Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Tipy na vianočné darčeky
Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov
Počet strán: 1270
Väzba: tvrdá
EAN: 9788089350445
Jazyk: slovenský
ISBN: 978-80-89350-44-5
Dátum vydania: 24. septembra 2013
Vydavateľstvo:  Nová práca
Orig. vydavateľstvo: 
Hmotnosť: 2,17 kg

Nové receptúry a technológia pokrmov

Autor: Konrád Kendík

Dostupnosť:
Na sklade
Predpokladáme, že doručíme do Vianoc
Naša cena: 38,71 
Bežná cena: 39,90 €
Zľava 3%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri kúpe tohto produktu máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

O knihe: Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie