! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


A tradicionális asztrológia tankönyve


Üdvözöljük az olvasót, aki azzal a szándékkal nézi meg ezt a könyvet, hogy az asztrológia 6000 éves tudományának részleteit megismerje, annak mélységeibe hatoljon. Dubravszky László (1905-1999) az asztrológia és a szellemtudományok terén összesen több, mint tízezer oldalas életművet hagyott hátra - jelen könyv egyik legfontosabb alkotása.
Vypredané
12,23 € 12,87 €
  • 5 /5

A placebo te magad légy!


Elképzelhető a gyógyulás pusztán a gondolat által - gyógyszer vagy műtéti beavatkozás nélkül? Valójában sokkal gyakrabban történik ilyesmi, mint gondolnánk. Ebben a könyvben dr. Joe Dispenza számos olyan, dokumentált esetet oszt meg az olvasókkal, amelyek során betegek depresszióból, ízületi gyulladásból, szívbetegségekből, sőt, akár Parkinson-kórból gyógyultak meg annak köszönhetően, hogy placebóban hittek. "Vajon lehetséges-e megtanítani a placebo működési elvét, és bármiféle külső anyag nélkül ugyanolyan belső változásokat elérni az egyén egészségében, végső soron pedig az egész életében?" - teszi fel a logikus kérdést dr. Joe. A szerző az idegtudomány, a biológia, a pszichológia, a hipnózis, a kondicionálás és a kvantumfizika legújabb eredményeit ötvözve oszlatja szét a placebo-hatásal kapcsolatos tévképzeteket, és rávilágít, hogyan válhat a látszólag lehetetlen is lehetségessé. Tudományos bizonyítékokat (többek között színes agyi CT-felvételeket) tár elénk, amelyeket a személyes átalakulás modelljét elsajátító és jelentős gyógyuláson átesett hallgatói szolgáltattak. A könyv egy irányított meditáció szövegével zárul, amely segít megváltoztatni a gyógyulás első lépésének megtételét akadályozó hiedelmeinket. A meditáció szövege Szalay Ádám előadásában a könyvben található kóddal MP3 formátumban weboldalunkról (www.bioenergetic.hu) letölthető. Dr. Joe Dispenza szenvedélyesen tanít másokat arra, hogyan használják az idegtudomány és a kvantumfizika legújabb felfedezéseit arra, hogy átprogramozzák agyukat, kigyógyuljanak betegségeikből, és teljesebb életet éljenek. Dr, Joe, a What the Bleep Do We Know!? (Mi a csudát tudunk a világról?) című filmben is megszólal, emellett világszerte tart workshopokat és előadásokat. Saját fejlesztésű vállalati programja az üzleti világban segít kamatoztatni a szerző transzformációs modelljét.
Vypredané
13,76 € 14,48 €

dostupné aj ako:

3 lépésre a felébredéstől


Felébredni azt jelenti, hogy az álom véget ér. Az a tudattalan álom ér véget, amiben feszülten és szorongva olyan illúziók után futunk, amelyek csak torz visszatükröződései mindannak a beteljesülésnek, amit valójában keresünk.Ebben a könyvben Osho három lépést tár fel előttünk a felébredéshez vezető úton. Ezek a lépések segítenek kikeveredni feltételezéseink, korlátaink és frusztrációink útvesztőiből."CSAK EZ A HÁROM LÉPÉS VAN: A TUDAT SZABADSÁGA,AZ ELME EGYSZERŰSÉGE ÉS AZ ELME ÜRESSÉGE."A gondolkodás szabadságának, a gondolkodás felszabadításának, az intelligencia felébredésének első feltétele, az első dolog, amit tudatosítanod kell magadban: "Egyetlen gondolat sem az enyém. Egyetlen gondolat sem az enyém." Osho segítségével megtapasztalhatod a téves azonosításoktól és fölösleges címkéktől mentes felszabadultságot. Ebben a tudatállapotban bepillantást nyerhetünk a felébredés utáni életbe, amely mindössze három lépés távolságra vár minket.
Vypredané
13,76 € 14,48 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Gyógyító Kristályok


Teremts pozitív változást az életedben a kristályok erejével Szomorú esemény történt, amit nem vagy képes feldolgozni? Segítségre lenne szükséged a mindennapi nehézségek leküzdéséhez? Békére vágysz, és a boldogságot keresed? Kövesd a Gyógyító kristályok útmutatásait a teljesebb életért! - Tanácsok és stratégiák több mint 90 hétköznapi probléma megoldásához. - 200-nál is több gyógymód a kristályok és kristályhálók erejével. - Mantrák és meditációk a test és a lélek egészségéért. - Közel 100 kristályprofil a kristályok tulajdonságainak és felhasználási lehetőségeinek ismertetésével. Karen Frazier felszentelt metafizikus lelkész, intuitív energiagyógyító és Uszui-reiki gyakorló. A metafizika tudományából szerzett BA és MA diplomákat, metafizikus parapszichológiából PhD-zett.
Vypredané
14,71 € 15,48 €

Azok a dolgok, amiket akkor is szerethetsz, ha tökéletlenek


"Amikor elkezdesz önmagaddal törődni, a világ is méltónak talál majd a törődésre..." Az Azok a dolgok, amiket akkor látsz, ha lelassítasz nemzetközi bestseller e csodálatos folytatásában a zen buddhista szerzetes, Haemin Sunim megtanít arra, hogyan szeresd önmagad, az életed és annak valamennyi szereplőjét - minden tökéletlenségével együtt. Felgyorsult világunk rengeteg nehézséget és kihívást állít elénk. Mindannyian máshogy reagálunk az élet nehézségeire. Sokan befelé fordulunk, és hátat fordítva a problémáknak a munkába temetkezünk, azt reméljük, hogy ettől mi és szeretteink is boldogabbak leszünk. Sajnos azonban ez a stratégia legtöbbször zsákutcába vezet. Gondoljunk csak bele, hogyan akarunk másokkal törődni, ha mi magunk nem vagyunk rendben? Még a repülőgépen is azt a tanácsot adják, hogy az oxigénmaszkot először magunkra tegyük fel, mielőtt a körülöttünk lévőkön segítenénk! Haemin Sunim, akinek bölcsességével világszerte megismerkedhettek olvasói, új kötetében fontos dologra igyekszik ráirányítani figyelmünket. Csak akkor tudunk együttérző, teljes értékű és elégedett kapcsolatot ápolni a partnerünkkel, családunkkal és barátainkkal, ha elfogadjuk önmagunkat, a hozzánk tartozó hibákkal együtt. A több mint harmincöt színes, meditatív illusztrációval kiegészített könyvben szemet és szívet gyönyörködtető módon elevenednek meg azok a dolgok, amiket akkor is szerethetsz, ha tökéletlenek. A szerző gondolatai valódi felüdülést jelenthetnek számodra, ha egy kis pihenésre vágysz a rohanó hétköznapok sodrásában.
Vypredané
13,76 € 14,48 €

dostupné aj ako:

Hálanapló


Mindaz, amiért hálás vagy, megsokszorozódik az életedben! Ez a sokoldalú napló meditációkkal, idézetekkel, ötletekkel és játékos feladatokkal tárja fel előtted az élet naposabb oldalát! A gyakorlatok elvégzésével a pozitív gondolkodást beépítheted napi rutinodba, növelheted öntudatosságod, és inspirálhatod kreatív éned kibontakozását. Töltsd meg az üres lapokat gondolataiddal, tapasztalataiddal és élményeiddel. Kapcsolódj rá a naplóval a hála frekvenciájára, hogy az univerzum megadhassa neked mindazt, amire vágysz!
Vypredané
16,82 € 17,71 €

Egységben Istennel


„Ahol gyűlölet terem, vess szeretetet; Ahol sérelem, ott megbocsátást; Ahol kétség, ott hitet; Ahol kétségbeesés, ott reményt; Ahol sötétség, ott fényt; Ahol bánat, ott örömöt; Ne arra törekedj, hogy vigasztaljanak, inkább légy a vigasz; ne arra, hogy érts, inkább hogy megértsenek; ne arra, hogy szeress, inkább légy a szeretet.” A nagy sikerű író, Neale Donald Walsch közel negyven nyelvre le­fordított Beszélgetések Istennel című munkája után tovább folytatja felfedező útját a bennünk lakozó Isten megértése felé. Ismét Isten lép kapcsolatba velünk az írón keresztül… és a teljessé­get, az egyességet kínálja neked. Most megismerheted azt az Istent, aki hisz benned. Eljöttél ide megtanulni a magad tapasztalatából, hogy Isten benned lakozik. Eljöttél, hogy találkozz a Teremtővel – a Teremtővel, aki benned van és körülötted. Ehhez azonban át kell látnod az ember Tíz Illúzióján. Ha felismered ezeket az illúziókat, megváltoztatha­tod a gondolkodásmódod. Ha elfogadod, hogy ezek csak illúziók, megváltoztathatod, az életed. És ha nélkülük élsz, hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a világ is megváltozzon.
Vypredané
10,08 € 10,61 €

Alikvotní zpěv


Tato kniha vás díky ohromně jednoduché třístupňové metodě, vytvořené Wolfgangem Sausem, naučí alikvotnímu zpěvu. Proniknete do tajů fascinujícího světa alikvotních tónů a zvuků, jež nebylo možné doposud nikde dohledat. Autor srozumitelnou formou zprostředkovává nový a hravý přístup ke světu hudby, vašemu vlastnímu hlasu a vaší muzikálnosti. Metodika Wolfganga Sause je překvapivě efektivní. Je prvním alikvotním zpěvákem na světě, který popsal podstatu a tvorbu alikvotního zpěvu. Díky svým vědomostem a dovednostem, které v knize prezentuje, dokáže nadšené žáky naučit alikvotnímu zpěvu během několika hodin. Tato kniha (spolu s odkazy na zvukové ukázky) představuje pro zpěváky a ty, kteří se chtějí učit zpěvu, odborný, avšak srozumitelný pracovní materiál, jenž oslovuje zástupce mnoha profesí (učitele, moderátory, manažery, lékaře a mnohé další), neboť ti všichni musí být na veřejnosti přítomni charakteristickým, výrazným hlasem. Mimoto kniha Alikvotní zpěv: Tajemství magického umění hlasu odhaluje revoluční princip alikvotního pravítka, vyvinutý Wolfgangem Sausem. Tento jednoduchý a nesmírně efektivní nástroj rozšíří a hravou cestou prohloubí vaše vědomosti o světě zvuků. Profesionální hudebníci a učitelé hudby jej mohou použít buď ke skládání alikvotní hudby, nebo k tomu, aby ji logicky přiblížili svým žákům. Wolfgang Saus je alikvotní a barytonní zpěvák, učitel zpěvu, autor, badatel a hlasový kouč. Jeho nadšení pro alikvotní zpěv začalo již v roce 1983. V roce 1994 zanechal své původní vědecké činnosti v oblasti chemie, aby se mohl naplno věnovat umělecké dráze a zasvětit svůj život práci se zvukem a hlasem.
Vypredané
8,93 € 9,40 €

Lacná kniha Alikvotní zpěv (-90%)


Tato kniha vás díky ohromně jednoduché třístupňové metodě, vytvořené Wolfgangem Sausem, naučí alikvotnímu zpěvu. Proniknete do tajů fascinujícího světa alikvotních tónů a zvuků, jež nebylo možné doposud nikde dohledat. Autor srozumitelnou formou zprostředkovává nový a hravý přístup ke světu hudby, vašemu vlastnímu hlasu a vaší muzikálnosti. Metodika Wolfganga Sause je překvapivě efektivní. Je prvním alikvotním zpěvákem na světě, který popsal podstatu a tvorbu alikvotního zpěvu. Díky svým vědomostem a dovednostem, které v knize prezentuje, dokáže nadšené žáky naučit alikvotnímu zpěvu během několika hodin. Tato kniha (spolu s odkazy na zvukové ukázky) představuje pro zpěváky a ty, kteří se chtějí učit zpěvu, odborný, avšak srozumitelný pracovní materiál, jenž oslovuje zástupce mnoha profesí (učitele, moderátory, manažery, lékaře a mnohé další), neboť ti všichni musí být na veřejnosti přítomni charakteristickým, výrazným hlasem. Mimoto kniha Alikvotní zpěv: Tajemství magického umění hlasu odhaluje revoluční princip alikvotního pravítka, vyvinutý Wolfgangem Sausem. Tento jednoduchý a nesmírně efektivní nástroj rozšíří a hravou cestou prohloubí vaše vědomosti o světě zvuků. Profesionální hudebníci a učitelé hudby jej mohou použít buď ke skládání alikvotní hudby, nebo k tomu, aby ji logicky přiblížili svým žákům. Wolfgang Saus je alikvotní a barytonní zpěvák, učitel zpěvu, autor, badatel a hlasový kouč. Jeho nadšení pro alikvotní zpěv začalo již v roce 1983. V roce 1994 zanechal své původní vědecké činnosti v oblasti chemie, aby se mohl naplno věnovat umělecké dráze a zasvětit svůj život práci se zvukem a hlasem.
Vypredané
0,94 € 9,40 €

dostupné aj ako:

Az egyszerű élet művészete


100 zen gyakorlat a szebb és nyugalmasabb hétköznapokért A világot nem könnyű megváltoztatni, és ha nem úgy működik, ahogy szeretnénk, jobb, ha önmagunkon változtatunk - tanítja Shunmyo Masuno. Százféle információ zúdul ránk, felőrli napjainkat a szüntelen sietség és a jövőtől való szorongás. Nem szívesen gondolunk arra, hogy az élet egyszer véget ér, félresöpörjük a múlandóság apró jeleit. Azonban a kis változásoknak is van hatásuk. Ha mindennap szánunk néhány percet arra, hogy ne gondoljunk semmire; ha evés közben nem figyelünk másra, csak az ételre; ha megszabadulunk a felesleges tárgyaktól, de az igazán fontosakat becsben tartjuk; ha elfogadjuk a valóságot olyannak, amilyen - korábban nem tapasztalt nyugalomban és békességben lehet részünk. Shunmyo Masuno egy zen buddhista templom főpapja, és díjnyertes zen kerttervező. Könyve elméletek helyett praktikus, egyszerű gyakorlatokat ajánl: tanácsaival apró lépésekben, finoman hangolja át a gondolkodásunkat. "Ezt a könyvet legszívesebben állandóan a kezem ügyében tartanám." - Cait Flanders "Igazi kincs. Segít abban, hogy rácsodálkozzunk az élet hétköznapi, profán pillanataira és felfedezzük bennük a gazdagságot, az örömöt és a nyugalmat. - Allan Lokos "Ezek az apróságok segítenek visszacsempészni a meghitt, gyengéd kényeztetést a mindennapokba." -James Wallman
Vypredané
10,70 € 11,26 €

dostupné aj ako:

Szeretet gyógyítás csodák


A SZERETET, GYÓGYÍTÁS, CSODÁK A TUDOMÁNYOS ISMERETTERJESZTŐ IRODALOM OLYAN KLASSZIKUS GYÖNGYSZEME, MELYBŐL A BETEG, AZ EGÉSZSÉGES ÉS AZ ORVOS IS EGYARÁNT TANULHAT. Dr. Siegel gyógyítói praxisában lelkileg kifáradva kezdett el naplót írni. Saját onkológusi életútjának és több évtizedes tapasztalatainak tükrében, betegei történetén keresztül és tudományos kutatások megerősítő adatainak fényében győz meg minket arról, amit tanítványainak is hangsúlyosan igyekszik átadni: LÉTEZNEK CSODÁS GYÓGYULÁSOK! A kötet rávilágít arra, hogy az orvostudomány diadalmas és gyors fejlődése elfeledtette a lelki tényezők jelentőségét, az ember saját gyógyító potenciálját. A számok azonban magukért beszélnek; a küzdő betegek 75%-a túlél, míg a beletörődők mindössze 22%-ban gyógyulnak meg. Az élethez, annak minden nehézségéhez pozitív módon viszonyuló betegek képesek mozgósítani a "szuperintelligenciát", amely a mindünkben létező belső erő, az életben maradást és életre irányulást szolgálja - írja Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus az Előszóban, majd hozzáteszi: - Szeretem ezt a csodálatos könyvet, és mindenkit az elolvasására buzdítok. Tapasztaltam, hogy aki elkezdi olvasni, nem fogja tudni letenni és maradandó nyomot hagy az élmény az életében, szemléletében. Dr. Bernie S. Siegel onkológus sebészprofesszor könyve gyökeresen megváltoztatja azt, ahogy eddig a gyógyulásról gondolkodtál. A feltétel nélküli szeretet a legerősebb támogatója az immunrendszernek! Az igazság az, hogy a szeretet gyógyít, és csodák nap mint nap történnek betegekkel, akiknek van bátorságuk a szeretni! A könyv a hazánkban 1993-ban azonos címmel megjelent mű új kiadása, Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus ajánlásával!
Vypredané
11,31 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Erre születtél


AZ ERRE SZÜLETTÉL 25. JUBILEUMI, BŐVÍTETT, ÁTDOLGOZOTT KIADÁSÁT TARTOD A KEZEDBEN! Dan Millman, A békés harcos című könyv világhírű szerzője már emberek százezreinek mutatott utat, hogy értelmet, célt és irányt találjanak életükben, az ősi bölcsességen alapuló, modern életfeladat-rendszer segítségével, melyet az Erre születtél lapjain ismerhetünk meg. Ez az élvezetes kézikönyv akár jóskönyvként is alkalmazható, elsősorban azonban egy praktikus és jól érthető számmisztika, amely az ősi püthagoraszi tanokra épül. Miután meghatároztuk saját születési számunkat, elgondolkodtató összefüggések sora tárul fel előttünk. Részletesen képet kapunk a születési számokból levezethető egyes életutak sajátosságairól, melyek figyelembevételével rálelhetünk arra az ÉLETRE, amelyre SZÜLETTÜNK. A jubileumi kiadás tartalmából: – 1750–ig visszamenőleg meghatározhatjuk bárki születési számát és a hozzá tartozó életutat, beleértve a 2000 után születetteket is, akiknek az életfeladat-rendszerben egyszámjegyű szám árulkodik életútjukról. – Megtudhatjuk, milyen nehézségekkel kell szembenéznünk és milyen erősségek jellemzik az egyes életutakat a pénz, szexualitás, egészség, életfeladatok terén.-• Megismerhetjük azokat a kulcsfontosságú spirituális törvényeket, melyek segítenek leküzdeni az egyes életutakon felbukkanó akadályokat. – Útmutatót kapunk ahhoz, hogy megtaláljuk a képességeinkhez és velünk született vágyainkhoz leginkább illő megélhetési formát és hivatást. – Lehull a lepel kapcsolataink rejtett dinamikájáról, az ismétlődő mintázatokról. – Megtanulhatjuk, hogyan éljünk harmóniában életünk 9 éves ciklusaival. – Dan Millman több példát hoz az egyes életutakhoz a hírességek és ismert emberek közül. Miután saját számunkat meghatároztuk, barátaink, rokonaink, szeretteink adataival kezdünk játszani, és ugyancsak elgondolkodtató összefüggésekre bukkanunk! Mindnyájunknak megvannak a magunk hegycsúcsai, amelyekre fel kell jutnunk; e módszer és e könyv segítségünkre lesz abban, hogy rátaláljunk az életre, amelyre születtünk!
Vypredané
19,89 € 20,94 €

dostupné aj ako:

Wabi Sabi - Útmutató a belső békéhez


A wabi sabi a japán esztétika egyik irányzata, amely segít, hogy megtaláljuk a szépséget a tökéletlenségben, és értékeljük az egyszerűséget, illetve a természetességet. A zenben gyökerező wabi sabi bölcsessége különösen fontos a modern korban, amikor folyamatosan keressük az élet anyagi világon túlmutató értelmét és belső békénket. A wabi sabi a maga évezredes bölcsességével segít lelassítani, és megmutatja, hogyan kapcsolódhatunk újra a természethez. Legyen szó az évszakok váltakozásban való gyönyörködésről, a hívogató otthon megteremtéséről vagy akár a méltósággal teli öregedésről, ez az ősi japán megközelítés és a könyvben található gyakorlati tanácsok segítenek, hogy tökéletesen tökéletlen életünk örömteli és tartalmas legyen. Beth Kempton a japán kultúra nagy tisztelője és követője. Japán szakot végzett az egyetemen, s második otthonaként tekint Japánra. Volt műsora a japán televízióban, és rendszeresen publikál a keleti filozófiákról. Online is népszerű workshopjainak köszönhetően emberek ezreinek segített rájönni, mi az, ami valóban inspirálja őket, és hogyan élhetnek kreatívabb és teljesebb életet.
Vypredané
11,33 € 11,93 €

Světlo mezi námi


Všem, které zajímá „život po životě“, se nabízí úžasný příběh ženy s mimořádným jasnovideckým darem a působivé poselství, které nám pomůže k lepšímu životu už tady a teď. Autorka je manželka, matka, středoškolská profesorka angličtiny a médium. Její nadání prověřily významné vědecké organizace zabývající se studiem paranormálních jevů. Zasvětila život zkoumání našeho spojení s oním světem a pomoci druhým překonat ztrátu blízkých. Bestseller New York Times.
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Světelná poselství z Plejád 2


Nová poselství s novými informacemi a léčebnými technikami. Obsahuje opět velké množství cvičení, symboly a číselné kódy, vědění o nových kosmických dětech, energetických implantátech, světelných ochranách, aktivaci krystalů a léčení. Každá kapitola je nabita pozitivní energií, která je naladěna na energetickou frekvenci čtenáře. Hlavní téma knihy je aktivace DNA na našich původních dvanáct řetězců a vstup do kosmické energie. "Zůstaňte ve své lásce a dávejte vaši lásku dál." - Plejáďané
Vypredané
12,86 € 13,54 €

Vesmírná energie - Dokonalost v jednoduchosti


Moderní - převážně technický - přístup k životu přinesl lidstvu kromě zisků i ztráty. K převážně detailnímu hodnocení všeho co vidíme a nahmatáme i velmi vážné zúžení pohledu na energie, které to všechno dirigují a řídí. Energie Vesmíru jako celku. Téměř 4.000 let nebyly dostatečně publikovány a využívány - teď konečně na celé naší planetě začínají mít opět šanci, aby ukázaly svou nadvládu nad vším. U nás jim jako první dává maximální příležitost nejen tato knížka, ale i téměř už dokončená meduňkovská knížka další: Jak poznat s&aacut e;m sebe. Diagnostika s využitím dvou základních vesmírných energií.
Vypredané
6,75 € 7,10 €

Sladká medicína


S přelomem tisíciletí jsme se stali svědky toho, jak se naše spojení se sebou samými, s našimi dětmi, naší zemí a naší planetou, ztrácí pod vlivem mnoha rozptylujících vlivů, jimž jsme dali moc tříštit naše životy. Jako bychom se nějakou puklinou propadli do prázdnoty průměrnosti a absence soustředění na to, co je pro nás skutečně podstatné. Je to ale dobrá zpráva, protože právě z této prázdnoty můžeme budovat a vytvářet kosmos svých životů ve skutečné propojenosti s duchem, sebou samými, s životem a s ostatními. Učení a vědomosti obsažené v knize Sladká medicína jsou ověřenými pravdami, to znamená, že nesou plody. Jinými slovy obstály ve zkoušce času. Tato učení vám poskytnou podporu v podobě nástrojů, zbraní, cestovních map a podrobných plánů nezbytných pro uskutečnění změny ve vašem životě. V šesti modulech, které obsahuje tato publikace, se vydáváte na cestu do světa poznání, alchymie a obřadů. Tato cesta má potenciál uskutečnit ve vás ohromnou změnu a transformaci. Nechť vám tato učení a duch, v němž jsou předávána, přinese uzdravení a požehnání. Nechť se stanou základem, z něhož budete moct objevovat a nechat probudit to, kým a čím skutečně máte být.
Vypredané
36,32 € 38,23 €

Magický měsíc


Už jste se někdy o něco pokoušeli, ale cítili jste, že to prostě nezvládnete? Tato kniha může být chybějícím článkem, který potřebujete. Plánujte svůj život efektivně pomocí lunárních fází Pochopení osmi magických fází Měsíce vám pomůže zlepšit a posílit každý aspekt vašeho života. Budete si moci udělat lepší představu o tom, co můžete očekávat v nadcházejících dnech a jak načasovat důležité události ve svém životě, od odeslání zásadních životních e-mailů třeba k žádosti o ruku! Měsíc může být jednak vaším průvodcem péčí o sebe a zároveň vaším organizérem. Lunární fáze mají nečekaný vliv na všechny aspekty vašeho života Zjistěte, proč může sladění se s Měsícem změnit váš život k lepšímu, jak můžete předvídat události příštích týdnů v souladu s Měsícem, poznejte mocné rituály a obřady pro práci s Měsícem, naučte se, jak pracovat s novoluním a učinit každou část vašeho života magickou, pochopte, proč je vrchol lunárního cyklu – úplněk – nejvhodnější dobou pro odstranění bloků a odpuštění, přínosy práce s energií Měsíce v určitý den. Seznámíte se také s afirmacemi, vizualizacemi a chorály, objevíte úlohu archandělů, bohyň a vzestupných Mistrů. Tato kniha je určena pro všechny, kdo chtějí vědomě utvářet své vlastní životy, prohloubit své spojení s přírodou a bohem a povznést svou duchovní praxi na novou úroveň. Takže vzhůru na Měsíc!
Vypredané
6,65 € 7,00 €
  • 5 /5

Találd meg önmagad! - Élj harmóniában belső éneddel!


"Ki bölcsen bírja a realizmus, spiritualizmus és intellektualizmus hármas arányát... Ki nemcsak a mi Glóbuszunkban hisz - napjával s holdjával -, de más glóbuszokban is, saját napjaikkal és holdjaikkal, Ki házat építvén magának - nem egy napra, de minden időkre, fajokra, korokra, századokra, emberöltőkre lát, A múltra, a jövőre, melyek akár a tér, elválaszthatatlan egybeforrtak." Walt Whitman: Kozmosz Shirley MacLaine ezzel a kötettel mutatkozott be a magyar közönségnek. A történet helyszínei New York, Hollywood, Stockholm, Hawaii, Peru. A világszerte népszerű színész- és táncosnő a negyvenes évei elején járt, amikor hosszú utazása során híres látnokokkal találkozott, s ezzel "különleges" események sora vette kezdetét. Az újdonsült ismeretségek életre szóló élményekkel gazdagítják. Megtapasztalja a testen kívüli élményt, döbbenetes tényeket tud meg saját és mások előző életeiről. Az út során a hitetlenkedésétől továbblép a megvilágosodás felé. Végül felfedezi létének valódi gyökereit, és az élet végtelen lehetőségeit. Új ajtókat tár ki, új összefüggéseket fedez fel, melyekbe sorra beavat minket, olvasókat is ebben a spirituális útinaplóban. Shirley MacLaine így beszél az átéltekről: "Csak hosszas gondolkodás után szántam rá magam a Találd meg önmagad! kiadására. Ugyanis olyan spirituális Odüsszeiáról szól, amely messzebbre vitt, mint valaha is gondoltam volna: a paranormális jelenségek döbbenetes és megrendítő világába. Ennek során az előző életeink, a szellemi vezetők léte, a lélek halhatatlansága - mindez elméletből immár az életem részévé lett. Spirituális naplónak tekintem ezt a könyvemet, amely fölnyitja a belső megismerésre vágyók szemét. Ezzel a könyvvel rovom le hálámat mindazoknak, akik tanítottak, akik új világra nyitották rá tekintetemet."
Vypredané
11,31 € 11,90 €

dostupné aj ako:


Veríte v tajomnú silu nadprirodzena? Táto sekcia patrí všetkým, ktorí veria na anjelov, veštenie z tarotu, či chcú prebudiť svoju vnútornú silu a dar liečiť. Mágia, čarodejníctvo a čistenie čakier už skrátka patria k ezoterike. Nájdite opätovné zrodenie osudov duší, či zistite ako voňajú anjeli... U nás sa nebudete báť duchov a vyliečite svoje čakry. Objavte veľké TAJOMSTVO a vychutnajte si Silu prítomného okamihu.

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.

Nájdete tu knihy o astrológii, horoskopy a snáre, knihy o anjeloch, knihy o aure, čakrách, mandalácha  kameňoch, knihy o veštení, tarote a kartách, knihy o mágii a okultizme, knihy o mystike, záhadách a proroctvách, knihy o karme, knihy o feng šuej aj knihy o numerológii.