! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Cestoviny, zemiaky strana 4 z 4

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Fries


Fries have well and truly evolved from a sometimes soggy side dish to the star of the show - the ultimate comfort food. And it's not just potatoes that have had a makeover. Parsnip, Celeriac and Aubergine have got in on the action too, and sometimes you can't beat a bit of beetroot. From large or small, fat or thin, skin-on or skin-off and with delicious dips to match, you'll discover your new favourite fries and dip combination. This book will take you on a journey from the classic Skinny Fries and Chunky Steak Fries that bring back childhood memories, through to the deliciously smoky Paprika-dusted Potato Wedges and Sensational Sweet Potato Fries, before taking you to the artisan heights of Pumpkin and Seasoned Parmesan Fries with Panko Breadcrumbs and Kimchi Fries with Pickles. If you like your fries fully loaded or downright dirty, then why not delve into the Fully Loaded chapter, where you'll find Melting Mozzarella, Tomato and Pepperoni Fries and Nacho Fries with Refried Beans, Guacamole and Sour Cream. With over 30 deliciously creative recipes, this book caters for everyone, and you'll see that feel-good food has never felt so good.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Burgonyás ételek


A burgonya a világ egyik legnépszerűbb élelmiszere, és minden bizonnyal a legsokoldalúbbak közé tartozik. A földkerekség csaknem összes országában termesztik, ezernyi változata ismert, sajátos színekben, formában és állaggal - a vajsárga yukon goldtól a karibi térség telt narancsszínű jamgyökeréig. Ebben a kötetben számtalan izgalmas receptet találunk, s valamennyi remekül elkészíthető otthon. A fejezetek között megtaláljuk a leveseket, az előételeket, salátákat és kímélő ételeket, a köreteket, a húsokat és szárnyasokat, a halakat, a vegetáriánus étkeket, de a kenyérféléket és süteményeket is. A receptek útmutatásai könnyen követhetők, valamennyi ételhez friss hozzávalókat használunk, és az asztalra kerülő fogások nem csupán ízletesek, hanem szemet gyönyörködtetőek is. A teendőket lépésről lépésre bemutató fotóknak köszönhetően még a kezdő háziasszonyok is nyugodtan vállalkozhatnak e nagyszerű burgonyás ételek elkészítésére. - Több mint 170 ínycsiklandó étel - Praktikus tippek és variációk - Lépésről lépésre követhető útmutatók látványos fényképekkel - Változatos kínálat, számos különlegesség és vegetáriánus étel.
Vypredané
6,90 € 7,26 €

Cestoviny


Cestoviny varili naše mamy, babičky a prababičky od nepamäti. Tajomstvo prípravy typických jedál, ako sú halušky, pirohy, fliačky, rôzne druhy domácich rezancov sa dedilo a odovzdávalo nasledujúcim generáciám. V súčasnosti ich môžeme kúpiť v bežných obchodoch, ale aj v špecializovaných predajniach. Mnohí však ani dnes nedajú dopustiť na tradičnú prípravu domácej cestoviny. V tejto knihe nájdete takmer 400 receptov, ktoré dokážu uvariť aj začiatočníci, niektoré však prekvapia aj skúsené gazdinky. Venujeme sa v nej najprv slovenským cestovinám, ktoré si môžete vyrobiť aj sami a ochutiť našimi tradičnými pochutinami. Samostatná kapitola patrí talianskym cestovinám, ktoré majú bohatú minulosť a surovinový repertoár na skombinovanie chutí. Na záver ponúkame niekoľko receptov z čínskej kuchyne - sú výnimočné jedlami z rezancov, ale aj zo severoafrickej kuchyne, v ktorej je lahôdkou už aj u nás obľúbený kuskus. Ako bonus k týmto jednoduchým, pestrým jedlám sme pridali tipy na chutné nátierky.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Italská pasta – nejen těstoviny


Na začátku čtenáře seznámí s různými druhy těstovin a vysvětlí, jak k nim vybrat správnou omáčku. Přípravu čerstvých těstovin naučí krok za krokem. Představí variace na oblíbenou klasiku, vynikající regionální speciality a vše, co potřebuje kuchař, aby z těstovin vykouzlil dokonalý pokrm.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Cestoviny


- 50 nových lákavých kreácií · návody na prípravu · špagety & spol. – lákavá mnohorakosť · pikantné cestovinové šaláty...
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Cestoviny ľahko a rýchlo


Každý sa poteší pariacej sa mise chutných cestovín. Nie každý ich však vie pripraviť ako talianska mamma. Vyberte si spomedzi smotanových omáčok, zdravej grilovanej zeleniny, nespočetného množstva syrov...Cestoviny ľahko a rýchlo prinášajú množstvo nápadov, ako pripraviť skutočné hody z tradične obľúbených surovín.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Talianska kuchyňa-Cestoviny


Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a čas potrebný na prípravu a varenie, ako aj pre koľko porcií je uvedený recept. Väčšina jedál je ilustrovaná neodolateľnou farebnou fotografiou. Ide len o slané jedlá.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

A legfinomabb főtt tészták


A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.
Vypredané
0,61 € 0,64 €

Receptek a nagyitól 51. Különleges köretek


A Különleges köretek című kiadványunkban 15 fajta köret receptje található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Zöldséges rétes, különleges gömbkrokett, vajas polenta - különleges köret receptek várnak a különleges ízek kedvelőire!
Vypredané
1,02 € 1,07 €

Sladké a slané cestovinové jedlá (23)


- Bolonské rúrky - Krupicové rezance s polevou z lesného ovocia - Stredomorská rezancová omeleta - Orechové rezance s rumovo-marhuľovou polevou - Kapustné fliačky - Hrozienkové rezance - Brokolicové cestoviny - Granatiersky pochod - Penne s rokfortom a iné...
Vypredané
1,43 € 1,50 €
  • 5 /5

Lacná kniha Recepty zo života 31 - Chutné zemiaky (-70%)


Najobsiahlejšia edícia kuchárskych kníh na Slovensku pokračuje! V poradí už v 31. dieli sa vydavateľ na základe listov čitateľov časopisu Život zameral na tú hádam najzákladnejšiu surovinu v našich kuchyniach zemiaky. Na svoje si tu tak prídu milovníci domácich polievok, bezmäsitých jedál, šalátov či dobrôt s mäsom. Autori nezabudli však ani na chuťovky či sladkosti, ktoré zo zemiakov hravo zvládne pripraviť každý. Vyskúšajte to najzaujímavejšie, čo sa zo zemiakov dá pripraviť. Rozhodne neoľutujete.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ezt a tésztát! - Természetesen színesen (-50%)


Aki egy kis színre, energiára és inspirációra vágyik, imádni fogja ezt a könyvet! Linda Miller Nicholson színbombát dobott a tésztavilágra, először a Salty Seattle nevű Instagram-oldalával, majd ezzel a könyvével. Kizárólag természetes színezőanyagokkal - gyümölcsökkel, zöldségekkel, szuperélelmiszerekkel és fűszerekkel - készít megbabonázó árnyalatokat, elképesztő mintákatés formákat. Varázslattal felér, ahogy a hétköznapi alapanyagok átlényegülnek festékké, a tészta vászonná, és remekművek születnek. Elárulja, hogyan lehet a tésztát hihetetlenül csodás színekre festeni, valamint a klasszikus olasz formákat pöttyözni, csíkozni, batikolni,bordázni és tölteni. A könyv az extravagáns mártásreceptektől lesz kerek, így mostantól egyszerre készíthetünk szemet gyönyörködtető és kirobbanó ízű tésztaételeket.
Vypredané
10,81 € 21,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Talianska kuchyňa-Cestoviny (-90%)


Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a čas potrebný na prípravu a varenie, ako aj pre koľko porcií je uvedený recept. Väčšina jedál je ilustrovaná neodolateľnou farebnou fotografiou. Ide len o slané jedlá.
Vypredané
0,23 € 2,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Főtt tészták (-90%)


Az olasz tészták nem véletlenül oly népszerű világába kalauzoljuk el az olvasót.A makaróni vagy a spagetti mellett a töltött tortellíni vagy az óriás kagylótészta egyszerűbb és különlegesebb változatait ajánljuk, de magtanítjuk a friss házi pasta készítésének fortélyaira is.Érdemes kipróbálni a főtt tésztákat felejthetetlenné tevő remek paradicsomos és tejszines mártásokat, az elmaradhatatlan ízesítővel, a reszelt parmezán sajttal.
Vypredané
0,53 € 5,31 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 99 krumplis étel (-90%)


Ki gondolná, hogy 115-fajta krumpli létezik a világon?! A háziasszonyok többsége beéri 2-3 fajtával, és ennyi elég is: a "lisztes" fajtából készülnek a zúzott-tört-püré ételek, a "nem szétfövő" fajtából az egyebek, a kiflikrumpliból pedig a saláták. Az én családom imádja a krumplit, valamilyen "előadásban" akár mindennap az asztalra tehetném, és tudom, hogy sokan vannak így vele. A levestől a süteményig számtalan finomság készíthető belőle. Ha még figyelembe vesszük azt is, hogy alapvető (C- és B-) vitaminokat és fontos ásványi anyagokat (kálium, kalcium, vas, mangán, foszfor) tartalmaz, hogy egész éven át hozzáférhető és olcsó, hogy ráadásul még a fogyókúrázók szövetségese is lehet, mert alacsony a kalóriatartalma (80-90 kcal/100 g a kenyér 250 kcal/100 g-jával szemben), akkor nem túlzás azt állítani, hogy fantasztikusjelenség! Ez a könyv, bevallom, tisztelgés az ezerarcú, szerény krumpli előtt, amely számtalan erénye folytán, így vagy úgy, omlós jóságok vagy abbahagyhatatlan ropogtatnivalók formájában, szüntelenül jelen van életünkben.
Vypredané
1,00 € 10,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Italská pasta – nejen těstoviny (-90%)


Na začátku čtenáře seznámí s různými druhy těstovin a vysvětlí, jak k nim vybrat správnou omáčku. Přípravu čerstvých těstovin naučí krok za krokem. Představí variace na oblíbenou klasiku, vynikající regionální speciality a vše, co potřebuje kuchař, aby z těstovin vykouzlil dokonalý pokrm.
Vypredané
0,47 € 4,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Těstoviny po česku


500 receptů na těstovinové saláty, polévky, hlavní jídla slaná i sladká… to vše vám nabízí více než 250 stránková publikace nakladatrelství GEN.
Vypredané
0,87 € 17,34 €

dostupné aj ako:


Kategória literatúry cestoviny, zemiaky prináša široký výber kníh a publikácií, ktoré sa zameriavajú na jedinečné recepty, techniky prípravy a inšpiráciu týkajúcu sa cestovín a zemiakov. Tieto knihy vám umožnia objaviť bohatosť a rozmanitosť jedál, ktoré môžete pripraviť s týmito skvelými ingredienciami.

V literatúre o cestovinách a zemiakoch nájdete recepty na rôzne druhy cestovín - od tradičných talianskych špecialít, ako sú špagety, ravioly a lasagne, po exotické a netradičné kombinácie sústredené na iné kuchyne a kultúry. Zemiaky vám poskytnú nekonečné možnosti - od klasických príloh po kreatívne pokrmy, ktoré ich využívajú ako hlavnú zložku.

Okrem receptov vám knihy o cestovinách a zemiakoch poskytnú aj tipy na výber správnych druhov cestovín a zemiakov, techniky ich správnej prípravy a spôsoby, ako ich variť, piecť, pražiť alebo grilovať. Môžete sa tiež dozvedieť viac o rôznych omáčkach, prílohách a dochutení, ktoré najlepšie dopĺňajú tieto ingrediencie.

S knihami o cestovinách a zemiakoch budete mať v rukách zdroj inšpirácie pre vaše kulinárske dobrodružstvá. Môžete objavovať nové chutové kombinácie, experimentovať s rôznymi druhmi cestovín a zemiakov a vytvárať jedlá, ktoré spĺňajú vaše chuťové priania.