Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Deň detí. Zľava -25% na stovky kníh. Viac info →
Kolektív autorov: Konzervovanie, 2. vydanie

Počet strán: 192

Väzba: tvrdá

EAN: 9788055123912

Jazyk: slovenský

ISBN: 978-80-551-2391-2

Dátum vydania: 1. januára 2011

Číslo vydania: 2

Vydavateľstvo:  Ikar

Orig. vydavateľstvo: 

Konzervovanie, 2. vydanie

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope
Nedostupné
Cena v e-shope: 11,31 
Bežná cena: 11,90 €
Zľava 5%

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 25 € máte doručenie kuriérom zadarmo.

Pri nákupe nad 25 € máte doručenie do predajní Panta Rhei zadarmo.

O knihe: KONZERVOVANIE Ilustrovaný sprievodca všetkými spôsobmi konzervovania ZAVÁRANINY Z CELÉHO SVETA Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po údené ryby, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy. PRÍŤAŽLIVÉ FOTOGRAFIE Jedinečná fotogaléria potravín ukazuje, aké rozmanité môžu byť konzervované dobroty, pripravené z najjednoduchších čerstvých surovín – ovocia, zeleniny, byliniek, mäsa a rýb. VÝSLEDNÝ ÚSPECH Farebné fotografie všetkých stupňov základných techník, jednoduché recepty a praktické rady vám zabezpečia úspešný výsledok.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie