! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Mágia a okultizmus strana 17 z 25

Cikánská magie a numerologie


Zaujímavosti o prastarých okultných tradíciách Cigánov - Rómov. Rôzne druhy čarovania - pre rôzne účely (prekliatie, privolanie lásky...). Zvláštna pozornosť je venovaná čarovaniu za splnu - a to v jednotlivých mesiacoch roku. Časť o numerológii rozoberá tzv. spoločné vzťahové číslo (od 2 do 12) - niečo, čo nenájdete vo väčšine kníh o numerológii, a potom ročnú vibráciu (1 až 9).
Vypredané
5,89 € 6,20 €

A fénymunkás I-II. - Hozz Fényt A Világba!


Sahvanna Arienta könyve páratlan a nemzetközi könyvpiacon. Ilyen alapossággal és ennyire érthetően még soha nem írt senki erről a valóban létező dologról, miszerint tényleg élnek közöttünk ezek a különleges emberek-lények, átfogó nevükön: Fénymunkások. Mivel az írónő által felvázolt jelenség Magyarországon szinte teljesen általánosnak mondható, miszerint ezek a különleges képességű, alapvetően pozitív rezgéssel rendelkező különleges csodaemberek közöttünk súlyos depresszióban szenvednek, ezért döntöttünk ez a könyv megjelentetése mellett. Véleményünk szerint az írónő két könyvének elolvasása vezethet oda, hogy ráeszmélnek a Fénymunkásaink valódi lényükre, kilépnek a mesterséges fekete világjukból, és elkezdik árasztani a Fényt először csak a kisebb, végül egyre nagyobb közösségekben. Ez napjaink egyik legfontosabb könyve. Bátran forgassátok csak, hiszen Nektek készült, kedves Fénymunkások! Tessék bátran vállalni Magatokat! Tudjátok, hogy Ti akartatok idejönni, a feladatok elől nem szabad elbújni a sötét oldalba, hanem ragyogva végrehajtani őket belsőtökből vett intuitív kreativitással. Ebben a kötetben egybekötve olvashatjátok Sahvanna 2 Fénymunkás könyvét, mely így teljes egységben lehet immáron a segítségetekre Önmagatok megtalálásában!
Vypredané
22,05 € 23,21 €

A lélek útja


"Jó szívvel ajánlom ezt a művet azoknak, akiket izgatnak létünk mélyebb kérdései." Dr. Domján László - Miért kell újra és újra visszatérnünk ide, mi történik velünk életeink között? - Mi dönti el, hol és milyen testben fogunk élni, kik lesznek a családtagjaink? - Tényleg mi alakítjuk a sorsunkat, vagy csak bábuk vagyunk egy sakktáblán? - Miért hagyja Isten, hogy ennyi szenvedés és gonoszság legyen a világon? - Mi a lelki társak titka, létezik-e az örökké tartó szerelem? - Miért követjük el életről-életre ugyanazokat a hibákat? - Mi a megvilágosodás titka, hogyan érhetjük el? Te mit tennél, ha minden, amit szeretsz, ami értelmet ad az életednek - eltűnne? Egy tragikus balesetet követően David Becker nyugodt, boldog élete darabokra hullik. A szerelmét elveszítő, mély depresszióba zuhanó férfi csupán egy megoldást lát maga előtt - az öngyilkosságot. Azonban egy rejtélyes látogató felbukkanása mindent megváltoztat. Egy angyalszerű jelenés, egy ragyogó fénylény siet David segítségére. A férfi lehetőséget kap, hogy bepillantson rég elfeledett múltja árnyai közé, hogy megértse, miért. kellett ekkora csapást elszenvednie, s a fájdalmon keresztül meglássa az Élet örökké vibráló fényét. Hosszú, a történelem évezredeit felölelő utazásra indulnak, az Út-ra, mely a legváltozatosabb helyszíneket, eseményeket és élethelyzeteket eleveníti fel David előtt saját egykori életei drámáit, örömeit, s kínjait. A lélek útja egy szerelemmel, fájdalommal és megbékéléssel teli tanító erejű történet, mely nem csupán okító jellegű, hanem hátteréül és gyógymódjául szolgál egy összetört, haraggal és szenvedéssel teli léleknek. Az Út a legsötétebb perctől a megvilágosodás örökké tartó fényéig vezet...
Vypredané
11,84 € 12,46 €
  • 5 /5

A mindennapi élet mágiája


"A mágia valójában erőt jelent, a képzelet önmagát megvalósító varázserejét". S ha e varázserőt valaki megkérdőjelezné, az írónő az orvostudomány legújabb felismeréseire hivatkozik: "amelyek szerint a legtöbb betegség pszichoszomatikus - idegi - eredetű, és többnyire valamely ... Folytatás ›› betegséget feltételező képzelgéssel, rettegéssel kezdődik". A betegségbe menekülés "teremtő képzeletünk" kóros elburjánzásából adódik. Szepes Mária önfejlesztő gyakorlatai segítenek a kozmosz irányába szárnyat bontani, áttörni a "beszűkült tér-idő káprázat ködfalait". Velük - tapasztalni fogjuk - hatalmas gyógyító erő támad fel bennünk. Ne mellőzzük mindennapjainkban öngyógyító tanácsait sem, mert "lábadozásunk örömét nagyobb aktivitás és fénylő egyensúly formájában nemsokára tapasztalni fogjuk". Mindez összefügg A FÉNY MÁGIÁJÁval, amelyben a hermetikus filozófia titkos tanaival ismerkedhetünk, s általa erőnk (mágiánk) megszilárdul. A(z) A mindennapi élet mágiája (Könyv) szerzője Szepes Mária.
Vypredané
9,17 € 9,65 €

dostupné aj ako:

Atavismy


Tato studie mapuje aktuální stav a metody práce s atavismy v rámci magie západní tradice s důrazem na současné trendy, a přináší též některé nové myšlenky a podněty, které přispívají k hlubšímu porozumění tomuto dosud nepříliš probádanému odvětví magie. Kniha je určena zájemcům o magii i duchovně orientovaným milovníkům zvířat, které zajímá transcendentní rozměr živočišné říše a jeho vztah k člověku. Jedná se o první u nás vydanou soubornou publikaci tohoto druhu.
Vypredané
15,68 € 16,50 €

Magie


Příručka Magie je určena praktikujícím „čarodějům“ a „čarodějnicím“ a nabízí jim informace, rituály, cvičení, zaklínadla a rady, jak do každodenního života začlenit psychickou sebeobranu a ochrannou magii. Tyto obranné techniky chrání člověka proti psychickým útokům, kletbám a dalším formám negativity, jež ohrožují náš domov nebo zdraví. Podle autorky mají všichni lidé jisté psychické schopnosti (jasnovidnost, empatie, intuice…), které mohou využít při obraně proti negativní energii. Čtenář se díky jednoduchým dotazníkům dozví, v čem spočívá jeho silná stránka, naučí se stanovit hranice ostatním lidem, definovat problém na základě varovných příznaků a udržet se fit po fyzické, psychické i spirituální stránce.
Vypredané
12,45 € 13,11 €

Titkos Tanítás II.


A modern tudomány a fejlodéstan alapján áll. Ugyanezt vallja a józan ész és a Titkos Tan is, s ezt az eszmét támogatják az osi legendák és mítoszok is, sot maga a Biblia is, ha tudunk a sorok között olvasni. Látjuk, hogyan fejlodik ki lassan a virág a bimbóból, ez pedig a magból. ... Folytatás ›› De honnan van ez a mag, mely magában foglalja a fizikai átalakulás elore megszabott programját, s azokat a láthatatlan, tehát spirituális eroket, amelyek arra késztetik, hogy lassanként fejtse ki formáját, színét és illatát? Maga a szó, fejlodés önmagát magyarázza. A jelenlegi emberi faj csírájának meg kellett lennie már e fajt megelozo osökben; a mag is, amely a következo nyár virágát rejti magában, az anya-növényben érlelodött meg. A ketto alig különbözik egymástól, de valami különbség mégis van. A mi elefántjaink és gyíkjaink özönvíz elotti osei talán a mamut és a plesiosaurus voltak, - a Védák, a Völuspa és a Genezis Könyve "óriása" miért ne lehettek volna a mi emberi fajunk osei? Míg ténylegesen abszurdum azt hinni, hogy a "fajok átalakulása" az evolucionisták legmaterialisztikusabb elképzelései szerint ment végbe, igen természetes viszont az a gondolat, hogy minden faj, kezdve a puhányoktól fel egészen a majom-emberig, a saját elsodleges megkülönböztetett formájából alakult ki. A(z) Titkos Tanítás III. (Könyv) szerzője Helena Petrovna Blavatsky.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Velká kniha magie a čarování


Největší encyklopedie magie, kouzel a čarování. Černá i bílá magie od počátku historie do současnosti, magické obřady, čarovné formule a slova, literatura (kouzelné, či čarodějné knihy různých národů a kultů), nejrůznější kouzla a woodoo všech dob i kontinentů, slavní čarodějové minulosti i současnosti, ohromné množství čb obrázků, tabulek, symbolů, návodů, diagramů a anagramů.
Vypredané
22,29 € 23,46 €
  • 4,7 /5

Čary a veštby


Čary a veštby spolu s magickými prostriedkami a formami ľudovej liečby boli vţdy významnou zloţkou duchovného sveta našich predkov a prirodzenou súčasťou dedičstva slovenskej ľudovej kultúry. Autorka predstavuje mágiu v rodinnom zvykosloví, vo výročných obyčajach, v ľudovom liečení, mágiu v sluţbách ľúbosti a erotiky či mágiu čísel a času. Krok za krokom pribliţuje miesto mágie v ţivote človeka uplynulých storočí a zamýšľa sa aj nad jej presahmi do dneška.
Vypredané
26,03 € 27,40 €

Lacná kniha Magické obrození (-90%)


První svazek tří trilogií zabývajících se analýzou okultních tradic, které oživili adepti jako Crowley. Je zde pojednána ve vztahu ke svým starobylým zdrojům a porovnána s vývojovými etapami současného okultismu, které pomalu vyvíjejí novou gnózi, aby nahradily směšné a sterilní pověry, vzniklé z letitého nepochopení starých nauk. Magické obrození je cenným příspěvkem k okultní tradici a zásadním spisem, který je ve svém speciálním oboru pokládán za klasickou pramennou literaturu.
Vypredané
1,49 € 14,85 €

dostupné aj ako:

Zlí duchové a exorcismy


V každé době člověk vnímá nedostatečnost lidských věcí, a proto potřebuje Boha. Avšak v okamžiku, kdy se od Boha odvrátí, je přitahován pověrou, spiritismem, esoterikou, satanskými sektami a vším tím, co obecně nazýváme okultismem. S přesností téměř matematickou v dějinách vždy s úpadkem víry narůstá pověra. Zdá se, že právě profánní svět, je-li zbaven opěrných bodů, tíhne k magii, k okultismu a k nejrůznějším formám religiozity, nebo dokonce přímo k ďáblu samému. Gabriele Amorth (nar. 1925) je italský kněz a emeritní římský exorcista. Po vystudování práv vstoupil do Společnosti svatého Pavla a v roce 1954 byl vysvěcen na kněze. Je čestným prezidentem Mezinárodní asociace exorcistů a členem Mezinárodní papežské mariánské akademie. V Karmelitánském nakladatelství vyšly jeho knihy: Exorcista vypráví (2000), Otec Pio (2005), Exorcisté a psychiatři (2006), Mariánské inspirace (2008), Vítězit Boží mocí (2012).
Vypredané
3,08 € 3,24 €

Magie a mystika


První české vydání zásadní knihy dokumentující vývoj magických a mystických učení od dob babylonských až po současnost (kniha vyšla v roce 1929). Dílo neuvěřitelné už jen svým rozsahem! Kurt Aram (vlastním jménem Hans Fischer) byl německý novinář a spisovatel, který bývá spolu s Gustavem Meyrinkem a Augustem Strindbergem řazen mezi tři magické básníky a vykladače.
Vypredané
33,92 € 35,70 €

Nejsvětější trinosofie


Nejsvětější trinosofie, bohatě ilustrovaný rukopis z konce 18. století, je jednou z nejkrásnějších knih hermetické tradice. Autorství tohoto francouzského anonymního rukopisu je dodnes předmětem dohadů a hypotéz. René Alleau, jehož obsáhlá studie tvoří úvod prvního českého vydání, dokazuje, že autorem knihy byl tajemný hrabě de Saint Germain. Text knihy, rozdělený do dvanácti kapitol v souladu se znameními zvěrokruhu, rozvíjí jedinečný duchovní příběh, působivou alegorii iniciace, cesty, odhalující tajemství zednářské legendy stejně jako taje alchymie a průběh Velkého Díla. Obrazový doprovod knihy tvoří původní celostránková vyobrazení spolu se záhlavími a koncovými vinětami jednotlivých kapitol a závěrečnými enigmatickými signaturami a nákresy tajných značek a šifer. Nejsvětější trinosofie vychází česky v překladu Ivo Purše, studii René Alleaua přeložila Anna Hánová.
Vypredané
9,82 € 10,34 €

O andělech mezi námi


Andělé k nám často přicházejí v přestrojení... Kdo z nás by nechtěl potkat svého anděla? Kdo by se nechtěl v životě spolehnout jen na toho svého anděla strážného? Vždyť každý z nás by si jistě vybavil alespoň jednu situaci, kdy by za svého anděla dal všechno na světě. A nejde jen o nás. Jde o naše blízké, kterým někdy přes veškerou snahu neumíme poskytnout tu pravou pomoc. Naštěstí jako by tu bylo ještě něco; něco dobrého, co se nachází mimo naše schopnosti i moc. Tato kniha obsahuje 101 překrásných a dojemných příběhů. Některé až nahánějí strach, jiné budí údiv a většina z nich se odehrává na zcela běžných místech, uprostřed reálného života. Setkání s anděly mohou mít různé podoby, jako ostatně i andělé samotní. Tyto malé velké zázraky, které mohou potkat každého z nás a které si často ani neuvědomujeme, přinášejí především poznání a naději. Dávejte proto na svého anděla pozor, aby si nezlomil křídla...
Vypredané
15,58 € 16,40 €

Így szólott Salamon


"Azért jöttem, hogy segítsek emlékezni arra, aki vagy... Arra a nagyszerűségre, aki vagy... A nagyszerűségre, amely benne van minden emberi életformában... És a tiszteletre, amely mindenkinek kijár. Amint ezt teljes mértékben felismered, a mennyország a tiéd." (Salamon) Miért érdeklődnek korunk vezető orvosai, kvantumfizikusai és kutatói világszerte az iránt a látszólag véletlen találkozás iránt, amelyben dr. Eric Pearlnek volt része egyik páciensével? Mi volt az ebben a találkozásban, amitől Eric pályája radikálisan felívelt, de végső soron hatással van milliók életére... és nagy valószínűséggel mélységes befolyással lesz a tiédre is? Mi ez a jelenség? Kapcsolatteremtő Gyógyítás című nemzetközi sikerkönyvében dr. Eric Pearl megtanította olvasóit, hogyan férhetnek hozzá az energia, fény és információ átfogó spektrumához, amely korábban mindenki számára elérhetetlen volt. Így lehetővé tette, hogy teljes mértékben meghaladjuk az energiagyógyítás "technikáit", és drámai, gyakran azonnali, életre szóló gyógyulásokat és változásokat érjünk el. Az első könyv megjelenése óta az olvasók világszerte a folytatást várják, de Eric úgy vélte, ennek akkor jön el az ideje, ha lesz valami új mondanivalója. Most dr. Pearl elérkezettnek látta az időt, hogy Frederick Ponzlov közreműködésével újabb könyvet írjon, amelyet olvasva rákényszerülhetsz, hogy mindent újragondolj, amit eddig a gyógyításról, a tudatosságról és négydimenziós, földi létezésünkről olvastál és tudni véltél. Salamon vezetésével elsőkézből ismerheted meg azokat a gondolatokat, amelyek a Kapcsolatteremtő Gyógyítás kialakulását kísérték - a meglátásokat, amelyek forradalmasították a gyógyítást, és kezünkbe adták a kulcsot a mindannyiunk életében jelenlévő mérhetetlen erőhöz és hatalomhoz. Halljuk hát Salamont!
Vypredané
12,02 € 12,65 €

Strážci prastarých vědomostí


Marielu Lörlerová jako léčitelka, spisovatelka a umělkyně chápe své poslání jako povzbuzování k životu naplněnému krásou a zázraky. Její poselství překonávají vžité normy a ukazují praktickou cestu, jednoduchost, originalitu a schopnost vnímat přítomnost. Putování za přírodními národy a přátelství se šamany v ní probudilo vizi „duhového člověka“ – jedince, který se už nevymyká z nekonečného kolotoče stvoření a hájí svůj majetek, nýbrž objevuje vlastní celistvost a jednotu, žije v souladu s nimi a ctí je v každém živém tvorovi. Od šamanů, kteří pro nás uchovali více než 45 000 let staré znalosti o rovnováze veškerého života, se můžeme leccos naučit. Nabízejí nám celostní pohled, jenž je nám v dnešní epoše specializace a racionalizace nepřístupný, a probouzejí naše instinkty a intuitivní síly, jichž jsme se násilně zbavili. Autorka ukazuje cestu, jak můžeme znovu objevit pevnou půdu pod nohama a nevyčerpatelnou sílu vesmíru, kterou v sobě nosíme.
Vypredané
10,05 € 10,58 €

Anjelské tajomstvá


Anjelské tajomstvá je skvelý, svieži a magický sprievodca komunikácie s anjelmi. V tejto pútavej knihe sa dozviete, ako s pomocou strážnych anjelov vniesť do svojho života lásku, šťastie a hojnosť. Popredná britská odborníčka Jacky Newcomb ponúka tvorivé nápady, ako sa viac priblížiť k svojmu strážnemu anjelovi, ako aj rady a tipy na prácu s anjelmi. Publikácia prináša inšpiratívne príbehy o stretnutiach s anjelmi a prípadoch, keď anjeli zasiahli do života. Naučí vás meditácie a obrady, ktoré vám umožnia kontakt s anjelskými ríšami. Oboznámite sa tiež anjelskými afirmáciami, ktoré vám pomôžu pri splnení vašich zámerov.
Vypredané
12,30 € 12,95 €

Kísértetárnyék


Szellemek, átkok, boszorkányok, kísértetek, lidércek, halottlátók, hazajáró lelkek, bájital, szellemidézés, szemmelverés, idejétmúlt, mégis izgalmas, borzongató témák követik egymást Farkas Ottó könyvében. Könyves Kálmán a 12. század elején törvénybe iktatta, hogy „a vérszívó boszorkányokról pedig, mivel ilyenek nincsenek, semmiféle vizsgálatot ne tartsanak”. Felvilágosult királyunk csupán a boszorkányok egyik kategóriájának létét tagadta. Nem csoda hát, ha még a 18. században is zajlottak boszorkányperek, míg azokat Mária Terézia be nem tiltotta. Ezzel azonban a boszorkányságok nem értek véget, a bűbájosság, a rontás még két évszázadon keresztül a népélet része maradt, s foszlányaiban még napjainkban is fellelhető. Farkas Ottó rövid idő alatt második könyvével jelentkezik. A Medvesalja és környéke mondavilágának bemutatását követően most Gömör–Nógrád még élő vagy már csak a szerző felvételein őrzött hiedelemvilágába enged betekintést adatközlők történetei által. Néprajzkutatók is haszonnal forgathatják, de izgalmas olvasmányul szolgálhat az ősök múltja iránt érdeklődőkön túl a szellemi kalandra vágyóknak is.
Vypredané
9,17 € 9,65 €

Lacná kniha Kísértetárnyék (-90%)


Szellemek, átkok, boszorkányok, kísértetek, lidércek, halottlátók, hazajáró lelkek, bájital, szellemidézés, szemmelverés, idejétmúlt, mégis izgalmas, borzongató témák követik egymást Farkas Ottó könyvében. Könyves Kálmán a 12. század elején törvénybe iktatta, hogy „a vérszívó boszorkányokról pedig, mivel ilyenek nincsenek, semmiféle vizsgálatot ne tartsanak”. Felvilágosult királyunk csupán a boszorkányok egyik kategóriájának létét tagadta. Nem csoda hát, ha még a 18. században is zajlottak boszorkányperek, míg azokat Mária Terézia be nem tiltotta. Ezzel azonban a boszorkányságok nem értek véget, a bűbájosság, a rontás még két évszázadon keresztül a népélet része maradt, s foszlányaiban még napjainkban is fellelhető. Farkas Ottó rövid idő alatt második könyvével jelentkezik. A Medvesalja és környéke mondavilágának bemutatását követően most Gömör–Nógrád még élő vagy már csak a szerző felvételein őrzött hiedelemvilágába enged betekintést adatközlők történetei által. Néprajzkutatók is haszonnal forgathatják, de izgalmas olvasmányul szolgálhat az ősök múltja iránt érdeklődőkön túl a szellemi kalandra vágyóknak is.
Vypredané
0,97 € 9,65 €

dostupné aj ako:


Kategória literatúry Mágia a okultizmus nás zavádza do tajuplného sveta mystiky, tajomstiev a duchovných praktík. Táto fascinujúca oblasť sa zaoberá štúdiom a pochopením rôznych ezoterických a okultných prvkov, ktoré nám otvárajú dvere k nevysvetliteľným javom a nadprirodzeným silám.

V literatúre tejto kategórie objavíme rôzne aspekty mágie a okultizmu, vrátane rituálov, kúziel, čarovania, astrálnej projekcie, alchýmie a iných tajomných praktík. Budeme mať možnosť spoznať históriu a vývoj mágie a okultizmu, ako aj ich vplyv na rôzne kultúry a náboženské tradície.

Prehĺbime svoje pochopenie ezoterických princípov, ktoré nám umožnia vnímať svet okolo nás inými očami. Literatúra nám poskytne náhľad do učení starovekých mudrcov, tajomných spisov a mystických tradícií, ktoré sa prenášajú z generácie na generáciu.

Pri čítaní tejto literatúry sa obohatíme o poznanie duchovných praktík, ktoré môžu poslúžiť na duchovný rast, sebapoznanie a dôkladnejšie porozumenie vnútornému svetu. Dôležité je mať rešpekt a otvorenú myseľ k poznávaniu rôznych prístupov a perspektív, ktoré nám mágia a okultizmus ponúkajú.

Kategória literatúry Mágia a okultizmus je vhodná pre tých, ktorí túžia objavovať tajomstvá vesmíru a nezistené možnosti ľudského ducha.