! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Stav


V kategórii literatúry Zahrada nájdete široký výber kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi záhradníctva, záhradnej architektúry, pestovania rastlín a údržby záhrady. Táto kategória je určená pre záhradkárov, záhradných nadšencov a všetkých milovníkov prírody, ktorí sa chcú dozvedieť viac o tvorbe, starostlivosti a využití záhradných priestorov.

V knihách o záhradách nájdete bohatú paletu tém, od návrhu a plánovania záhrady cez výber rastlín a ich pestovanie až po údržbu a záhradné projekty. Tieto knihy poskytujú užitočné rady, tipy a inšpiráciu pre vytvorenie krásnej a funkčnej záhrady.

V kategórii Zahrada nájdete aj knihy o záhradnej architektúre a dizajne, ktoré sa zaoberajú vytváraním rôznych štýlových záhrad a ich prvokov, ako sú kvetinové záhony, trávnaté plochy, vodné prvky a terénne úpravy. Tieto knihy vám pomôžu vytvoriť si koncept pre svoju vlastnú záhradu a využiť jej potenciál.

Ak sa zaujímate o konkrétne druhy rastlín, nájdete tu knihy o kvetinách, zelenine, ovocí, bylinkách a iných rastlinách vhodných pre pestovanie v záhrade. Tieto knihy poskytujú informácie o výbere, výsadbe, starostlivosti a riešení bežných problémov pri pestovaní jednotlivých druhov rastlín.

Nájdete tu knihy, ktoré sa venujú okrasnej záhrade, úžitkovej záhrade, balkónom a terasám, izbovým rastlinám, aj škodcom a chorobám rastlín.