! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Kuchárky - ostatné strana 311 z 313

A tudós szakács A konyhatudomány alapjai - Eredeti


A Konyhatudomány sorozat első darabja nem szokványos szakácskönyv. Nem azt mondja el, miből készül az étel, hanem azt: hogyan készül, és miért éppen úgy? Robert L. Wolke, a University of Pittsburgh kémiaprofesszora és a Washington Post című napilap g asztronómiai publicistája hétköznapinak és egyszerűnek tűnő kérdésekre válaszol; olyasmikre, amelyek bárkiben felmerülhetnek, aki nem évtizedes rutinnal főz. Például hogy mi a karamellizálás, milyen hosszú valójában egy éjszakai pácolás, mi a tengeri só előnye, vagy mitől lesz barna a darált hús.Wolke érthető válaszokat ad minderre, és még vagy száz egyéb kérdésre, melyeket a Washington Post olvasói tettek fel neki, hogy megismertesse velünk az ételek és elkészítésük mögötti tudományos jelensége ket. A \"tudomány\" szó azonban ne riasszon meg senkit: Wolke nem tankönyvet, hanem hasznos és szórakoztató művet írt, s kötetét felesége, Marlene Parrish gasztronómus fantáziadús receptjeivel egészítette ki
Vypredané
13,52 € 14,23 €

Všetko o varení


Vypredané
34,68 € 36,50 €

Dr. Oetker: Villámgyors torták


Nincs kedve órákig a konyhában állni, amíg elkészül egy szép torta? Nem probléma Dr. Oetker legújabb villámreceptjeivel. Csupán fél órára van szüksége az elkészítéshez. A siker garantált, csak a választás nehéz, az elkészítés annál könnyebb.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Tésztaételek - Haladóknal & ínyenceknek


Rendhagyó receptgyűjteményeket vehet kézbe az éhes olvasó. Az ínycsiklandó receptek készítői gondoskodtak arról, hogy azok könnyen kezelhetőek és áttekinthetőek legyenek. Az ínyencek 50 receptkártyát találnak a praktikus fémdobozban. A tészták között klasszikus tésztákat, salátákat, ázsiai tésztákat és tésztaételeket lelünk.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Gyógyító diéták


Megdőlt már az a gyakorlat, amikor a diéta egyet jelentett az önsanyargatással (...) A beteg ember is táplálkozhat úgy, hogy örömét lelje az ételekben, a jó ízekben, és eközben elősegítse a gyógyulást" - biztatja olvasóit a fülszövegben Borics Kata....
Vypredané
1,76 € 1,85 €

Játékos falatok gyerekzsúrra


A születésnap minden gyerek életében különleges nap, amelyen őt ünnepli a család, a barátok, és boldog, hogy születésnapi partit szervezhet. Tegyük igazán emlékezetessé a zsúrt egyedi, vidám ételfigurákkal, amelyek nemcsak mutatósak, hanem finomak is. Ezzel két legyet is ütünk egy csapásra, mert biztos, hogy a partin nem csak édességgel tömik tele a hasukat a gyerekek. Hisz melyik gyerek tudna ellenállni egy vidám pizzabohócnak, szalámilovagnak, katicaburgernek stb. Az ételeket minden esetben kiváló minőségű, friss alapanyagokból készítsük. Az ebben a kötetben összegyűjtött partiételekből kicsik és nagyok, fiúk és lányok egyaránt találhatnak kedvükre valót. Természetesen nemcsak a születésnapi partikat tehetjük élménnyé a partiételekkel, hanem más jeles napokat is.
Vypredané
9,12 € 9,60 €

Pečieme bez skúseností


Vypredané
1,86 € 1,96 €

Špeciality sviatočnej kuchyne


Medové sladkosti na Vianoce, na Veľkú noc, na...
Vypredané
1,86 € 1,96 €

V kategórii kuchárky - ostatné nájdete široký výber kníh, ktoré vás vezmú na kulinársku cestu plnú objavovania nových chutí a kulinárskych dobrodružstiev.

Naše kuchárky v tejto kategórii prinášajú rôznorodé recepty a techniky prípravy jedál. Bez ohľadu na vaše preferencie v stravovaní, či ste vegetarián, vegán, milovník mäsa, zástanca zdravej výživy alebo špecialista na dezerty, nájdete tu kuchárske knihy, ktoré vám poskytnú inšpiráciu a recepty na mieru.

Objavujte nové chutové kombinácie, experimentujte s rôznymi surovinami a ochutnávajte jedinečné jedlá. Naše kuchárky vám poskytnú postupy, krok za krokom, aby ste mohli s istotou pripravovať jedlá a dosiahnuť skvelé výsledky. Okrem toho vám poskytnú aj rady na zdokonaľovanie techník prípravy, výberu ingrediencií a prezentácie jedál.

S našimi kuchárkami si môžete rozšíriť svoju kulinársku zbierku a mať prístup k rôznym kuchynským štýlom a kultúram. Nechajte sa inšpirovať receptmi od renomovaných kuchárov a autentickými jedlami z celého sveta.