Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Ako sa dostať do neba (a pritom nezomrieť) (-90%)


„Nechcem povedať, že nebo nikdy nebude reálne fyzické miesto, ale že zostane vo večnom okamihu, kde sa duša rozhodne prebývať práve teraz – kde sa rozhodnete žiť vo svojom srdci.“ Robert Kopecky objavil po troch zážitkoch na prahu smrti pozoruhodné fakty o živote a smrti: nemusíte zomrieť, aby ste sa dostali do neba. Táto kniha radí, ako si vytvoriť raj, ktorý máte v tomto živote vždy na dosah. Naučí vás, akými rozhodnutiami sa dostanete do stavu šťastia a naplnenia, ako hľadať cesty (a niekoľko skratiek) k duchovnému uvedomeniu a duchovnej radosti, na ktoré máte právo od narodenia. Zaujatím správneho postoja si uvedomíte, že cesta do neba neznamená odchod do ríše večného spánku, ale že nebo je tam, kde ste – nech je to kdekoľvek –, potrebujete sa len prebudiť.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Symboly a jak jim rozumět


Symboly jsou zpravidla vizuální znaky, které mají určitý tradiční význam. Zároveň se stávají pojítkem k vyšší, nevědomé mysli. V této zajímavé knížce nabízí autor – psycholog, ale také vizionář, šaman a „umělec snů“ – přehled toho, co pro nás symboly mohou znamenat, a zabývá se takovými tématy, jako je stvoření, pozemské vtělení, zvířata, čísla, létající talíře či obecněji duchovní tradice
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Navigátor: Ne nemocem, stárnutí a umíraní - Mnohoúrovňový krystal všeobecného vědomí


Další brožurka z řady Navigátor. V první části se popisuje teorie a ve druhé části se popisuje praktická práce s krystalem.
Vypredané
3,09 € 3,25 €

Ovlivňování reality 11 - Pravé příčiny nemocí


Autor odpovedá na otázky čitateľov, ktorí sa zaoberajú transurfingom. V tejto svojej už jedenástej knihe sa zameriava na tému stravovania a životosprávy, s ktorou úzko súvisia témy zdravia a celkovej vitality. Podľa V. Zelanda je najlepšie konzumovať iba surovú rastlinnú stravu. Okrem výživy sa tu pojednáva o rôznych telesných problémoch a ochoreniach vrátane depresie, nedostatku energie, závislosti na škodlivých látkach a parazitoch. Nájdete tu aj rôzne recepty, liečivé účinky bylín, korenia, ovocia a zeleniny a telesné cvičenia. V závere knihy autor odpovedá na všeobecné otázky o transurfingu a prezrádza aj niečo o sebe. Úryvok: Jestliže v rodině není shoda ve způsobu stravování, je nutné nechat všechny na pokoji a působit jen osobním příkladem. Samozřejmě, že děti budou snadněji přebírat špatné návyky dospělých než ty prospěšné, protože mrtvá strava je droga. Můžete jim vysvětlit, proč se tak stravujete, ale bojovat za syrovou stravu nesmíte, bylo by to ještě horší. Jděte vlastní cestou, buďte pro děti příkladem, ale nikoho násilím neobracejte na svou víru. Čas ukáže, kdo má pravdu. "Jak to mám udělat, abych se před lidmi neospravedlňoval? Co mám odpovědět, když se mě například ptají, proč jím syrovou stravu? Jak odpovídáte vy?" Protože proto. Nutnost ospravedlňovat se vzniká jen v případě, že ještě máte potřebu se obhajovat před sebou. Až se dohodnete sám se sebou, vnější svět vás přijme takového, jaký jste.
Vypredané
9,69 € 10,20 €

Lenormand vetőkártya


A kártyát Napóleon jósnője Lenormand kisasszony alkotta meg, éppen ezért vált annyira közkedvelté. Ez a kártya 36 lapos és talán a legalkalmasabb a hétköznapi szintű jóslásra és tanácskérésre. A lassan 300 éves múltja és praxisa még mindig tömegeket mozgat. A cigánykártya mellett a legismertebb jóseszköz. Használatához ajánljuk: Mlle Lenormand A kártyajóslás tudománya, valamint Leo Scorbin A Lenormand-kártya gyakorlata című könyveket. A kártya 36 lapból áll.
Vypredané
9,50 € 10,00 €

Lacná kniha Társ egy életen túl is (-70%)


Gyakran mondják, hogy a kutya az ember leghűségesebb társa, de ugyanígy egy cica vagy más háziállat is a szívünkhöz nőhet, és a család igazi, teljes jogú tagjává válhat. Feltétel nélküli szeretetük, odaadásuk sok örömet szerezhet nekünk, boldogabbá, vidámabbá teheti mindennapjainkat. Ha búcsút kell vennünk tőlük, fájdalmas veszteségként éljük meg. Ám vigasztalhat bennünket az a tudat, hogy ugyanúgy, mint eltávozott szeretteinkkel, házi kedvenceinkkel is kapcsolatban maradhatunk, legalábbis lélekben. Elhunyt állataink ugyanis igyekeznek üzenni hátrahagyott gazdáiknak. Csakhogy a legtöbb ember nem tudja értelmezni azokat a jeleket, amelyeket kutyája, cicája küld neki. Ezeknek a jeleknek a felismerése és megfejtése valóban nyitottságot és odafigyelést igényel. A Szellemek Nyelvét elsajátítani fáradságos munka, de megéri. Ez a kötet egyfajta kulcsot kínál a túlvilágról érkező jelekhez, melynek segítségével könnyen felismerheted és megértheted az onnan kapott üzeneteket. Ha te is kapcsolatban szeretnél maradni szeretett állatoddal, aki elhagyta már e földi világot, és szeretnéd megtudni, mit üzen neked kedvenced Odaátról, ennek a könyvnek nagy hasznát fogod venni!
Vypredané
3,38 € 11,26 €

dostupné aj ako:

The Magic Book


Magic has enchanted humankind for millennia, evoking terror, laughter, shock, and amazement. Once persecuted as heretics and sorcerers, magicians have always been conduits to a parallel universe of limitless possibility-whether invoking spirits, reading minds, or inverting the laws of nature by sleight of hand. Long before science fiction, virtual realities, video games, and the Internet, the craft of magic was the most powerful fantasy world man had ever known. As the pioneers of special effects throughout history, magicians have never ceased to mystify us by making the impossible possible. This book celebrates more than 500 years of the stunning visual culture of the world's greatest magicians. Featuring more than 750 rarely seen vintage posters, photographs, handbills, and engravings as well as paintings by Hieronymus Bosch and Bruegel among others, The Magic Book traces the history of magic as a performing art from the 1400s to the 1950s. Combining sensational images with incisive text, the book explores the evolution of the magicians' craft, from medieval street performers to the brilliant stage magicians who gave rise to cinematic special effects; from the 19th century's golden age of magic to groundbreaking daredevils like Houdini and the early 20th century's vaudevillians.
Vypredané
33,20 € 34,95 €
  • 5 /5

Sedem poučení z neba


V roku 1999 sa ortopedička Mary C. Nealová ocitla na prahu smrti. Pri splavovaní rieky ju stiahol prúd a ona ostala pod hladinou zakliesnená medzi skalami. To, čo nasledovalo, ovplyvnilo celý jej život. Mary C. Nealová sa ocitla zoči-voči Ježišovi, hoci spočiatku túto skúsenosť popierala. Roky medicínskej praxe ju naučili byť skeptickou voči čomukoľvek, čo prekračuje hranice vedy. Po rokoch však prelomila vzdor a svoj zážitok opísala v knihe Výlet do neba (IKAR 2013), ktorá ohromila čitateľov na celom svete. Počas diskusií i verejných vystúpení jej ľudia kládli množstvo otázok, na ktoré v knihe nedostali odpoveď vrátane tej najdôležitejšej: Ako zmení náš život poznanie, že nebo je skutočné? A práve o tom je jej nová publikácia Sedem poučení z neba, kde každému z nás ponúka praktické rady a podnety, ako môžeme prežívať Boha každý deň a žiť bez ľútosti, starostí, úzkosti alebo strachu.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Teremtő nőiség - Harmonikus női világkép a III. évezredben


A szerző harmadik könyve, egyben az ARS REGINA könyvsorozat első kötete a nőiség teremtő erejéről, harmadik évezredbeli küldetéséről, a spirituális szintre emelendő női lét misztikumáról szól. A könyvpiacon egyedülálló módon arról mesél, hogy a Teremtett világ poláris törvényszerűségeihez igazodva, a szellemi vértezettség és a tiszta érzelmek miként segíthetik a XXI. században a nőket, hogy spirituális értelemben vett szabad nőként teljesíthessék ki önmagukat. Mindezzel nemcsak egyéni egészségüket, boldogságukat, de gyermekeik testi-lelki egsészségét is szolgálhatják és harmonizálhatják párkapcsolatukat is. Sőt, tisztán működtetett női energiájukkal hozzájárulhatnak tágabb külviláguk, az Anyatermészet és a Földanya megmentéséhez is! E különlegesen szép kiállítású, az itáliai reneszánsz festőfejedelmeinek műveivel illusztrált kötet hozzásegíti az olvasót ahhoz az emelkedett tudatállapothoz, amelynek segítségével olyan "varázserő" birtokába, kerülhet mely elvezeti őt erős, magabiztos, egészséges, sugárzó énjéhez. Az Ars Regina, avagy a jelekben való látás királynői művészete című könyvsorozat már készülőben lévő második és harmadik kötete, tovább mélyíti az emberiség ősi kozmikus tudásának a XXI. században is hasznosítható, női gyakorlatát, hogy a III. évezred a spirituális Nők évezredévé váljék!
Vypredané
21,15 € 22,26 €
  • 5 /5

Láska a světlo - kniha + 44 karet


Vše, co Bůh stvořil, je naplněno jeho láskou a světlem. Příroda je skvostné dílo Boží stejně jako pestrobarevná duha, vznešená zvířata, třpytivé řeky a obloha, z níž se tají dech. Karty Láska a světlo zdobí nádherné ilustrace, které vypadají jako z jiného světa, vyvolávají v nás představu království Božího a snů našeho dětství – a jsou doplněny moudry´mi slovy, jež mohou i dnes osvítit naši cestu. Na každé ze 44 karet najdete překrásnou ilustraci náboženského tématu a odpovídající citát z bible, inspiraci k propojení s Boží velkolepostí, pro duchovní rozjímání nebo jako každodenní obrácení se k Bohu...
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Lži století 2


Pokračování úspěšné knihy "Lži století, které znají jen zasvěcení" přináší nová témata. Mimo jiné zde najdete odpovědi na tyto skandální otázky: - Kdo skutečně stojí za útoky z 11. září 2001? - Ovládá americké prezidenty tajný řád? - Je způsob výroby peněz legálním podvodem licencovaným bankami? - Kdo stojí za konfliktem na Ukrajině? - Pracují německá média pro tajnou službu? - Žijeme ve věku informací, nebo mediální manipulace a totální kontroly? - Jaká je pravda o fluoru, aspartamu nebo AIDS? Stejně jako v předchozí knize autor velice fundovaně propojuje složitá politická témata se spirituálními. Heiko Schrang se zde opět zabývá otázkami smyslu života a nabízí praktické tipy a řešení, jež vám přes všechna úskalí pomohou změnit život k lepšímu.
Vypredané
3,92 € 4,13 €

Lacná kniha Myšlenky srdce - Inspirační karty (-90%)


Rozložte tyto karty po vašem bytě či domě, v autě, práci nebo kdekoli jinde, kde je často uvidíte. Nabídněte je přátelům a rodině, abyste tak mohli šířit radost. Každé ráno meditujte s jinou kartou a vnesete tak do svého dne pozitivní energii. Vizualizujte, jak se všechna vaše omezení jedno po druhém ztrácí, dokud nebudete v bezpečí a uzdravení. Vězte, že bez ohledu na to, co se děje ve vašem životě, bez ohledu na to, jak těžké věci jsou, v samém středu vašeho já jste v bezpečí a celiství. A navždy budete. - kapesní vydání - 54 inspiračních karet "Milí přátele, tyto malé karty obsahují silné afirmace a duchovní meditace, které vám pomohou zvládnout vaše každodenní zážitky s láskou a klidem." LOUISE L. HAY
Vypredané
0,75 € 7,50 €

dostupné aj ako:

Minden Egy öröknaptár - Mesterek inspirációi minden napra


"*Minden Egy öröknaptár avagy Mesterek inspirációi minden napra* Inspirációk, pozitív megerősítések mesterektől az év minden napjára! Az öröknaptár oldalain keresztül Kryon, Mooji, Adamus Saint-Germain, Naomi Levy, Barna Berni és Kiss Balázs Kunó szól hozzád. A Minden Egy öröknaptár 366 oldalas, színes, asztali naptár. "
Vypredané
18,35 € 19,32 €
  • 5 /5

A Hold jóslatai - Bízd magad a Hold fázisainak útmutatására!


Válaszold meg életed kérdéseit a Hold ritmusának segítségével! Az itt bemutatott ősi, könnyen alkalmazható jóslási módszer és a Hold-asztrológia alapismereteinek elsajátítása lehetővé teszi, hogy összehangold életedet a Hold örökké változó ritmusával és a különböző kirakási módszerek segítségével mély, többrétegű üzeneteket kapj. A kártyacsomag 72 gazdagon illusztrált jóskártyája a Hold 8 fázisát (a 4 asztrológiai elem mindegyikében), a 12 holdistennőt és a 28 holdházat jeleníti meg. Születésed holdfázisa sokat elárul rólad, és életed bizonyos szakaszairól. A könyv végén található holdtáblázatok megmutatják, melyik fázisban és milyen asztrológiai jegyben jár pontosan a Hold, és milyen fényt vet az adott kérdésedre. A javasolt kártyavetési mód és a kártyák részletes leírása útmutatást nyújt és segít megtalálni a legjobb irányt a továbblépésre.
Vypredané
18,35 € 19,32 €

Mihály arkangyal


Mihály arkangyal régóta védelmezője és barátja annak, aki erre kéri. Mihály gyógyító, harcos és őrangyal, békét hoz és legyőzi a sötétséget. Doreen Virtue, számos bestseller szerzője, ebben a felemelő műben arra mutat rá, hogy Mihály milyen sokféle módon hozhat minden ember életébe harmóniát. Lenyűgöző igaz történetek számolnak be arról, hogyan védi meg az embereket vezetés közben, hogyan mutat utat a karrierjükben, és védelmezi őket. A könyv segítségével megtanulhatjuk, hogyan lépjünk kapcsolatba Mihállyal és felfedezzük a vele való együttműködés módjait, hogy testi és lelki gyógyulásban részesítsen minket, a családunkat, barátainkat és ügyfeleinket, ezenfelül megismerjük, miként segített emberek ezreinek szerte a világon, hogy ők is ugyanezt tehessék. A könyvben található történetek megnyitják a szíved a tiszta, feltétel nélküli szeretetre, melyet Mihály mindenkinek felajánl, aki kéri, és segít abban, hogy biztonságban, védelmezve és nagyon szeretve érezd magad!
Vypredané
11,31 € 11,90 €

dostupné aj ako:

  • 4,7 /5

Modlitby zo srdca


Lorna Byrneová už pomohla miliónom ľudí na celom svete tým, že na nich apeluje, aby si uvedomili, že každý jeden má svojho strážneho anjela. Pripomína im, že môžu žiadať o pomoc Boha a anjelov. Ľudia sa často pýtajú Lorny, ako majú formulovať svoje žiadosti a modliť sa, a tak v tejto novej knihe im dáva podrobné rady. Začlenila do nej teda modlitby na rozmanité situácie. Lorna hovorí: „Niekedy sú naše modlitby natoľko zamerané na žiadanie o isté veci, že zabúdame načúvať, čo sa nám Boh, anjeli a naši milovaní snažia povedať. Boh má stále pre nás pripravenú hojnosť darov. Sú to malé aj veľké dary. Chce dopriať každému človeku požehnanie, ktoré mu zmení život, počnúc okamihom narodenia. Boh urobí všetko možné pre to, aby sa to stalo, no nikdy nezasahuje do slobodnej vôle jedinca. To je dobrý dôvod na to, aby sme s Bohom v modlitbe nadviazali inteligentné hovory – počúvali a aj kládli otázky.“
Vypredané
2,38 € 2,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Modlitby zo srdca (-70%)


Lorna Byrneová už pomohla miliónom ľudí na celom svete tým, že na nich apeluje, aby si uvedomili, že každý jeden má svojho strážneho anjela. Pripomína im, že môžu žiadať o pomoc Boha a anjelov. Ľudia sa často pýtajú Lorny, ako majú formulovať svoje žiadosti a modliť sa, a tak v tejto novej knihe im dáva podrobné rady. Začlenila do nej teda modlitby na rozmanité situácie. Lorna hovorí: „Niekedy sú naše modlitby natoľko zamerané na žiadanie o isté veci, že zabúdame načúvať, čo sa nám Boh, anjeli a naši milovaní snažia povedať. Boh má stále pre nás pripravenú hojnosť darov. Sú to malé aj veľké dary. Chce dopriať každému človeku požehnanie, ktoré mu zmení život, počnúc okamihom narodenia. Boh urobí všetko možné pre to, aby sa to stalo, no nikdy nezasahuje do slobodnej vôle jedinca. To je dobrý dôvod na to, aby sme s Bohom v modlitbe nadviazali inteligentné hovory – počúvali a aj kládli otázky.“
Vypredané
0,75 € 2,50 €

dostupné aj ako:

Astrológia pre teba a pre mňa


Astrológia pre teba a pre mňa je úžasný sprievodca znameniami zverokruhu, ktorý vás naučí, ako si poradiť v rôznych medziľudských vzťahoch – či už ide o partnera, priateľov, kolegov či šéfa. Stačí sa ním riadiť a docielite skvelé výsledky. Hravo sa zorientuje vo vzťahoch, na ktorých vám záleží, naučí vás, ako ich zharmonizovať či ako odhaliť pravú povahu osôb okolo vás a ľahšie dosiahnuť vytúžený cieľ. Viete napríklad, ako vychádzať s Býkom, debatovať o peniazoch s Rakom či zlepšiť sexuálny život so Škorpiónom? Astrológia pre teba a pre mňa ponúka riešenia najzásadnejších problémov, s ktorými sa boríme vo vzťahoch všetci. S každým možno vychádzať, stačí zvoliť správnu taktiku.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

dostupné aj ako:

A Szellem törvényei - Egy átalakulás története


DAN MILLMAN ezúttal a hegyek közé, az erdei vadonba hívja olvasóit, hogy tartsanak vele egy inspiráló utazásra, amelyet egy titokzatos Bölcs társaságában tesz meg. Próbákon, tapasztalatokon és szórakoztató történeteken keresztül vezeti a Bölcs a főhőst a 12 princípium, a Szellem törvényei megismeréséhez, amelyek az emberi lét alapját képezik: az egyensúly, a döntés, a folyamat, a jelenlét, az irgalom, a hit, az elvárás, az önazonosság, a cselekvés, a körforgás, az önátadás és az egység törvényéhez. A könyv megmutatja nekünk, hogyan tudnak ezek a kulcsok - amelyek minden vallás, kultúra és erkölcsi norma alapjait képezik - egy mélyebb megértéshez és a világhoz való helyes kapcsolódáshoz vezetni. Arra is fény derül, hogy ezek az alapelvek miként tudják átalakítani kapcsolatainkat, karrierünket, a pénzügyi helyzetünket vagy az egészségünket.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Veríte v tajomnú silu nadprirodzena? Táto sekcia patrí všetkým, ktorí veria na anjelov, veštenie z tarotu, či chcú prebudiť svoju vnútornú silu a dar liečiť. Mágia, čarodejníctvo a čistenie čakier už skrátka patria k ezoterike. Nájdite opätovné zrodenie osudov duší, či zistite ako voňajú anjeli... U nás sa nebudete báť duchov a vyliečite svoje čakry. Objavte veľké TAJOMSTVO a vychutnajte si Silu prítomného okamihu.

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.

Nájdete tu knihy o astrológii, horoskopy a snáre, knihy o anjeloch, knihy o aure, čakrách, mandalácha  kameňoch, knihy o veštení, tarote a kartách, knihy o mágii a okultizme, knihy o mystike, záhadách a proroctvách, knihy o karme, knihy o feng šuej aj knihy o numerológii.