! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Grilovanie, Wok strana 10 z 13

Lacná kniha Barbecue - rýchlo a chutne (-70%)


Pripravili sme pre vás novú sériu malých kuchárok, ktoré obsahujú preverené a vyskúšané recepty. Príprava jednotlivých pokrmov je rýchla a jednoduchá a nepotrebujete na ňu nijaké špeciálne kuchynské vybavenie. Každý recept obsahuje prehľad potrebných surovín, návod na prípravu s priemerným časom varenia a výživnú hodnotu každého pokrmu.
Vypredané
0,30 € 1,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Barbecue - rýchlo a chutne (-90%)


Pripravili sme pre vás novú sériu malých kuchárok, ktoré obsahujú preverené a vyskúšané recepty. Príprava jednotlivých pokrmov je rýchla a jednoduchá a nepotrebujete na ňu nijaké špeciálne kuchynské vybavenie. Každý recept obsahuje prehľad potrebných surovín, návod na prípravu s priemerným časom varenia a výživnú hodnotu každého pokrmu.
Vypredané
0,10 € 1,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pokrmy s mletým masem (-70%)


V kuchařce najdete jak hlavní jídla, tak i rychlé přesnídávky z mletého masa. Mleté maso přichází stáler více do obliby. Je rychle připravené a cenově dostupné. Recepty vynikající autorky budou jistě osvěžením vaší kuchyně.
Vypredané
1,47 € 4,91 €

dostupné aj ako:

Grilovanie, 2. vydanie


Cestoviny Cestoviny sú chutné, len málokto im odolá. Pripravujú sa v najrozličnejších variáciách. V tejto knihe nájdu milovníci cestovín ďalšie lákavé kreácie: pikatné šaláty, cestoviny s jemnou omáčkou alebo rafinovane plnené a zapekané. Klasické kombinácie aj novinky na všedný deň a sviatok. Vynikajúce fotografie jedál a podrobné návody sú zárukou, že pri príprave jedál ani začiatočník nič nepokazí. Šaláty Ľahká, chrumkavá a zdravá – kuchyňa šalátov prekvapuje vynikajúcimi vitamínovými bombami. Či už ako predjedlo, príloha k hlavnému jedlu, ako hlavné jedlo kombinované s mäsom či rybou alebo ako šťavnaté sladké zakončenie menu, šaláty sa hodia vždy, lebo nás osviežia a možno ich rýchlo vykúzliť. A najdôležitejšie je, že sotva existuje surovina, ktorá by sa na ich prípravu nedala použiť! Vyskúšajte si množstvo nápaditých receptov na rozmanité šaláty – od medzinárodných klasických až po ľahké trendové recepty, s brilantnými fotografiami a podrobnými návodmi. Povinné čítanie
Vypredané
3,75 € 3,95 €

Grilování


Kdo by odolal vůni čerstvě grilovaného masa a příjemné atmosféře, která grilování provází? Podle této moderní, přehledné kuchařky připravíte výborné grilované steaky, kuřada, hamburgery, ryby, ale i zeleninu a vegetariánská jídla. Najdete zde informace o tom, jaké maso je na co vhodné, jak jej před grilováním připravit, jaké použít koření a výborné recepty na grilovací marinády, do kterých maso naložíte. Rozsáhlá je také nabídka dipů a grilovacích omáček, která podáváme k hotovým jídlům.Text je doplněn i několika recepty na vhodné deserty. V knize je i kapitola o různých druzích grilů a k čemu jsou vhodné a také informace o tom, jak připravit gril-party, která by potěšila všechny hosty. Knihu doplňují výstižné barevné fotografie.
Vypredané
6,24 € 6,57 €

Lacná kniha Hovězí maso (-70%)


Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné pokrmy z hovězího masa.
Vypredané
0,69 € 2,30 €

dostupné aj ako:

Veľká kniha o grilování


Všetko o príprave grilovaných jedál v kuchyni a záhrade. - Skvelé hostiny z grilovaných pokrmov doma aj pod šírym nebom. - Grilujeme mäso, hydinu, ryby, plody mora a zeleninu. - Takmer 200 receptov medzinárodnej kuchyne. - Bohatý výber korenia, omáčok, marinád a príloh. - Zeleninové, cestovinové aj zapekané šaláty ku grilovaným pokrmom. - Všetko o griloch, grilovacom náradí a pomôckach - Skúsenosti a triky pri grilovaní.
Vypredané
12,58 € 13,24 €

Barbecue ľahko a rýchlo


Všetko o grilovaní mäsa, rýb, vegetariánskych jedál, marinovaných potravín a ostatných potravín na grilovanie nájdete v knihe Barbecue ľahko a rýchlo.
Vypredané
1,63 € 2,62 €

Grilujeme doma i v prírode


Základné pravidlá grilovania, recepty vhodné na slávnostné príležitosti, úprava pokrmov, klasické steaky, rebierka, ryby, hydina, mleté mäso, toasty, fondue, ovocie a zelenina, zemiaky, dipy a rôzne omáčky a k tomu ovocné miešané nápoje a chladené nápoje na dobrú náladu.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Lacná kniha Kuře (-90%)


Recepty s mnohostranným využitím na výborné zdravé pokrmy
Vypredané
0,47 € 4,65 €

dostupné aj ako:

Špeciality na grile


Špeciality na grile - to je aj vôňa dreveného uhlia, príjemná atmosféra v záhrade v spoločnosti priateľov... Dobrú chuť!
Vypredané
2,18 € 2,29 €
  • 5 /5

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa


Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok. Množstvo názorných fotografií a ilustrácií.
Vypredané
8,48 € 8,93 €

Barbecue


Publikace pro gurmány nabízí prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné grilované pokrmy, přehled potřebných surovin, podrobné návody k přípravě s průměrnou dobou vaření, výživnou hodnotu každého pokrmu a barevné fotografie u jednotlivých pokrmů. K přípravě nebudete potřebovat žádné speciální kuchyňské vybavení!
Vypredané
1,25 € 1,32 €

Kuře


Tato kuchařka obsahuje více než 40 snadných a vyzkoušených receptů z kuřecího masa. Naleznete zde recepty na pokrmy zdravé, nízkotučné, s vysokou nutriční hodnotou a mnohostranným využitím. Kromě tradičních receptů jsou v knize uvedeny i méně známé pokrmy z kuřecího masa inspirované mezinárodní kuchyní. Kniha obsahuje také tipy na vaření a servírování, vhodné kombinace a variace. Každý recept doprovází velká barevná fotografie pokrmu.
Vypredané
3,52 € 3,71 €

Drůbeží speciality


Objevte rozmanitost a originalitu drůbežích pokrmů, ať už je jejich hlavní ingrediencí kuře, husa, kachna či například perlička. Tato kniha přináší recepty na celou řadu typických i zcela netradičních pochoutek z drůbeže. Smažené, pečené, dušené, marinované – všechny lahůdky vřele doporučujeme. Jsou nejen velmi chutné, ale také zdravé a lehce stravitelné.
Vypredané
3,52 € 3,71 €

Grilování


Pozor: Horké lahůdky! Jak nejlépe strávíme vlahé letní večery? Správně: Pozveme přátele, vyrazíme do přírody a rozpálíme gril! Když se na žhavém uhlí opéká šťavnaté maso, lehká ryba a křupavá letní zelenina, letní slunečná nálada přijde sama. Nezáleží na tom zda jsme v uzavřené místnosti nebo venku, grilujeme-li na uhlí nebo na plynovém grilu, náš žhavý výběr receptů se vždy postará o prázdninovou náladu. S pecorinovými vuřtíky na tymiánu, steaky na pepři, nebo bramborami v obalu ze slaniny a našimi tipy a triky pro táborový oheň se z každého stane mistr v grilování.
Vypredané
2,41 € 2,54 €

Špeciality poľovníckej a rybárskej kuchyne


Ďalšie pokračovanie so série Recepty našej gazdinky zamerané na špeciality poľovníckej a rybárskej kuchyne. (140X200, str.107, MV,ČB)
Vypredané
1,86 € 1,96 €

Kotlety, špízy, řízky...


Kotlety, špízy a řízky jsou oblíbené v každé rodině pro denní stravování i pro pohoštění přátel. Předpisů na jejich přípravu obvykle nemíváme nikdy dost a rádi překvapíme své strávníky nějakým novým pokrmem.
Vypredané
4,86 € 5,12 €

Kuře pokaždé jinak


Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny.
Vypredané
2,63 € 2,77 €

V kategórii literatúry grilovanie, wok nájdete knihy a publikácie, ktoré sa zameriavajú na umenie grilovania a varenia vo woku. Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, techniky a rozmanité recepty, ktoré vás prenesú do sveta vonkajšieho varenia a exotických chutí.

V literatúre o grilovaní a príprave jedál na woku nájdete rady na výber správneho grilu a woku, tipy na marinovanie, dochutenie a správnu prípravu jedál. Zistíte, ako správne grilovať mäso, ryby, zeleninu a ďalšie ingrediencie. Tiež objavíte techniky a triky pre varenie vo woku, ako správne miešať, ovládať teplotu a dosiahnuť autentické ázijské chute.

Naše knihy o grilovaní a woku prinášajú recepty pre všetkých - od začiatočníkov, ktorí sa tešia na prvotné kroky na grile a vo woku, po skúsených kuchárov, ktorí hľadajú nové výzvy a chuťové kombinácie. Získate nápady na grilovacie menu, originálne recepty na marinády, omáčky a zaujímavé pokrmy.