Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Dom, byt, stavba strana 62 z 65

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Kuchyne Chystáte sa zariaďovať kuchyňu (-90%)


Súčasný trend chápe kuchyňu ako modernú a praktickú, spĺňajúcu všetky ergonomické a funkčné požiadavky. Keďže efektívnosť kuchyne závisí viac od jej usporiadania ako od jej veľkosti, pri zariaďovaní kuchyne treba v prvom rade myslieť na to, aby vyhovovala po pracovnej i ergonomickej stránke, vedieť si z nových trendov vybrať to, čo prácu uľahčí, zjednoduší a tiež zvýši pohodlie a bezpečnosť pri práci. Veľmi podstatný a dôležitý je i výber spotrebičov. Jedine súhrn všetkých týchto prvkov dokáže vytvoriť príjemnú pohodu pri varení a zároveň ušetriť veľa času. Knižná novinka Vydavateľstva Eurostav KUCHYNE prináša informácie, ktoré pomôžu zorientovať sa v oblasti týkajúcej sa riešenia a zariaďovania nových kuchýň, ale i modernizácie a rekonštrukcie kuchýň starších. Okrem základnej typológie, dispozičného riešenia, trendov v nábytkových zostavách a spotrebičoch nechýbajú v knihe ani konkrétne inšpirácie riešenia kuchýň v rôznych štýloch, od vidieckej cez klasickú a modernú kuchyňu až po tzv. hi-tech kuchyňu. Publikácia obsahuje množstvo farebných fotografií, ale i dobrých rád, ktoré poslúžia pri zariaďovaní kuchyne. Môže byť inšpiráciou pre architektov, stavebníkov i pre všetkých, ktorí si zariaďujú novú kuchyňu alebo sa chystajú svoju staršiu kuchyňu zmodernizovať. OBSAH Úvod Kuchynský priestor Povrchy v kuchyni Nábytok v kuchyni Spotrebiče v kuchyni Základné doplnky Malé spotrebiče Ostatné doplnky Kuchyňa v rôznych štýloch
Vypredané
0,50 € 5,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zahradní posezení (-90%)


Publikace je určena čtenářům, kteří si chtějí ve vlastní zahradě vytvořit příjemné a pohodové prostředí k odpočinku. Je přitom kladen důraz nejen na technické, ale i na výtvarné řešení odpočinkových ploch. Kromě návrhů a nákresů, jak to či ono posezení na terase, dvorku či zahradě vybudovat, zde najdete návrhy na výsadbu okrasných rostlin, dřevin apod.
Vypredané
1,48 € 14,79 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Úložné prostory a jejich uspořádání (-90%)


Poznáme to všetci: doma sa nám hromadia najrôznejšie veci a už ich nemáme kam dávať. Riešením tohto problému môže byť pestro ilustrovaná kniha Úložné prostory, ktorá Vám poradí, ako a kde veci uskladniť. Autor Terence Conran ponúka cenné rady, ako odstrániť neporiadok a urobiť tak prvý krok k vytvoreniu lepšie usporiadaného domova. Kniha je rozdelená do dvoch častí. Prvá Vám odhalí všetko podstatné, čo potrebujete vedieť ešte pred plánovanými zmenami, v druhej časti je podrobne opísaná reorganizácia, obohatená o podrobný rozpis jednotlivých častí domu s ohľadom na konkrétne požiadavky uloženia vecí a prístupov k nim. Prípadové štúdie poskytujú detailný popis konkrétnych riešení v rôznych miestnostiach domu. Či dávate prednosť útulnému zmätku, alebo čistému minimalistickému štýlu, táto kniha Vám poskytne praktické informácie a tvorivú inšpiráciu potrebnú k dobrému usporiadaniu všetkých priestorov v dome.
Vypredané
3,32 € 33,16 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pincék felújítása és utólagos vízszigetelése (-90%)


A pincékről általában Károsodás és meghibásodás A helyreállítási munka megtervezése A nedvesedés elleni állagjavító megoldások Néhány példa a falak nedvesedésének megszüntetésére Pincék, amelyeket legalább egyszer részben vagy egészen elöntött a víz A falak és a padló felületi kezelése.
Vypredané
1,54 € 15,37 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Living with Wood (-90%)


Architects and designers use wood for construction because of its infinite applications for interior and exterior design. At present, new planning criteria for housing means that distinctive and ethical buildings can be constructed using a great variety of woods, including recycled. Considered one of the best building materials due to its versatility and thermo-acoustic insulating properties, wood also has many other advantages like strong ecological characteristics and a warm, bright appearance.
Vypredané
2,00 € 19,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Regenerace panelových domů (-90%)


Regenerace panelových domů nespočívá pouze v zateplení fasád. Většina těchto budov potřebuje regeneraci kompletní a rozhodně se nejedná o jednoduchou záležitost. V ruce právě držíte publikaci, která na našem trhu zásadně chyběla. Krok za krokem vás provede celým procesem rozhodování - jak, s kým a za kolik. Její autorkou je Jana Drápalová, starostka brněnské městské části Nový Lískovec. Zde zregenerované panelové domy jsou často dávány za příklad velmi dobře provedené kompletní regenerace, kdy se z domu panelového stává nejen dům krásný a příjemný pro jeho obyvatele, ale i dům splňující požadavky na dům s označením nízkoenergetický. Autorčiny zkušenosti vám mohou pomoci vyvarovat se chyb a konfliktů, o jejichž existenci nemáte před započetím akce ani zdání. V tom je největší hodnota této knihy - regenerace panelových domů není jen o penězích a technickém řešení, ale i o lidech, se kterými musíte jednat, o firmách, se kterými budete spolupracovat, o zákonech a vyhláškách, které musíte dodržovat, a především o obyvatelích těchto domů, jejichž život svými činy na nějakou dobu výrazně ovlivníte. Stojí za to vědět, co vás čeká a čemu se můžete vyhnout.
Vypredané
0,89 € 8,87 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rodinné domy do 150 m2 XI/2006 (-90%)


Rodinné domy do 150 m2 XI/2006
Vypredané
0,23 € 2,25 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha TOP stavebné materiály, služby, technológie - Jeseň 2011 (-90%)


Architektura, Stavebne materialy: Zážitok z rozmanitých podôb prírody Administratívne a priemyselné budovy - moznosti Komplexná obnova bytových domov - moderne materialy a systemy zateplenia - rekonstrukcia vytahov - vlastna kotolna navratnost uz od 3 rokov - solarny system pre ohrev teplej vody Moderná strecha krásna a funkčná Dom, ktorý vyhrejete vlastným telom - moderne materialy pre vystavbu pasivneho domu kde nie je potrebne dodatocne zateplenie Interier, exteriér: Záhradný nábytok Nábyto k do jedálne Technologie: Ako správne navrhnúť osvetlenie Fotovoltaika na streche - sa vám stále oplatí Solárny vákuový trubicový kolektor
Vypredané
0,16 € 1,63 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zahradní grily a krby (-90%)


Ať už dáváte přednost grilování, rožnění nebo barbecue, posezení u otevřeného ohně patří k vítanému zpestření běžného způsobu bydlení. Grilování, pečení a opékání na terasách a zahradách rozšiřuje obytné prostory domácností a jejich kuchyní. Tato varianta „venkovního“ vaření prošla dlouhým vývojem – od otevřeného ohniště přes grily na dřevěné uhlí, grily s lávovými kameny až po současnou generaci grilů plynových a elektrických. Jak se však dnes vyznat v nepřeberném množství přenosných nebo pojízdných grilů, hotových či stavebnicových zahradních krbů a dalších vymožeností? Nabídkou českého trhu s tímto segmentem vás provede zkušený autor. Ke slovu se dostanou „tradiční“, obecně známé typy grilů, ale i méně běžné přístroje a novinky, jako například grily kontaktní, rakletovací, vodní, RBS grily nebo tzv. grily „3 v 1“. Seznámíte se s ověřenými i zcela novými konstrukcemi a technologiemi, se všemi možnými druhy paliv a „pohonů“, podpalovačů i řadou dalších užitečných grilovacích pomůcek. Autor vám poradí, jak s vybraným typem grilu správně zacházet, jakým příslušenstvím rozšířit a vylepšit jejich využití a jak se vyhnout začátečnickým chybám – při práci s grilem i při samotné přípravě chystané lahůdky.
Vypredané
0,43 € 4,32 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vysavače (-90%)


Cílem příručky je ušetřit čas čtenáře a předložit mu veškeré dostupné informace o daných spotřebičích na našem trhu. Důraz je kladen na jejich funkce a vlastnosti s ohledem na úspory energie a jejich instalaci. Budoucí uživatelé si tak mohou udělat představu, který druh vysavače vybrat do své domácnosti, aby uspořili na provozních nákladech a plně využili jeho schopností. Jak si vybrat z desítky odlišných typů ten správný, jak správně "luxovat" a jak vysavač využít např. k důkladné očistě a regeneraci koberců a čalounění nebo k čištění automobilu poradí naše další příručka z řady "Umíte si vybrat?"
Vypredané
0,43 € 4,32 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Přirozená klimatizace (-90%)


Chceme-li ve svém domě vytvořit a udržovat optimální teplotu, musíme se chránit proti nadměrným teplotám venkovního vzduchu. Publikace čtenářům přibližuje možnosti, jak vytvořit tepelně-vlhkostní pohodu vnitřního prostředí, a to bez budování náročných klimatizačních a větracích jednotek. Autor čtenáři předává velmi cenné rady a informace z praxe. Doporučuje, na kterou světovou stranu orientovat dům, popisuje druhy skel, které snižují tepelné ztráty a tepelné zisky domu, uvádí trendový přehled stínicích clon na trhu a radí, proč je výhodné zvolit předokenní rolety nebo kde je vhodné zvolit markýzy, horizontální ev. vertikální žaluzie. Autor se věnuje také trendům v přirozené klimatizaci - jak stavět budovy, které se budou podílet na přirozené klimatizaci, jak nejen svými stavebními konstrukcemi, tak i svým architektonickým ztvárněním.
Vypredané
0,67 € 6,73 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Inženýrské stavby, řízení rizik (-90%)


Publikácia definuje riziko ako pravdepodobnosť vzniku nežiaduceho javu počas prípravy, realizácie a prevádzkovania inžinierskych stavieb. Riziko, jeho identifikácia a riadenie pri realizácii veľkých inžinierskych, ale aj iných stavieb je v súčasnosti veľmi frekventovanou témou. Absencia schopnosti včas riziko identifikovať a nájsť cestu k jeho zníženiu, znášaniu a financovaniu je jednou z prekážok pri zvyšovaní efektivity a kvality v stavebníctve.
Vypredané
1,32 € 13,24 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Fóliovníky, skleníky, záhradné kryty (-90%)


Všetky záhradné kryty slúžia predovšetkým k ochrane rastlín pred nepriaznivými prírodnými podmienkami, väčšinou sa spájajú so snahou predĺžiť ich vegetačné obdobie. Trochu nadnesene sa dá povedať, že tieto špeciálne záhradné konštrukcie si kladú za cieľ čiastočne oklamať prírodu alebo sa aspoň postaviť čelom príkoriam našej zemepisnej šírky. Avšak dôvodov pre zakrývanie rastlín môže byť oveľa viac. Už len položenie textílie alebo fólie na záhon dokáže zmeniť podmienky pre pestovanie rastlín, nieto výstavba pareniska, fóliovníku, studeného, temperovaného alebo dokonca vykurovaného skleníku či rovno zimnej záhrady! Problematika použitia záhradných krytov je neobyčajne široká. Pokiaľ vám táto kniha pomôže sa v tejto oblasti zorientovať, splní svoj účel
Vypredané
0,66 € 6,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A gerendaház (-90%)


Sokunk számára többet jelent egy gerendaház egy lakóépületnél. Otthont; természetközeliséget egyfajta életmódot és egyeseknek hagyományt. Nem idegen a magyar építészet tradícióitól ez az építési mód. Gondoljunk csak a zalai boronaházakra vagy az elcsatolt területek közül bármely hegyvidékünkre! Erdélyben ugyanúgy, mint Szlovákiában, máig fennmaradt a gerendaház-építés, és mivel rohanó civilizációnktól a terepviszonyok remekül elválasztják, máig fellelhetők az autentikus jegyek mint a múlt ujjlenyomata. Modern életünkben is egyre inkább helyet kapnak a gerendaházak. Kinek a nyugalom szigetét jelenti, kinek önkifejezési formát, de mostanra sok fejlett gazdaságban státusszimbólummá vált. Ezért a tradíciók feltárása után megmutatjuk a mai "gerendaházhelyzetet". Felfedezhetik, milyenek is itthon vagy a tengerentúlon, hogyan is építik manapság, és ízléses ötleteket találhatnak a lakberendezés területén. Mert bizony nem csak a rusztikus stílus áll jól a fából készült falaknak. A gerendaházak elkötelezettjeinek, a téma iránt érdeklődőknek vagy a természetkedvelőknek egyaránt ajánljuk e könyvet.
Vypredané
2,40 € 24,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Posezení na zahradě (-90%)


Nejkrásnější zahradní odpočívadla pro různá místa, rychlá realizace vysněného místa k posezení, cesty, úpravy povrchu, zdi, živé ploty, pavilony, výběr vhodných rostlin a zahradního nábytku.
Vypredané
0,70 € 7,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Szőlőlugas (-90%)


Ahhoz, hogy a szőlőlugas bőven teremjen, hamar élvezhető legyen a termése, kellemes, hűvös az árnya, üdítő a látványa, szakszerű és folyamatos munkát igényel. Ehhez nyújt segítséget a lényegre törő, világos stílusú könyv, amiből megtanulható a helyes telepítés, a támberendezések készítése, a szőlő metszésének alapszabályai, a különböző tőkeformák kialakítása és metszése, a lugasformák helyes megválasztása, a lugasok tápanyagellátása és öntözése. A szerző az egyes lugasformák kialakításának folyamatát 4 - 5 éven át kíséri, amit a szemléletes ábrák jól illusztrálnak. Az ajánlott szőlőfajták tulajdonságait, metszési igényét táblázat foglalja össze.
Vypredané
0,30 € 3,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Need - Navrhovanie energeticky efektívnych domov (-90%)


Autorom publikácie NEED je architekt Henrich Pifko, jeden z najerudovanejších odborníkov z tejto oblasti, ktorý má široké teoretické, ale aj bohaté praktické skúsenosti s navrhovaním energeticky efektívnych domov a budov. Svoje vyše desaťročné skúsenosti s navrhovaním takýchto budov premietol do knihy NEED, ktorá neponúka konkrétne návody. To sa ani nedá, pretože navrhovanie energeticky efektívnych domov je proces s mnohými premennými a rôznorodými riešeniami. Kniha predstavuje skôr inšpiráciu a povzbudzuje k spôsobu rozmýšľania, ktorý by mal viesť nielen k energeticky efektívnym riešeniam, ale aj k návrhu esteticky kvalitnej architektúry. Publikácia má potenciál stať sa každodenným pomocníkom pri navrhovaní energeticky efektívnych budov.
Vypredané
3,90 € 39,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Konštrukčné riešenia (-90%)


Konštrukčné riešenia pre energeticky úsporné domy Ročník IX., 3-4/2010
Vypredané
0,35 € 3,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Encyklopedie zahradničení (-90%)


Podrobný praktický průvodce tvorbou zahrady a pěstováním okrasných i užitkových rostlin, nejobsáhlejší zdroj informací pro amatérské i profesionální zahradníky. Plánování, zakládání a ošetřování zahrady. Výběr a pěstování všech skupin okrasných rostlin, bylinek, ovoce a zeleniny. Kaktusy a jiné sukulenty. Zahrada v bytě, nádobové zahrádky, vodní prvky, trávníky. Zásady množení rostlin. Řez a tvarování stromů a keřů. Zahradní techniky a postupy, přehled nářadí a vybavení. Škůdci a choroby rostlin, podnebí, půdy a hnojiva. Skleníky, pařeniště, zahradní chatky, cesty a terasy. Klasické i nejnovější přístupy k zahradničení, aktuální výběr rostlin.
Vypredané
6,11 € 61,05 €

dostupné aj ako:


Kategória literatúry Dom, byt, stavba ponúka knihy, ktoré sa zameriavajú na oblasť architektúry, interiérového dizajnu, stavebníctva a domového zariadenia. Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, praktické rady a návody na vytvorenie a zlepšenie vášho domova. Venujú sa rôznym štýlom architektúry a interiérového dizajnu, ako napríklad moderný, klasický, minimalistický, rustikálny alebo vintage. 

Okrem toho, kategória Dom, byt, stavba obsahuje aj knihy o praktických aspektoch stavby a renovácie. Nájdete tu rady týkajúce sa výberu materiálov, techník stavebných prác, úspory energie, bezpečnosti domu a ďalších relevantných tém.

Literatúra zameraná na domov a byt vám tiež ponúka knihy o organizácii priestoru, upratovaní, zariadení domácnosti a správe domácnosti. Tieto knihy vám poskytnú nápady a tipy na efektívne využitie priestoru, udržiavanie poriadku a vytvorenie príjemného a funkčného domova.

V kategórii dom, byt, stavba nájdete publikácie o stavbe a rekonštrukcii, domove a zariaďovaní aj o záhradných stavbách.