Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


A végső valóság - Tizedik, jubileumi kiadás


A végső valóság talán az első olyan mű, amely áthidalja a materialista, az idealista és az ezoterikus világnézet közötti szakadékot. Tudományos eredményeink, képességeink és élményeink felülvizsgálata után tarthatatlanná válik az az elképzelés, miszerint gondolatainkat az agy hozza létre, és tarthatatlanná válnak az evolúció kezdeteiről alkotott feltételezések is. A halál utáni, valamint a születés előtti élet lehetősége már nem hit kérdése, hanem fizikai törvényszerűség. Megdöbbentően új világkép ez, amely a léttel kapcsolatos kérdéseink többségére választ adhat.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

A szeretet iskolája - Ősi tanítások az emberi kapcsolatokról


E kötet a világhírű spirituális alapmű, A négy egyezség folytatása. A toltékok ősi bölcsességének mélyére vezető út következő állomása, amelyből megismerhetjük a szeretet természetét és ajándékait. A toltékok mitoténak hívják a bolygó álmát, amit az összes ember egyéni álma hoz létre, s amely felnőtté válásunk során lassan, de biztosan beépül személyiségünkbe, míg végül mindent ezen az álmon keresztül látunk és értelmezünk, beleértve önmagukat és kapcsolatainkat is. A szeretet iskolája az emberiség közös "álmait" uraló hiedelmekről lebbenti fel a leplet. Azokról a félelmekből táplálkozó feltételezésekről, melyek aláássák a bennünk élő eredeti szeretetet, és törvényszerűen kapcsolati problémákhoz vezetnek. Don Miguel Ruiz magával ragadó történeteit olvasva olyan tudás tárul fel előttünk, mely lehetővé teszi, hogy begyógyíthassuk lelki sebeinket, és visszakaphassuk velünk született jogunkat a boldogságra. LÉNYÜNK VALÓDI TERMÉSZETE A SZERETET, S HA EZT FELFEDEZZÜK, MINDEN MÁS MEGVILÁGÍTÁSBA KERÜL. EMBERI JÁTSZMÁINK ÉRTELMETLENNÉ VÁLNAK, S A VILÁG, AMIBEN ÉLÜNK, EGY CSAPÁSRA MEGVÁLTOZIK. Miguel Ruiz az ezoterikus világirodalom mindenki által ismert alakja. Művei kiemelkedő jelentőségűek, hiszen nemcsak az ősi mexikói sámán kultúra bölcsességeit közvetítik számunkra, de nagy kortársaihoz hasonlóan - mint Paulo Coelho, James Redfield és Dan Millman -, történetein keresztül az emberiség egyetemes kérdéseire is válaszolnak milliókat megérintő egyedi hangjukkal.
Vypredané
13,76 € 14,48 €

dostupné aj ako:

HEAL - A gyógyító benned él


Egy lenyűgöző tudományos és spirituális olvasmányt tartasz a kezedben, mely azáltal, hogy feltárja az emberi test öngyógyító képességének titkait, örökre megváltoztatja a gyógyulásról alkotott elképzeléseidet! Egy-egy orvosi diagnózis hallatán sokan annyira megrémülünk, hogy automatikusan kiengedjük kezünkből az egészségünk és jó közérzetünk feletti irányítást. Megfeledkezünk róla, pedig pont ezekben a helyzetekben lenne a legnagyobb szükségünk rá, hogy tudatában legyünk testünk öngyógyító képességének, s annak, hogy mindenkori gondolataink, érzelmeink jelentős mértékben befolyásolják azt, hogyan épülhetünk fel a betegségeinkből és a sérüléseinkből. Ahogy a Heal című úttörőnek számító dokumentumfilm, Kelly Noonan Gores könyve is izgalmas, ám annál mélyebb utazásra invitálja olvasóját. Csodás gyógyulásokról olvashatunk, miközben olyan neves szakértők osztják meg velünk a legfrissebb tudományos kutatási eredményeket, és tapasztalataikat, mint Anthony William, Dr. Joe Dispenza, Marianne Williamson, Bruce Lipton, Deepak Chopra, Bernie Siegel. Teszik mindezt azzal az eltökélt szándékkal, hogy reményt és alternatívát nyújtsanak mindazok számára, akik krónikus betegségeikből szeretnének mihamarabb felgyógyulni. Bár a gyógyulás egy nagyon bonyolult és rendkívül egyéni folyamat, spontán módon, akár egyik pillanatról a másikra is megtörténhet. A betegségek érzelmi gyökereinek azonosításával felébreszthetjük a test öngyógyító képességeit. A Heal - A gyógyító benned él bebizonyítja, hogy a tudomány és a spiritualitás nem választhatók el egymástól, és arra sarkall mindenkit, hogy KEZDJÜK EL TUDATOSAN HASZNÁLNI A BENNÜNK REJLŐ TITOKZATOS GYÓGYÍTÓ ERŐT! KELLY NOONAN GORES a szórakoztatóiparban dolgozott húsz évig, majd 2012-ben váltott. Írni kezdett, és producerként és rendezőként megalapította független médiaprodukciós vállalatát, az Elevative Entertainmentet azzal a szándékkal, hogy olyan tudatosságnövelő tartalmakat gyártson, melyek inspirálják, és értékes tudással vértezik fel az embereket. A Healt legnagyobb szenvedélyének, és élete fő művének tekinti.
Vypredané
16,82 € 17,71 €

dostupné aj ako:

AURY a jak jim rozumět


Vynikající autorka ezoterních děl učí čtenáře porozumět auře neboli energetickému poli kolem všech živých organismů. Její barevná vibrace odráží životní podstatu a charakter člověka. Aura každého člověka je jedinečná, odhaluje jeho zdravotní stav, emoce a také spiritualitu. Přesně totiž odráží myšlenky i pocity a také životní styl. Naučte se ji vidět!
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Változtasd meg gondolataidat pozitív megerősítésekkel


Ha azt veszed észre, hogy magadban beszélsz, nem azt jelenti, hogy őrült vagy! Ha jobban odafigyelünk, észrevehetjük, hogy valójában mást se csinálunk. Feladatokat, listákat tervezünk, megjegyzéseket teszünk, kérdésekkel bombázzuk magunkat, véleményt nyilvánítunk. De vajon használhatjuk ezt a párbeszédet a saját fejlődésünk és sikerünk érdekében? Születésünktől fogva hatások érnek minket, amik programszerű viselkedési formákat váltanak ki belőlünk. Anélkül hogy tudatában lennénk, szinte folyamatos párbeszédet folytatunk önmagunkkal. Sokszor azonban negatív, terméketlen és káros, amit mondunk, ráadásul megakadályozza, hogy kiteljesedett és boldog életet éljünk. Dr. Shad Helmsetter világsikerű könyvében bemutatja a belső dialógusok öt szintjét (a negatív elfogadás, a felismerés és változás szükséglete, a változtatás melletti döntéshozatal, a jobb önmagad megteremtése és az egyetemes megerősítés szintjeit), amelyeket elsajátítva tudatos, pozitív belső párbeszéded segítségével visszanyerheted életed feletti uralmadat. Fejezd be annak ismételgetését, hogy neked ez vagy az nem megy, és válts egy erőteljes életigenlésre azzal, hogy megtanulod, mit mondhatnál magadnak. Tanuld meg visszafordítani a negatív belső dialógusod hatásait, és elsajátítani egy pozitívabb, optimistább életszemléletet. Te vagy a mindenség! A gondolataid, az életed, álmaid beteljesülése is te vagy. Mindaz vagy, ami lenni szeretnél. Határtalan vagy, akár a világmindenség. Dr. Shad Helmstetter a belső párbeszéd pozitív programozásának úttörője. Több mint húsz könyvet írt, amiket hetven országban publikáltak. Harmincéves kutatómunkája alatt több ezer rádió- és tv-megjelenés mellett megalapította a The Self-Talk Institute és a The Life Coach Institute intézményt, melyekben magánszemélyeket, coachokat, csoportokat és cégeket oktatnak technikájának elsajátítására.
Vypredané
13,76 € 14,48 €

dostupné aj ako:

Akasa-krónika


Az univerzum él - és emlékezik. Az univerzum Akasa-krónika néven ismert energetikai archívuma minden lélekre vonatkozóan tárol információkat, melyeket felfedve szeretetteljes vezetésben részesülhetünk. A lélek feljegyzéseinek és útinaplójának megtekintése valaha a spirituális mesterek privilégiuma volt, ma azonban bárki által lehívható és használható az itt összegyűlt információ. Hogyan férhetsz hozzá az univerzum tudástárához? A könyv, melyet kezedben tartasz minden eszközt a rendelkezésedre bocsát ahhoz, hogy megtanuld érzékelni és értelmezni az Akasa-krónika energetikai feljegyzéseit. A gyógyító Linda Howe kidolgozott egy megbízható eljárást, amellyel hozzáférhetünk ehhez az információtárhoz; ez az Ösvény Imádság Módszer. Ez az átfogó útmutató segít magabiztosan olvasnod a saját Krónikádat vagy másokét, és ösztönzést találnod a saját spirituális utad megtételéhez. A könyvből választ kapsz az alábbi kérdésekre: - Hogyan léphetsz be az Akasa-krónikába? - Mire figyeljünk az Akasa-olvasás során? - Milyen szabályokat kell betartanunk? - Milyen típusú kérdéseket érdemes feltennünk? Hogyan használjuk az Akasából származó információkat? Az Akasa-krónika - Hogyan érzékeld és használd az univerzum tudástárát? neked is átadja a tudást, amit felhasználva kapcsolatba kerülhetsz a végtelen öröm, a belső béke és az elégedettség ezen isteni forrásával.
Vypredané
13,76 € 14,48 €

dostupné aj ako:

Cigány kártya


Vypredané
7,20 € 7,58 €
  • 5 /5

Időutazásom története


Egy átlagos háromnapos túrának indul az egész Budai hegyek vadregényes vidékén. Csak én és a természet végtelen nyugalma, csak én és a lombokon átsütő napfény, erdőillat, a madarak csicsergése és a bakancsom alá kerülő gallyak halk pattogása. A második otthonom. Valamint a Bátori barlang, az egykori Pálos beavató hely, ám mint később kiderül, az élet egy sokkal nagyobb kirándulást tartogat a számomra...
Vypredané
16,52 € 17,39 €

Az élet megoldó képlete


Az életnek van megoldó képlete. Sőt, te sem vagy kivétel, a te életednek is van megoldó képlete. Nem is bonyolult, ha tudsz összeadni, akkor a születési dátumodból ki tudod számolni. Én szívesen megosztanám veled az összes ismeretet itt, a hátsó borítón és akkor nem kellene se megvenned a kötetet, se hosszú órákat olvasással töltened. Tényleg így van! Ha megfordítod a könyvet, a képlet ott van a cím alatt. De sajnos ennél több információra lesz szükséged. A szerencse az, hogy akár ismered az életed megoldó képletét, akár nem, akár használod, akár nem, ez létezik, és benne van az életed megoldása. Tehát nem kell most azonnal foglalkoznod ezzel a kérdéssel, ráérsz később is, amikor már végleg nem találsz válaszokat és teljesen tanácstalanná váltál. Az élet megoldó képlete valójában egy energetikai rendszer, amely nagyon erős támogatást nyújt abban, hogy könnyebben boldogulj. Ha jól használod, segíthet az élet bármely területén, legyen az egészségügyi probléma, üzleti elakadás, a párkapcsolat hiánya vagy nehhéz élethelyzet.
Vypredané
12,23 € 12,87 €

Az öt egyezség


Képzeld el, hogy teljesen új módon élsz - egy olyan életet, ahol teljesen szabad vagy, azért, hogy az légy, aki valójában vagy. Többé nem aszerint vezeted az életed, hogy mások mit gondolhatnak rólad. A Négy egyezség egyszerű, de annál mélyrehatóbb üzenete millióknak tanította meg, hogyan léphetünk ki tudatalattink szenvedést okozó egyezségeiből. Az ötödik egyezség egyfajta folytatás, amit a szerző fiával, Jose Ruizzal közösen írt. Képesek vagyunk emlékezni arra, kik voltunk, amikor erre a világra érkeztünk? Miguel és Jose Ruiz által most bizonyítást nyer, hogy miután felszabadítjuk magunkat önként vállalt megállapodásaink súlya alól, a valóság mélyebb megismerésének lehetősége nyílik meg előttünk. Ez a könyv elvezet minket életünk transzformációjának utolsó fázisáig; a pontig, ahol rátalálhatunk eredendő önmagunkra, és visszatérhetünk ahhoz, akik születésünk pillanatában voltunk. Tedd az öt egyezséget az életmódoddá, és hamarosan saját mennyországod álmában fogsz élni: oLegyenek tisztaszándékúak a szavaid oSemmit ne vegyél személyeskedésnek oNe feltételezz semmit oMindig tedd meg a tőled telhető legjobbat oLégy szkeptikus, de tanulj meg meghallgatni másokat Miguel Ruiz megkerülhetetlen alakja az ezoterikus világirodalomnak. Művei kiemelkedő jelentőségűek, hiszen az ősi mexikói sámán kultúra tanításait és bölcsességeit közvetítik számunkra.
Vypredané
13,76 € 14,48 €

dostupné aj ako:

Rozhovor s andělem


Fascinující rozhovor se dvěma z nejznámějších andělských bytostí, Gabrielem a Michaelem, odhaluje skutečnou úlohu andělů a přináší odpověď na mnoho otázek: Jaké je to být andělem? Pomáhají andělé všem bez rozdílu? Mohou se inkarnovat jako lidské bytosti? Existuje Bůh? Pracují andělé pro církev? Jak, kdy a proč jsme se oddělili od Jednoty? Existuje mnoho představ a nedorozumění ohledně toho, kdo nebo co jsou andělé a jaká je jejich úloha na Zemi. Většina náboženství roli a úkol andělů zkreslila, aby posílila svoji moc nad lidmi. Kniha Rozhovor s andělem uvádí naše představy i náboženskou interpretaci na pravou míru a otevírá nové obzory a možnosti vnímání. Knihu obohatil svou předmluvou Pjér la Šé'z, psychoterapeut a hudebník spolupracující s Jaroslavem Duškem na představeních Vizita, Čtyři dohody a Pátá dohoda.
Vypredané
9,93 € 10,45 €

Cursed Britain: A History of Witchcraft and Black Magic in Modern Times


The definitive history of how witchcraft and black magic have survived, through the modern era and into the present day Cursed Britain unveils the enduring power of witchcraft, curses and black magic in modern times. Few topics are so secretive or controversial. Yet, whether in the 1800s or the early 2000s, when disasters struck or personal misfortunes mounted, many Britons found themselves believing in things they had previously dismissed - dark supernatural forces. Historian Thomas Waters here explores the lives of cursed or bewitched people, along with the witches and witch-busters who helped and harmed them. Waters takes us on a fascinating journey from Scottish islands to the folklore-rich West Country, from the immense territories of the British Empire to metropolitan London. We learn why magic caters to deep-seated human needs but see how it can also be abused, and discover how witchcraft survives by evolving and changing. Along the way, we examine an array of remarkable beliefs and rituals, from traditional folk magic to diverse spiritualities originating in Africa and Asia. This is a tale of cynical quacks and sincere magical healers, depressed people and furious vigilantes, innocent victims and rogues who claimed to possess evil abilities. Their spellbinding stories raise important questions about the state's role in regulating radical spiritualities, the fragility of secularism and the true nature of magic.
Vypredané
32,78 € 34,50 €

dostupné aj ako:

Christina - Fényként született ikrek


Christina, ikertestvérével, Elenával együtt az emberi fejlődés új fokának előhírnökeként inkarnálódott a Földre, hogy fényt és békét közvetítsen. Azt mondja: „A fények már itt vannak világszerte. Csak meg kell nyomnia valakinek az indítógombot.” Christina egy tizennyolc éves lány a svájci Toggenburgból. Erősen kibővült tudattal született, így azoknak a fiatal evolúciós gondolkodóknak az új nemzedékéhez tartozik, akik az emberi létet a kvantumfizika, a neuropszichológia és a spiritualizmus egységeként fogják fel, írják le és élik meg. Figyelemre méltó, ahogy kezdettől fogva átlátja a mai világ történéseit, elkápráztat magas erkölcsi érzékével, bölcsességével, valamint belső békéjével, melyek az emberi lét egy új dimenzióját vetítik előre. Christina minden nehézség nélkül, teljesen természetes módon bánik olyan paranormális adottságokkal, mint a többdimenziós érzékelés, az auralátás, a tisztánlátás, a telepátia, a telekinézis, a túlvilággal való kapcsolattartás vagy az állatokkal és a növényekkel való kommunikáció. Születésétől fogva tudatos kapcsolatban áll magasabb dimenziós szférákkal és fény-civilizációkkal. Ez az első kötet – az édesanya, Bernadette szemszögéből – Christina rendkívüli születésének, gyermek- és ifjúkorának a történetét meséli el, egészen a tizenhatodik életévéig. Ezek a háromdimenzionalitáshoz való hozzászokás, az iskolába járás és a vizsgák évei, amelyek felkészítették Christinát életének a feladatára. Christina három kulcsszóval foglalja mindezt össze: szabadság, igazság és szeretet. „Azért vagyok itt, hogy támogassam az embereket abban, hogy kibővítsék a tudatukat. A kiszélesedett látókörükkel azután maguk is megérthetnék azt, ami manapság nem helyes ezen a bolygón. Így az élet minden területére olyan új megoldásokat és perspektívákat fejleszthetnének ki, amelyek hosszú távon sikeresek lesznek. Hiszen az emberek szabad akarattal rendelkeznek. Minden csak az ő döntésükön múlik.” (Christina von Dreien
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Linda Goodmans Sun Signs


The original bestseller from the world's most respected astrological authority Embark on your cosmic path to self-discovery with this comprehensive guide to the twelve signs of the zodiac. Your sun sign is determined by the day and month of your birth and is the foundation of your horoscope. Taking each of the twelve signs in turn, world famous astrologer Linda Goodman explains the importance of the sun - the most powerful of all stellar bodies. She describes the characteristics of each sign and how these can be used to really get to know the men, women, children, bosses and employees in your life. This newfound knowledge allows us to feel closer to one another and to understand that, as Goodman says, 'Not all Capricorns are meek, not all Leos are outwardly domineering and not all Virgos are virgins.' Learn all this and much, much more from the world-famous astrologer who has helped millions divine their way to success, happiness and love by studying the sun signs. Before publication of Sun Signs in 1968, astrology as we know it had a very limited following in the United States and around the world. With this book, Linda Goodman changed that forever, bringing metaphysical consciousness to millions of readers around the world for the first time. Newspapers began running astrology columns, and Goodman herself contributed to these in the larger mass circulation women's magazines. An increasing number of people knew their sign and how to interpret the signs of others, introducing the study of astrological tendencies as we now know it.
Vypredané
12,30 € 12,95 €

A reinkarnáció nagykönyve


Az újjászületés nagykönyve nem ígéri, hogy minden reinkarnációval kapcsolatos kérdésre választ tud adni, de mindent elkövet, hogy valamilyen magyarázattal szolgáljon. Röviden ismerteti a reinkarnációs hit történelmét és azt, hogy gyakorlatilag minden vallás (a katolikustól a buddhistáig, a muszlimtól a drúzig, a szikhtől a mormonig) hisz a feltámadásban vagy a reinkarnációban. Olyan témákkal foglalkozik, mint a karma és a végzet, van-e a lelkünknek neme, jövőbeli életeinkről olvashatunk és bizonyítékokat sorol fel az újjászületésre. Megszólaltat hipnotizőröket és gyerekeket, akiknek emlékeit sorakoztatja fel érvként, illetve a szkeptikus tudósok véleményét is ismerteti és megpróbálja cáfolni, de a feltétlen hittel szemben is a felmerülő kétségeit is hangoztatja. A szerző igyekszik nem állást foglalni és a tényekre koncentrálni. Az olvasóra bízza, hogy mit tart elég meggyőzőnek, mit hisz el, vagy mit nem. Ehhez segítségül a végén bőségesen kapunk hozzászólásokat a téma legnevesebb kutatóitól, de újságíróktól és teljesen hétköznapi emberektől is. A kérdés eldöntését és a saját vélemény megformálását a könyv ismeretében ezennel az olvasóra bízzuk!
Vypredané
9,50 € 10,00 €

A Yogic Path Oracle Deck and Guidebook


Steeped in the wisdom of the Vedas, this ancient yet visionary deck is a tool to access your yogic intuition. Each card represents aspects of the self, symbolized by sacred figures and concepts that are integral to yoga and Ayurveda. Illustrated by beautiful, original artwork, the cards provide insight into the present and guidance for the future, unlocking a deeper understanding of self and the energies that flow through us. The accompanying guide provides complete descriptions of each card as well as suggestions for working with the deck, allowing you to uncover sacred meanings and receive cosmic intuition from the universe. A Yogic Path Oracle Deck and Guide includes:- Foil-embellished keepsake box with magnetic closure and lifting ribbon- 54 full-colour cards in a lift-top box- 128-page full-colour guidebook
Vypredané
24,65 € 25,95 €

Tajemství rodových linií


Kniha představuje uceleným způsobem zcela nový koncept ozdravění nejen sebe, ale i blízkých a celého rodu. Jedno bez druhého, totiž není možné. Díky této knize jsem si uvědomil netušené souvislosti, vzájemnou až dech beroucí propojenost a zejména, neustálé vzájemné ovlivňování. Autoři neotřelým způsobem postupně přivádí čtenáře k uvědomění si sebe samého a své role v rámci rodu, ke změně postojů a vnitřního přenastavení. Lze věřit, že vnější změny na sebe nenechají dlouho čekat. Osobně bych se nebál použít termín „terapie četbou". Obsah přesahuje současná témata i metody. Například pro budoucí rodiče má tato kniha hodnotu doslova nevyčíslitelnou. Pevně věřím, že potenciál knihy se projeví v piné síle, s každým dalším navazujícím dílem, s každým dalším krokem ke svobodě, s celkových čtyř. Po seznámení se s touto knihou a celým konceptem 4 kroků, mne nejvíce fascinoval právě potenciál měnit zdraví a osud potomků, zdraví našich vztahů i nás samotných, a to bez ohledu na národnost, barvu pleti či vyznání. O tak universální poznatky, zákonitosti a principy se jedná.
Vypredané
17,30 € 18,21 €

Tao Te Ching


The original mindfulness book, in a landmark new translation by the award-winning translator of the I Ching and The Art of War A Penguin Classics Deluxe Edition, with flaps and deckle-edged paper The most translated book in the world after the Bible, the Tao Te Ching, or "Book of the Tao," is a guide to cultivating a life of peace, serenity, and compassion. Through aphorisms and parable, it leads readers toward the Tao, or the "Way" harmony with the life force of the universe. Traditionally attributed to Lao-tzu, a Chinese philosopher thought to have been a contemporary of Confucius, it is the essential text of Taoism, one of the three great religions of ancient China. As one of the world's great works of wisdom literature, it still has much to teach us today, offering a practical model based on modesty and self-restraint for living a balanced existence and for opening your mind, freeing your thoughts, and attaining enlightenment and self-awareness. With its emphasis on calm, simplicity, purity, and non-action, it provides a time-tested refuge from the busyness of modern life. This new translation seeks to understand the Tao Te Ching as a guide to everyday living and encourages a slow, meditative reading experience. The Tao Te Ching's eighty-one brief chapters are accompanied by illuminating commentary, interpretation, poems, and testimonials by the likes of Margaret Mead, Ursula K. Le Guin, and Dr. Wayne W. Dyer. Specially commissioned calligraphy for more than two hundred Chinese characters illustrates the book's essential themes.
Vypredané
18,53 € 19,50 €

HIPNÓZIS ITT és MOST!


Hogy ne kelljen az elfoglalt, időzavarral küzdő olvasóknak további energiát pazarolni, rendhagyó módon itt és most el is áruljuk a könyv leglényesebb üzenetét: „Akármit is gondolsz arról, hogy mi a hipnózis, biztos lehetsz benne, hogy tévedsz." A hipnózis univerzális tudomány és művészet egyben, nem korlátozódik az orvoslásra vagy a színpadi trükkökre. Különösen nem valamiféle gonosz erőt, fekete mágiát kell a szó mögé képzelni, amivel védteleneket és ártatlanokat lehet akaratuk ellenére megbűvölni. Amikor hipnózisról beszélünk sokkal inkább egy gondolkodásmódot és egy nagyon tág technikai repertoárt érdemes elképzelni. Ez a különleges gondolkodásmód az élet minden területén hasznosítható, a sportolók vagy kollégák teljesítményfokozásától az udvarláson keresztül egészen a masszőrök, tanárok, reklámszakemberek vagy szülők hatóerejének és meggyőzőerejének növeléséig. Salinger Richárd sokadik megjelent munkájában egészen újszerűen nyúl a hipnózis hatalmas témájához. A rutinos, könnyen olvasható és nagyon szórakoztató bestseller szerző jó ideje vezet hipnózisiskolát. Saját tapasztalatait felhasználva gyakorlottan mutatja be a szakma alapvető illetve haladó fortélyait, legyen szó indukciókról, varázsszavakról, elakadásokról, színpadi hipnózisról vagy bármilyen élethelyzetről, amelyben jól jöhet a hipnózis ismerete. Ebből a könyvből mindent megtanulhatsz – lépésről lépésre - arról, hogyan hipnotizálhatod magad és másokat. Hogyan hipnotizálnak téged mások úgy, hogy észre sem veszed, miközben talán azt gondolod, hogy téged nem lehet hipnotizálni. Megtanulhatsz olyan nyelvi formulákat, amelyekkel a tudatot megkerülve egyenesen a tudattalanhoz beszélhetsz. És megértheted, hogy egyesek miért érik el a céljaikat viszonylag könnyedén, miközben másoknak ez sehogyan sem sikerül. Összegezve: A könyv nem csak bemutatja, de meg is tanítja mi(minden) a hipnózis. Használd ezt a tudtást arra, hogy tovább lépj és valóra váltsd az álmaid.
Vypredané
18,35 € 19,32 €

Veríte v tajomnú silu nadprirodzena? Táto sekcia patrí všetkým, ktorí veria na anjelov, veštenie z tarotu, či chcú prebudiť svoju vnútornú silu a dar liečiť. Mágia, čarodejníctvo a čistenie čakier už skrátka patria k ezoterike. Nájdite opätovné zrodenie osudov duší, či zistite ako voňajú anjeli... U nás sa nebudete báť duchov a vyliečite svoje čakry. Objavte veľké TAJOMSTVO a vychutnajte si Silu prítomného okamihu.

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.

Nájdete tu knihy o astrológii, horoskopy a snáre, knihy o anjeloch, knihy o aure, čakrách, mandalácha  kameňoch, knihy o veštení, tarote a kartách, knihy o mágii a okultizme, knihy o mystike, záhadách a proroctvách, knihy o karme, knihy o feng šuej aj knihy o numerológii.