Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Kuchárky - ostatné strana 247 z 316

Népi konyha - Dunántúli tájak ételei


A könyv bemutatja az ételkészítés régi eszközeit és módjait, egy-egy nagyobb tájegység (Rábaköz, Hanság, Göcsej stb.) ételkészítési alapanyagait, konyháját, családi ételeit, ünnepeit. Bőséges receptválasztéka régi könyvek és néprajzi dolgozatok alapján készült ételek leírását tartalmazza. Ezek között olyanok is találhatók, amelyek alapanyaga kerékrépa, köles, takarmányrépa, sulyom, tökmagolaj stb. A képanyag a konyhát, az ételkészítés eszközeit, néhány evés-ivással összekötött ünnepi alkalmat mutat be. Így kerül át a jelenbe a múlt, amelynek sok szép emlékét érdemes megőrizni.
Vypredané
14,25 € 15,00 €

691 recept


Családi étlapunk mindennapos segítség az egészséges, tápláló, de nem hizlaló ételek elkészítéséhez. Hogy Ön könnyebben megtalálja azokat az ételeket, amelyek életkorának, testsúlyának, életmódjának és ízlésének legjobban megfelelnek, a könyvet tíz fejezetre osztottuk. A különböző fejezeteket piktogramokkal jelöltük, s a fejezetcímek mellett több ilyen ábrát is talál. Válassza ki azt a csoportot, amely a legközelebb áll Önhöz, de lapozgassa könyvünket, hiszen egy receptet több csoportnak is jó szívvel ajánlunk.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Kapustnice


S trochou básnickej fantázie možno povedať, že kapusta kráča s týmto národom jeho históriou. Na území, ktoré obývajú Slováci, je prítomna od čias, do ktorých siaha pamäť. Kapusta - rastlina, ktorej sa darí aj v horších podmienkach - výhoda, pre ktorú sa kapusta stala u Slovákov národným jedlom. A ešte čosi - dobre sa konzervovala. Mnohí profesionálni, ale aj amatérski kuchári jej vtlačili pečať svojej chute, a aj preto sa hovorí: "Čo Slovák, to kapustnica." 270 receptov na kapustnice z rôzných k ončín Slovenska.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Nové receptúry a technológia pokrmov


Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál.
Vypredané
32,58 € 34,29 €

A Candida albicans élesztőmentes szakácskönyve


Ez a könyv több mint egy egyszerű szakácskönyv, mivel útmutatást nyújt az étkezéshez, az életmódhoz és a jobb közérzet eléréséhez. A rengeteg új, ízletes recepten kívül, mely mindenféle étel elkészítéséhez segítséget nyújt a főételektől kezdve egészen a desszertekig és az italokig, a könyv a következőket is tartalmazza: Kérdőívet, amelyből megtudhatja, vajon Ön Candida-túlburjánzásban szenved-e?; Vásárlással, házon kívül történő étkezéssel, tervezéssel és a maradékok felhasználásával kapcsolatos tanácsokat; Olyan ételekkel kapcsolatos információt, melyekkel vigyázni kell, valamint "házi orvosságokat", melyek gátolják az élesztőgomba szaporodását; Szénhidrát- és kalóriatáblázatot.
Vypredané
17,35 € 18,26 €

Veľká farebná obrazová kuchárka Ryby


Kniha ponúka recepty na prípravu vynikajúcich polievok a predjedál, šalátov a hl. jedál zo sladkovodných i z morských rýb. Ilustr. obrázkami. (300x235, 95 s. , FB, TV)
Vypredané
11,64 € 12,25 €

Kenyérsütés 2.


Frissen sült, még meleg, ropogós héjú, csábító illatú kenyér - igazi élvezet! Az új kenyérsütő gépekkel könnyen elkészíthetjük kedvenc kenyerünket, és pontosan tudjuk, mi van benne. Ezért is döntenek egyre többen amellett, hogy mindennapi kenyerüket maguk sütik meg. Ebben a könyvben több mint 60 új, kipróbálásra váró kenyérreceptet adunk közre: kivétel nélkül a Dr. Oetker kísérleti konyhában kifejlesztett és kipróbált recepteket, melyeket úgy írtunk le, hogy biztosan sikerüljenek.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Karácsonyi kérdések, ünnepi receptek


Ez a könyv kellemes olvasmány mindazok számára, akik szívesen merülnek el emlékeikben az ünnepi szokásokról olvasgatva, felidézve az elmúlt idők karácsonyát. Nemcsak hagyományokról, de praktikus megoldásokról is olvashatnak, melyek segítségével kialakíthatjuk azokat a szokásokat, amelyekkel meghittebbé, örömtelibbé válhat az ünnep. Ez a kézikönyv segíthet a háziasszonyoknak vidáman túlélni a karácsonyt megelőző fárasztó készülődést. Az ünnepi receptek között megtalálható a töltött káposzta, a bajai halászlé és más finom halételek, az eredeti szaloncukor, a karácsonyi fonott kalács, a bejgli és persze a mézespálinka receptje is.
Vypredané
8,04 € 8,46 €

Egy nap, egy recept


"Amíg nem láthattam kis tájait, mesés erdőit, a végtelennel ölelkező pusztáit, míg nem ismerhettem meg néphagyományait, népcsoportjait, ételeit, addig is boldogságot okozott, hogy ez a pici ország az én hazám. Most, hogy több mint száz alkalommal csomagoltam össze bőröndömet és indultam el stábunkkal, hogy egy újabb települést felfedezzünk, már tudom miért isteni áldás magyarnak születni. Mindig újabb és újabb meglepetések vártak bennünket, de egyvalami állandó volt, az emberek szeretete."
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Dieta při cukrovce


Cukrovka je pojem označující skupinu onemocnění, která postihují nejen metabolismus cukrů, ale i tuků a bílkovin. Základem léčby je vždy dieta, jejímž nejdůležitějším motivem je přiměřený příjem energie tak, aby bylo dosaženo optimální hmotnosti. Publikace obsahuje vedle základních informací o nemoci a její léčbě řadu dietních sestav, nechybí ani tabulka výživových hodnot potravin.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Olaszos ízek percek alatt


Olaszos ízek percek alatt
Vypredané
7,30 € 7,68 €

Fűszernövények zsebkönyve


A fűszernövényeké a jövő konyhája! Egészséges. Ínycsiklandó. Illatos. De melyik növény melyik ételhez való? Jobb, ha szárítva adagoljuk, vagy inkább frissen hatásos? Mikor és hogyan érjük el a legjobb ízeket? Útmutatónk több mint 50 fűszernövényhez ad praktikus ötletet és egy-egy jó, gyors receptet.
Vypredané
4,09 € 4,30 €

Az étkezés illemtana


A tartalomból: Fontosabb a "hogyan", mint a "mit"!; Szürcsöljük az osztrigát?; Ropogtatjuk a homárt?; Mit hogyan kell enni?; Mikor melyik poharat használjuk?; Melyik evőeszköz mire való? Megkönnyítjük Önnek az asztali illem elsajátítását, hogy a legközelebbi ünnepi ebédet zavartalanul tudja élvezni!
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Lacná kniha Wok (-70%)


Stručne všetko o technológií, príprave pokrmov, chutné a takmer bez tuku, európske a ázijské i vegetariánske kuchyne, tipy a triky. Sprievodné foto.
Vypredané
1,19 € 3,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kapustnice (-70%)


S trochou básnickej fantázie možno povedať, že kapusta kráča s týmto národom jeho históriou. Na území, ktoré obývajú Slováci, je prítomna od čias, do ktorých siaha pamäť. Kapusta - rastlina, ktorej sa darí aj v horších podmienkach - výhoda, pre ktorú sa kapusta stala u Slovákov národným jedlom. A ešte čosi - dobre sa konzervovala. Mnohí profesionálni, ale aj amatérski kuchári jej vtlačili pečať svojej chute, a aj preto sa hovorí: "Čo Slovák, to kapustnica." 270 receptov na kapustnice z rôzných k ončín Slovenska.
Vypredané
1,98 € 6,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Olaszos ízek percek alatt (-50%)


Olaszos ízek percek alatt
Vypredané
3,84 € 7,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vejce (-50%)


Recepty na slané a sladké vaječné pokrmy
Vypredané
2,33 € 4,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Římský hrnec a další pomocníci v kuchyni (-90%)


Jak využívat moderní i klasickou techniku v kuchyni vám poradí právě vyšlá kuchařka zkušené autorky.
Vypredané
0,49 € 4,91 €

dostupné aj ako:


V kategórii kuchárky - ostatné nájdete široký výber kníh, ktoré vás vezmú na kulinársku cestu plnú objavovania nových chutí a kulinárskych dobrodružstiev.

Naše kuchárky v tejto kategórii prinášajú rôznorodé recepty a techniky prípravy jedál. Bez ohľadu na vaše preferencie v stravovaní, či ste vegetarián, vegán, milovník mäsa, zástanca zdravej výživy alebo špecialista na dezerty, nájdete tu kuchárske knihy, ktoré vám poskytnú inšpiráciu a recepty na mieru.

Objavujte nové chutové kombinácie, experimentujte s rôznymi surovinami a ochutnávajte jedinečné jedlá. Naše kuchárky vám poskytnú postupy, krok za krokom, aby ste mohli s istotou pripravovať jedlá a dosiahnuť skvelé výsledky. Okrem toho vám poskytnú aj rady na zdokonaľovanie techník prípravy, výberu ingrediencií a prezentácie jedál.

S našimi kuchárkami si môžete rozšíriť svoju kulinársku zbierku a mať prístup k rôznym kuchynským štýlom a kultúram. Nechajte sa inšpirovať receptmi od renomovaných kuchárov a autentickými jedlami z celého sveta.