Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 485 miestach na Slovensku
Kolektív autorov: Konzervovanie, 2. vydanie

Počet strán: 192

Väzba: tvrdá

EAN: 9788055123912

Jazyk: slovenský

ISBN: 978-80-551-2391-2

Dátum vydania: 1. januára 2011

Číslo vydania: 2

Vydavateľstvo:  Ikar

Orig. vydavateľstvo: 

Konzervovanie, 2. vydanie



Dostupnosť:
Vypredané
Cena v e-shope: 11,31 
Bežná cena: 11,90 €
Zľava 5%

Titul nemáme na sklade a je vypredaný aj u vydavateľa. Pozrite si, či nám zostali posledné kusy v zozname kamenných predajní nižšie.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

KONZERVOVANIE Ilustrovaný sprievodca všetkými spôsobmi konzervovania ZAVÁRANINY Z CELÉHO SVETA Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po údené ryby, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy. PRÍŤAŽLIVÉ FOTOGRAFIE Jedinečná fotogaléria potravín ukazuje, aké rozmanité môžu byť konzervované dobroty, pripravené z najjednoduchších čerstvých surovín – ovocia, zeleniny, byliniek, mäsa a rýb. VÝSLEDNÝ ÚSPECH Farebné fotografie všetkých stupňov základných techník, jednoduché recepty a praktické rady vám zabezpečia úspešný výsledok.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie