! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Kuchárky - ostatné strana 313 z 314

Játékos falatok gyerekzsúrra


A születésnap minden gyerek életében különleges nap, amelyen őt ünnepli a család, a barátok, és boldog, hogy születésnapi partit szervezhet. Tegyük igazán emlékezetessé a zsúrt egyedi, vidám ételfigurákkal, amelyek nemcsak mutatósak, hanem finomak is. Ezzel két legyet is ütünk egy csapásra, mert biztos, hogy a partin nem csak édességgel tömik tele a hasukat a gyerekek. Hisz melyik gyerek tudna ellenállni egy vidám pizzabohócnak, szalámilovagnak, katicaburgernek stb. Az ételeket minden esetben kiváló minőségű, friss alapanyagokból készítsük. Az ebben a kötetben összegyűjtött partiételekből kicsik és nagyok, fiúk és lányok egyaránt találhatnak kedvükre valót. Természetesen nemcsak a születésnapi partikat tehetjük élménnyé a partiételekkel, hanem más jeles napokat is.
Vypredané
9,12 € 9,60 €

Pečieme bez skúseností


Vypredané
1,86 € 1,96 €

Špeciality sviatočnej kuchyne


Medové sladkosti na Vianoce, na Veľkú noc, na...
Vypredané
1,86 € 1,96 €

Tészták


Vypredané
5,06 € 5,33 €

A gulyás, pörkölt és paprikás története hazánkban


A kötetben egy ismert, ugyanakkor kissé félreismert étel a gulyásos változatait próbáljuk nyomon követni. A gulyásos nevű ételből a gulyásleves különböző hatások és újítások során létrejött folyamatát és fogalmát is tisztázzuk. Az író célja nemcsak a szakmai tudás bővítése, hanem nemzeti ételünk megfelelő helyreállítása és piedesztálra való emelése.
Vypredané
6,96 € 7,33 €

Egészséges nyerskoszt és nyers diéta


E könyvnek egyik feladata bizonyítani azt, hogy a természetes gyógymód, mint minden igaz és becsületes ügy, az orvosnak és a betegnek is egyformán barátja. Az élet megváltozott körülöttünk. Az életkörülmények hatványozott terhet raknak vállainkra. A rohanás, a gyors élet, a technika szédületes vívmányai új, más élettani körülmények közé helyezték az embert és a régi táplálkozást büntetlenül csak kiváltságos szervezetű emberek folytathatják. A salakos megbetegedések, az ütőér-elmeszesedés, a hirtelen halálesetek, a rák, a tüdővész, a gutaütés óriási arányú elterjedtsége igazolja, hogy a táplálkozás reformja égetően szükséges. Hogyan kapcsolódik be a nyers növényi étkezés a természetes gyógymódok közé? A természetes gyógymódoknak mindenkor egyik fő ága volt a táplálkozás irányításával való gyógykezelés.
Vypredané
6,03 € 6,35 €

Az Új Nő receptkönyve V.


Vypredané
1,70 € 1,79 €

99 palacsinta


"Nem ismerek olyan embert, aki ne szeretné a palacsintát. Ki édes, ki sós töltelékkel, összehajtva, feltekerve, batyunak formázva, rakottasként, metéltre vágva vagy tortaszerűen egymásra csúsztatva - falatka, előétel, levesbetét, köret, egytálétel, desszert vagy fenséges torta formájában. A variációk száma szinte végtelen, mindenkit arra buzdítanék, hogy kísérletezzen, alkosson új változatokat, saját specialitásokat." (Lajos Mari)
Vypredané
8,88 € 9,35 €

V kategórii kuchárky - ostatné nájdete široký výber kníh, ktoré vás vezmú na kulinársku cestu plnú objavovania nových chutí a kulinárskych dobrodružstiev.

Naše kuchárky v tejto kategórii prinášajú rôznorodé recepty a techniky prípravy jedál. Bez ohľadu na vaše preferencie v stravovaní, či ste vegetarián, vegán, milovník mäsa, zástanca zdravej výživy alebo špecialista na dezerty, nájdete tu kuchárske knihy, ktoré vám poskytnú inšpiráciu a recepty na mieru.

Objavujte nové chutové kombinácie, experimentujte s rôznymi surovinami a ochutnávajte jedinečné jedlá. Naše kuchárky vám poskytnú postupy, krok za krokom, aby ste mohli s istotou pripravovať jedlá a dosiahnuť skvelé výsledky. Okrem toho vám poskytnú aj rady na zdokonaľovanie techník prípravy, výberu ingrediencií a prezentácie jedál.

S našimi kuchárkami si môžete rozšíriť svoju kulinársku zbierku a mať prístup k rôznym kuchynským štýlom a kultúram. Nechajte sa inšpirovať receptmi od renomovaných kuchárov a autentickými jedlami z celého sveta.