! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Príroda strana 12 z 12

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Abeceda hubára (-90%)


Pri zvažovaní náplne tejto knihy autori vychádzali z vlastných skúseností, ale aj z rozhovorov s praktickými hubármi, ktorí sa zaujímajú o huby aj ako o surovinu na kuchynské využitie. Hľadali odpoveď na otázku, čo potrebuje rekreačný hubár, keď chce nazbierať dobré jedlé huby. Začínajúci hubár potrebuje vedieť, aké najlepšie huby má zbierať. Chce ich bezpečne rozpoznať v prírode. Potrebuje vedieť, kedy a kde ich má hľadať. Musí však vedieť, ako ich zbierať, prepravovať a uskladňovať. Tieto informácie chce získať rýchlo, bez zdĺhavého hľadania v množstve informácií, ktoré práve nepotrebuje. Táto kniha obsahuje sto, podľa názoru autorov, najchutnejších druhov. Považovali však za potrebné upozorniť, na ktoré nebezpečné druhy si treba dať pozor a desať z nich je vyobrazených v zadnej časti knihy. Pri pozornom preštudovaní tejto knihy by ste sa mali vyhnúť sklamaniu a nezdarom v určovaní nájdených húb. Skôr, než sa vyberiete do lesa, dôkladne si ju prezrite, nájdete v nej potrebné informácie na úspešný zber húb. Hlavným poslaním tejto publikácie je poskytnúť záujemcom o hubárčenie základné rady, ako a kde huby zbierať, správne ich určovať a zužitkovať.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Huby (-90%)


Praktická, potrebná a vždy po ruke. Ľahká do batoha, malá, aby sa zmestila do vrecka, ale na prasknutie nabitá informáciami a fotografiami. Taká je publikácia Huby, kniha určená všetkým, čo majú záujem osvojiť si vedomosti o hubách: hubárom, milovníkom prírody, ktorých zaujímajú farby a rozmanitosť tvarov aj húb pre človeka nepožívateľných; ekológom a ochrancom prírody, ktorí chcú vedieť, aké biotopy si z mykologického hľadiska vyžadujú mimoriadnu starostlivosť a ochranu, alebo ktoré skupiny húb sú najviac ohrozené. Jednoducho, kniha je určená všetkým, bez ohľadu na špecializáciu, lebo huby rastú všade: v mestách, v črepníkoch na balkónoch, v parkoch, v záhradách pod kríkmi aj na komposte.
Vypredané
1,50 € 14,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Poznáváme zvířata podle stop (-90%)


V naší přírodě žije mnoho zvířat, která jen vzácně vidíme, ale každé z nich zanechává nějakou známku o své přítomnosti. Klasickou stopou je otisk nohy, ovšem stopou může být kmen stromu zbavený kůry, kaliště v lesní půdě, zemní nora, nebo kopeček hlíny na louce, ohlodaná jedlová šiška, ukousnutá větvička, hnízdo v křoví, vaječná skořápka, peří, trus nebo vývržek. Pozornému a zkušenému stopaři mohou stopy zvířat hodně povědět o jejich přítomnosti a chování. • Nalezenou stopu si snadno vyhledáte a bezpečně určíte • 125 nejdůležitějších zvířecích stop v přírodě, na poli, v lese • Více než 260 barevných fotografií
Vypredané
1,41 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prvá kniha hier s prírodou (-90%)


Príroda je krásna a zaujímavá! Deti môžu objaviť a preskúmať všelijaké druhy živočíchov a rastlín pomocou zábavných a jednoduchých úloh, vypestovať si žeruchové hlavičky, zostrojiť bezpečnú pascu na hmyz, urobiť si mini záhradku vo fľaši alebo si založiť herbár.
Vypredané
0,90 € 8,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nový průvodce přírodou


Nové vydání jednoho z nejúspěšnějších univerzálních průvodců přírodou, určených ke snadné orientaci v živočišné i rostlinné říši. V knize je popsáno celkem 900 druhů rostlin, hmyzu, ryb, ptáků, plazů, obojživelníků i savců naší přírody a doplněno 1350 kvalitními fotografiemi. Průvodní text obsahuje popis jednotlivého druhu, upozorňuje na význačné určovací znaky a zvláštnosti, nechybí popis biotopu a výskytu..
Vypredané
0,70 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Túlélőkézikönyv - Térképek és navigáció


Indulj izgalmas kalandra Bear Gryllsszel, és ismerkedj meg a tájékozódáshoz szu¨kséges készségekkel! Tanulj az iránytűhasználatról, a helyzetmeghatározásról, és találd meg az éjjeli égboltra nézve északot!
Vypredané
0,36 € 7,11 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Atlas šumavských savců


Čtvrtý titul z řady jedinečných atlasů šumavské přírody, jejichž autory jsou vždy renomovaní odborníci – tentokrát zoologové RNDr. Miloš Anděra, CSc. a prof. Ing. Jaroslav Červený, CSc. V Atlasu savců Šumavy naleznete popis, fotografie a mapky výskytu všech malých i velkých savců, kteří se v současné době na Šumavě vyskytují. Každý svazek díky příručnímu formátu dobře snese i přibalení do turistického batohu.
Vypredané
0,82 € 16,45 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prakticky houbar


Knížka o houbách a houbařích si neklade za cíl vyčerpat veškeré poznatky o krásných a podivuhodných organizmech, jakými houby bezesporu jsou, rovněž není jejím účelem suplovat výpravné obrazové atlasy hub. Přináší informace, poznatky a praktické rady od m
Vypredané
0,53 € 10,58 €

dostupné aj ako:

Rekordy-Živý svet zvieratá


Extrémne javy živej prírody popri informáciách o rekordoch z ríše zvierat. Kniha určená pre každého. (200x135, 318 s., FB, TV)
Vypredané
8,48 € 8,93 €

Kategória literatúry Priroda vám ponúka široký výber kníh, ktoré sa zaoberajú prírodou a jej rôznymi aspektmi. Tieto knihy vás prenesú do fascinujúceho sveta prírody, kde sa môžete dozvedieť viac o divokých zvieratách, rastlinách, ekosystémoch, ochrane životného prostredia a mnohých ďalších témach.

V kategórii Priroda nájdete knihy o faune a flóre, ktoré vám poskytnú hlbší pohľad do sveta zvierat a rastlín. Tieto knihy vám predstavia rôzne druhy živočíchov, ich životné prostredie, správanie a jedinečné charakteristiky. Zistíte viac o rozmanitosti prírody a ako môžeme chrániť a zachovávať jej bohatstvo.

Nájdete tu knihy z kategórie hubárstvo, spoznávanie prírody, aj návody ako prežiť v divočine.