Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Milujeme rajčata


Je libo hrozen křupavých koktejlových rajčat, „pralinky“ s intenzivní sladkou ovocnou chutí, „býčí srdce“ o velikosti až jeden kilogram, „zelenou zebru“ nebo divoké rajče, které rodí až do září? Plody protáhlé, kulaté, buclaté i placaté, velké i malé, červené, zelené, narůžovělé, fialové, modré či žluté s pruhy i bez, chuti ovocné, kořenité, sladké nebo prostě rajčatové – stačí se spolehnout na dlouhodobé zkušenosti autorky, která vás v knize provede všemi nástrahami pěstování.
Predpredaj
17,20 € 18,10 €

Fűszerpaprika-őrlemény gyártása kisüzemben


Vypredané
0,29 € 0,30 €

V kategórii "Úžitková záhrada" nájdete široký výber kníh a príručiek určených pre všetkých, ktorí sa venujú pestovaniu ovocia, zeleniny a bylín. Táto kategória je ideálna pre začínajúcich aj skúsených záhradkárov, ale aj pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť viac o tom, ako efektívne využiť svoju záhradu pre vlastné potreby.

Naše knihy ponúkajú podrobné informácie o rôznych druhoch úžitkových rastlín, ich výsadbe, starostlivosti a pestovaní. Ponúkame tiež tituly zamerané na plánovanie a organizáciu úžitkovej záhrady, ako aj na techniky a tipy pre jej údržbu a optimalizáciu produkcie.