dozviete aj o tom, aká je podstata a cieľ týchto duchovných bytostí, čo môžu a čo nemôžu pre vás urobiť a ako ich môžete v čase potreby požiadať o pomoc. Všetci, ktorí hľadajú duševnú potravu, určite ocenia príručku, ktorá pomôže nielen dnes, ale aj každý iný deň privolať do života moc, čaro a kúzlo anjelov.
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Myšlienky z hladiny alfa, 2.vyd. (-90%)


Objaviť schopnosti svojho vedomia môže každý, kto v sebe cíti potrebu hľadať a pracovať na rozvoji svojej duchovnej úrovne, na prepojení racionálneho vedomia s podvedomím, ale najmä s emocionálnou sférou... Ak chceme hľadať telesné zdravie, dôležitejšie je nájsť duševnú pohodu, rovnováhu, vyrovnanosť. Ak existujú psychické či psychosomatické príčiny vzniku chorôb, musí existovať aj opačný proces uzdravenia prostredníctvom psychických procesov.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dôkazy o živote po smrti (-90%)


Dosiaľ najväčší výskum zážitkov na prahu smrti Čo chápeme pod slovami zážitok na prahu smrti? Zaraďujeme sem udalosti, ku ktorým dochádza, keď človek zomiera alebo je už klinicky mŕtvy. Ako prvý ich opísal Raymond Moody v priekopníckej knihe Život po živote (Life After Life 1975, slovenský preklad Štefana Kočiša vyšiel v niekoľkých vydaniach). Odvtedy tento jav podrobne preskúmali ďalší lekári a bádatelia. Neexistuje všeobecne prijímaná definícia zážitku na prahu smrti. Vo výskume Jeffreyho Longa výskumníci osobitne definovali samotný stav blízko smrti a osobitne jednotlivé zložky sprievodného zážitku. Za osoby „blízko smrti“ pokladá autor ľudí, ktorých fyzický stav by sa bol skončil smrťou, keby sa v dôsledku rôznych okolností rýchlo nezlepšil. Respondenti v jeho výskume boli zväčša v bezvedomí a často ich označili za klinicky mŕtvych, keďže prestali dýchať a zastavilo sa im srdce. Zážitok mali zrejme v čase, keď zomierali... Počúvajte pozorne tých, ktorí týmto zážitkom prešli. Je to jeden z najlepších zdrojov na pochopenie toho, čo nás čaká na prahu smrti a po jeho prekročení.
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Příslib síly (-90%)


Rozsáhlý průvodce učením dona Juana, který umožňuje nejen důkladnou orientaci v celém Castanedově díle, ale zároveň odkrývá vnitřní provázanost odkazů toltéckých bojovníků. Tato konkordance komentuje základní pojmy Castanedovy výpovědi a obsahuje přes pět
Vypredané
2,27 € 22,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Silnejší než zlo (-90%)


„Život je ustavičné zápasenie so zlom a ten, kto chce zápasiť, musí svojho nepriateľa dobre poznať. Keď chceme premôcť nepriateľa, ktorého základnou zbraňou je klamstvo a podvod, potom jeho dokonalé spoznanie znamená polovicu úspechu. Úplným víťazstvom je láska, ku ktorej sa človek dostáva prostredníctvom modlitby.“ (otec Amorth) Gabriele Amorth – narodil sa v Modene v roku 1925. Po tom, ako získal doktorát v odbore práva, vstúpil do Spoločnosti sv. Pavla. Kňazské vysvätenie prijal v roku 1954. Je známym exorcistom a odborníkom v oblasti mariológie. Je tiež členom medzinárodnej Pápežskej mariánskej akadémie a čestným prezidentom Medzinárodnej asociácie exorcistov. Napísal mnoho kníh. Vo vydavateľstve SALI - FOTO vyšla v roku 2012 jeho kniha Spomienky exorcistu.
Vypredané
1,49 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Indigová oslava (-90%)


Knihy o indigových dětech v podání Leeho Carrolla a Jan Toberové jsou skutečným požehnáním. Spolu s Nancy Tappe (která byla první, kdo tento fenomén objevil) jsou průkopníky v dané oblasti. Bohužel se od té doby vyrojilo mnoho dalších autorů, z nichž mnozí k tomuto tématu nepřistupovali tak čistou formou a z přirozeného evolučního kroku udělali cosi fantaskního a mimozemského. Přiřazují indigovým dětem nadlidské a nadpozemské schopnosti, popisují je téměř jako anděly vznášející se kdesi mezi světelnou a lidskou formou. To má však za následek výsměch i nezájem u širší veřejnosti, ale často bohužel i rozhořčení indigových, které tyto nálepky natolik odradily, že se snaží svým skutečným schopnostem vyhýbat (a někdy i přemýšlejí, jak své šílené rodiče dostat na psychiatrii). Ale naštěstí jsou zde právě Lee a Jan, aby to vše uvedli na pravou míru. Indigoví jsou tu totiž opravdu proto, aby nám pomohli změnit svět, ale zcela přirozeným způsobem mají totiž jiné nastavení než generace před nimi. Nepotýkají se s výzvami jako karma a nedostatek sebevědomí, takže mohou lépe vnímat své potřeby a svůj skutečný úkol. Nedovolí, aby u nich byly některé věci potlačeny třeba intuice. Ovšem pokud se je okolí snaží násilně předělat a potlačit, dokáží projevit i zcela odlišné vlastnosti. Nemají jen svou zářivou část, dokáží být velmi zlostní, náladoví a destruktivní. Jsou tak vnitřně nastavení, je to taková pojistka proti snaze je zastavit.
Vypredané
1,65 € 16,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vesmírna energia (-90%)


V tejto fascinujúcej knihe skúma Anne niektoré vedecké objavy a metafyzické myšlienky o tom, ako môžeme využiť mimoriadnu neviditeľnú silu, ktorá vplýva na všetky aspekty nášho života. Opiera sa o niektoré pomerne zložité a abstraktné myšlienky, pričom používa jednoduché pojmy a postupy. Ak sa chcete dozvedieť, ako sa môžete nabiť pozitívnou energiou a šíriť ju okolo seba, pomôžu vám pri tom cvičenia v tejto knihe. Naučíte sa: - pritiahnuť do svojho života pritiahnuť pozitívnych ľudí - zvýšiť vibrácie lásky, nájsť spriaznenú dušu a naplniť si život láskou - vytvoriť a zabezpečiť blahobyt - byť úspešný v podnikaní a odolať konkurencii - vytvoriť dokonalý priestor na uvoľnenie napätia, obnoviť rovnováhu a doplniť energiou celú svoju bytosť - urobiť hlboký dojem na druhých a zanechať za sebou trochu z vlastnej energie tak, aby si vás zapamätali Z anglického originálu Cosmic Energie, How to harness the invisible power around you to transform your life (Little, Brown Book Group, 2012) preložil Štefan Kočiš.
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tři kroky k nirváně (-90%)


V jihovýchodní Asii vznikaly a zanikaly mocné říše, které po sobě zanechávaly podivuhodné architektonické areály. Monumentální kamenná města byla opouštěna, ztratila se v džungli, upadla v zapomnění. Tři místa jsou výjimečná: Angkor, Pagan, Borobudur. Fotografie, doprovázené krátkým textem, ukazují krásu těchto chrámových areálů i jejich působivé zasazení do krajiny.
Vypredané
0,70 € 7,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Spomienky Exorcistu (-90%)


Jeden z najznámejších exorcistov na svete, taliansky paulista páter Gabriele Amorth rozpráva Marcovi Tosattimu príbeh o svojej životnej ceste, o boji so satanom, ktorý bojuje už 24 rokov. Táto kniha nie je klasickým rozhovorom, ale uchováva si črty rozprávania, ktoré je prepletené nielen spomienkami na najťažšie prípady súženia a posadnutosti spôsobené satanovým vplyvom, ale aj autentickými svedectvami ľudí. Svetovú popularitu dosiahla vďaka nezvyčajnej otvorenosti pátra Amortha, ktorý medzi inými prezrádza tajomstvo, prečo satan tak veľmi nenávidí Jána Pavla II a odhaľuje vlastné postrehy o pôsobení Zlého.
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zásielková služba z vesmíru (-90%)


Kniha voľne nadväzuje na svetový bestseller Objednávame si z vesmíru. Autorka vám v nej ukáže, ako si myšlienkami môžete privolať to, po čom túžite, a naučí vás zbaviť sa pochybností, ktoré obmedzujú a znemožňujú plnenie vašich prianí. Nemusíte mať však obavy, objednať si život snov nie je nijaká drina. Je to jednoduchá a geniálna cesta pre lenivcov, ako si plniť želania, zlepšiť svoj život a naplniť ho radosťou, láskou a šťastím.
Vypredané
0,79 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Místa meditace (-90%)


Chcete vedieť, ako v kľude vykonať potrebu v divočine, keď na vás útočia vlci?Kuriózna kniha, tak trochu vybočujúca z bežnej ezoterickej literatúry. Popisuje, ako sa v rôznych častiach sveta a v rôznych obdobiach vykonávala základná telesná potreba (vrátane stručnej histórie česko-slovenských záchodov). Je odborne faktografická a dostatočne humorná. Analyzuje sa tu aj širšia problematika zaobchádzania s odpadom, takže sa dozviete množstvo zaujímavostí nielen o záchodoch, ale aj o kanáloch, nádobách na odpad a pod. Text dopĺňa bohatý obrazový materiál(ČB), citáty z dobových dokumentov a na záver sarkastická poviedka z pera ruského autora.
Vypredané
0,01 € 0,10 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Myseľ ako liek - Cesta do hlbín ľudskej duše (-90%)


Nakoľko môže myseľ človeka pomôcť pri uzdravení? Určite ste aj sami zistili, že keď ste dobre naladení a keď niečomu úprimne veríte, darí sa vám viac. Vo všetkých smeroch, z fyzickej i duševnej stránky. Áno, veľa vecí závisí od našej mysle, od toho, ako ich vnímame a cítime a čomu veríme. Aj pri najväčších problémoch môže byť sila ducha nápomocná, aby sa duša i telo uzdravili. Hoci v mnohých prípadoch ide o veci racionálne nevysvetliteľné, napriek tomu sa dejú. Autorka knihy Myseľ ako liek sa stretla s mnohými ľuďmi, ktorí boli v ťažkej situácii, možno aj na pokraji smrti, ale vlastnými silami, odvahou a silou vôle dokázali prekonať problémy, ktoré im priniesol život. Nie iba lieky nás dostanú z ťažkostí, musíme si vedieť pomôcť aj sami. Príklady v tejto knihe vám pomôžu odhaliť, že v každom z nás je sila, ktorá funguje aj napriek fyzikálnym zákonom.
Vypredané
1,39 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tao úspechu (-90%)


Ako začať objavovať a žiť život, ktorý nám bol daný? Ako využiť dávne východné učenia na to, aby sme boli úspešnejší? Derek Lin, taoistický majster, prináša praktický a systematický výklad starodávneho a vekmi overeného spirituálneho vzdelávacieho procesu. Tao úspechu nás prevedie piatimi kruhmi života, všeobecne platným modelom tradičnej kultivácie taa, ktorý je dielom starovekých mudrcov. Tvoria ho náš duch, naša myseľ, naše vzťahy, náš svet a náš osud. Na pozadí hlbokomyseľných taoistických príbehov Lin objasňuje jednotlivé kľúčové body transformácie života a spája ich s rušnou súčasnosťou. Pri rozbore každého z nich citlivo a zrozumiteľne vysvetľuje dávne taoistické tajomstvá a poskytuje začiatočníkom aj ľuďom, ktorým taoizmus nie je neznámy, návod, ako zušľachťovať tao a žiť pritom naplno. Derek Lin aplikoval tao na rozličné oblasti života od výroby až po finančný sektor. Bohaté skúsenosti z tejto práce mu umožnili začleniť prastarú múdrosť do súčasného bežného života. Z anglického originálu The Tao of the Success. The Five Ancient Rings of destiny (Jeremy P. Tarcher / Penguin, a member of Penguin Group (USA) Inc., New York 2010) preložila Henrieta Hatalová.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Podivný sen (-90%)


Žijeme mnoho životů? Samozřejmě. Zcela jistě většina lidí prožívá sny. Večer se všichni, unaveni denní aktivitou, vydáváme do říše spánku. Usneme, zmizí svět, který známe a objeví se svět snový. Prožíváme mnoho událostí a na závěr, když je čas, vracíme se zpět, do světa bdělého. Někdy se vracíme neradi, protože sen byl moc krásný. Jindy jsme šťastní, že jsme se vrátili zpět a že vše, co se přihodilo, byl jen zlý sen.A byl to určitě jen sen? To je věčná otázka, na kterou nám nikdy nikdo nemůže s jistotou odpovědět. A co náš bdělý život? Není to jen dlouhý sen, ze kterého se také jednou probudíme? Kým budeme, až tento sen skončí? To je vzrušující otázka, ale odpověď se nikdy nedozvíme. Až budeme snít další život, nebudeme o tom předchozím téměř nic vědět. Jen občas, neznámo proč, budeme vědět něco, co bychom vědět neměli. Nebo budeme mít pocit, že toto se již jednou událo. Ano, jistě, v nějakém snu. Žijeme mnoho životů? Jistě, že ne. To jenom nesmírně mocná čarodějka Iluze vytváří nespočetné sny a nechává věčnou tichou bytost snít. Ta úžasná čarodějka se nedá porazit silou, vždyť je to její síla. Ani se nedá obelstít, vždyť je to její lest. Také se před ní nedá nikam utéci, vždyť vše je jen její mocné kouzlo. Přesto se můžeme osvobodit. Věčná tichá bytost má odvěkou moudrost, kterou Iluze neumí pokořit. Rozpomeneme-li se na tuto naši úžasnou a přitom prostou přirozenost, potom se Iluze a všechna její kouzla stanou jen podivným snem.
Vypredané
0,45 € 4,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jistota (-90%)


Tato kniha seznamuje čtenáře s pátým stupněm systému DEIR, což je ucelený systém metod, jež vedou k harmonii, úspěšnému životu a zdraví. D. Veriščagin se zde dotýká závažného problému: jak se neztratit v proudu života. Je nevyhnutné pochopit zákonitosti, které řídí okolní život, a porozumět tendencím světových proudů. Jakmile se tuto dovednost naučíte, už nebudete zbytečně ztrácet čas a plýtvat silami, abyste zvítězili nad něčím, čemu se beztak nelze vyhnout. Na druhé straně si nebudete vytvářet umělé překážky a svůj osud budete pevně ovládat. Naučíte se rozumět světovým proudům, využívat zákonitosti "náhod", předpovídat budoucnost a měnit uzavřené cesty na volné.
Vypredané
0,05 € 0,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Posolstvo poznania (-90%)


Milý čitateľ, V knihe s názvom ,,Posolstvo poznania“ získaš veľa odpovedí na to , čo sa ti v živote deje. Pochopíš súvislosti a získaš poznanie, ktoré ti pomôže vyriešiť niektoré veci v tvojom živote. Pri čítaní sa dostaneš do farebných krajín všetkých odtieňov, kde si môžeš oddýchnuť, načerpať nové sily, posnívať a spríjemniť voľné chvíľky. Farebné cesty sú písané ako rozprávka, z ktorej vyplýva nejaké ponaučenie. Zároveň môžeš zažiť krásny zážitok a tým viac vnímať farby v bežnom živote a hlavne v prírode. Príbehy nesú v sebe Posolstvo farebných svetov. Rozprávkové príbehy so skrytým ponaučením pre dospelých, podporujú uvoľnenie, oddych či hlbšie pochopenie Tvojho vnútra. Zároveň zlepšujú vizualizáciu, fantáziu, činnosť mozgu, schopnosti koncentrácie, ale poskytujú i hlboké vnútorné uvoľnenie. Cestovanie farebným spektrom je určitá forma meditácie a oddychu, preto môže byť kniha vhodná na liečenie Duše a prostredníctvom príbehov i na vyriešenie problémov všedných dní. Každá cesta je individuálna (čitateľ si sám môže cestu predstavovať podľa seba). Cesty píšem v prvej osobe jednotného čísla – JA. Je to z dôvodu, aby si si ako čitateľ viac mohol uvedomiť a prežiť celú cestu. Každý príbeh môžeš vnímať ako príbeh, ktorý Ti má niečo povedať. Prostredníctvom neho môžeš niečo krásne prežiť a pochopiť. Je to príbeh, kde JA – môže byť osoba, ktorá číta článok, alebo niekto iný, koho si zvolíš. Je to iba na Tebe, milý čitateľ. Začíname cestovať farebnými svetmi. Pred každým vycestovaním si môžeme zvoliť, ktorú krajinu Svetla navštívime. Krajiny nesú v sebe Posolstvo – tepla, zimy, voľnosti, slobody, harmónie, radosti, zamyslenia, zastavenia, energie, či iné. Záleží na tom, ktorú krajinu navštíviš. Okrem farebných ciest, sú tu príbehy, ktoré sú písané formou snívania. To znamená, že v stave snenia, dostávame posolstvo 2 od Posla farebného lúča. I tieto príbehy nesú v sebe odkaz pre nás, to znamená že ku každej farbe sú priradené dva druhy príbehov. Jeden je cesta s Majstrom daného svetla a druhý je cesta s Poslom svetla. Majstri sú chápaní ako hmotné bytosti a Poslovia sú ako Archanjeli, ktorí sú nehmotní a prinášajú nám odkazy, z toho dôvodu prichádzajú čitateľovi v snovom príbehu. Čím pomalšie čítaš, tým viac sa môžeš sústrediť a predstavovať si príbeh a sám si ho doplniť o vlastné vizualizácie. Každý príbeh je najlepšie spojiť s vlastným Ja. Prajem príjemné čítanie a veľa zážitkov na cestách.
Vypredané
1,20 € 12,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Encyklopedie mystiky III (-90%)


Tretia časť encyklopédie zoznamuje čitateľov s vývojom kresťanskej mystiky v 12. až 17. storočí (Byzanc, západná Európa, Porýnie). Zväzok obsahuje taktiež náhľad do problematiky alchýmie a stať o mystických básnikoch.
Vypredané
2,47 € 24,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kto vytvoril Mesiac? (-90%)


Môže byť Mesiac umelý? Môže byť dokonca dutý? Pri prirodzenom vesmírnom telese to zdanlivo neprichádza do úvahy.Čo spôsobuje, že Mesiac sa otáča rýchlosťou rovnou presne jednej stotine rýchlosti, akou sa otáča Zem okolo svojej osi? A prečo je Mesiac presne 400-krát menší než Slnko a presne 400-krát bližšie k Zemi?Prečo sme pri pohľade na každý významný aspekt týkajúci sa Mesiaca zistili ucelenú a dokonalú postupnosť celých čísel a nijaký podobný systém neexistuje pri ktorejkoľvek planétu alebo mesiaci v Slnečnej sústave?Prečo geometrická sústava používaná v dobe kamennej tak dokonale zapadá do vzťahov týkajúcich sa Mesiaca?Sú to naozaj pozoruhodné zistenia. Zachovajte si však otvorenú myseľ a zoznámte sa s presvedčivými argumentmi založenými na vedeckých dôkazoch a nezvratnej logike. Tie úplne zmenia spôsob, akým sa pozeráme na náš svet.Ak by náš Mesiac neexistoval, neexistovali by sme ani my. Experti sa v súčasnosti zhodujú v tom, že vyššie formy života na Zemi sa vyvinuli práve vďaka Mesiacu.Existuje Mesiac naozaj ako dôsledok zrážky počas náhodnej hry s vesmírnymi kolkami, alebo to bolo plánované – a ak áno, kto bol architektom? Závery sú ohromujúce!
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Magické symboly lásky a romantiky (-90%)


Objavte fascinujúci svet romantických symbolov okrem bežne známeho vína, ruží či svetla sviečok, od perál po granátové jablká, od tulipánov po hľuzovky, od vodky po Venušu. Kniha Magické symboly lásky a romantiky skúma históriu ikonografie lásky a prezrádza, ako môžete vo svojom živote využiť mocnú archetypálnu energiu symbolov pri rozvíjaní romantiky, vášne a neutíchajúcej lásky. Z rôznych pozoruhodných zdrojov sa dozviete špeciálne významy symbolov lásky, ako sú jedlá, kvety, vône, drahokamy, tarotové obrazy a farby. Jednoduché inštrukcie vám ukážu, ako použiť tieto symboly a zintenzívniť váš ľúbostný život meditáciou, snívaním a talizmanmi. Tento pútavý sprievodca prináša aj skutočné, aktuálne príbehy o tom, ako ľudia použili symboly lásky pri hľadaní lásky, pri riešení vzťahových problémov či prijímaní ponuky na manželstvo.
Vypredané
0,76 € 7,60 €

dostupné aj ako:


V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.