Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Obrazové publikácie strana 51 z 55

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Slovenská grafika 20. storočia


Do rúk sa nám dostáva v tlačiarenskej černi vyvedená Slovenská grafika 20. storočia autorov Zuzany Böhmerovej a Ivana Jančára. Väčšiu časť knihy tvorí chronológia vývoja slovenskej grafiky doplnená 242 reprodukciami vystavovaných diel rovnomennej výstavy. V menšej časti nájdeme medailóny vyše štyristo umelcov venujúcich sa grafickým technikám s ukážkou ich diela. Redakčne je kniha precízne pripravená, zvolená grafická úprava zaujme na slovenské pomery vydareným moderným dizajnom.
Vypredané
3,32 € 66,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slovenské hrady


Veľká, exkluzívna, celofarebná a obsahovo najširšia obrazová kniha o hradoch. Na 160 stranách predstavuje okolo 80 objektov, z toho 20 zachovaných, muzeálne sprístupnených, hradov a ďalších polozrúcaných hradov a pevností. Skúsení autori fotografií, Vladimír Bárta a Vladimír Barta sa zamerali nielen na dokumentáciu slovenských hradov, ale snažili sa oživiť objekty nevšednými umeleckými pohľadmi. Fotografie, v premenách dňa a ročných období, doslova dýchajú zvláštnou atmosférou, farebnosťou i zaujímavým osvetlením. Texty v slovenčine a angličtine.
Vypredané
2,31 € 46,13 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Velké putování aneb PILGRIMAGE


Sahara - Cesta do jiné dimenze Tibet - Domov buddhismu ve velehorách Indie - Nektar nesmrtelnosti Etiopie - Tradice Starého zákona Mekka a Medína - Pilíře islámského "vesmíru" Nil - Řeka civilizace Východoafrický zlom - Kolébka lidského rodu Andy - Poutní svátek hvězd a sněhu
Vypredané
2,35 € 46,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Little Slovakia in Europe


Publikácia poskytuje pohľad na Slovensko, jeho archeologické pamiatky a vývoj architektúry, od najstarších čias až do dneška. Predstavuje všetky krajské sídla a ďalšie historické mestá, hrady, kaštiele, kostoly z kameňa i dreva, múzea v prírode, kúpele, národné parky, ľudovú architektúru a folklórne festivaly, a ďalšie turistické atraktivity Slovenska. Texty v slovenčine a angličtine.
Vypredané
0,96 € 19,17 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bratislava vo dne i v noci by Day and Night am Tag und in der Nacht


Pozoruhodné pohľady na denné i nočné panorámy nášho hlavného mesta, na jeho pamiatky, námestia, ulice, cintoríny, parky. V knihe sú aj reportážne pohľady na život ľudí. Texty v štyroch jazykoch: slovenčine, angličtine, nemčine, francúzštine.
Vypredané
0,96 € 19,17 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bratislava (anglický)


Bratislava is at once hilly and flat; old and young; historical and modern; big, and yet small; metropolitan and provincial; lively and tranquil. It is a city of many, often contradictory, appearances. The slogan “Little Big City” describes it perfectly; it is as dynamic and busy as capitals tend to be, but also quiet, provincial and relaxed. While the size of Bratislava is comparable to Vienna, a big portion of its area is covered with the forests of the Small Carpathians and the Danube Lowland – the green lungs of the city. The most attractive things in Bratislava are concentrated in a small area. The labyrinth of streets and small squares contains a captivating promenade pulsating with high quality culture and entertainment; and within a short distance one can find quiet and intimate nooks offering blissful rest. Modern Bratislava is no longer merely a short detour for visitors to nearby Vienna. The Slovak capital surely deserves more than just a quick glance at some historical monuments followed by a spot of lunch. With this book in hand let us discover and admire Bratislava!
Vypredané
0,60 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 3D Čaro koralových útesov


Staň sa potápačom a objav nádherný podmorský svet. Vychutnaj si morské dobrodružstvo s 3D okuliarmi. Vydaj sa do hlbín morí a oceánov, na výpravu za zaujímavými živočíchmi, ktoré obývajú slané vody. Vďaka 3D okuliarom sa ti naskytne pohľad, ako keby si sa potápal po boku skúsených potápačov. Na záver podaj hlásenie a odpovedz na kontrolné otázky!
Vypredané
0,31 € 6,27 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nad Slovenskom


Krásna obrazová kniha renomovaných slovenských fotografov ponúka neopakovateľné pohľady na Slovenskú republiku z nadhľadu. Brilantné farebné fotografie krajiny, miest, hradov, tajuplných a krásnych detailov slovenskej prírody z nepoznanej "vtáčej perspektívy" sú pre čitateľov prekvapením a nevšedným zážitkom.
Vypredané
1,63 € 32,64 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slovensko v treťom tisícročí


Exkluzívna, obsahom a formátom jedna z najväčších a najobsiahlejších publikácií o Slovenskej republike. Predstavuje Slovensko ako moderný, "svojbytný" štát, pýšiaci sa starou a bohatou históriou, nevšedne krásnou nížinnou i horskou krajinou, vzácnymi kultúrnymi pamiatkami a hrdými obyvateľmi. Publikácia je členená na tri veľké kapitoly, tri regióny: Západné Slovensko, Stredné Slovensko a Východné Slovensko.Texty v slovenčine, angličtine, nemčine, francúzštine, španielčine a ruštine.
Vypredané
3,15 € 62,96 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Neznámé Čechy 5


V pátém svazku cyklu Neznámé Čechy se představí nyní region na sever a východ od Prahy, od Liberce až po hranice s Moravou.Opět máme možnost objevit mnoho inspirativních míst, které skrývají svědectví o historických událostech nebo poskytují duchovní zážitek. Obrazově velmi dobře zdokumentované monumenty díky autorovi opět získávají na své zasloužené slávě. Blíže se autor zabývá nejen většími městy (Jablonec nad Nisou, Liberec, Česká Lípa, Turnov, Jičín), ale dozvíme se více také např. o těchto zajímavých místech: Ještěd, Trosky, Mužský, Drábské světničky, Broumovský klášter, Kořenov, Dobruška, Kuks, a navštívíme stará poutní místa – Kalich u Besednice, Dvůr Králové, Liberec, Hejnice a další.
Vypredané
0,70 € 13,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Národné parky Slovenska


V histórii vôbec prvá publikácia o najvzácnejších a najkrajších chránených územiach Slovenska. Okrem piatich existujúcich národných parkov: Vysoké Tatry, Pieniny, Nízke Tatry, Slovenský raj a Malá Fatra, predstavujú autori aj štyri slovenské horstvá: Veľkú Fatru, Muránsku planinu, Choč a Poloniny, z ktorých už niektoré boli vyhlásené za národné parky. Texty v slovenčine, angličtine a nemčine.
Vypredané
0,96 € 19,17 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bratislava vo dne i v noci by Day and Night am Tag und in der Nacht


Pozoruhodné pohľady na denné i nočné panorámy nášho hlavného mesta, na jeho pamiatky, námestia, ulice, cintoríny, parky. V knihe sú aj reportážne pohľady na život ľudí. Texty v štyroch jazykoch: slovenčine, angličtine, nemčine, francúzštine.
Vypredané
0,96 € 19,17 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 100 divů Číny


Tato kniha představuje nejen proslavená místa, jako jsou Peking a Šanghaj, ale také méně známé oblasti vynikající přírodními krásami a kulturním významem, nezvyklým životním stylem obyvatel či tradičními řemesly.
Vypredané
0,91 € 18,15 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rekordy Slovenska - Človek a spoločnosť


Kniha určená pre všetky vekové kategórie. Je určená hlavne ako doplnková literatúra pre výučbu vlastivedy, geografie a dejepisu. Obsahom publikácie sú textové, mapové a obrazové vyjadrenia faktov o rekordných, unikátnych a ojedinelých javoch Slovensk a, ktoré súvisia s krajinou a činnosťou človeka v nej. Čitateľ tu nájde množstvo geografických údajov a tabuliek o obyvateľstve, sídlach, doprave, hospodárstve, kultúre a cestovnom ruchu. Publikácia je netradičným sprievodcom po zaujímavých miestach našej krajiny, po pamiatkach, ktoré sa ocitli na zozname svetového kultúrneho dedičstva.
Vypredané
0,46 € 9,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Česká republika - Krob & Jr.


Obrazová fotografická publikace České republiky. Soubor vysoce umělecky cenných fotografií v dokonale řemeslně zpracované knize je vhodným dárkem pro V.I.P. hosty, obchodní partnery, všechny návštěvníky naší vlasti. Doprovodné texty jsou v českém jazyce (jsou vydávány i v základních světových jazycích). Snímky nejen zachycují nejznámější památky a přírodní krásy, ale nabízejí i netradiční pohled na důvěrně známá místa, tak jak je nemůžeme nikdy spatřit.
Vypredané
0,63 € 12,64 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Krajina môjho srdca


V knihe sa striedajú nádherné farebné fotografie, melancholických južných rovín, malebne zvlneného podhoria i nebotyčných horských končiarov, majestátne panorámy, ale aj čarovné detaily, krajinu človekom nenarušenú, ale aj krajinu, ktorú modelovali pluhom mnohé generácie našich predchodcov. Fotografie dopĺňajú básne spisovateľa Andreja Chudobu. Texty v slovenčine a angličtine.
Vypredané
0,88 € 17,64 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nejkrásnější české rybníky


Toulky českou krajinou podnikal autor této publikace (a předchozí knížky Městské brány v Čechách) po dobu více než tří let, nachodil stovky kilometrů, tisíce jich najezdil vlakem, autobusem a stopem a z hrází fotografoval zčeřené, lesklé i zamrzlé hladiny více než 250 rybníků. Musel vybírat – rybníků je u nás okolo dvaatřiceti tisíc! Zaměřil se na turistický, krajinotvorný a rekreační význam vybraných rybníků, přináší o každém co nejvíce informací a okrajově se věnuje i historii českého rybníkářství a významným stavitelům vodních děl.
Vypredané
1,17 € 23,45 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tatry čarovné


ajkrajšia obrazová publikácia o slovenských veľhorách z produkcie vydavateľstva. Predstavuje Vysoké Tatry, Západné i Belianske Tatry ako aj časť Tatier poľských. Prináša pôsobivé pohľady na nebotyčné končiare, hlboké doliny a tiesňavy, zurčiace riavy, peniace vodopády, zrkadlá vysokohorských plies, zasnežené stráne i lúčne sedlá ozdobené vzácnou kvetenou. Fotografie dopĺňajú poetické texty Štefana Packu. Básne sú preložené do angličtiny, informačné texty o Tatrách v šiestich jazykoch: slovenčine, angličtine, nemčine, poľštine, maďarčine i ruštine.
Vypredané
1,15 € 23,01 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kukkónia - Žitný ostrov SK


Knižná publikácia Kukkónia pútavo predstavuje žitnoostrovský región širokej verejnosti, popisuje staré žitnoostrovské remeslá, rybárstvo, ryžovanie zlata, poľovníctvo, včelárstvo, kosenie tŕstia, a prirodzene aj to, ako tieto remeslá prežili historické poryvy a ako sa prispôsobili požiadavkám modernej doby. Dielo prezentuje to typické „jarné, letné, jesenné a zimné“ zo Žitného ostrova - ovocný sad, rybárstvo, poľovníctvo, živé tradície: fašiangové sprievody, očakávanie jari, pochovávanie zimy, žatva atď. Knižná publikácia svojou kvalitou, dizajnom, náročnými fotografiami a pútavými textami oslovuje každú generáciu, počnúc najmladšou až po najstaršiu a zaznamenáva veľmi pozitívne ohlasy.
Vypredané
0,75 € 15,00 €

dostupné aj ako: