! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Najnovšie - Knihy - Cestoviny, zemiaky strana 3 z 4

Fries


Fries have well and truly evolved from a sometimes soggy side dish to the star of the show - the ultimate comfort food. And it's not just potatoes that have had a makeover. Parsnip, Celeriac and Aubergine have got in on the action too, and sometimes you can't beat a bit of beetroot. From large or small, fat or thin, skin-on or skin-off and with delicious dips to match, you'll discover your new favourite fries and dip combination. This book will take you on a journey from the classic Skinny Fries and Chunky Steak Fries that bring back childhood memories, through to the deliciously smoky Paprika-dusted Potato Wedges and Sensational Sweet Potato Fries, before taking you to the artisan heights of Pumpkin and Seasoned Parmesan Fries with Panko Breadcrumbs and Kimchi Fries with Pickles. If you like your fries fully loaded or downright dirty, then why not delve into the Fully Loaded chapter, where you'll find Melting Mozzarella, Tomato and Pepperoni Fries and Nacho Fries with Refried Beans, Guacamole and Sour Cream. With over 30 deliciously creative recipes, this book caters for everyone, and you'll see that feel-good food has never felt so good.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Recepty zo života 31 - Chutné zemiaky


Najobsiahlejšia edícia kuchárskych kníh na Slovensku pokračuje! V poradí už v 31. dieli sa vydavateľ na základe listov čitateľov časopisu Život zameral na tú hádam najzákladnejšiu surovinu v našich kuchyniach zemiaky. Na svoje si tu tak prídu milovníci domácich polievok, bezmäsitých jedál, šalátov či dobrôt s mäsom. Autori nezabudli však ani na chuťovky či sladkosti, ktoré zo zemiakov hravo zvládne pripraviť každý. Vyskúšajte to najzaujímavejšie, čo sa zo zemiakov dá pripraviť. Rozhodne neoľutujete.
Vypredané
12,26 € 12,90 €
  • 5 /5

Lacná kniha Recepty zo života 31 - Chutné zemiaky (-70%)


Najobsiahlejšia edícia kuchárskych kníh na Slovensku pokračuje! V poradí už v 31. dieli sa vydavateľ na základe listov čitateľov časopisu Život zameral na tú hádam najzákladnejšiu surovinu v našich kuchyniach zemiaky. Na svoje si tu tak prídu milovníci domácich polievok, bezmäsitých jedál, šalátov či dobrôt s mäsom. Autori nezabudli však ani na chuťovky či sladkosti, ktoré zo zemiakov hravo zvládne pripraviť každý. Vyskúšajte to najzaujímavejšie, čo sa zo zemiakov dá pripraviť. Rozhodne neoľutujete.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

10000 Pasta: Includes Sauces & Toppings to Create 10,000 Meals


10,000 Pasta: Includes Sauces & Toppings to Create 10,000 Meals Spiral bound | 10,000
Vypredané
14,20 € 14,95 €

Milujeme cestoviny


Cestoviny od špagiet s paradajkovou omáčkou po lahodné zapekané cannelloni či gnocchi s rukolovým pestom lámu všetky svetové rekordy v chuti a kreativite a stali sa súčasťou životného štýlu ďaleko za hranicami Talianska. Publikácia ponúka zaujímavosti z histórie vzniku cestovín i poznatky o regionálnych zvyklostiach pri ich používaní. Obsahuje 100 autentických talianskych receptov na cestoviny v nekonečnej škále tvarov, farieb, chutí a vôní. Sú obohatené o nápady a návrhy obmien tak, aby vyhovovali chuti každého človeka bez ohľadu na to, kde žije.
Vypredané
18,95 € 19,95 €

Cestoviny


Cestoviny varili naše mamy, babičky a prababičky od nepamäti. Tajomstvo prípravy typických jedál, ako sú halušky, pirohy, fliačky, rôzne druhy domácich rezancov sa dedilo a odovzdávalo nasledujúcim generáciám. V súčasnosti ich môžeme kúpiť v bežných obchodoch, ale aj v špecializovaných predajniach. Mnohí však ani dnes nedajú dopustiť na tradičnú prípravu domácej cestoviny. V tejto knihe nájdete takmer 400 receptov, ktoré dokážu uvariť aj začiatočníci, niektoré však prekvapia aj skúsené gazdinky. Venujeme sa v nej najprv slovenským cestovinám, ktoré si môžete vyrobiť aj sami a ochutiť našimi tradičnými pochutinami. Samostatná kapitola patrí talianskym cestovinám, ktoré majú bohatú minulosť a surovinový repertoár na skombinovanie chutí. Na záver ponúkame niekoľko receptov z čínskej kuchyne - sú výnimočné jedlami z rezancov, ale aj zo severoafrickej kuchyne, v ktorej je lahôdkou už aj u nás obľúbený kuskus. Ako bonus k týmto jednoduchým, pestrým jedlám sme pridali tipy na chutné nátierky.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Receptek a nagyitól 51. Különleges köretek


A Különleges köretek című kiadványunkban 15 fajta köret receptje található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Zöldséges rétes, különleges gömbkrokett, vajas polenta - különleges köret receptek várnak a különleges ízek kedvelőire!
Vypredané
1,02 € 1,07 €

Sladké a slané cestovinové jedlá (23)


- Bolonské rúrky - Krupicové rezance s polevou z lesného ovocia - Stredomorská rezancová omeleta - Orechové rezance s rumovo-marhuľovou polevou - Kapustné fliačky - Hrozienkové rezance - Brokolicové cestoviny - Granatiersky pochod - Penne s rokfortom a iné...
Vypredané
1,43 € 1,50 €

Cestoviny


Edícia Aké ľahké prináša tri nové prehľadné kuchárske knihy pre modernú domácnosť: Cestoviny, Kurča a Mafiny. Či už hľadáte recepty na výborné mäso a hydinu, chutné cestoviny alebo mafiny so šťavnatým ovocím a roztekajúcimi sa kúskami čokolády, dobroty pripravované podľa týchto receptov vám zaručia úspech vždy a všade. Zrozumiteľné inštrukcie dopĺňajú fotografie hotového pokrmu, ktoré pošteklia vaše chuťové poháriky a inšpirujú vás pri zostavovaní jedálneho lístka. Varenie a pečenie nebolo nikdy ľahšie a chutnejšie!
Vypredané
6,60 € 6,95 €

TOP recepty: 100x těstoviny


Ve spolupráci s internetovým portálem toprecepty.cz jsme pro vás připravili 100 nejvyhledávanějších receptů z těstovin. V knize je najdete seřazené v abecedním pořadí podle názvů. Cannelloni s chřestem, čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou, fussiloni se sušenými rajčaty, houbové špagety dcerky Renky, lahodné sýrové makarony, nudle s tuňákem a mrkví, pelmeně s petrželkovou omáčkou, penne rigate a la Emiliana, surimi s těstovinami...
Vypredané
6,87 € 7,23 €

Špagety - s vtipem a fantazií - 4. vydání


Kuchařku Špagety díky nápaditým deskám v knihovně nikdo nepřehlédne. Uvnitř se skrývá více než 130 různých receptů na špagetové pokrmy. Vybírat lze z rozmanitých variací: těstoviny s bylinkami, zeleninou, vejci, sýrem, smetanou, mořskými plody či s masem. Přehledně sepsané suroviny a srozumitelné postupy krok za krokem pomohou i začínajícímu kuchaři připravit originální a výtečné pokrmy. - více než 130 receptů na špagetové pokrmy - rozdělení receptů do kapitol podle hlavních surovin a jejich krátký popis na začátku každé kapitoly - podrobný popis jednotlivých fází přípravy krok za krokem - barevná fotografie pokrmu u každého receptu - přehledný rejstřík receptů
Vypredané
13,78 € 14,51 €

Těstoviny


Tato jednoduchá a názorná kuchařka 82 rychlých a nápaditých receptů, které pocházejí ze slunné a přátelské Itálie, vás pomocí dílčích fotografií jednotlivých fází přípravy povede krok za krokem. Díky tomu podle této knihy navaří snadno i naprostý začátečník, který se potřebuje rychle najíst, ale na své si zde přijde rovněž zkušený gurmán a milovník dobrého jídla. V knize naleznete: Základní a rychlé recepty, Zeleninové varianty Těstoviny s rybami a korýši či masem Saláty Lasagne, ravioli, gnocchi Autorka je italská gurmánka původem z Benátska, která žije už patnáct let v Paříži. Ve svých receptech nám předává své nadšení pro dobré suroviny a pro jednoduchou, chutnou a přirozenou kuchyni. Inspiruje se tradičními italskými recepty a přizpůsobuje je dnešním požadavkům na kvalitní lehčí a rychlejší kuchyni.
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Špagety s vtipem a fantazií - 3.vydanie


Kuchařku Špagety díky nápaditým deskám v knihovně nikdo nepřehlédne. Uvnitř se skrývá více než 130 různých receptů na špagetové pokrmy. Vybírat lze z rozmanitých variací: těstoviny s bylinkami, zeleninou, vejci, sýrem, smetanou, mořskými plody či s masem. Přehledně sepsané suroviny a srozumitelné postupy krok za krokem pomohou i začínajícímu kuchaři připravit originální a výtečné pokrmy.
Vypredané
13,35 € 14,05 €

A legfinomabb főtt tészták


A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.
Vypredané
0,61 € 0,64 €

Cestoviny


Cestoviny sú chutné, cenovo dostupné, výživné, ich príprava je rýchla i jednoduchá a navyše svojimi rozmanitými tvarmi a veľkosťou lahodia oku dospelých i detí. Existuje mnoho druhov cestovín a v našej knižke nájdete vyše 100 zaujímavých receptov na prípravu jedál, či už cestoviny v kombináciách so zeleninou, mäsom, plodmi mora, alebo vegetariánske menu.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Nudle


Rychlé, jedlé a chutné - to jsou nudlové recepty. Když se navíc inspirujeme japonskou, thajskou, čínskou či evropskou kuchyní, neustále objevujeme a vytváříme nové kombinace chutí. Fantazii se vůbec meze nekladou a mnohdy nás hotové jídlo přímo překvapí. Dokládá to 30 osvědčených receptů v českém a anglickém jazyce od zkušeného šéfkuchaře z mezinárodního hotelu.
Vypredané
3,23 € 3,40 €

Lacná kniha 99 krumplis étel (-90%)


Ki gondolná, hogy 115-fajta krumpli létezik a világon?! A háziasszonyok többsége beéri 2-3 fajtával, és ennyi elég is: a "lisztes" fajtából készülnek a zúzott-tört-püré ételek, a "nem szétfövő" fajtából az egyebek, a kiflikrumpliból pedig a saláták. Az én családom imádja a krumplit, valamilyen "előadásban" akár mindennap az asztalra tehetném, és tudom, hogy sokan vannak így vele. A levestől a süteményig számtalan finomság készíthető belőle. Ha még figyelembe vesszük azt is, hogy alapvető (C- és B-) vitaminokat és fontos ásványi anyagokat (kálium, kalcium, vas, mangán, foszfor) tartalmaz, hogy egész éven át hozzáférhető és olcsó, hogy ráadásul még a fogyókúrázók szövetségese is lehet, mert alacsony a kalóriatartalma (80-90 kcal/100 g a kenyér 250 kcal/100 g-jával szemben), akkor nem túlzás azt állítani, hogy fantasztikusjelenség! Ez a könyv, bevallom, tisztelgés az ezerarcú, szerény krumpli előtt, amely számtalan erénye folytán, így vagy úgy, omlós jóságok vagy abbahagyhatatlan ropogtatnivalók formájában, szüntelenül jelen van életünkben.
Vypredané
1,00 € 10,00 €

dostupné aj ako:

Cestoviny, 2. vydanie


Cestoviny sú chutné, len málokto im odolá. Pripravujú sa v najrozličnejších variáciách. V tejto knihe nájdu milovníci cestovín ďalšie lákavé kreácie: pikatné šaláty, cestoviny s jemnou omáčkou alebo rafinovane plnené a zapekané. Klasické kombinácie aj novinky na všedný deň a sviatok. Vynikajúce fotografie jedál a podrobné návody sú zárukou, že pri príprave jedál ani začiatočník nič nepokazí.
Vypredané
3,75 € 3,95 €

Cestoviny


Rýchlo, tvorivo a typicky po taliansky. Jedlá pripravované z cestovín sú rýchlou a spoľahlivou zdravou stravou, ktorú navyše dokáže uvariť prakticky každý. Cestoviny majú mnohostranné využitie či už ako prílohy, alebo hlavné chody. Vynikajúco chutia doplnené krémovou smotanovou omáčkou, ale aj pikantnejšou šťavou s paradajkami, ako príloha k rybe alebo k šťavnatému mäsu, zapečené s chrumkavou kôrou ...
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Kategória literatúry cestoviny, zemiaky prináša široký výber kníh a publikácií, ktoré sa zameriavajú na jedinečné recepty, techniky prípravy a inšpiráciu týkajúcu sa cestovín a zemiakov. Tieto knihy vám umožnia objaviť bohatosť a rozmanitosť jedál, ktoré môžete pripraviť s týmito skvelými ingredienciami.

V literatúre o cestovinách a zemiakoch nájdete recepty na rôzne druhy cestovín - od tradičných talianskych špecialít, ako sú špagety, ravioly a lasagne, po exotické a netradičné kombinácie sústredené na iné kuchyne a kultúry. Zemiaky vám poskytnú nekonečné možnosti - od klasických príloh po kreatívne pokrmy, ktoré ich využívajú ako hlavnú zložku.

Okrem receptov vám knihy o cestovinách a zemiakoch poskytnú aj tipy na výber správnych druhov cestovín a zemiakov, techniky ich správnej prípravy a spôsoby, ako ich variť, piecť, pražiť alebo grilovať. Môžete sa tiež dozvedieť viac o rôznych omáčkach, prílohách a dochutení, ktoré najlepšie dopĺňajú tieto ingrediencie.

S knihami o cestovinách a zemiakoch budete mať v rukách zdroj inšpirácie pre vaše kulinárske dobrodružstvá. Môžete objavovať nové chutové kombinácie, experimentovať s rôznymi druhmi cestovín a zemiakov a vytvárať jedlá, ktoré spĺňajú vaše chuťové priania.