! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Mágia a okultizmus strana 25 z 25

Lacná kniha Keltská magie rostlin (-90%)


Praktický návod na výrobu a použitie rastlinných zmesí pri rituáloch a pre magické aj liečebné účely, založený na druidskej tradícii. Prastaré obrady a tradície druidov vždy využívali jemnú alchýmiu, s pomocou ktorej menili rastlinné esencie na mocné zmesi, ktoré sa používali pri magických rituáloch. Nájdete tu všetky potrebné inštrukcie. Infirmácie autor aplikuje na keltský rituál sexu.
Vypredané
1,78 € 17,77 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dějiny české mystiky 3 (-90%)


Třetí část Dějin české mystiky uzavírá v našich dějinách ojedinělou knižní řadu a zároveň se vrací ke kořenům novodobé české mystiky a uvádí její počátky v širším společenském a duchovním dobovém kontextu. Autor podává příběhy protagonistů svého vyprávění se zjevnými sympatiemi, ovšem se snahou o možná až nemilosrdnou objektivitu. Na rozdíl od mnoha předchozích, většinou jednostranně pojatých knih, tak přináší nové podněty a nezvykle synoptický úhel pohledu pro všechny zájemce o mystiku a další zmiňované obory, stejně jako pro badatele a odborníky. Zároveň přináší dílo, které je nezbytným doplňkem studia čtenářů dvou předchozích částí.
Vypredané
1,55 € 15,46 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Máte to v hlavě aneb magie mysli (-90%)


"Tahle knížka vám poradí, co dělat, abyste v životě našli to, co hledáte, a to i v tom případě, že zatím ještě vůbec netušíte, co by to mělo být," slibuje novodobá čarodějka Ivana Tischlerová hned na úvod a věřte nebo ne, vypadá to, že bude mít pravdu. Už i věda totiž začíná připouštět fakt, že naše mysl ovlivňuje okolní realitu víc, než si zatím dokážeme představit. Zjednodušeně řečeno, náš úspěch v praktickém životě je přímo závislý na stavu naší mysli. A pokud se nám podaří ten úžasný stroj na štěstí, který máme zabudovaný v hlavě, nastartovat, už ho nikdy nic nezastaví. Pomůže vám zbavit se nemocí (nebo alespoň nestonat tak často), najít vnitřní klid a rovnováhu, vyrazit rovnou cestou ke splnění svých snů. V knize se dočtete o nezbytné teorii čili jak, co a proč funguje, ale samozřejmě si zkusíte i "kouzlení" v praxi. Naučíte se rozvinout smysly, intuici, představivost a další vlastnosti, které obvykle považujeme za "nadpřirozené", a naplno využít vlastního skrytého potenciálu. "Myslím si, že studium magie nemusí být jen velkou vědou zasvěcenou zamračeným mágům s vážným výrazem, kterým by asi popraskal obličej, kdyby se trochu usmáli...
Vypredané
0,47 € 4,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Magický svět


Autorovo nejslavnější, dnes již klasické dílo rekonstruuje "magický věk" jako moment vývoje dějin ducha — tj. údobí, kdy jsou hranice mezi člověkem a přírodou, mezi subjektem a objektem dosud nezřetelné a z této nejistoty vzniká drama "krize přítomnosti". Magie představuje soubor technik, jak člověka z této krize vyvést a upevnit jeho pocit existence. De Martino na základě různých etnografických zjištění stanovuje hlavní momenty tohoto dramatu. Na rozdíl od iracionalistického hlediska, které nepřihlíží k historické povaze magie a činí z ní metafyzickou zkušenost, a na rozdíl od racionalistického pojetí, které ji vyškrtává z dějin, de Martino ukazuje, jak je tento problém sám historickým produktem, jehož zrod spadá právě do magického věku.
Vypredané
1,04 € 20,85 €

dostupné aj ako:

Tükörmágia


A tükör erejének alkalmazása: jóslás, gyógyítás, varázslás és egyéb praktikák Ősidők óta ismert, hogy a tükrök titokzatos erők birtokosai. A tükröket koncentrációhoz, meditációhoz, tisztánlátáshoz valamint gyógyításra, és mások befolyásolására használták. E könyv a tükrök kifürkészhetetlen erőinek titkait, illetve a tükörmágia gyakorlati alkalmazását mutatja be. Jóstükrök A mágikus tükör A gondolatok összpontosítása a tükör segítségével A tükrök gyógyító ereje A tükörvilág A szerencse mágnesei A tükör betegségekkel szembeni ereje Tükörvarázslás A királyok talizmánjai.
U dodávateľa
7,66 € 8,06 €

Encyklopedie vúdú


Více než 900 hesel a téměř 400 stran činí z této encyklopedie nepostradatelný zdroj informací pro každého zájemce o haitské náboženství a magii i o haitskou kulturu jako takovou. Abecedně seřazená hesla obsahují přehled více i méně známých duchů a božstev, popisy obřadů a rituálů, ale také důležitých historických pojmů a událostí a osobností spojených s vývojem vúdú. Encyklopedie je zaměřená především na haitské vúdú. Okrajově se zabývá také africkým vodun, mississippským voodoo nebo formou americké lidové magie známou jako húdú. Stručně se dotýká i souvisejících témat, jako jsou další náboženství africké diaspory, obchod s otroky nebo dějiny Haiti.
U dodávateľa
25,87 € 27,23 €

Bíla magie - zasvěcení


U dodávateľa
12,45 € 13,10 €

Zasvěcení


Vypredané
12,90 € 13,58 €

Ľúbostné čary


Zbierka nasledovných receptov z oblasti ľudovej mágie je len dôkazom toho, čo všetko obnáša jeden z najsilnejších ľudských citov - láska. Bolo by mylné domnievať sa, že cieľom ľúbostných čarov je len získanie si lásky určitej osoby, no nielen prebude nie citov ako takých je predmetom ľúbostnej mágie. V neposlednom rade je to i dosiahnutie istých psycho-fyzických efektov, ktoré na prvý pohľad s láskou toho veľa spoločného nemajú. Opak je však pravdou. Širokospektrálnosť ľúbostnej mágie svedčí viac -menej o úskaliach lásky; svedčí o neustálej túžbe človeka po harmónii vo vzťahu s milovanou osobou a napokon svedčí aj o akejsi naivnej, no nie zavrhnutia hodnej romantike, pričom recepty poskytujúce návod na prebudenie citov či vášne u človeka opač ného pohlavia nemusia byť - ako to už raz bolo povedané - primárnou zložkou tejto mágie. Stanislav Banházi
Vypredané
3,44 € 3,62 €

Kategória literatúry Mágia a okultizmus nás zavádza do tajuplného sveta mystiky, tajomstiev a duchovných praktík. Táto fascinujúca oblasť sa zaoberá štúdiom a pochopením rôznych ezoterických a okultných prvkov, ktoré nám otvárajú dvere k nevysvetliteľným javom a nadprirodzeným silám.

V literatúre tejto kategórie objavíme rôzne aspekty mágie a okultizmu, vrátane rituálov, kúziel, čarovania, astrálnej projekcie, alchýmie a iných tajomných praktík. Budeme mať možnosť spoznať históriu a vývoj mágie a okultizmu, ako aj ich vplyv na rôzne kultúry a náboženské tradície.

Prehĺbime svoje pochopenie ezoterických princípov, ktoré nám umožnia vnímať svet okolo nás inými očami. Literatúra nám poskytne náhľad do učení starovekých mudrcov, tajomných spisov a mystických tradícií, ktoré sa prenášajú z generácie na generáciu.

Pri čítaní tejto literatúry sa obohatíme o poznanie duchovných praktík, ktoré môžu poslúžiť na duchovný rast, sebapoznanie a dôkladnejšie porozumenie vnútornému svetu. Dôležité je mať rešpekt a otvorenú myseľ k poznávaniu rôznych prístupov a perspektív, ktoré nám mágia a okultizmus ponúkajú.

Kategória literatúry Mágia a okultizmus je vhodná pre tých, ktorí túžia objavovať tajomstvá vesmíru a nezistené možnosti ľudského ducha.