! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Kuchárky - ostatné strana 310 z 314

Erika szakácskönyve


Diétára szorul? Vagy csak egészségesebben szeretne étkezni? Orvosai teljes életmódváltoztatást javasolnak? A reformkonyha híve? Esetleg a hagyományos ételeket részesíti előnyben? Főzni szeretne, és fogalma sincs, hogyan kezdjen hozzá? Erika szakácskönyve felbecsülhetetlen kincs rohanó, időzavarral küszködő mindennapjainkban. Játszva megtanuljuk belőle a különféle alapanyagok vitamintartalmát, egészségmegőrző hatását, és főzünk okosan: leveseket, főételeket, zöldségtálakat, édességet. Hétköznap és ünnepnap egyaránt, magunk, családunk és vendégeink örömére. A könyvet lapozva olyan érzésünk támad, mintha nagyanyáink besettenkedtek volna modern konyháinkba, kosarukban finom ízeikkel.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Kuchárska kniha Terézie Vansovej


Kuchárska kniha obsahuje vyše deväťsto osvedčených a vyzkúsených predpisov, ktoré zodpovedajú požiadavkám jednoduchej i meštianskej kuchyne. Táto kniha vyšla podľa vydania v Liptovskom sv. Mikuláši z roku 1925 a je to originálna umelecká ručná knihá rska práca.
Vypredané
22,04 € 23,20 €

Segítek főzni!


Hedwig Maria Stuber 50 éves szakmai tapasztalata a garancia erre a szakácskönyvre, amely az elmúlt évtizedekben számtalanszor bizonyított és ennek nyomán igazi klasszikussá vált. Valódi kincsesbánya sokszorosan kipróbált, érthetően csoportosított, konyhai gyakorlat nélkül is könnyen megvalósítható receptekkel, élelmiszer-ismerettel, tippekkel az egészséges táplálkozáshoz, a vendégfogadáshoz, a menü megtervezéséhez és az italokhoz. Kihagyhatatlan alapmű!
Vypredané
32,88 € 34,61 €

Kínai konyha


Vypredané
6,28 € 6,61 €

Len 5 do hrnca


Vypredané
35,25 € 37,10 €

Grilujeme


Vypredané
34,30 € 36,10 €

Ako zvládnuť cukrovku


Vypredané
33,35 € 35,10 €

Receptkönyvek (CD melléklettel)


Az "Édes Pillanatok"-ban olyan Magyarországon hagyományos házias süteményeket találunk, amelyekkel évtizedek óta várják a nagymamák a családot. Ezeket a népszerű finomságokat, a művésznő konyhai titkaival és családi fejlesztésű receptjeivel kiegészítve, könnyedén el tudja készíteni bárki, aki kezébe veszi ezt a könyvet. Az "Édes Pillanatok"-ban található harmincegy recept nagyszerűsége az egyszerűségben rejlik, és abban a tematikában, hogy az élet minden helyzetére javasol egy-egy jól bevált finomságot, legyen az vendégvárás, vasárnapi ebéd, születésnap, ünnep vagy akár egy sima hétköznap. Bangó Margit "Ünnepi Ízek" című szakácskönyve olyan ételekkel áll az olvasóközönség szolgálatába, melyek segítségével bármely hétköznap igazi ünneppé varázsolható. "Ezekkel az ételekkel bárkit fogadhatunk, kényeztethetünk."A "Minden nap, minden éjszakán" című új album egy igazi különlegesség, amelyen a művésznő ezúttal kedvenc bárzenéit adja elő. Olyan ismert és kedvelt dallamokat hallhatunk az albumon, mint a "Holnap" című Fényes Szabolcs szerzemény, Horváth Jenő-Szenes Iván páros "Mások vittek rossz utakra engem" és "Álltam a hídon" című dalai, de nem maradhattak le a lemezről a "Gyöngyhalász", a "Kócos angyalok" és Járóka Sándor "Minden nap, minden éjszakán" című slágerei sem.
Vypredané
25,94 € 27,30 €

Spanyol kulinária


Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az ország konyhájára: a paella és a tintahal, a vörösbor és a sangría annyira elterjedt a spanyol konyha specialitásaként, hogy alig hagy helyet új felfedezéseknek. Ennek a könyvnek az a célja, hogy "étvágyat" csináljon az olvasónak Spanyolország sokféleségéhez, tájainak, kultúrájának és konyhájának számtalan apró összetevőjéhez. Már az olyannyira eltérő éghajlati adottságok miatt is kézenfekvő, hogy nem lehet egységes konyhaművészete: északnyugat nedves-hűvös klímája teljesen más terményeket eredményez, mint a Földközi-tenger állandóan enyhe partvidéke vagy Közép-Spanyolország kopár fennsíkja forró nyaraival és jeges teleivel. A könyv meghívás az élvezetekre. Spanyolországon végigvezető kulináris utazásra csábítjuk az olvasót. Még ha a szívhez a gyomron át vezet is az út, ennél talán tovább is jutunk - hiszen az evés érzéki élmény: a szemnek és a nyelvnek, a szívnek és az észnek.
Vypredané
25,56 € 26,90 €

Francia kulinária


Az Ardennek, az Alpok és a Pireneusok gyűrűjében, a Rajna és a Földközi-tenger ölelésében elterülő Franciaország annyira gazdag finom, laktató, folyékony és szilárd, zamatos és édes ételkülönlegességekben, hogy még egy ilyen igazán terjedelmes könyv, mint ez, sem elég valamennyi felsorolásához. Az ország minden sarkában meglestük a kulinária mestereit, hogy végignézzük, megjegyezzük, mitől minőség a minőség, s hogy megfejtsük az ízek titkát. A francia tájak szépsége és sokfélesége feltárta számunkra azokat az alapokat, amelyekkel a természet teremti meg az élvezet feltételeit, legyen szó körtéről, vajról, camembert-ről vagy pezsgőről, langusztáról vagy lencséről, borsról vagy csirkéről. Mindenütt szeretettel fogadtak, bepillantást engedtek a pincékbe, kamrákba, konyhákba, és megosztották velünk azt a tudást, amivel csak a gyakorlat ajándékozza meg az embert. Nekik köszönhető, ha ez a könyv valóban hiteles képet fest a francia életstílusról.
Vypredané
25,56 € 26,90 €

Gurmanska Kucharka


Vypredané
13,17 € 13,86 €

Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás


"(...) A főzést anyámtól tanultam, akit a körülmények, a nagy család, a sok munka megtanított takarékosan bánni a főzőkanállal. Négy polgári iskolát, majd a háború előtt a téli mezőgazdasági szakiskolában egy háziasszonyképző tanfolyamot végeztem. Zalába kerültem férjhez, szintén parasztcsaládhoz. Anyósomtól és a faluban élő asszonyoktól megtanultam a vasi után a göcseji szokásokat és ételek receptjei is. Szakács szakmunkásvizsgát tettem, és másfél évtizedig napközis óvodában voltam főszakács. Itt a paraszti mértékegységek után alkalmaztam a kilót, a dekát és számoltam a kalóriát. (...)" (részlet a Bevezetőből)
Vypredané
6,30 € 6,63 €

Dr. Oetker: Villámgyors aprósütemények


Nincs sok ideje, mégis szeretne valami finomságot sütni? Dr. Oetker villámgyors aprósüteményeivel ez nem probléma, csupán fél órára van szüksége. Akár karácsonyra, akár év közben szeretne valami gyorsat sütni, ennyi finomság közül biztosan talál kedvére valót.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

V kategórii kuchárky - ostatné nájdete široký výber kníh, ktoré vás vezmú na kulinársku cestu plnú objavovania nových chutí a kulinárskych dobrodružstiev.

Naše kuchárky v tejto kategórii prinášajú rôznorodé recepty a techniky prípravy jedál. Bez ohľadu na vaše preferencie v stravovaní, či ste vegetarián, vegán, milovník mäsa, zástanca zdravej výživy alebo špecialista na dezerty, nájdete tu kuchárske knihy, ktoré vám poskytnú inšpiráciu a recepty na mieru.

Objavujte nové chutové kombinácie, experimentujte s rôznymi surovinami a ochutnávajte jedinečné jedlá. Naše kuchárky vám poskytnú postupy, krok za krokom, aby ste mohli s istotou pripravovať jedlá a dosiahnuť skvelé výsledky. Okrem toho vám poskytnú aj rady na zdokonaľovanie techník prípravy, výberu ingrediencií a prezentácie jedál.

S našimi kuchárkami si môžete rozšíriť svoju kulinársku zbierku a mať prístup k rôznym kuchynským štýlom a kultúram. Nechajte sa inšpirovať receptmi od renomovaných kuchárov a autentickými jedlami z celého sveta.