! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Cestoviny, zemiaky strana 4 z 4

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Burgonyás ételek


A burgonya a világ egyik legnépszerűbb élelmiszere, és minden bizonnyal a legsokoldalúbbak közé tartozik. A földkerekség csaknem összes országában termesztik, ezernyi változata ismert, sajátos színekben, formában és állaggal - a vajsárga yukon goldtól a karibi térség telt narancsszínű jamgyökeréig. Ebben a kötetben számtalan izgalmas receptet találunk, s valamennyi remekül elkészíthető otthon. A fejezetek között megtaláljuk a leveseket, az előételeket, salátákat és kímélő ételeket, a köreteket, a húsokat és szárnyasokat, a halakat, a vegetáriánus étkeket, de a kenyérféléket és süteményeket is. A receptek útmutatásai könnyen követhetők, valamennyi ételhez friss hozzávalókat használunk, és az asztalra kerülő fogások nem csupán ízletesek, hanem szemet gyönyörködtetőek is. A teendőket lépésről lépésre bemutató fotóknak köszönhetően még a kezdő háziasszonyok is nyugodtan vállalkozhatnak e nagyszerű burgonyás ételek elkészítésére. - Több mint 170 ínycsiklandó étel - Praktikus tippek és variációk - Lépésről lépésre követhető útmutatók látványos fényképekkel - Változatos kínálat, számos különlegesség és vegetáriánus étel.
Vypredané
6,90 € 7,26 €

Cestoviny


Cestoviny varili naše mamy, babičky a prababičky od nepamäti. Tajomstvo prípravy typických jedál, ako sú halušky, pirohy, fliačky, rôzne druhy domácich rezancov sa dedilo a odovzdávalo nasledujúcim generáciám. V súčasnosti ich môžeme kúpiť v bežných obchodoch, ale aj v špecializovaných predajniach. Mnohí však ani dnes nedajú dopustiť na tradičnú prípravu domácej cestoviny. V tejto knihe nájdete takmer 400 receptov, ktoré dokážu uvariť aj začiatočníci, niektoré však prekvapia aj skúsené gazdinky. Venujeme sa v nej najprv slovenským cestovinám, ktoré si môžete vyrobiť aj sami a ochutiť našimi tradičnými pochutinami. Samostatná kapitola patrí talianskym cestovinám, ktoré majú bohatú minulosť a surovinový repertoár na skombinovanie chutí. Na záver ponúkame niekoľko receptov z čínskej kuchyne - sú výnimočné jedlami z rezancov, ale aj zo severoafrickej kuchyne, v ktorej je lahôdkou už aj u nás obľúbený kuskus. Ako bonus k týmto jednoduchým, pestrým jedlám sme pridali tipy na chutné nátierky.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Italská pasta – nejen těstoviny


Na začátku čtenáře seznámí s různými druhy těstovin a vysvětlí, jak k nim vybrat správnou omáčku. Přípravu čerstvých těstovin naučí krok za krokem. Představí variace na oblíbenou klasiku, vynikající regionální speciality a vše, co potřebuje kuchař, aby z těstovin vykouzlil dokonalý pokrm.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Cestoviny


- 50 nových lákavých kreácií · návody na prípravu · špagety & spol. – lákavá mnohorakosť · pikantné cestovinové šaláty...
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Cestoviny ľahko a rýchlo


Každý sa poteší pariacej sa mise chutných cestovín. Nie každý ich však vie pripraviť ako talianska mamma. Vyberte si spomedzi smotanových omáčok, zdravej grilovanej zeleniny, nespočetného množstva syrov...Cestoviny ľahko a rýchlo prinášajú množstvo nápadov, ako pripraviť skutočné hody z tradične obľúbených surovín.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Talianska kuchyňa-Cestoviny


Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a čas potrebný na prípravu a varenie, ako aj pre koľko porcií je uvedený recept. Väčšina jedál je ilustrovaná neodolateľnou farebnou fotografiou. Ide len o slané jedlá.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

A legfinomabb főtt tészták


A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.
Vypredané
0,61 € 0,64 €

Receptek a nagyitól 51. Különleges köretek


A Különleges köretek című kiadványunkban 15 fajta köret receptje található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Zöldséges rétes, különleges gömbkrokett, vajas polenta - különleges köret receptek várnak a különleges ízek kedvelőire!
Vypredané
1,02 € 1,07 €

Sladké a slané cestovinové jedlá (23)


- Bolonské rúrky - Krupicové rezance s polevou z lesného ovocia - Stredomorská rezancová omeleta - Orechové rezance s rumovo-marhuľovou polevou - Kapustné fliačky - Hrozienkové rezance - Brokolicové cestoviny - Granatiersky pochod - Penne s rokfortom a iné...
Vypredané
1,43 € 1,50 €
  • 5 /5

Lacná kniha Recepty zo života 31 - Chutné zemiaky (-70%)


Najobsiahlejšia edícia kuchárskych kníh na Slovensku pokračuje! V poradí už v 31. dieli sa vydavateľ na základe listov čitateľov časopisu Život zameral na tú hádam najzákladnejšiu surovinu v našich kuchyniach zemiaky. Na svoje si tu tak prídu milovníci domácich polievok, bezmäsitých jedál, šalátov či dobrôt s mäsom. Autori nezabudli však ani na chuťovky či sladkosti, ktoré zo zemiakov hravo zvládne pripraviť každý. Vyskúšajte to najzaujímavejšie, čo sa zo zemiakov dá pripraviť. Rozhodne neoľutujete.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ezt a tésztát! - Természetesen színesen (-50%)


Aki egy kis színre, energiára és inspirációra vágyik, imádni fogja ezt a könyvet! Linda Miller Nicholson színbombát dobott a tésztavilágra, először a Salty Seattle nevű Instagram-oldalával, majd ezzel a könyvével. Kizárólag természetes színezőanyagokkal - gyümölcsökkel, zöldségekkel, szuperélelmiszerekkel és fűszerekkel - készít megbabonázó árnyalatokat, elképesztő mintákatés formákat. Varázslattal felér, ahogy a hétköznapi alapanyagok átlényegülnek festékké, a tészta vászonná, és remekművek születnek. Elárulja, hogyan lehet a tésztát hihetetlenül csodás színekre festeni, valamint a klasszikus olasz formákat pöttyözni, csíkozni, batikolni,bordázni és tölteni. A könyv az extravagáns mártásreceptektől lesz kerek, így mostantól egyszerre készíthetünk szemet gyönyörködtető és kirobbanó ízű tésztaételeket.
Vypredané
10,81 € 21,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Talianska kuchyňa-Cestoviny (-90%)


Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a čas potrebný na prípravu a varenie, ako aj pre koľko porcií je uvedený recept. Väčšina jedál je ilustrovaná neodolateľnou farebnou fotografiou. Ide len o slané jedlá.
Vypredané
0,23 € 2,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Főtt tészták (-90%)


Az olasz tészták nem véletlenül oly népszerű világába kalauzoljuk el az olvasót.A makaróni vagy a spagetti mellett a töltött tortellíni vagy az óriás kagylótészta egyszerűbb és különlegesebb változatait ajánljuk, de magtanítjuk a friss házi pasta készítésének fortélyaira is.Érdemes kipróbálni a főtt tésztákat felejthetetlenné tevő remek paradicsomos és tejszines mártásokat, az elmaradhatatlan ízesítővel, a reszelt parmezán sajttal.
Vypredané
0,53 € 5,31 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 99 krumplis étel (-90%)


Ki gondolná, hogy 115-fajta krumpli létezik a világon?! A háziasszonyok többsége beéri 2-3 fajtával, és ennyi elég is: a "lisztes" fajtából készülnek a zúzott-tört-püré ételek, a "nem szétfövő" fajtából az egyebek, a kiflikrumpliból pedig a saláták. Az én családom imádja a krumplit, valamilyen "előadásban" akár mindennap az asztalra tehetném, és tudom, hogy sokan vannak így vele. A levestől a süteményig számtalan finomság készíthető belőle. Ha még figyelembe vesszük azt is, hogy alapvető (C- és B-) vitaminokat és fontos ásványi anyagokat (kálium, kalcium, vas, mangán, foszfor) tartalmaz, hogy egész éven át hozzáférhető és olcsó, hogy ráadásul még a fogyókúrázók szövetségese is lehet, mert alacsony a kalóriatartalma (80-90 kcal/100 g a kenyér 250 kcal/100 g-jával szemben), akkor nem túlzás azt állítani, hogy fantasztikusjelenség! Ez a könyv, bevallom, tisztelgés az ezerarcú, szerény krumpli előtt, amely számtalan erénye folytán, így vagy úgy, omlós jóságok vagy abbahagyhatatlan ropogtatnivalók formájában, szüntelenül jelen van életünkben.
Vypredané
1,00 € 10,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Italská pasta – nejen těstoviny (-90%)


Na začátku čtenáře seznámí s různými druhy těstovin a vysvětlí, jak k nim vybrat správnou omáčku. Přípravu čerstvých těstovin naučí krok za krokem. Představí variace na oblíbenou klasiku, vynikající regionální speciality a vše, co potřebuje kuchař, aby z těstovin vykouzlil dokonalý pokrm.
Vypredané
0,47 € 4,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Těstoviny po česku


500 receptů na těstovinové saláty, polévky, hlavní jídla slaná i sladká… to vše vám nabízí více než 250 stránková publikace nakladatrelství GEN.
Vypredané
0,87 € 17,34 €

dostupné aj ako:


Kategória literatúry cestoviny, zemiaky prináša široký výber kníh a publikácií, ktoré sa zameriavajú na jedinečné recepty, techniky prípravy a inšpiráciu týkajúcu sa cestovín a zemiakov. Tieto knihy vám umožnia objaviť bohatosť a rozmanitosť jedál, ktoré môžete pripraviť s týmito skvelými ingredienciami.

V literatúre o cestovinách a zemiakoch nájdete recepty na rôzne druhy cestovín - od tradičných talianskych špecialít, ako sú špagety, ravioly a lasagne, po exotické a netradičné kombinácie sústredené na iné kuchyne a kultúry. Zemiaky vám poskytnú nekonečné možnosti - od klasických príloh po kreatívne pokrmy, ktoré ich využívajú ako hlavnú zložku.

Okrem receptov vám knihy o cestovinách a zemiakoch poskytnú aj tipy na výber správnych druhov cestovín a zemiakov, techniky ich správnej prípravy a spôsoby, ako ich variť, piecť, pražiť alebo grilovať. Môžete sa tiež dozvedieť viac o rôznych omáčkach, prílohách a dochutení, ktoré najlepšie dopĺňajú tieto ingrediencie.

S knihami o cestovinách a zemiakoch budete mať v rukách zdroj inšpirácie pre vaše kulinárske dobrodružstvá. Môžete objavovať nové chutové kombinácie, experimentovať s rôznymi druhmi cestovín a zemiakov a vytvárať jedlá, ktoré spĺňajú vaše chuťové priania.